Hirdetés
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy a beágyazott youtube videók simán mennek, viszont a youtube oldalán egyik videót sem tudom megnyitni, html 5 hiba miatt?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Windows reinstallnál elég lesz, ha kimásolt profilmappát bemásolom az újonnan felrakott firefox megfelelő mappájába?
Thx! W. -
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Xp alatt használom a firefox-ot. Olyan problémám van, hogy pl az index.hu által használt streamable videókat nem tudom lejátszani. Milyen kiegészítő oldaná meg a dolgot?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Úgy használom a firefox-ot, hogy új tab-on a leggyakrabban használt oldalaim jelennek meg. Viszont egyet kixeltem és most nem tudom visszarakni. Hogyan kell?
-
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sikerült megcsinálnom.
Szerintem a html5 kavarhat be, mivel felraktam a youtube flash video player plug-int, majd a hd plus-t és megjavult.
-
Warpig
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Egyedül az addblockplus-t használom és a youtube hd plus-t, Ez utóbbit letiltottam és nem volt változás. Előtte meg használtam és nem volt gondom vele. Tanácstalan vagyok :S
-
Warpig
aktív tag
Erre vki?
Sziasztok!Youtube videót kirakok teljes képernyőre, viszont nem tünik el a firefox fejléce. Megmaradnak a megnyitott lapok és a menü is. Miért lehet ez?
W.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Youtube videót kirakok teljes képernyőre, viszont nem tünik el a firefox fejléce. Megmaradnak a megnyitott lapok és a menü is. Miért lehet ez?
W.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy pl a Vimeo használata közben hiába rakom ki teljes képernyőre a videót, megmarad a menüsor és a megnyitott oldalak sávja is. Csak az aktuális oldal méretére rakja ki a videót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911