Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Én az Ufós boltban vettem, vagy 3 hete. Talán van még nekik. [link]
-
Sca
csendes tag
Az 1.8-as bios jol huzhato. Az 1.9-es es 1B mar nem.
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #589 üzenetére
Akkor jó. Melyik Biost rakjam föl szerintetek, Tuningolni szeretném, legalább 2400Mhz-ig
-
Viktor X
tag
Sziasztok, nekem 1.9-es bios van fenn, és az a problémám, hogy ugyan az a memó, amelyik ilyen lapba ment 570Mhz-et nemtudom milyen bios-al és Athlon XP mellett is ment simán 500 fölött, az nálam alig akar 400 fölé menni
. Van valakinek ötlete, hogy melyik biosal próbálkozzak? 1.B? A ram nevezetesen Kingston KVR400 cl3-as. ASSY China. A másik ram, az viszont megy nekem is 580at az ugyan ez csak ASSY USA.
-
kispalsz
tag
Segitsetek, hol lehet ilyen alaplapot venni. Aki mostanaban vette, az melyik uzletben vette?
Mintha kifogytak volna az altalam ismert boltok. Budapesti uzletek erdekelnek.
Koszi elore is. -
Badb0y
addikt
Zalman nb30-a elég az nb-re
Vagy az kevés
Ha lehúzom a ventit akkor az nem elég?
1.37 mod biosba benne van minden ami a venice procikhoz kell nem? Kivétel a cnq ha jól tom. Jól tom -
M3kk
őstag
válasz
Winner_hun #589 üzenetére
Nekem 1.37mod biossal tokeletesne ment annak idejen a Venice...
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
Vagy elindul vele csak nem ismeri föl?
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
de ha megveszem a procit és Venice lesz akkor mi van
. Hogy fogom frissíteni a biost?
-
ozirisz
tag
Hi all!
Ez az alaplap alapból támogatja a Venice magos procikat vagy bios frissítés kell hozzá? Valahol azt olvastam, hogy csak 1,9-től támogatja. Ez igaz vagy nem? -
Grillo
őstag
Nektek is ugrál a CPU hőmérséklet? Neke néha csinálja, hogy 4-5 fokkal felugrik pár másodpercre, aztán vissza. Nem zavarna, de ha be van lőve a speedfan, akkor emiatt a ventik is beindulnak, és ez elég zavaró tud lenni. Legújabb bios van fent.
-
bmarko
tag
Nem tudjátok, lehet a lapra zm-nb47j-t rakni?
-
szicsu
őstag
Hi!
A 939-es Opteront símán be tudok rakni ?
Vagy bios fríssítés egyből? -
DeadMeat
nagyúr
Szerintem valamivel kisebb az a huto,mint a freezer,nekem meg egy olyan es 1 6800 nv silencerrel siman elfert egymas mellett.Szvsz elfog ferni..
-
ozirisz
tag
Vki segítsen, hogy elfér ezen a lapon egy Aerocool HT-101-es procihűtő? Mert nem szeretném fölöslegesen megvenni
. Mellette egy MSI NX6800GT vga lenne, referencia hűtéssel.
-
Grillo
őstag
Én is arra lennék kíváncsi, hogy elfér-e egy kétoldalas Zalman VGA hűtős kártya egy Artic Freezer 64 mellett?
-
ozirisz
tag
Valaki mondjon nekem egy jó minőségű procihűtőt ami elfér ezen a lapon. Persze azért a 6800GT-m is férjen el
. 3500+ -os procira kellene.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Akarok venni a 2*512 566-os A-Data-im mellé még 2*512 566-ot. Ha 4*512 lesz benne akkor az fog valamibe különbözni attól, mintha 2*1 giga lenne benne? Nem fog ugye semmi elveszni meg megállni ha 4 db van benne?
Hallottam egy ilyet,hogy a legujabb moddolt biost a tccd-set úgy kell feltenni, hogy először felteszema 7025A-t és arra kell ráflashelniÉn mindig a modot teszem fel és kész, mert beállításokat nem cserél a mod, hanem komplett biost cserél nem?
-
Grillo
őstag
Hát nem tudom, nekem megy rendesen, mondjuk jó kis Proxima erősítős rádiómnak mindegy...
-
szicsu
őstag
Hát nekem is vannak erős fentartésaim a lappal kapcsolatban.
Azt mondják, hogy a legjobb Nf3 lap
De akkor milyen lehet a legrosszabb
A feszeken kívül még nagy bajom nincs vele.Igaz az kicsit idegesít,hogy nem azt csinálja a lap amit beállítok
A cmos clear jumpert rakhatták volna kicsit jobb helyre is. -
Grillo
őstag
Bazz, én azt hittem, hogy a BIOS-okkal van gond, mert fagytak, meg csak a baj volt velük, aztán mikor jobban megnéztem a CPU-Z-ben a feszeket, kiderült, hogy az 1,35 V az valóában csak 1,275 V, úgyhogy adtam neki kicsit többet és most már a 250-es FSB-t próbálgatom.
-
szicsu
őstag
Miért van az , hogy a bioszban beállítok 1,5 v-t és az érzékelő szerint csak 1,4 v-t kap a proci.
Az érzékelő rossz,vagy a lap ne adja le ami le kellene -
bizar
tag
Hi ól!
Asszem át térek 64bit-es cuccra és ezt a deszkát választottam. jó választás?
Valaki tudna dobni egy linket ahol magyarul van leírva a teszt? -
Grillo
őstag
Vagy mégsem, légyszi küld át a fullar@freemail.hu mailre az általad használt legjobbat.
Előre is köszi. -
nemtommi
senior tag
-
Badb0y
addikt
[link]
SATA vinyóm van. Ennek a beállításnak hogy kéne kinézzen? Mert nekem ez így néz ki. És ha enabledre rakom a raidot akkor mi van? -
Grillo
őstag
Sziasztok. Meg tudnátok mondani, ki milyen BIOSt használ. Mert nekem a gép nem akar menni 220-as FSB felett, pedig a proci tudna többet is. A ramok és a HT is jól van beállítva, azokkal nem lehet gond elvileg.
MOst a legújabb hivatalos BIOS van fenn, ajánlották az 1.41-es moddoltat is, csak gondoltam még kérdezősködöm.
Kösz előre is -
DeadMeat
nagyúr
boven
-
kispalsz
tag
Linux alatt a kompatibilita milyen? Lmsensors megy?
-
bmarko
tag
Hát elég sokfélét...
Volt már rajta Zalman CNPS7000B, most egy Scythe Ninja csücsül rajta. Ennek a mérete akár lehet a maximum is, mivel a VGA kártya és a CPU hűtő között alig van 3-5 mm...
Ha ilyen méretű hűtőt választassz, akkor sajnos csak egy oldalas VGA hűtés lehet... (gyári, vagy VF700)
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Ja és még valami!
Ha lemondassz a zalman szendvicsről, akkor próbálkozhatsz esetleg a zalman 700-as egyoldalas VGA hűtőjével, az biztosan elférne, de nézz utána a hátoldali kersztmerevítés felfogatásának, mert a tulságosan kilógo csanarokkal megint csak baj lehet a hely szűke miatt! -
kispalsz
tag
Sziasztok!
Most tervezek venni egy ilyen alaplapot. Kerdeseim:
1: Elfer-e a lapon egy Artic Freezer 64 egy Zalman hp80-c es egy zalman nb huto (nagy kek) egymas mellett, persze a helyere felszerelve
2: Linux alatti kompatibilitas milyen? Lmsensors mukodik vele?
Egyenlore ennyi. Legyszi gyors valaszoljatok, mert hetfon mar vennem is a lapot, ha minden ok. -
szicsu
őstag
Hi!
Én is tesz alá vetettem ezt a lapot!
Arra lennék kíváncsi,hogy a hőmérői mennyire mérnek félre a lapnak??
És miért ad kevesebb fesz,mint amennyi be van állítva a biosban?
Vagy csak az érzékelő mér félre? -
gg1876
tag
Nekem is ilyen lapom van és van egy problémám.
A64 3000+ procimat 2400Mhz-re(8x300 mem200) felhúzva néhányszor a gép bekapcsolása után visszaállítja az fsb-t alapra. Valószínűleg összefügg a húzással, de érdekes módon a Prime95 nem hibázik kb. fél napos teszt alatt sem.Már több BIOS-t is kipróbáltam, mi lehet a baj.
Proc. Winchester
Mem. 2x512 Kingmax DDR500 -
arp
csendes tag
Valaki nyugtasson már meg, pls.
-
arp
csendes tag
Sziasztok.
Vetnétek egy gyors pillantást erre: [link]? (Elég az első hsz. elolvasni.)
Köszönöm. A helyzet annyi változott, hogy most már a második ilyen lapon tapasztalom ezt. (Én marha nem ide tettem fel a kérdést, és még a moderátorral is összezördültem.) Megtennétek, hogy ti is megtapogátjatok azt a csipet kikapcsolt állapotban, és beszámoltok a tapasztalataitokról?
(Ki szoktátok kapcsolni a tápot éjszakára?)
Köszönöm.
[Szerkesztve] -
Soni
tag
Nos nekem ma sikerült megoldanom a problémát.Amikor megvettem a lapot,akkor ugye illik uj xp-t telepíteni,ezt meg is tettem.A gond ott volt,hogy a gyári cd-n lévő driverrel a hangszorokból csak 5 szólt 6 helyett.Az msi honlapjáról leszedtem a legujabb audio drivert,és gondoltam ha már itt vagyok,akkor leszedem a többit is.Mindent feltelepitettem,és amennyire emlékszem ezután sem az avik,sem a dvd-k nem mentek,egyszerüen fagyott a gép.Na mindegy,ma ujra telepítettem,és minden rendben,csak még a hangot kell.Ha van időd,szerintem probáld ki.
-
hali01
őstag
Szaasztok!
Használ vki ebben a lapban Audigy2-t?
Nekem ennek a lapnak az FX változata van és majd egy hétig szívtam vele. -
nemtommi
senior tag
válasz
Calculator #508 üzenetére
Mushkin, A-DATA, Geil pl. ezekhez kb. hozzá is lehet jutni, bár rengeteg féle van még. Ajánlom nézz be ide:[link]
2Gb? Nagyban függ attól, hogy mire is fogod használni a gépet (mennyire használják a memóriát az adott programok), én, ha most raknám össze a gépem, már valószínűbb, hogy ennyit tennék bele. -
nemtommi
senior tag
válasz
Calculator #506 üzenetére
Ezt erősen befolyásolja, hogy mennyi pénzed van rá. Ha nem tuningolsz, akkor is ajánlom olyat, ami tudja a köv. mem. időzitéseket DDR400-on: 2-2-2-5-1T (ezek közül az első, és utolsó érték a legfontosabb. tehát nem baj, ha 2-3-3-7-1T-t tud)
Mennyiségre pedig 2*512Mb legalább, ha tudsz jó minőségűt, akkor 2*1Gb -
Calculator
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen memóriát ajánlotok a laphoz és mekkorát vagy mekkorákat? -
Soni
tag
Szia !
Az Xp uj telepítés,egy 80-as Wd-n(pata),és én nem látok halványan semmit.Kb 8-10mp mire megjelenik az Xp boot képernyője és utánna nekem is frankó minden.A 8-10 mp alatt a wincsi sem csinál semmit,nem zug,és nem világit a hdd led se.Tehát áll a gép feleslegesen és ez idegesít,mert ezidő alatt már majdnem betőlthetné az Xp-t.Na majd csak lessz valami megoldás(ha felidegesit,akkor odaadom a kutyának játszani).Nekem 420-as TT táp van,szerintem nállad se a táp a hibás.
-
mope
tag
Nekem is ez a bajom, hogy elindul hibamentesen a gép lefut minden és amikor jönnie kéne az XP töltő képernyőnek, egyszerűen elsötétül a kép de már észrevettem hogy iszonyatosan halványan de lehet látni a XP töltő képét, kb nálam is 10-12mp kell ahoz hogy megjelenjen az XP -s kép utánna hibátlanul betölti és minden remek.
Nálam azóta van amióta S-ATA -s vinyót használok, és persze arra lett feltéve az XP, ugyhogy én sem értem a problémát
Viszont ki hallott már olyanról hogy leáramtalanitom a gépet és 3 nap mulva amikor visszakapcsolom a tápot pont 10perc mulva indul csak el a géphogy ezt miért csinálja azt nem értem, volt hogy már darabokra szedtem de ha nem tellik le a 10 perc egyszerűen nem lehet bekapcsolni, nem vesz fel áramot addig. Pár hónapja kezdte el ezt csinálni, gondolom a táp a ludas egy Coolink 450W os. Valakinek hasonlo ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest