Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a beágyazott youtube videók simán mennek, viszont a youtube oldalán egyik videót sem tudom megnyitni, html 5 hiba miatt?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Windows reinstallnál elég lesz, ha kimásolt profilmappát bemásolom az újonnan felrakott firefox megfelelő mappájába?
Thx! W. -
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Xp alatt használom a firefox-ot. Olyan problémám van, hogy pl az index.hu által használt streamable videókat nem tudom lejátszani. Milyen kiegészítő oldaná meg a dolgot?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Úgy használom a firefox-ot, hogy új tab-on a leggyakrabban használt oldalaim jelennek meg. Viszont egyet kixeltem és most nem tudom visszarakni. Hogyan kell?
-
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sikerült megcsinálnom.
Szerintem a html5 kavarhat be, mivel felraktam a youtube flash video player plug-int, majd a hd plus-t és megjavult.
-
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Egyedül az addblockplus-t használom és a youtube hd plus-t, Ez utóbbit letiltottam és nem volt változás. Előtte meg használtam és nem volt gondom vele. Tanácstalan vagyok :S
-
Warpig
aktív tag
Erre vki?
Sziasztok!Youtube videót kirakok teljes képernyőre, viszont nem tünik el a firefox fejléce. Megmaradnak a megnyitott lapok és a menü is. Miért lehet ez?
W.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Youtube videót kirakok teljes képernyőre, viszont nem tünik el a firefox fejléce. Megmaradnak a megnyitott lapok és a menü is. Miért lehet ez?
W.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy pl a Vimeo használata közben hiába rakom ki teljes képernyőre a videót, megmarad a menüsor és a megnyitott oldalak sávja is. Csak az aktuális oldal méretére rakja ki a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911