Hirdetés
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni
tag
Nos nekem ma sikerült megoldanom a problémát.Amikor megvettem a lapot,akkor ugye illik uj xp-t telepíteni,ezt meg is tettem.A gond ott volt,hogy a gyári cd-n lévő driverrel a hangszorokból csak 5 szólt 6 helyett.Az msi honlapjáról leszedtem a legujabb audio drivert,és gondoltam ha már itt vagyok,akkor leszedem a többit is.Mindent feltelepitettem,és amennyire emlékszem ezután sem az avik,sem a dvd-k nem mentek,egyszerüen fagyott a gép.Na mindegy,ma ujra telepítettem,és minden rendben,csak még a hangot kell.Ha van időd,szerintem probáld ki.
-
Soni
tag
Szia !
Az Xp uj telepítés,egy 80-as Wd-n(pata),és én nem látok halványan semmit.Kb 8-10mp mire megjelenik az Xp boot képernyője és utánna nekem is frankó minden.A 8-10 mp alatt a wincsi sem csinál semmit,nem zug,és nem világit a hdd led se.Tehát áll a gép feleslegesen és ez idegesít,mert ezidő alatt már majdnem betőlthetné az Xp-t.Na majd csak lessz valami megoldás(ha felidegesit,akkor odaadom a kutyának játszani
).Nekem 420-as TT táp van,szerintem nállad se a táp a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL26 Trident Z5 Neo RGB EXPO - 10 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).Nekem 420-as TT táp van,szerintem nállad se a táp a hibás.