Hirdetés
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
q13579
üzenetére
Nekem elég gyenge laptopom van, és ha szimplán lejátszok egy youtube videót 720p-ben, akkor akad. Azzal küszöbölöm ki, hogy kiiktatom a dash playback funkciót, és megvárom mire letölti az egész videót, és ez után már nem akad.
A másik megoldásom pedig: youtube link kimásolása, és egy asztali lejátszóval lejátszom. Személy szerint PotPlayert használok (Open url..., még a lejátszási listákat is kezeli). Ezzel kiiktattam a flash problémáit. (HTML5 még inkább szóbam sem jöhet, mert még jobban eszi a CPU-t.) VLC is kezeli tudtommal (Link megynitása(?) vagy valami ilyen...), csak én nem azt használom, mert butácskának tartom.
-
válasz
q13579
üzenetére
Nálam meg a videók nem nagyon akarnak töltődni, ha nagyobb minőségre állítom, pedig minden máshol megvan fixen a 9,9mbit, tehát folyamatosan kéne töltse, IE alatt meg is teszi, FF alatt szakaszosan tölt, így mindig megáll valahol és várnom kell. Még nem jöttem rá miért.
-
DS39
nagyúr
válasz
q13579
üzenetére
a Flash protected mode-ot kapcsold ki. akkor megoldódik a szaggatás.
Pityu: nálam hónapok óta ilyen a YT, régi és új flash-sel is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911