Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
crocy
üzenetére
A dugattyúkat nagyjából megnéztem, le is takarítottam, nem láttam rajtuk hibát.
Folyadékot illene már cserélni (most 2 éves, ami benne van), de egyelőre minimál program van... Ha végre kész lesz a felújítás, és be tudok költözni, akkor majd időm is lesz foglalkozni az ilyen jellegű dolgokkal is. -
bigrob
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Köszi mindenkinek!

2 szervizzel beszéltem, a Kawaszatiban olyan parasztok voltak, hogy köszi, de nem, úgyhogy Nagytarcsára fogunk járni a Boxervicebe. Itt egy ezres szerviz időpont és 1 óra alatt megvárható, előbbiben hagyjam ott 4-5 napra és majd csinálják ha lesz idő rá...

Árban pedig ugyanannyi.Voltam ma Ivanics nyíltnapon, pucsítottam egyet a ZX-6R-en, még interjút is adtam a Worldbikeos csajszinak.

-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
crocy
üzenetére
Nekem mindig mértek az itteni állomáson, több motorral is voltam ott az elmúlt 3 évben. Db-t viszont sose mértek, de mindig gyári kipuval mentem. Egyik motornál minimálisan hullámos volt a tárcsa meg a betét is már kopás határon volt, de csak szóltak hogy ideje lesz cserélnem, mivel mérésre jó volt így csak megemlítették.
-
A Zéé
addikt
válasz
crocy
üzenetére
Ránézésre nincs rossz állapotban a tárcsa, nem vállas, én hullámosnak sem látom, csak érzem hogy pulzál a fékezésnél.
Simán elhiszem, hogy ezen az állomáson most mérnek mindenkinek, mert tavaly bezáratta az NKH pár hónapig, mert nem tartottak be minden szabályt. Céges szinten is hozzájuk hordtunk (volt a cég csoporton belül használtautó üzletág is pár hónappal ezelőttig) minden autót műszakizni és eredetvizsgáztatni.
-
bacus
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Időben azért minden motoron van korlát, olyan nincs, hogy ne kelljen megállni néha

Én sokszor felállok és állva motorozom pár percet, az sokat segít, utána megint tudok menni fél órát ülve. Eredeti felvetés volt, menjünk el Kassáig, de az csak úgy fért volna bele, ha hazafele már esetleg autópályázunk. Ezt nem akartuk, így lett viszont benne egy csomó jó magyar rész.Akivel mentem naked kawasaki talán 900 ccm, most csináltatott zselés ülést, azt mondta, hogy annyira jó lett, hogy neki nem fájt semmi, nem akart megállni, nem akart felállni se.
Ezt a részét még nem jártam be szlovákiának. Tervezek ide egy hosszú hétvégét én is, 1-3 éjszakával, abba majd sok minden belefér. Ez a Selmecbánya, stb rész annyiszor megvolt már, nem akartam arra menni, idén is voltam már arra.
-
bacus
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Én egy ilyet nyomtam vasárnap, 542 km, a szlovák rész helyenként elég unalmas volt, viszont a magyar oldal szuper volt. Lilafüred és Eger között is vállalható az útminőség, a 24-es út kifejezetten jó aszfalt lett, mire én odaértem 15h felé a "mátra királyai" már hazamehettek, mert max pár autós vágta le a kanyart, talán egy volt ami annyira átlógott, hogy módosítani kellett az ívet.

-
kelly416
veterán
válasz
crocy
üzenetére
Az enyém is nehéz, oldalt cipzáros. Ha felveszem, már nem zavar a súlya, a szellőzést viszont nem tudnám elengedni. Első alkalommal mocsok mód melegem volt benne, aztán a fejembe jutott, hogy van szellőző. Lehúztam, ég és föld. Nem huzatol, nem kellemetlen, mégis tök jól átszellőztet.
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
crocy
üzenetére
Köszi, ezt elmentem
Egyébként vettem a vinted-en kemény 3500-ért egy wtec motoros farmert, csak mert olcsó volt, és az is ilyen oldalt cipzározható volt, nem is tudtam előre. Már úton vannak bele a level 2-es protektorok, meg kap egy fekete színt, ideiglenesen jó lesz.
-
static00
tag
válasz
crocy
üzenetére
diablo rosso 3-ast rendeltem
beszéltem a gumisokkal, akik szerint ha a gyors felmelegedés számít és a stabilabb tapadás, akkor sportgumit tegyek
a road 6 inkább túragumi, ami nenezebben melegegszik, de az előnye, hogy több km-t bír
bár nekem is közút, de én ez alapján választottam, de biztosan ellennék bármelyikkel

ha fent lesz, majd írok, hogy milyen
-
bacus
őstag
válasz
crocy
üzenetére
A MAMI-ban (motorszerelő iskola) szedtek szét több japán motort is 200e km környékén, volt róla podcast is, hogy a motorok milyen állapotban voltak. A gyári honolás még látható volt a hengerek falán, stb.
Ispán barátom a tavalyi agyérgörcs óta csak robogózik
, de a 2005-ös v-stromjába vhol 280e km körül állt meg az óra. Tavaly mentem vele egy kört, mármint ezzel a régi vassal, meg nem venném
, de annak elsősorban nem motorikus oka volt. Elfelejtettem lefényképezni a km óráját. -
Csandi
addikt
válasz
crocy
üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű. Számítanak a feliratkozóid, illetve, hogy honnan nézték meg a tartalmad (nyilván egy magyarnyelvűt Magyarországról fognak). Illetve még vannak háttér kalkulációk (pl. mennyi ideig nézték a videót ha nem végig), mindenkinek egy egyedi képlete van nincs egy standard kifizetés.
1000 feliratkozó alatt nem is lehet jelentkezni, hogy partner legyen a csatornád = az alatt nem is kaphatsz pénzt.
-
Csandi
addikt
válasz
crocy
üzenetére
Waze
De a fixek nagy része amúgyis csak szemből lő. Kb. 20-25k km alatt 1 büntit fizettem csak azt is az SV-vel.Na igen ez egy indok volt nekem, hogy miért nem akarok nakedet. Oktatás még nakeden ment, amikor felmentünk pályára ott eldöntöttem, hogy ezt nem köszi

SV fékje imádkozós volt, új CBR-en meg fejreállós

-
-
Horvi
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Simán fel lehet rakni egyedül is. Beállítod a két támaszt a megfelelő távolságra, egy pici helyet érdemes hagyni majd a lengővillának. Utána az emelőt alátolod, pozícionálod és elkezded lenyomni az emelőt amíg egy kicsit a villa alá feszül. Ismét ellenőrzöd a pozíciót(közben persze "feszesen" tartod az emelőd) és ha minden rendben akkor fel tudod egyenesíteni a motort a sztenderről és a másik kezeddel meg folyamatosan nyomod le az emelőt és emeled fel vele a motort. Leírva bonyolultabb mint megcsinálni. De ha ráérzel már gyerekjáték.
-
bacus
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Olyan nagyon nem távolodtál el a határtól
Ez még messze van a jótól, az a magas Tátra útjain van szerintem 
Én erre jártam szombaton, volt benne több lámpás útfelújítási szakasz, sőt visszafele (jobb oldali ág) egy helyen építkezés miatt mindkét oldalról behajtani tilos. Egy nagy kerülővel tudtam volna csak megoldani, ott nézegettem google fordítóval, hogy mi van pontosan kiirva, mikor jött két helyi autós és mint a huzat mentek, még csak nem is lassítottak a táblánál. Igy én is mentem utánuk, kicsit parázva, hogy magyarázom majd el szlovák rendőrnek, hogy a gps nem volt hajlandó másfelé tervezni
, de a kutyával nem találkoztam. Többnyire jó minőségű utak, de a széle már tele avarral, sárral, szóval néhol a 2 sávból kb 1 volt járható középen fél fél sáv.
-
bovo
csendes tag
válasz
crocy
üzenetére
Ha Selmecbányára mész akkor a Párkány,Déménd, aztán Zsemberen keresztül az 524-esen mennék.
Vissza ugyanarra,vagy SzentAntalon keresztül az 51-esen de az elég rossz minőségű,viszont a táj szép Hontnémetiig.
Esetleg ha időbe belefér akkor Selmecbánya,Vyhnye,Zsarnóca,Garamszentkereszt de ez Zsarnócától tranzitút,nagyobb forgalommal de hétvégén szerintem nem vészes. -
kelly416
veterán
válasz
crocy
üzenetére
Én a 400-as burgonyával taknyoltam hasonlóan városban, csak épp egy gyalogos lépett le balról az útra én meg el voltam gondolkodva az élet nagy dolgain. (Középen járdasziget, simán átmehettem volna szabályosan, ha nem vagyok ilyen ökör.)
Rámartam az első fékre és már ment is a levesbe a tapadás. (Ugye a nemrég emített f@sza fehér aszfalt jó simára kopva mindenhol.)
30-ról, max 40-ről borulhattam, még én is csúsztam, de az ingemen lett egy kisebb kopás meg a bal vállamat ütöttem meg jobban. Máshol nyoma sem maradt, olyan síma az aszfalt.
Szóval igen, ha beblokkol az első kerék, altalában kimegy oldalra. Vagy ha nagyon jól egyensúlyozol, akár át is repülhetsz a motor felett, de ahhoz tempó is kell meg tapadás is.
-
-MarhaRépa-
tag
válasz
crocy
üzenetére
Pedig semmi extra, ha blokkol a kerék, akkor megszűnik az oldalvezető erő, és sokkal valószínűbb hogy elmegy valamelyik oldalra, minthogy egyenesen csússzon, ahhoz túl instabil egy motorkerékpár egy ilyen szituációban.
Én pont ugyanígy estem el 2002-ben egy ZZR-1100-al, sík úton, egyenesben, száraz útviszonyok között. Túl nagyot fékeztem, blokkolt az első kerék, és abban a pillanatban már ki is csúszott oldalra.Ja és engem is megbüntetett akkor rendőr, mondjuk én bele is csúsztam akkor hátulról egy autóba.
-
bardi
senior tag
válasz
crocy
üzenetére
Valamennyire biztos döntve volt a motor, mert oldalra csúszott ki az eleje. Így a sérülések alapján jobbra mehetett el az orra, a bal térdem ért le először, majd a két kezem.
Szerintem ha hirtelen húzol rá a fékre, nem fog első kerékre állni, mert túl gyorsan változik a tapadás, nincs ideje a guminak deformálódni. ABS nélküli autón is ha rárúgsz a fékre, szinte semmi lassulással fog csúszni a kerék, ha viszont egy picit megterheled, nem olyan hirtelen fékezel, akkor tapad rendesen. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
crocy
üzenetére
En tavolitottam mar el par ilyet, bar nem itthon.
Ez csak egy utkozo, ami nem engedi, hogy teligazt huzz.
Ez altalaban 1 vagy 2 csavar szokott lenni a fojtoszelephazon, ami tartja azt a lemezt, amibe beleutkozik a fojtoszeleptengely valamilyen vége.
Egyszeru eltavolitani, amennyiben nincs melle egy torokszukito is, ami a szivocsovek es fojtoszelephaz kozott vannak berakva.
De ahogy olvasom, ez csak "gázútszabályzó" -
bardi
senior tag
válasz
crocy
üzenetére
Szerintem ez csak akkor számít, ha külföldön adod el. Svájcban volt olyan autó, ami fojtva volt a többi ország modelléhez képest.
Szedd ki, használd, műszakin ezt senki se veszi észre, max ha parázol, eladáskor visszaszereled, vagy adod a motor mellé. 8kW-ról beszélünk, ez nem egy 600-as sportmotor A2-re fojtása. -
crocy
tag
válasz
crocy
üzenetére
hat sajnos utolag tudtam meg hogy fojtas van a motoromban es azert 73kW a 81kW helyett. nem is ertem mi ertelme volt ennyire lefojtani. max vmi nemet szabalyozasnak köszönhetö.
egy ilyen ekszerü mechanikus cucc van benne ami nem engedi teljesen kinyitni a szelepeket. lehet nem is tesz jot a motornak hosszutavon:
[link]vki tavolitott el fojtast hivatalos uton itthon? az megvan hogy teljesitmeny meres kell, be kell jelenteni a hatosag fele (forgalmiban adatvaltozas). + uj muszaki. csak azt nem tudom hogy akar magam is eltavolithatom vagy kell vmi szerelöi jegyzökönyv hozza.
öszinten kivennem a francba az egeszet es 2 ev mulva amikor a müszaki lejar akkor jelentenem be.
-
Csandi
addikt
válasz
crocy
üzenetére
Nekem jogsira elég hangsúlyosan tanították a trail brakinget, pályan pedig oktatáson azt mondták, hogy nem is kell a hátsó fékhez nyúlni, cserébe elmagyarazták azt amit a végén írtál.
Nyilván más az utca meg a pálya, azért is mondom, hogy jogsinál rendesen el volt mondva a hátsófékezés.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
crocy
üzenetére
Lehet talalni keves futasteljesitmennyel ilyen gyongyszemeket, csak ezeknel un álláskárok lesznek. Pl rozsdas tank, gyenge benzinpumpa, nagy ritkan a regi hutofoyadek belemar az aluontvenybe, de ha gatyaba lett razva, mielott megvetted, ezek a legjobb vetelek. De ezek a motorok epp ezek miatt az allaskarok miatt olcsobbak. En szemely szerint imadom ezeket a 20-30 eves hasznaltmotor vasarlasokat, szoval en csak helyeselni tudom h ilyet vettel

-
macilaci78
nagyúr
válasz
crocy
üzenetére
Az első ezer km-en nekem se volt fogyás, nívópálcét figyeltem. Utána nem figyeltem olyan sűrűn, mert "jó ez". Aztán amikor a teremgarázs rámáján bevillant a lámpás, ránéztem, de akkor már rövid volt a nívópálca. 6 deci ment rá, mikor a teljes töltet olajcserekor 1,4 liter.
Mindegy, bármelyik motornál ki lehet húzni ezt a kártyát. Rendbe lesz szedve, más baja nincs.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
crocy
üzenetére
Én 10 éves Honda SH300-at vettem valós 7k km-rel. Sokat állt, utolsó két műszaki közt 500 km futás. Örültem neki, patika gép.
Aztán mentem vele 10k km-t, az első olajcserére kiderült, hogy eszi az olajat, 0,9 litert 1000 km-en. Most van szerelőnél, szétborította.
Dugattyúgyűrű kopott, hengerbe is belenyúlt, azt is fel kell fúrni. Szimmeringnél ereszt, a hajtás is csörög ennél fogva. Légszűrőbe visszaböfögi az olajat, tele van sárral minden szerviz alkalmával. A variátorszíj sem bírt ki, csak 7k km-t, csúszka dettó, bár ez lehet, júzer error.Szóval ha valós az a 6500 km egy 20+ éves gépnél, akkor a szaki ne csak átvizsgálja, hanem nézzen bele, mert aminek kenés kell, az minden kiszáradt.
-
yodamastah
őstag
válasz
crocy
üzenetére
3 évig használtam egy ilyet, most cseréltem le egy másik típusra ami kompaktabb, és pár mozdulat szétszedni.
7xezret mindenképp megér centrirozó álvánnyal. Én van hogy hetente 2x-3x is gumizok, képtelenség ezt leszervezni gumisokkal, végtelen időt spóroltam ezzel a géppel.
Viszont. Utcai gumik nagyon kemények tudnak lenni új korukban, ha erre vennéd elég küzdelmes lesz vele dolgozni. Az a minimum hogy a gumikat ki kell rakni a napra hogy jól felmelegedjen, vagy melegítőzni kell őket 15-20 percet legalább. Még a keményebb slickek esetében is szükség van erre (Dunlop, bridgestone)
Szóval nem nem a legjobb konstrukció, eléggé kínlódás tud lenni ezzel gumit cserélni. 100x jobb mint pajszerrel (próbáltam), de sokkal jobb egy Rabaconda (240e) vagy egy rendes gumiszerelő gép.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
crocy
üzenetére
Egesz pontosan ezzel a tipussal nincs, de ilyennel van tapasztalatom. Hat, eleg melos, es a legjobb lenne rogziteni vhogy a talajhoz, tehat a konstrukcio elbszott eleve, de meg mindig jobb, mint a szerelovas. Itt nem karcolod meg a felnit, es ennyi penzert ha a centrirozo bak is melle jar, akkor azt mondom elmegy.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
crocy
üzenetére
Nem mer előremenni, de azért beáll két kocsi közé, vagy legalábbis a felezővonalon parkol.
Miután kiütötték alólam az SH-t, minden kereszteződésben meggyőződöm a keresztirányú forgalomról. Láttam már pár tanulságos esetet... A rendszeres útvonalamon van pár hely, ahol sűrűn előfordul olyan a kereszteződésben, akinek akkor semmi keresnivalója nincs ott.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
crocy
üzenetére
9-15k között látok fb-csoportban motornak szánt beállókat.
Viszont ezekben és a motoros csoportokban is összeállhatsz valakivel és ketten béreltek egy helyet. Vagy ha meg tudtok egyezni és a hely fekvése is lehetővé teszi, akár hárman is bérelhettek.Én Zuglóban vadászok magamnak egy autóbeállót megvételre és első körben a szomszéd udvaron álló Yamahának ajánlanám fel a felét.

-
macilaci78
nagyúr
válasz
crocy
üzenetére
5 év használat után a Michelin Citygrip2 már érezhetően ment el a seggem alatt, a cserét egyértelműen éreztem, de ez négyévszakos gumi...
Az 5-6 évesen 95%-os gumival vagy nem mentek, vagy meglehetősen tatásan. Mondjuk, saját járművön én sem láttam még gumit elkopni, csak megöregedni. -
kelly416
veterán
válasz
crocy
üzenetére
Gondolom vekni = dekli.
Nekem volt bukócsövem a VN800-on, az védte meg a lábszáramat és a fél motort is, amikor körforgalomban haladva belém jöttek. A kedves hölcs a swift orrát beleszúrta a buköcsövembe és a lábszáramba, ha nem lett volna a cső, akkor csak a lábam, esetleg a légszűrő ház viselték volna a csapást. Mivel én folyamatos balkanyarban voltam ő meg oldalról torpedózott meg, kitolta a motort alólam, a motor elfeküdt a jobb oldalára. Ha nincs cső, akkor tank, kormány, festős, doboz kuka... Így csak a doboz alja lett karcos, a bukócső és a kipufogó.
Szóval van annak is ertelme. Néha. -
válasz
crocy
üzenetére
Nekem sok ismerősöm van aki álló helyzetbe eldőlt szerintem elég gyakori főleg pl az alacsonyabbaknál szívás pl.
- kátyú
- bazi nagy kavicsos kő megdobja a motort telekre beállás alatt.
- meredek út szakasz rosszul lerakott láb
- vagy haver az hitte ,hogy elindul a motoros jobb oldalánál elindult volna ő is mikor realizálta ,hogy mellette álla csávó és rohadtul nem indult el. Elkezdett dölni és mivel nem volt lendület kigyorsítás elindulás kb álló helyzetbe eldőlt .
- megállt haver a buszmegállóba megnézni a térképet és azt hitte ki lökte a lábtartót eldőlt mint egy zsák
- én 5 éve csávó intett ,hogy elenged főúton adtam volna gázt elkezdtem dönteni erre elindult én satu ,de lendületből már nem bírtam megtartani letettem az oldalára (így nem tom nevezzem e eldőlésnek ) de a lényeg karcos lett a bukó keret.
- fzs1000 esőbe kicsuszás bukó gombán csúszott kakucson a motorKb ennyi jutott eszembe az elmúlt két évről + az én esetem is közte.....
Bukó keret minden esetbe megmentette az idomokat srácoknál ,nálam.
Első dolog amit megvettem az s1000xr re
De persze ebből mindenki azt vesz le amit akar és azt csinál amit akar.....
-
etnies
senior tag
válasz
crocy
üzenetére
Az oktatód hülyeséget beszél. Nem ártana motorozni is néha, kicsit megváltozna a véleményük.
Pl ez tegnap történt:.részeg autós átjött a szembe sávba és telibebta a motorost.
https://www.baon.hu/helyi-kek-hirek/2025/03/reszeg-autos-tuzoltok-baleset [link]
Srácnak csuklótörés, felesége egész testén zúzódott.
Elém is ugrott ki furgon mögül gyalogos vagy fordult rám autós, stb.
-
bacus
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Rámpával. Én vettem most (black friday) a Louisnál akciósat, 680 kg-os extra erőset, azaz akár még én is -rajta ülve- bemotorozhatok bármelyik motorral a raktérbe. Persze a rámpa nem túl széles, de annyira nem volt akciós, hogy kettőt vegyek

Zsírkrétamen: megnéztem az egyik videót most megint amit linkeltem, hát én pl fel se veszem, ha valaki lelassít, és nem vészvillog hozzá, és pláne soha nem szálltam/szállnék le a motorról, hogy odamenjek hozzá, hogy tolasson vissza a vonal mögé a lámpánál. A linkelt videóban sztem semmi nincs, csak a videó mutatja durvábbnak, ez a normál közlekedés része.
Azért mert más hülye, azért nekünk nem kell magunkra venni a hülyeségét, persze ehhez meg kell érni, életkor függő is, a szüleim is idősek, nem tudok haragudni egy 70+ -osra azért mert bizonytalan, nem vesz észre, megpróbálom kivédeni és azonnal a következő védésre koncentrálok. Meg talán én is leszek egyszer 70+ és a legnagyobb bánatomra ez már nincs olyan messze mint szeretném.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
crocy
üzenetére
TGK bérlés. Nagyon karcsú az a 100eFt. Kalkuláld bele,hogy lehet 2 nap lesz a mutatvány és azt is,hogy 1,2,3 motor is legyen még pluszba,mert lehet lukra futsz. +Szállás,stb.
Tavaly tőlük béreltem ezt. [link] Reggel 8-kor vittem,du-án 2-re vittem vissza. Kaució,300eFt. Takarításért nem kértek pénzt,teli tankkal kellett visszaadni. Bérelsz furgont,pótkereket kérjed hozzá!
Neked egy ilyen jó lenne,fontos,hogy legyenek rögzítő fülek. [link] -
Daneee527
csendes tag
válasz
crocy
üzenetére
Én bátran ajánlom a srácot, októberben hozott nekem egy Tigert Németország túlsó feléből.
Egyszerűen ment az egyeztetés, dobtam neki linket a kiszemeltről, aztán mindent ő intézett utána, a pénzezés is korrekten ment, a vizsgáztatás/papírozás is szerintem százszor gyorsabb volt így, mint ha én rohangáltam volna.. aztán konkrétan idehozta a kapuba a motort BPre.Én azzal számoltam, hogy ha futót bérlek, kimegyek saját autóval, minimum 2 napot utazgatok (+ szállásköltség), aztán itthon is motorszállítózok a vizsga miatt, meg ellövök még 1-2 nap szabit a papírozásra, akkor nem sokkal leszek beljebb anyagilag, de legalább tuti szerzek pár ősz hajszálat.. (NKH időpontkeresés, jajnemérekvissza a futóval stb)
Még így is olcsóbban jöttem ki, mint ha itthon vettem volna ugyan ilyen típust, úgyhogy én nem bántam meg a dolgot
(ja, és ha már NKH vizsga -> én csak Pest megyei vizsgaállomásban gondolkodtam, ők viszont oda viszik, ahol leghamarabb van szabad időpont) -
bazsy_
tag
válasz
crocy
üzenetére
Hello!
Én anno kértem tőlük árajánlatot és beszéltem is velük. A "standard" csomag 500 euro volt amiben még nem volt benne a honosítás ügyintézési díj stb. Ami nem volt szimpatikus hogy ha pl nem jön össze az adásvétel mert pl a kinézett gépet/ket eladják közben vagy nem jelentkezik az eladó stb, akkor is van kárátalány 250 euró amit ki kell fizetni és még motorod sincs, persze erre azt mondták hogy ilyen még nem fordult elő
.
Ami még nem tetszett: " amennyiben az alku összege meghaladja a 150 eur-t az összeg feleződik a cég és vevő között. Ha van rá lehetőség én mindenképpen magamnak intézném illetve szerintem csak nagyobb összegű motoroknál érheti meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)