- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Igen, de lehetőleg egyformának kell lennie.
Ha nem Venice magos procit hajtasz benne (vagy esetleg X2őt vagy SDt, miért nem töltöd ki az adatlapod??), akkor ráadásul visszaáll 333MHzre a memóórajel.
A Venice magos A64ek képesek 4 egyforma modult 400on kezelni, igaz csak 2Tben. Inkább cseréld 2x1GBra, megkönnyíted az életed -
brd
nagyúr
Valószínű, az alaplap a ludas, nekem is kb. ennyit tud a RAM (pont ugyanezek vannak nekem is, piros hűtőborda, ugye?), bár én csak 2.75V-tal hajtom, 245 MHz-en (visszaosztva jön ki ennyire) 2.5 3 3 6 10 18 1 2 3 3 2 1 ''200 MHz 15.6 us''-on (az Everest-ben így jönnek sorban). Hiába emelem akár 2.9 V-ra a RAM-ok feszültségét és lazítom az időzítéseit, ill. adok kisebb osztót a CPU-nak, nem nagyon megy többet 260-nál a RAM (ott is csak 3-as CL mellett). A CPU, nem hiszem, hogy korlátozó tényező lenne, mert 2700 MHz-en 1.40V-al hibátlanul megy.
Ja, a tuningolást úgy kell csinálni, hogy win alól emeled az FSB-t, akkor nem kell CMOS-t ''klírelni''. Ugyaninnen lehet memóriaidőzítést is állítani, sőt, még a RAM-osztót is (A64Tweaker), úgyhogy el lehet felejteni a BIOS-ból való tuningolást.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest