- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogyha egy lapot rögzítek a böngészőbe, akkor nincs rá lehetőség hogy annak a lapnak a kis ikonja egy kicsi legyen hanem normál méretű?
Szóval úgy nézzen ki mint a lenti képen a PH-s hozzászólás írása lap.Jah még valami, nem tudom mi a fene van a Firefox facebook párossal, de kegyetlenül be tud lassulni ha facebookon mászkálok, illetve volt hogy ki is fagyott a böngésző másodpercekre.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
válasz jozsi252 #51251 üzenetére
Facebook mostanában ilyen, nem soká lesz új verzió firefoxból, hátha jobb lesz.
Nekem az 55-ös bétával nincs gondom, de előtte sem volt mondjuk, a procim legyőzi a problémát, úgy érzemA rögzített lapok szélességét kézzel lehet beállítani, egységesen mindegyikre.
A firefox profil mappán belüli "chrome" mappában van egy userChrome.css fájl, abba kell ezt beilleszteni:.tabbrowser-tab[pinned] {
width: 182px;
}
A "182px" tetszőleges szám lehet.
Ha nincs ilyen fájl azon a helyen, akkor létre kell hozni, jegyzettömbbel szerkeszthető és a tetejére kell ez a sor:@namespace url(http://www.mozilla.org/keymaster/gatekeeper/there.is.only.xul);
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a beágyazott youtube videók simán mennek, viszont a youtube oldalán egyik videót sem tudom megnyitni, html 5 hiba miatt?
Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Windows 10-en sajnos az "Alapértelmezett beállításokat" egyszer alaphelyzetbe tettem. Azóta nem tudom visszaállítani a Firefox-ot alapértelmezett web-böngészőnek.
Azt csinálom, hogy a Firefox: Beállítások → Általános → Firefox legyen alapértelmezett → Rákattintok, felugrik a Win10 "Alapértelmezett alkalmazások"-ablak, viszont a web-böngésző-alpontban nincs ott a Firefox. Minden egyéb (Vivaldi, Chrome, Explorer, Edge, Opera) ott van, de pont a Firefox nincs ott. Próbálom keresni az "Áruházban", de Mozilla Firefox böngésző ott sincs. Van valakinek ötlete?
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
newmoonlight
senior tag
válasz newmoonlight #51258 üzenetére
Update: megoldódott.
“Míg az ENIAC számológép 19 ezer vákuumcsővel van felszerelve és 30 tonnás, a jövőben a kompjútereknek talán ezer cső is elég lesz, és az is lehet, hogy nem lesznek nehezebbek másfél tonnánál.” (Popular Mechanics magazin, 1949.)
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Egy igen furcsa jelenséggel állok szemben. Gmail-be belépve, majd bármilyen levélre kattintva nem jelenik meg semmi. [link]
Emlékeim szerint nem telepítettem semmit, tegnap még működött. Eddig az 54-es firefoxot használtam, de most frissített 55-re. Chrome alól működik.
Szerintetek?
.
-
-
netpeti98
addikt
A NoScript fejlesztője is dolgozik rajta.
A Firefox 57 csak novemberben jön a release csatornára, addig még sok idő van, de nem árt előre jelezni a közeledő változásokat.[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
Leirtak a lenyeget hogy technologiarol van szo ami hagyomanyos, de amugy mit jelent neked az hogy hagyomanyos? Mert soha nem hasznaltam ublockot (operaban beepitve volt, azota okosabban csinalom, bongeszofuggetlen blokkolom van), noscript se volt sokaig, viszont vimperator/alternativak alapok, akkor ezek is hagyomanyosak?
Vigyázat, csalok!
-
SharpSA
veterán
válasz Kékes525 #51273 üzenetére
Jó lenne már, ha az lenne az elsődleges cél, hogy maga a böngésző sokkal gyorsabb legyen PC-n és mobilon is. Szeretném már újra használni, de így jelenleg csak néha nézek rá... Mert katasztrofálisan lassú tud lenni. Már maga az elindulás is lényegesen tovább tart, mint például az Opera.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Kékes525
félisten
Az 55-ös kilépéskor mindig elindítja a "pingsender.exe" programot. Ez mit csinál a nevéből következően túl?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Ga3rieL
senior tag
Hali. Van 1 letöltésvezérlő a free download manager, gondolom mindenki ismeri. Torrentet is lehet vele leszedni.
Nos, most jön a probléma tárgya. Hogy van az RTL most oldal, ahol vannak pl. a barátok közt is. és ott ha a vidire rámegyek nemjön elő a kis ikon felette,hogy download with FDM ahogy jutubon is előjön. És akkor a chromeba is úgy lehet leszedni, hogy a konkrét vidi előtted van, és mellette az oldalon nyomsz 1 jobb klikket, akkor a listába kiválasztod,hogy download video with free download manager, és szépen bejön a progi ha rámész,és leszedi. de ha jutun ezen a mozillán ugyxanúgy rámegyek,hogy download video with fdm akkor semmi nem történik. nemjön elő a program, nemakarja leszedni. Ez a része itt mérnem megy? tud valaki valamit? -
DS39
nagyúr
nálam nem frissül a Fox 55-ös verzióra. azt írja naprakész. (32 bites verzió)
-
Kékes525
félisten
(#51284) kispx
Valószínűleg azért, mert a frissítési szerverek kapacitása véges, vagy valami történt néhányukkal. Nálam már tegnap óta az 55-ös fut. Nekem 64bites van.
A gépeitek tudja futtatni a 64bitest? Mivel az 55-ös már alapból azt teszi fel. Lehet, hogy ezért vár. Először talán a 64-eseket szórják ki.[ Szerkesztve ]
-
Tybor66
tag
Én tegnap frissítettem az 55-ös verzióra, s azt követően nem lehetett bezárni a Firefoxot csak Feladatkezelővel. Így visszakerült a korábbi 54.0.1 változat.
iPhone SE (2016) & iPhone SE (2020) -> Samsung Galaxy A54 (8/256) & MacBook Air M1 (2020)
-
-FLY->
őstag
válasz SharpSA #51275 üzenetére
6700-as proci, meg a 850evo ssd, csak ab plusz bővítménnyel is több másodperc mire elindul, iszonyatos memória fogyasztással karöltve (van miből szerencsére). FB meg még pluszban is megöli az amúgy is lassú böngészést. Már csak a kezdeményezésükkel való szimpatizálás, illetve megszokás miatt használom.
Remélem egyszer csak kijavítják. -
nubreed
veterán
Nem tudok FF 53.0.3 -ról frissíteni. Pontosabban mindig azt írja ki, hogy a Firefox up-to-date annak ellenére ugye, hogy már az 55 is kijött. Ennek mi lehet az oka?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Kékes525
félisten
válasz nubreed #51293 üzenetére
A Mozilla Maintenance Service rendesen müködik?
"A Mozilla karbantartási szolgáltatás biztosítja, hogy a számítógépén található Mozilla Firefox verzió a legújabb és legbiztonságosabb. A Firefox naprakészen tartása nagyon fontos az online biztonság érdekében, és a Mozilla kifejezetten javasolja, hogy hagyja engedélyezve ezt a szolgáltatást."
-
nubreed
veterán
-
Kékes525
félisten
válasz nubreed #51295 üzenetére
Tedd automatikusra és indítsd újra a Windowst.
Bocs most látom, szerkesztetted. Akkor szed le, a regisztry bejegyzésekkel együtt, teljesen (pl.: Revo Uninstaller Pro) és tedd fel újra. Előtte a teljes profile-t mentsd el.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Kékes525 #51296 üzenetére
Köszi. Szerinted az segíthet még mi előtt bele fogok ebbe, hogy fogok egy nem webes, tehát full-os telepítő anyagot [link], és azt elindítva csinálok egy telepítést? Meg csinálja úgy a felülírást, hogy nem cseszi szét a profil foldert?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Kékes525
félisten
válasz nubreed #51297 üzenetére
Ha elmented a profilet, akkor nyugodtan kipróbálhatod. Legjobb esetben felülírod a régivel. Arra ügyelj, hogy visszafelé már nem megy. Az 55-össel betöltött profilek már nem használhatók a régi Firefox verziókhoz. Érdemes biztonsági okokból a régit megtartani mentésként.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest