Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az újabb fajta Air kabi jobb, asszonynak ilyet vettünk.
A régebbivel én is elvagyok 10 fokig, max egy széldzsekit fölé veszek 15 fok alatt.
Gatyeszt viszont én nem fogok munkába járásra hordani, majd kipróbálom milyen bélés nélkül ha hosszabb távra megyünk, de még nem vitt rá a lélek
-
-
bigrob
őstag
válasz
crocy
üzenetére
Köszi mindenkinek!

2 szervizzel beszéltem, a Kawaszatiban olyan parasztok voltak, hogy köszi, de nem, úgyhogy Nagytarcsára fogunk járni a Boxervicebe. Itt egy ezres szerviz időpont és 1 óra alatt megvárható, előbbiben hagyjam ott 4-5 napra és majd csinálják ha lesz idő rá...

Árban pedig ugyanannyi.Voltam ma Ivanics nyíltnapon, pucsítottam egyet a ZX-6R-en, még interjút is adtam a Worldbikeos csajszinak.

-
bigrob
őstag
Végre én is el tudtam hozni a paripát.

Voge 800 DSX
-
bigrob
őstag
Ti használtok láncolajozó szerkentyűt vagy magatoknak végzitek?
-
bigrob
őstag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
A 900 egy magasabb súlypontú tehén, én raültem, sztenderről felhúztam és meg is köszöntem, utána 1 órát mentem a 800-al.
Mire felextrázok egy transalpot vagy tracert vagy ne adj Isten BMW-t duplája és szerintem ott is ugyanannyi a bukó. -
bigrob
őstag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Ha túra vonal, próbáld ki a Voge 800-as gépét.
Más téma, de elő nem keresem már hol hagytuk abba

Tegnap elvitték a CL500-at én egy ilyen Vogét fogok venni, 1 órát teszteltem és mintha rám öntötték volna.Egy 50-es faszi jött, nem szórakoztam, azonnal mondtam, hogy vigye el egy körre, végül nem is alkudott 1 forintot sem.
Mondjuk még 350k-t várok hogy megérkezzen a Raiffeisen EUR számláról, de felhívtuk a bankot és azt mondták, hogy már elindult a folyamat, nem tudja visszavonni. -
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Chatgpt is amúgy azt javasolta hogy pénzt az asztalra elsőre.

1. Kérd el a teljes vételárat.
2. Foglaló/kaució 200.000.--500.000.-3. Írjunk papírt, dátum, helyszín motor adatai, vevő adataival:
Kijelenti hogy saját felelősségre vezeti, rendelkezik megfelelő jogosítvánnyal, bármilyen kár keletkezik ő viseli.4. Fotózni a jogsit és személyit.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki holnap megnézik a CL500-am, hogy szoktátok odaadni a gépetek próbakörre?
Emberünk egyedül jön, én veszem fel picit arrébb ahol le tudja parkolni a kocsit és úgy hozom haza.
Pénzt rakja le vagy adja oda a kocsikulcsot vagy valami iratot vagy túlgondolom?
-
bigrob
őstag
Ma haverral elmentünk Alsónémedibe a Voge bázisra, én ráültem a 900-ra, ami nem nagyon fogott meg, aztán a 800-as szerelem lett.
Haverom a 450-es Morini (CFMoto 450MT blokkos extrákkal) próbálta ki, a szélterelése miatt neki kiesett.
De a Voge 800 DSX, tökéletes, pont ellöki a fejem fölött és mellett a menetszelet, megy, de nem visz bele a rosszba annyira, sokkal kényelmesebb mint a 900-as, végre egy motor ami hozza a Hondám kormányfűtését, vagyis olyan meleg, hogy le kell kapcsolni, ülésfűtést kötelezővé tenném.
Elmegy a Honda rendelem is, csak még nem tudom, hogy a full fekete, vagy a sárga fekete színben.
-
bigrob
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
XXL-ig volt hazudva az újságban az aláöltöző.
-
bigrob
őstag
válasz
vlevi
üzenetére
Én reggel a Fóti úti lidlben már sisakot nem találtam XL-t, meló előtt átmentem Fótra, ott Dunát lehetett rekeszteni.
Aláöltözőt el is felejtettem hogy akartam nézni
Bár nem vagyok túl fázós, mint macilaci a nyári serpentize kabiban elvagyok a béléssel, ha már az is hideg ráveszek egy bő esőkabit.
Gatyeszt meg vettem egy Serpentize Mont Blanc Pro-t, 15 fokban béléssel már melegem van benne
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Pont egy munkába járós nyitott vagy felnyithatót vadászok, vagy a korábban küldött full plexi elejűn gondolkozom.
Csajok a motoron yt csatin is ilyesmit használ az egyik hölgy
-
bigrob
őstag
válasz
vlevi
üzenetére
"Van, akinek a speed, chopper, nagy túra, vagy erősebb naked jön be. Ezt első motornál nem biztos, hogy el tudod dönteni."
Aláírom, Honda Rebelekbe voltam szerelmes, kipróbáltam és hatalmas csalódás, aztán próbáltam még párat és felültem a CL500-ra, ami olyan mint egy bicikli, kezelni könnyű.
Közben mentünk pár tesztnapra, próbálgattam mást is és nekem a túraenduro jött be a legjobban, CFMoto 450MT.
Próbáltam a QJMotort is, az is tök jó gép, de akkor már egy Voge 800 Rally-t megbízhatóbbnak tartok, tavasszal megyek is rápróbálni. -
bigrob
őstag
válasz
-MarhaRépa-
üzenetére
Itthon volt főnököm családtagja nem állt meg a pirosnál, halálra gázolt egy hölgyet, szűk egy évet csücsült a kecskeméti parkettásban, nettel és telefonnal, majd kijött, beült az autóba és ismét nem tűnt fel a piros lámpa, itt csak rommá törte egy ártatlan ember kocsiját amivel a munkáját végezte, továbbá szabályosan közlekedett.
Pénzzel sok mindent meg lehet úszni, ha én csináltam volna még mindig ott rohadnék valamelyik böriben..
-
-
bigrob
őstag
Szerintetek milyen alternatív vasban gondolkozzak használtban, ha tetszeni fog a Voge 800DSX Rally?
Nagyon tetszik az a gép, árban viszont jó lenne olcsóbban megúszni..
Totál amatőr vagyok és nem tudom mit kell nézni használt gépeknél, ezért is óckodom kicsit. -
-
bigrob
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
Meg kell mutatni hogy új a gép, titkolni kell hogy a motor nem.

Ebben a pirosban azért kéne:
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Igen, az lett a Suzuki sv-7gx

Még a 4 hengeres CB500-ra lennék kíváncsi, meg mik kapják meg tutira az e-clutchot Honda fronton.
-
bigrob
őstag
-
bigrob
őstag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Karasnából már úgy kaptam az NX500 tesztmotort (~8000km), hogy égett a check engine, azt mondták ne foglalkozzak vele.

Szerviz nyitva volt, nem álltak sorban a gépek, amik igen azok is inkább robogók voltak.
(Azért a hely adottságaiból nem elképzelhetetlen szerintem, hogy raktárként is funkcionál)Nagyobb problémám, hogy fórumokon se nagyon látok nagyobb aktivitást (max spanyol ajkúaknál), mint mondjuk a CFMotonál elég komoly kis közösség épült.
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Kár, hogy a videó nem érhető el.
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
TRK-ról van rossz vélemény.
Ugyan ez a leggagyibb verzió, az X állítólag jobb, csak emberünk mélysége miatt nem jöhetett szóbaA QJ 600-asra azt mondták, hogy nincs probléma, a 650-essel volt pár gyermek betegség, de már ki lett javítva.
A QJ 900-asnak ilyen 55k körül van az éves szervize, a kisebb blokknak még kevesebb.
-
bigrob
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Milyen magas vagy?
Én kereken 180 és a CB 750 Hornet nekem nagyon kényelmes volt és meglepően a felfüggesztés is elég jól teljesített a jó magyar utakon.
Kis könnyű, dobálhatod jobbra balra.
Annak még adj egy próbát ha a naked vonal is szóba jön, az a fehér-piros nekem nagyon tetszett élőben is. -
bigrob
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Állítólag a QJ gyártja az olcsóbb Harleykat is, motosportban is ott vannak, bár Dodor eléggé lehurrogta őket.

Megjártam pár szalont már, Wilker, Karasna, Ivanics és nem nagyon éreztem úgy, hogy el is akarnának adni, a Sandlanderben sokkal inkább úgy éreztem, hogy akarnak foglalkozni velem, illetve még a Red Baronban is többen odajöttek és tök jól eldumáltunk amikor konkrétan mondtuk haverommal, hogy perpillanat csak nyálat csorgatni jöttünk.

Én még kiscsikó vagyok hozzátok képest, ha esetleg valaki közületek kipróbálná és leírná a véleményét amit egy ilyen fikarcnyi 30 perces próba alatt lehet tapasztalni az is tök érdekes lehet.

-
bigrob
őstag
Meg fogtok kövezni, de elkezdtem kapni QJMotor hirdetéseket facebookon, tegnap el is gurultunk haverral kipróbálni egy SRT 600SX-et.
Sajnos csak a 35kw-ra fojtott verzió, a 900-asból volt még tesztmotor, de az már egy hatalmas gépezet.
A hasonló kategóriában kapható gépeket szerintem veri, a Honda NX500-as nekem egy kifejezett csalódás volt, a futómű nagyon gyenge, ülése nekem egyáltalán nem kényelmes, nem szép a tanknál az illesztés.
Sajnos az újabb (legalábbis a "belépőnek" számító, ~3 misi környékén) a nevesebb gyártók nem hozzák már azt a színvonalat amit korábban.
Red Baronnál is jártunk ha már a környéken voltunk egy pár éves CB500X illesztése a tanknál már kezdett elválni, talán rohadt is, annyira nem szakértettem meg.CFMoto 450MT még mindig nagy szerelem, kegyetlen jó kis gép, infotainment rendszere a legjobb, kezes kis jószág, igazából a 42 ló is elég lenne nekem. Ülése kényelmes.
Na és akkor a QJ, gyárilag minden kiegészítő rajta van a listaáron ami itt a képen szerepel (+ 2 oldalsó doboz is az árban), mindhárom doboz gyorscsatlakozós, levehető. Ülés és kormányfűtés, tpms. Az ülésfűtést kötelezővé tenném minden motoron! Maga az ülés is kényelmes.
Marzocchi teleszkóp és hátsó rugóstag állítható, Brembo fékek, állítható fék és kuplung kar, fickós hang és jó váltó kiosztás.
Infotainment rendszere a gyenge láncszem, se átlag fogyi, csak trip A, trip B, odo, viszont tud telefon tükrözést is.
Ebben a matt homok színben nekem szerelem.(Nem saját képek, forgalmazó facebook oldaláról származnak, az urak fejét cenzúráztam)

Ilyen fekete színű volt a teszt gép is:
-
bigrob
őstag
válasz
Chosen
üzenetére
+1 tőlem is az ~500cc motorokra, én is egy CL500-at vettem (46 ló, A2 is elég lenne hozzá) kezdésnek, most a CB750 után rájöttem hogy bőven elég a 99%-os városi munkába járásomra, így is mindenkit kúpolok.

Ha ezzel néztem volna be az elején egy besorolást lehet taknyoltam volna, azt hittem 2-be vagyok, nagy gáz, kanyarodóból besorol az egyenesen menőbe.
Hát 1-be voltam és egykeréken sikerült abszolválni a mutatványt.
Lekopogom, azóta nem volt ilyen bakim.
Haverom egy 250-es Virago-t vett, egyszerre csináltuk a jogsit, simán eljárkálunk Vácig anélkül hogy elhagynám. -
bigrob
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Nem nagyon volt a váci úti honda szalonban túl segítőkész az értékesítési vezető...
Aki múltkor kiadta az NX500-at tök normálisan elmagyarázta menüben mit hogy tudok elérni, reseteljek itt hogy lássam az átlag fogyit stb, ő bedugta a kulcsot és mutatta hogy itt nyomjam és indul
Rákérdeztem hogy ezt a roadsyncet segítene-e beállítani, mert kipróbálnám milyen.
Áh az nagyon sok idő, inkább motorozz.
Gyorsváltó úgy működne, hogy bármikor felhúzom felváltja?
Próbáltam egyszer, direkt nem gázfröccs elvételkor és megakadt, úgyhogy szerintem nem volt benne, ezért nem erőltettem. -
bigrob
őstag
Szombaton kipróbáltam egy CB750 Hornetet.
Ez már fegyver..
Nem mondom, hogy nem kéne, mert azt az 50 percet merevedéssel a hátán töltöttem ahogy durrogott, csattogott meg ugrott, tempós indulásnál 2-be váltást követően még egykerekeztünk is.

De ez mindennapokra munkába járni már nekem sok, a kis CL500 marad, max cserélve lesz egy NX500-ra vagy CFMoto 450MT-re.
-
bigrob
őstag
válasz
hdanesz
üzenetére
Haverommal együtt vettünk motort, én egy 2 éves CL500-at, ő egy 20 éves Virago 250-et 800k-ért, volt pár baj vele, elvitte szervizbe, lánc csere stb, kapott egy 213k-s javítási ajánlatot meg még meg van jelölve pár dolog hogy bontani kéne, hogy kiderüljön.
Soha nem fogja ezt a pénzt viszontlátni.Én csak ráültem és megyek.
-
bigrob
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kényelmesebb volt az ülése, sokkal.
Ezeken a jó magyar utakon az onroadot is lehet offroadnak tekinteni...
El tudtam jönni hazafelé és úgy lekoppant 1-2 helyen mintha terepeztem volna, pedig nem mentem 20-nál többel.
CFMoto teló és hátsó rugóstag is állítható, a Hondáé nem.#155227 Picco
Kíváncsi lennék milyen felhasználás mellett durrantak a blokkok.
HAHU-n 2 darab van eladó, szinte új árban, igaz nem is sokat futott példányok. -
bigrob
őstag
-
bigrob
őstag
Ma meghajtottam egy Honda NX500-ast, pont annyival hosszabb a CL500-amhoz képest, hogy már kényelmesen le-fel tudok pattanni dobozzal mögöttem, benzintyúk is kényelmesebben elfér, viszont a seggem már zsibbadt 30 perc után, amit a CL500-on sem tapasztaltam csak kb a duplája után...
A CFMoto nyíltnapon a 450MT viszont kényelmesebb volt, kb fél órát tudtuk a 6-oson veretni kb az érdi körforgalomig, de ott egyáltalán nem fájt a seggem.
Nagyobb rugóutak, állítható plexi, szerintem jobb a hangja is egy picit.
Kérdés, hogy ha esetleg majd el szeretném adni mennyit buknék rajta...Tanácsokat várok!

-
bigrob
őstag
Valaki volt Ivanicsban CFMoto tesztnapon?
Kipróbáltam egy 450MT-t és egy 800NK-t, előbbi nagyon kényelmes, utóbbi nagyon kakas!
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Átérzem..

-
bigrob
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi!
Akkor marad úgy ahogy van!
-
bigrob
őstag
Lenne egy amatőr kérdésem, adott a Honda CL500-am, markolatfűtés van, magát a markolatot szeretném valami designosabbra cserélni.
Pengével levágom róla a régit, felhúzom az újat azt jónapot? -
bigrob
őstag
Elkezdtem gondolkozni egy quadlock vásárlásán, de hamar rájöttem, hogy ennyi pénzt nekem nem ér meg, hogy a telefonom is kockára tegyem egy esetleges borulásnál.
Korábban szóba kerültek a carpuride koppintások aliról, és nem tudok dönteni melyik mellett tegyem le a voksom..

Az alap tervem az volt, hogy csak feltegyek valamit amire tudom tükrözni a telefonom ha olyan helyre megyek ahol jó lenne GPS, de nem sokkal drágább amihez adnak 2 kamerát is, ami jól jönne egy esetleges balesetnél. (sajnos volt rá példa robogós időmből, hogy ha lett volna nem hoznak ki 50-50-be a rend őrei)
De akkor már nem sokkal drágább amihez adnak TPMS-t és kormányra szerelhető gyorsgombokat illetve erre rá van írva hogy GPS, ez mit akar jelenteni? Ez az eszköz úgyis csak tükrözi a telefont és lényegében arról megy minden nem?7", 2k camera, remote - 35k
7", camera, tpms - 35k
7", 2k camera, designosabb remote, tpms - 45k
7", 2k camera, remote, tpms - 50kAz árakból még az alis kedvezmény lejönne, durván 5k-val lenne olcsóbb mindegyik ár, 30k-ért konkrétan egy quadlockot tudnék csak venni vibráció csökkentővel és még kéne vennem egy tokot is a telefonra..
-
bigrob
őstag
válasz
dbj19
üzenetére
Én egy LS2-t vettem, városon belül mindig felhajtott plexivel megyek, szemüveges is vagyok, ha lehajtom benne a napszemüveget még annyira se fújja a szemem a menetszél.
Nagyobb tempónál huzamosabb időre a szélzaj már biztos zavaró lenne, én majd veszek valami füldugót ha megyünk messzebb ami csak ezt a frekit szedi ki, nem vennék 2-3x ennyiért sisakot a saját 99%-os városi felhasználásomra.Haverom is ma átgurult az új szerzeményével egy 250-es viragoval.

Gurultunk egyet a környéken meg kipróbáltuk egymás vasát.
-
bigrob
őstag
Már 1 hete 2 keréken!
Ma volt egy necces sztorim, elszámoltam és azt hittem 2-ben vagyok, mondom itt még besorolok a lámpa elején, pont zöld lett, nagy gáz, első kerék a levegőben.
Autós szerencsére érezte, hogy balf.szkodom, hagyott helyet bőven.
Azért ez a 46 ló is tud menni...
#CL500
-
bigrob
őstag
Ma reggel központban életét vesztette egy kollégánk...
Pont akkor mentem arra amikor állították fel a rendőrségi sátrat.
Úgy láttam a helyszínelős képek alapján egy kis transit átment már a piroson a piac felől, motorosunk pedig a váci út felől érkezett és sajnos találkoztak. -
bigrob
őstag
Üdv újra itt!

Jelentem, pénteken sikeres forgalmi vizsgát tettem, kategória bővítés megigényelve, délután már a honda wilkerben próbálgattam.

Sajnos rájöttem, hogy a rebel nem kényelmes nekem, viszont pont beszámoltak egy cl500-at, kipróbáltam, aludtam rá egyet és szombat délelőtt ki is fizettem.

Ha minden igaz holnap hozhatom el, még megcsinálják a 12k-s szervizt.
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
1 hónapig vártam eur váltással hogy majd most mindjárt jobb lesz az árfolyam, ott is bejött...
-
bigrob
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Kérdezgettem már korábban, hogy mikor szokott (ha egyáltalán szokott) lenni Honda márkakereskedésben ilyen szezon végi vagy téli kiárusítás, ha adnak rá már 10% kedvezményt, akkor el is engedem a használt piacot.

De nem kaptam rá választ.
Rebel 500 alternatívákra is nyitott vagyok amúgy, eddig talán az 535 Virago tetszett, csak 1,5x a fogyija mint egy Rebelnek..
-
bigrob
őstag
Nagy erőkkel tervezgetem én is mi legyen az első vas.
Még mindig a Rebel 500 az első befutó, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy akarják egyesek 2.4 misiért eladni, amikor az új 2.6...
De szimpatikus az NX500 (volt CB500X), CFMOTO 450 CL-C és a 450MT is, de utóbbi árban már Hondát is kapok amit ha a jelenlegi hahu felhozalalt nézem nem túl sok bukóval lehetne eladni ha nagyobbra váltanék...
Új Jawák árazása szerintem egy vicc, nem tudom ennyiért ki veszi meg őket. -
bigrob
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
A kérdésem az, hogy ezért a vizsgán kapnék egy hibapontot vagy bukta?
Mert ha ezért meg akarna buktatni biztos beleállok, hogy tisztában vagyok a bizalmi elv-vel, de én előrébb voltam, én láttam, hogy a biciklis mellett jön még egy alak aki szemrebbenés nélkül ment tovább, el kellett volna ütnöm?
Ha ad egy hibapontot erre azt pont leszarom, ez legyen a legnagyobb bűnöm, hogy ott is inkább elengedem ahol nem kéne, a való életben is inkább óvatosan közelítem meg az ilyen szitukat még azokon a helyeken is ahol napi szinten közlekedek, nem hogy olyan helyen ahol életemben először járok..
-
bigrob
őstag
Volt egy utat keresztező bicikliút, én mentem elől, 2 biciklist láttam, hogy jön a bokrok között meg még valamit, ami mimt később kiderült 1 futó, inkább megálltam.
Erre jött hogy rosszul értelmeztem a forgalmi helyzetet, itt nekünk lenne elsőbbségünk...
A futó úgy szaladt át az úton, hogy körbe se nézett, szerintem telibe is vertem volna ha nem állok meg.
Azért 2 kocsival hátrébbrôl ennyivel másabb legyen 1-1 szituáció... -
bigrob
őstag
válasz
bigrob
üzenetére
Jelentem tegnap minden király volt, egészen addig amíg a 14. kerületbe be nem vitt egy lakótelepre és olyan helyeken voltak jobb kezesek ahol az utcát se vettem észre (kb mint Des1gnR képén), meg egyszer nem húzódtam le eléggé balra az egyirányúból balra fordulásnál.
Még lesz 3 alkalom, szerintem nem lesz probléma.
-
bigrob
őstag
válasz
Rush77
üzenetére
Igazából balf..sz voltam és 2x lefulladtam mert megint nem ugyanazzal a motorral mentem, de a végére már ráéreztem..

Meg egyszer előztünk egy 8-10 parkoló autót, ott kint hagytam végig az indexet és azt mondta ez sem jó, mert kint felejtett indexnek számít.. Én kint hagytam és akkor indexeltem amikor visszatértünk a sávba.
Na majd ma!
-
bigrob
őstag
válasz
Csandi
üzenetére
Ezt aláírom, hétfőn megvolt az első forgalmi órám, és a több éve szunnyadó robogós beidegződés, hogy jobbra tartok sávon belül hiba ha hátul megy az ember és nem tartja az "alakzatot", hogy első jobb nyomvonal, hátsó bal nyomvonal.
Még megyek ma is egy alkalmat, hétfőn szintén és szerdán egy duplát, pénteken meg forgalmi vizsga,
így konkrétan 10 órával megyünk neki a vizsgának,reméljük a legjobbakat..
-
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszönöm!

Pár évet robogóztam, úgyhogy remélem az index nem lesz probléma.

Meglepődtem, hogy a tanpályán is mindenkit a karjelzésre próbáltak rávenni a pályák elején, igaz amikor vizsgáztam előttem volt egy forgalmi ahol az egyik srác kint maradt index miatt bukott.
Sosjogsin és youtubeon fent vannak a Zuglói vizsgaútvonalak, 2/3 ismerősebb környék, de nem hiszem, hogy gondot fog okozni.
Fülest már vettem mikor elkezdtem a tanpályát, nem szívesen használnám más után, pláne amilyen állapotban voltak a térdvédők is amíg nem találtam magamra valót...

-
bigrob
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Már javasolni szerettem volna én is.

-
bigrob
őstag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Amúgy én totálisan megértelek, engem is érdekelne, hogy ha egy ilyennel feljelentesz egy barmot aki majdnem megöl lesz-e értelme vagy csak akkor foglalkoznak vele ha a boncmester szedi le rólad a kamerát...
Nagyon jól jött volna nekem is egy kamera amikor kikanyarodott elém a néni féktávon belül index nélkül (korábban kitárgyaltam, nem részletezném ismét) aztán még ő jelentett fel és a rendőrök is 50-50-be hoztak ki, szerencsére nem lett nagy bajom. -
bigrob
őstag
-
bigrob
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ettől függetlenül hülyeséget mondtam, hogy a kisebb motor hamarabb melegszik?
Mert ez volt a kérdés. -
bigrob
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Vizet és olajat is tudok nézni a műszerfalon °C-ra pontosan, nem lenne nagy eltérés ha rádugnám a VCDS-t sem.

-
bigrob
őstag
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Én eddig csak a háziorvosomnál csináltam ilyet, bár kimerült az ennyi lesz az ennyi itt a papírod menőverből.
Csörgesd meg ahova mennél és majd megmondják a tutit.
-
bigrob
őstag
válasz
kelly416
üzenetére
Ha már szóba jött a Vulcan, Honda Rebel CMX500 vagy 1100?
Én egy 500-assal tervezek kezdeni, kawa fronton eliminator is érhet egy misét.
Esetleg royal enfield Shotgun 650 vagy cfmotonak van még cruisere esetleg egy benda. Ezek a kinai csodák nekem szimpibbek mert szíjas a hajtás, de annyival nem olcsóbb mint egy Honda...
Szóval még én is dinnyézek, hogy mi lenne a jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Honor Magic 7 Lite 256GB Graphite Megkímélt állapot 8GB RAM 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest