- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woid
tag
Hát nem találom azt a logo dolgot benne, párszor átnéztem. Merre kell keresni? Tudom, ez semmiség, de zavar
Másik kérdés, meddig merjem húzni a lapot, 3000+ proci van benne. Tudom le vannak irva a topicban párszor, meg hogy hogyan is kell, de hátha azóta több lett a tapasztalat.
-
Woid
tag
Azt uj 1.D BIOS-t próbálta már valaki? Nem igazán vettem észre semmit vele kapcsolatban
NA de akadt egy érdekes jelenség. Az alaplapi kis venti tegnap jól elkezdett zörögni. Elég zavaró volt mert a gépen nincs rajta az oldallap
No, ma szédszedtem, megcsináltam. Viszont, induláskor az a Logo, ami a jobb felső sarokban szokott lenni, az ''1, CPUs'' (valami ilyesmi) felirat felett, eltünt. Ez eléggé zavar, 14 hónapos a lap, soha nem volt vele semmi gondom 24/7 üzem mellettstabil jószág.
Kérdés, lehet hogy a BIOS-na nyirtam el valamit? Ugyanis volt annyi eszem hogy mikor a lapot kivettem, rátettem a fémházraA beállitások is törlődtek persze. Közben sütöttem új BIOS-t is, megy minden szépen, csak az a logo... Ötlet?
Szerk: Ja igen. Hamarosan váltani kellene PCI-E lapra. Bár húzom amig lehet, valahogy nincs kedvem ettől megválni. De hát mit lehet tenni. Mit javasoltok ezután a Neo2 Platinum után mit vegyek? Neo4F? Azt hallottam vannak vele gondok.
[Szerkesztve] -
Woid
tag
Üdv. Ha egyszerre van a gépben egy PATA és egy SATA2 vinyó, mire számithatok?
Fogja kezelni a lap? A SATA2-őn lenne az oprendszer. -
Woid
tag
Engem most az érdekelne, hogy lehet minnél jobban lelassítani a lapot? 3000+ proci van benne, kb 200 Mhz-re akarom lehúzni. Le lehet ennyire egyáltalán?
-
Woid
tag
Nem tom, nálam teljesen rendben van, sose volt vele semmi gond, karácsony óta megy nonstop szegény. Kivéve ha áramszünet van. Stabil, húz rendesen. Állítólag zajos a chiphűtője, én ezt nem igazán érzékelem éjszaka se nyitott háznál. Vagy megszoktam
Szerintem nyugodtan megveheted.
-
Woid
tag
Üdv. Lenne 3 kérdés... 1c bios. Mi az az IOAPIC function, jelenleg enabled, és MPS table version, jelenleg 1.4? Továbbá 256Mbyte-os videkártya van a gépben, az AGP aperture (axem igy irják) size mennyi legyen? Mert most 256, de mintha azt olvastam volna, kevesebb kell legyen. Köszi szépen.
-
Woid
tag
Üdv! Ugye jól emléxem, és ebbe a lapba nem lehet 3 x 512Mb memóriát rakni, csak 2 vagy 4?
-
Woid
tag
Köszönöm a választ. Meg is van, 20E HUF ez a lap, épp lehet kapni is.
Most már csak azt nem tudom mit tegyek, ugyanis a NEO2 Platinum-ot
12E HUF-ért számolnák be... Ennyire lement volna az ára?
Még garis, 6 hónapja vettem 45E HUF-ért. Szóval most
tanácstalan lettem, váltsak most, amíg egyáltalán beszámítják ennyiért,
vagy maradjak AGP-s, és vegyek egy Radeon® X1600 PRO...
Épp láttam AGP-ben... Szóval, ti mit tennétek, váltsak amíg kapok
valamennyit a lapért, vagy?
Köszi és bocs a kérdésekért, de meg kell fontolni mert nem akarok bukni sem rajta.
Szerk: Igen, olvastam a hűtés dolgait, nos én nem tuningolom sehova, elég ha a gyári beállításokat tudja, de azt stabilan tudja. A zajt meg már megszoktam
[Szerkesztve] -
Woid
tag
Üdv. Jelenleg egy MSI K8N Neo2 Series (MS-7025) lapom van. Ezt most le szeretném cserélni
egy szintén MSI (ez a név bizonyított már nekem), de PCI-Express verzióra.
Mit tudnátok ajánlani? Lehet F kiadás is, ugy tom ez csak annyit tesz hogy néhány extra lemaradt. Ez végülis nem gond, na meg olcsóbb is, talán ha ezt eladom,
ebből kijön majd egy olyan. KbMég esetleg a DFI gyártmány jöhet szóba, de azt nem ismerem. Köszi a segítséget.
-
Woid
tag
-
Woid
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen lapot én is...
Namármost abban kérnék segitséget, hogy elérjem a 2Ghz-et.
Ha nem muszáj, nem rakok fel modolt biost, az 1b van fent.
(Félek nekem is bejönne egy ilyen ''nem tudok a biosba lépni'' vagy
''elmetn a MAC címem'' dolog, bár nem tudom ez milyen gondokat okozhat ha elmegy)
AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Venice S939
2x 512Mbyte (PC3200 DDR SDRAM)
@ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
@ 166 MHz 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS)
Gondolom ezek hasznosak lehetnek azért irtam be.
10x szorzó nincs, max 9. A biosban az a HT érték 5,
bár nem tudom mire jó
Ki lehet ebből hozni 2000Mhz-et? Köszi a segitséget.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest