- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Crytek #34841 üzenetére
Általánosságban szerintem nem lehet a böngészőket összehasonlítani.
IE-nek több verziója is van. Annál leginkább a legújabbat érdemes használni. Most sokan dicsérik. Viszont én nem tudtam rá átállni, mert egyes funkciók/addonok hiányoznak belőle. És egy linuxos böngészővel sem tudtam szinkronizálni a jelszavakat/könyvjelzőket 3rd party cucc nélkül.
Ezt most neked kell eldönteni, hogy neked melyik a jobb. Biztonságban és sebességben nem sokban különböznek már.
(#34842) csako
Alapbeállítás. De nincs sok értelme. Nekem lassú kapcsolatnál szabad szemmel nem látható módon gyorsult
Bár próbáld ki! -
kispx
addikt
válasz
Crytek #34838 üzenetére
Magyar nincs, de a külföldieket összefoglalom:
mindegyik böngésző szerepel az elsőtől az utolsó helyig legalább egyszer. A sorrend függ a teszt megrendelőjétől.Szerk.:
Talán ami a legértékesebb/legelfogulatlanabb teszt szokott lenni az a toms hardware
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest