Új hozzászólás Aktív témák
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1458 üzenetére
Hát igen. Mint látod az ábrázatom alatti felírást: újonc. Nem véletlenül. Amúgy köszi.
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1455 üzenetére
Értem. Illetve nem értem ezt az alaplapot. Meglátom mi lesz.
''És használd a gombot.'' Itt viszont elmaradtam. Ha kérhetném egy kicsit lassabban. -
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1451 üzenetére
Ja, és még annyit, hogy közben nézelődtem. A Chaintech kiesett, mert 754-es tokozású. Az MSI viszont 939-es.
-
KossuthLajos
csendes tag
válasz
Winner_hun #1451 üzenetére
Szia!
Igen, alapon akartam használni, de ahhoz, hogy az 500-as Geil egyáltalán elinduljon maxra kell venni a biosban a memória feszt, +0.2 Volttal. Ez kicsit furcsa akkor, ha alapból felismeri a lap és kezeli. Köszi a linkeket. Neked milyen memók vannak benne, és hogyan mennek? A proci az viszont nagyon megy, de így nem sok értelme van sajnos. Még egyszer köszi. -
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #589 üzenetére
Akkor jó. Melyik Biost rakjam föl szerintetek, Tuningolni szeretném, legalább 2400Mhz-ig
-
M3kk
őstag
válasz
Winner_hun #589 üzenetére
Nekem 1.37mod biossal tokeletesne ment annak idejen a Venice...
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
Vagy elindul vele csak nem ismeri föl?
-
ozirisz
tag
válasz
Winner_hun #585 üzenetére
de ha megveszem a procit és Venice lesz akkor mi van
. Hogy fogom frissíteni a biost?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest