- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
-Mosquito- #39301 üzenetére
Ezt a képet pedig hajnal kettőkor lőtték
-
Type-R
őstag
válasz
-Mosquito- #39295 üzenetére
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #39301 üzenetére
Szép kis vasárnap délutáni gurulgatás
Gondolom ott nem izzadnak úgy mint mi itt -
Type-R
őstag
válasz
-Mosquito- #39293 üzenetére
Kb féláron lehetne megvenni a 60L-es táskát.
-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito- #39290 üzenetére
Bár nem tudom mire érted, de büszkén vállalom.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito- #39286 üzenetére
köszi
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #39218 üzenetére
Ez nagyon ott van
Félig ment nekem is pálya közepén, a sok nem normális motoros gokertos meg velem szembe jöttek! Érthetetlen
Fattyú: Nem csak gyanús, ... -
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #39210 üzenetére
Mert az elozo szerelom volt olyan okos,hogy 5000 km-rel ezelott mondta,hogy ,,lassan csereerett",en pedig elhittem neki.
DigitXT: Nem,csak kozelit hozza.En nem fogok elgondolkozni semmin.Mar divat lett ellentmondani nekem,ugyhogy leszarom.Mas kerdes,hogy nem nekem mondanak ellent,hanem akitol ideztem,de persze mindig a masik a hulye.
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #39210 üzenetére
Nem igaz, hogy te sem érted, hát egy szezont még elmehet azzal a fékkel
Az nem olyan mint a gokart fék -
Zolee_70
senior tag
válasz
-Mosquito- #39150 üzenetére
Igen, ettől eltekintve minden rendben van a géppel, igazából szeretem, mert nagyon praktikus.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
-Mosquito- #39138 üzenetére
Nem pörgött, inkább lefulladt. Utána nem tudta megpörgetni az önindító, szorult. Voltak is félelmeim, hogy a motorja állt be, de "csak" a szíj volt beszorulva.
-
Zolee_70
senior tag
válasz
-Mosquito- #39132 üzenetére
Miért kellett volna cserélni a hátsó betétet? Előtte én nem éreztem semmit, stabil 110 km/h tempónál berázkódott, lefulladt, de oldott a kuplung. Jó büdös szaga volt.
Kötöttem rá assistance biztosítást, szerelgetni úgy sem lehet, mert még garis. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #39124 üzenetére
Ha ilyen gyöngék az izzói, akkor jobb lesz vigyázni vele!
-
kcsa
veterán
válasz
-Mosquito- #39118 üzenetére
szvsz ennyi pénzért az összes 500+ nagyrobogót ki lehet húzni, vagy nagy mázli kell hozzá. Én már csak tudom, egész ősszel és télen válogattam...
-
vlevi
nagyúr
válasz
-Mosquito- #39120 üzenetére
Egyelőre kicsi az esélye, hogy 1000-es DL-re váltsak, úgyhogy az a veszély sem fenyeget, hogy esetleg megbánnám.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #39072 üzenetére
Tényleg úgy néz ki mint egy gallytörő rács?
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #39072 üzenetére
Holnap meglátod
-
Mela Kehes
addikt
válasz
-Mosquito- #39056 üzenetére
Köszi, szétnézek.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #38989 üzenetére
Tisztítás volt, de zsírozás nem sok helyen inkább azt olvastam hogy ne kenjek rá semmit, többet árt mint használ, merthogy felszedi a koszt meg a fékport-
Viszont olyan érdekes volt már maradéktalanul nem lehetett megpucolni -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #38980 üzenetére
Jó én fényesre suvickoltam mindent szóval az tarttotta be az idő 80%-át.
-
boogie84
veterán
válasz
-Mosquito- #38889 üzenetére
Ekkorákat sehová!
Mondjuk az index tartóra. A búra és az idom közé. Én valami minire gondoltam.(#38891) fattyu: Ezt az audi már kitalálta. Egyes modellekben kialszik a világítás a ledcsík, mikor indexelnek. Motorra még nem láttam ilyet, de jó ötlet. Biztos jönni fog majd majd majd.
Ez a vicc kategória amit most linkeltél, ennél ötletesebb az amikor két színű finom ledcsík van az indexed helyett, ami vakít, és irányjelzéskor kialszik a fehér fény, villog a sárga. Ez lenne sztem nagyon jó. -
boogie84
veterán
válasz
-Mosquito- #38887 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nem lehet használni, hanem azt h a tompítottal együtt nem. De ezek szerint ez csak az autóknál van?
Amúgy igényes kinézetűt ami nem egy kiálló ködlámpa, olyat is lehet kapni? Valami igényes pici ledcsíkot?
Ebay-en találtam pirosat, be is szereltem féklámpa "rásegítésnek", de fehérből is csak 14cm-eset találtam minimum, az általánosabb elterjedt példány a 17cm-es. -
boogie84
veterán
válasz
-Mosquito- #38869 üzenetére
Azt ugye tudod h ez így nem teljesen szabályos. Mert ha a tompított világít akkor a DRL-nek már nem szabadna. Azt helyettesíti, de a kettő együtt nem üzemelhet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #38872 üzenetére
Köszi! Néztem már én is olcsó kínai vackokat, de a tiéddel ellentétben nekem nem tűnt ilyen jónak a fényük. (vagy csak nem megfelelő típussal hozott össze a balsors).
-
csongi
veterán
válasz
igy van ertelme
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ez tök jó lett! Típus, ár, beszerzési forrás?
-
fattyu
veterán
válasz
-Mosquito- #38814 üzenetére
ja most akkor analóg lesz a történet. kicsivel mégnem gáz sokkal meg igen? ezzel az erővel meg megáll Dexar érvelése is mert az is árnyal.
most akkor vagy digitálisan nézzük vagy nem. Ha nem akkor meg én azt mondom hogy összevissza valami 40k km van a kezemben motoron és magamon meg a saját vasamon kívül másban a legkissebb kárt sem tettem, sőt mitöbb ezen tempónál sem felejtek el indexelni tükröt használni elsőbbségeket adni sem semmit. AMire az autósók motorosok JELENTŐS része szabályos tempónál is baszik.
Szóval ha árnyaljuk akkor én megkérdezem hogy tulpéken melyik az ártalmasabb?
nem kötekvésképpen, és én sem mindig vagyok ettől mentes de ez is nagyon jól megy a magyar állampolgárnak hogy saját stiklijeit azt nagyszerűen validálja saját magának, de a másé az hű meg há.
-
fattyu
veterán
válasz
-Mosquito- #38711 üzenetére
arra szoktam járni. 180-200al bőven adja az a kanyar.
amugy csak nekem tűnik úgy hogy idén nagyon sok van?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #38702 üzenetére
Otthonról valamivel több, mint 2300 km. Lacinak kicsit kevesebb, ő Pestről jött.
Egyelőre marad, bár néha erősen anyáztam nyélgázon hegynek felfelé a szerpentineken, hogy "mennyééémááááá!!!" Mondjuk felfelé a kisVara még úgy sem ment, lefelé viszont annál fürgébb volt (jó futómű, gumik és fékek). Azért ősszel upgradelem a jogsimat, jövőre vagy utána meg vagy egy olcsó 250-es (Virago, de inkább CBF) vagy ha összejön, akkor talán egy GS 500. Ezek nem fogyasztanak túl sokat és olcsón fenntarthatók.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #38639 üzenetére
Persze könnyű okosnak lenni utólag.. Többször megnéztem a videót. Szinte majdnem meg is áll. Ha nem jobbra kerülné ki meglett volna. Oda kell menni lehetőleg ahonnan jön a baj,nem pedig lekövetni azt.
---------
Albertfalva Hunyadi/Kitérő út sarok busz vs autó,ami a piroson ment át. Rendesen telibeverte a busz. Ja,nagy dugó van.
-
Ribi
nagyúr
válasz
"Bénája" lol utólag könnyű.
Elsőre megnézed te is alig veszed észre, hogy jön a motor csak amikor már kihullik az útra akkor veszed észre.
Eleve lehet hogy jól látta a kamera, de bukóban pont lehet nem is láthatta hogy jön. -
fattyu
veterán
válasz
őszinte leszek... lehet én is lefagytam volna
azér egyszer csak beesik elém egy motor a semmiből. Komolyan. sok mindenre tudok zsigerből reagálni valami frappánsat de azért ez lehet megakasztaná a rendszert
-
canniball
nagyúr
válasz
Szerintem nem volt olyan egyértelmű hogy átjön jobbra, vagy hogy ott megáll.
-
válasz
-Mosquito- #38608 üzenetére
+
-
válasz
-Mosquito- #38606 üzenetére
ja az, hú talán 2011?
-
.mf
veterán
válasz
-Mosquito- #38536 üzenetére
De-de, amikor írtad, hogy arra is voltatok, akkor pont az ugrott be, hogy ott láttam egy Varát meg CB1300-at egy magyar csapatban
Akkor gondolom még nálam is később érkeztetek vissza, vagy oda már csak Zólyom után mentetek (vagy nem álltatok meg nézelődni)? Úgy emlékszem addigra már végeztem B.bányában a körbenézéssel, épp mentem át a Kálváriához felmászni és fotózni (na jó, ez is volt legalább másfél óra), onnan pedig már egyenesen Bp felé vettem az irányt, mert pont ment le a Nap.Ez olyan, mint amikor az egy sarokra dolgozó sráccal, akinek hasonló (csak 2002-es) gépe van, hónapokig nem találkozok, aztán egyszercsak valahol egy hétvégén Velence vagy Balaton körül jött szembe egy csapatban
Fattyú: igen, láttam már, biztos szép és jó, na de a hatszámjegyű ár kissé (nagysé) eltántorított. Még külföldről is drága. A mostani HJC bukóm 5 éves, a műanyag patentok már tavaly elkezdték magukat megadni, pedig a sisakcsatén kívül sosem használtam őket. Egy 5-évente vagy esés miatt hamarabb cserélendő fogyóeszköznél, amikor ~50k felett már a biztonság közel egál, kicsit sok annyi azért a bukóért.
-
.mf
veterán
válasz
-Mosquito- #38460 üzenetére
Hehe, dettó - mondjuk én csak rövidebben mentem, ~350-400 km, mert késői ebéd után indultam, és Besztercebányán járkáltam és fotóztam a városban, majd felmásztam a Kálváriára és sokat vártam arra is, hogy végre kisüssön a Nap. Úgyhogy H. Nemcénél 51, utána 524, Selmecbányától viszont most Zólyom helyett már vissza, mert ment le a Nap, így is csak 10-re értem vissza Bp-re. Sok motorossal találkoztam útközben, köztük sok magyarral is.
Roli: én is nemrég olvastam.
Anno régen még találkoztam is vele
Vendingo: továbbra is azt mondom, hogy DL650. Mész úgyis olyan utakon, ahol jól jön, jobb a szélvédelme, mint egy csupasz SVN-nek, s talán jobban is pakolható.
Fattyú: én is néztem őket, de eléggé nemolcsó sajnos.
Type-R: nem baj, ha távolabbról fékezéssel kezded, mert ezek sajnos útközben meg tudják gondolni magukat, ellentétben a bólyákkal.
Canniball: éjszaka, ha nem autópályán megyek, mindig jóval óvatosabban és jobban a közepe felé behúzódva megyek. Sokat motorozok este is, idén is már legalább 8-10 bambival találkoztam az utakon (és még mennyi macskával, nyesttel, egyébbel) (mondjuk a hétvégén találkoztam egy vicces macsekkel, faluban tisztes körbenézett és tisztes távolban ment át előttem - méghozzá a zebrán!!
). Találkoztam már bambival idén tavasszal még éjjel 1 után is.
Xaels: egyik régi nyugatis arcnak 990 Adventure-je van, Dakar verzió. A gépen, az körbeölelve 45 literes tank. S ha ez nem lenne elég, van még egy 10 l-es is az ülés alatt balra
Mondta, hogy legutóbbi túráján Grúziába Mo. után Bulgáriában tankolt legközelebb, 840 km is kijön egy tankból.
Fattyú: 9.5
de te úgy is vezetsz: nagygáz-nagyfék, városon kívül csutkagáz.
Xaels: én meg tankolok sokfelé... Shell, OMV, Lukoil, még Auchan is... Eddig csak két nagyon noname helyi kútnál volt gondom, ahova kényszerből mentem. Azt leszámítva semmi. Mádárásteszkóval sem. Sima mezei 95-ös. Bár mondjuk nálam nincs ennyire kicentizve a vége, sőt, nem is tudom, hogy mennyi a vége
Kutak ára: igazán nagy különbség az autópályák és amellettieknél van. Ott láttam már 30+ Ft-nyit is -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #38516 üzenetére
Komoly hely lehet, ezek után tutira megnézzük ha Párkányba járunk. Szeretem az ilyen extrém helyeket.
Azon a két héten kívül szinte minden hétvégén ráérek. Osztrák is tervben van még ebben az évben. Ott még nem vették el a jogsim -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #38503 üzenetére
A motoros kocsmában jó a kaja is, nem csak pia van. Egyébként Modrától nem messze van a Vörösköi vár is ( Červený Kameň) az is érdekes lehet számotokra,ráadásúl útbaesik a Smolenice felé. A Smolenicei várat még nem láttam, érdekelne. Megyek veletek szívesen de július utolsó és augusztus első hetén a családi nyaralás lesz, remélem nem esik majd egybe.
Párkányba szoktunk járni de ez az étterem nem ismerős.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #38472 üzenetére
Ha valamikor Szlovákiában Modra nevű városban jártok a főút mellett van egy igazi motoros kocsma, na azt érdemes megnézni. Még a falon is oldalkocsis bmw motor van, Nagyon jó kis hely.
Csak ötletetként említem. -
polimorf
tag
válasz
Eddig még semmi problémám nem volt a kettős zászlóból. De szólja meg egyszer egy buta Tót a magyar zászlómat, az a legkevesebb, hogy megetetem vele. Pláne, hogy én ízig vérig Magyar vagyok nem Szlovák. Eredetileg csak Magyar zászlót akartam feltenni, de egy Magyarországi motoros haver mondta, hogy hülyén nézne ki Európa országait járva egy Szlovák rendszámú motoron csak Magyar zászló, így lett felrakva mind a kettő.
Egyébként ez a Szlovák Magyar konfliktus csak a média által lett felfújva, 15 éve itt élek de még soha nem volt problémám a Magyarságom miatt, pedig még csak Szlovákul sem tudok, csak pár szót.
Persze ha beszólnának azt megérteném. -
Type-R
őstag
válasz
Köszönöm.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #38462 üzenetére
Semmi gond. Ma voltam én is egy kis karikán, de csak magam, mert a feleségem még mindíg lábadozik a bordarepedésből így ő most nem jött velem. Egyedül viszont nem olyan a motorozás mint társaságban. Ráadásul út közben valahol elvesztettem a Magyar és a Szlovák zászlóimat amik a mocim hátulján voltak. Eltört a tartórúd. Persze már pótoltam, egyedül a Magyar zászló hiányzik amit nagyon sajnálok de megpróbálom mielőbb pótolni. Ezek nélkül meztelennek érzem szegény gépet.
Ez a kép az Erdélyi túránk során készült. -
Type-R
őstag
válasz
Esetleg nem tudnál adni egy pontos útleírást, vagy megosztani google maps-on?
-
polimorf
tag
válasz
Itt vagy nálunk és nem is szólsz. Szép mondhatom.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito- #38254 üzenetére
Az időjárással még ráérek. Amilyen pontosak szoktak lenni az előrejelzések, 1héttel előtte ráérek nézni.
(#38255) TayRol: most szívás lesz az elkövetkező években. Vágányzárak, átépítések és egy csomó egyéb.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito- #38245 üzenetére
A strandolás alap
Többen megyünk, nem akarok egyedül mindent kitalálni. Így is kicsit zavar, hogy valószínűleg mint a "szervező" nekem kell majd előre mennem végig és mindenki tőlem fogja várni a megoldást. Persze általában ha valamit leszervezek, az jól szokott elsülni.
(#38246) Feree13: akkor képzeld el amikor villamossal megyek és ilyeneket művelnek. Esélyem nincs megállni és a gyalogos meg jön. A lényeg, hogy neked meg a gépnek sem lett komoly baja.
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito- #38243 üzenetére
Én a BAH csomópontban az OMV kútról indulva számoltattam ki egy útvonalat ami 407km lett, de ez csak a nyers útvonal egyelőre. A tippeket meg köszönöm, lehet 1-2-t be is építünk a tervezetbe. Sajnos 1napba kell sűríteni, mert engem nem engednek el többre
Lehet így is hajnali 5 körül indulunk.
-
vendingo
veterán
válasz
-Mosquito- #38161 üzenetére
Én mindig Tarolnál kötök biztosítást, meg az ismerőseim is.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #38011 üzenetére
Ez a poén az nem lcd. Hanem mint a BMW-ben a szélvédőre, itt a plexire vetíti ki a képet.
Elvileg sima USB-s csatin lehet vele mindent csinálni. Tölteni, frissíteni, beállítani stb. Meghát ugye a main skill az hogy hangvezérelt az egész cucc... Majd meglássuk...
Illetve ha jól tudom az interphone is benne lesz. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #38009 üzenetére
Ja skully nem lesz olcsó de ha már ilyen 250- 300k körül meg lehet majd venni, akkor szerintem nem vészes. Mivel egy normálisabb sisak is 100k, meg egy motoros gps is 100, akkor már a többi extra szerintem megérheti.
De nem menjünk ennyire elébe a dolgoknak.... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #38003 üzenetére
GPS-csak akkor kell ha olyan útra megyünk ahova már tanktáska is kell-
Szóval ez megoldva. Viszont azt elhiszem hogy nem fogom látni napsütésben. De ez részletkérdés mert a telóm elég brutálerős oledes, szóval azt dirket napfényben is jól tudom olvasni. CSak azzal meg az a bajom hogy nemhiszem hogy szívesen raknám bele a tanktáskába hogy 10 órát süsse a nap. nemhiszem hogy jót tesz neki...
De 100k-ért nem fogok gps-t venni az fix. Akkor inkább megvárom a Skully-t. Úgyis kell sisakot cserélnem lassan. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #37913 üzenetére
Jólvan akkor tudod miről beszélek.
Mivel mi pár éve voltunk itt akkor sokmindent kipróbáltunk, megnéztünk így most csak és kizárólag gumikoptatás volt. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #37907 üzenetére
Ha bledben vagytok, semmiképpen ne hagyjátok ki a Bled-Bohinj-Tolmin szakaszt 76km. De hogy milyen az a 76km.
Szóval ugorjatok át!
-
válasz
-Mosquito- #37866 üzenetére
Sok ilyen gép szaladgál.
Nem az ami kilóg a sorból úgymond. Azért majd figyelek.
bogyo! Nem a lopakodás volt a cél.
-
válasz
-Mosquito- #37863 üzenetére
Baszki nem hiszem el, hogy te mindig látsz vagy hallasz én meg azt sem tudom ki vagy. A motort sem ismerném meg.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #37758 üzenetére
A leírást köszi szépen, pár éve voltunk mi már itt ugyanígy motorral, csak akkor triglávot másztunk, meg túráztunk. A látványosságok nagy részét akkor körbejártuk. Még a csónakázás is megvolt, na meg a bledi krémes.
Most meg motoros túra lesz. Nincs kutyagolás. -
Integra
titán
válasz
-Mosquito- #37709 üzenetére
vadonatúj motorokba, amiket nem adnak azonnal el, szárazon tárolják, tehát nincsen feltöltve folyadékkal, így olajjal sem. az enyém is így állt szalonban 2 évet és csak kiszállítás előtt töltötték fel. az más kérdés, ha feltöltötték és mégsem tudták eladni és beragadt. ilyenkor illene cserélni, de nem kergetek illúziókat ezzel kapcsolatban. igazából nem számít, csak áll az egész. de mondjuk ha 3 évet állt, azért mindenképpen friss csere kell, ne a lejárttal adják már át
-
DigitXT
félisten
válasz
-Mosquito- #37696 üzenetére
Tőled is megkérdezném: ha forgalomba nem viheted, akkor?
(Várjál, ez sportmotor, akkor a pályára akarta vinni traileren.)Szerk: Integra persze félreértette.
Nem azt mondtam, hogy
miért "őrzi az állapotot", de ha ennyire nem tétel, akkor miért
vonatta ki forgalomból/hagyta lejárni a műszakit, meg minden.
Mert ugyebár NEM fillérbaszó. (Valaki amúgy ismeri a tulajt?) -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #37570 üzenetére
A kettő nem ugyan az az árfekvés, viszont a Tieid sokkal komolyabbak, és mintha strapabíróbbak is lennének. Ráadásul passzol a motorod színéhez is.
Az enyém olyan anyagból van mint a kamionok ponyvája (legalább tényleg vízálló)(talán)
Literben viszont én nyertem 50L14kg ruhát raktam bele próbaként. (Csak a múanyag dobozfedél be ne szakadjon alatta
)
vendingo: Egyébként megpakolva tényleg henger alakú
-
válasz
-Mosquito- #37570 üzenetére
Akkor is egy lopakodó a GS. :p
-
válasz
-Mosquito- #37563 üzenetére
pedi szokásom meghúzatni, kuplung be és átgurulok. Olyan 1 hete szoktam rá. Karcmentes hibátlan gyári kipufogót 35k alatt nem találtam. Az meg drága nekem.
-
válasz
-Mosquito- #37563 üzenetére
ma? Ma valamiért többen több helyen mutatták a gázhuzást kézzel. Behajoltak az útra és úgy. Nem tudtam hova tenni. Ma f kivolt az élettel, elmentem lazítani. Megevett vagy 5litert ha érted. 4,3 helyett.
-
fattyu
veterán
válasz
-Mosquito- #37518 üzenetére
az addig oké de nyilván ugy is volt árazva hogy uj gumi.
Ha meg egy amugy jó motor reális áron most hasra ütök 400ra be van árazva majd jön József hogy uj gumiszett hatvanazer meg kipufogó 50 ezer adok érte 290et azt kiröhögöm beteszem az autójába és istentevéled.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37508 üzenetére
Meg ő sem bírja ott a hangját, nem csak a szomszédai...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37481 üzenetére
9 napra, de sátorral, hálózsákkal, gumimatraccal, ráadásul gázfőző és pár készételkonzerv is lesz nálam. Nem a csomag nagy, hanem a motor kicsi. Ez sajnos nem vicc...
szerk: de majd csak 3 hét múlva! Nem hagyhattam mindent az utolsó pillanatra, ma meg ráértem.
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #37435 üzenetére
Nem zavar,miert zavarna? Nekem sem 30 ezres sisakom van,viszont ha cserelek akkor nem fogok 50-nel tobbet aldozni ra.Csak itt tobben ugy allnak hozza,hogy meg 200bol sem lehet normalisan feloltozni,hasznaltgumi ordogtol valo,ha pedig nem mesz el vezetestechnikai treningere akkor halott ember vagy.
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #37430 üzenetére
Kinai piacon vasarolt sisakkal nem kell foglalkozni.
Ha az egyik minosegi 30-as lenne,akkor ilyen korulmenyek kozott egeszen biztos nem jonnenek ki a kulonbsegek. -
Outlander
addikt
válasz
-Mosquito- #37430 üzenetére
Most egy látszólag is 10 év +-os simsonos bilifedő eltörésén kellene meglepődni?
Én azthittem h új sisakokról beszélünk amik azonos "csillagos teszten" futottak.
-
emre
veterán
válasz
-Mosquito- #37377 üzenetére
Köszi az infót, akkor valószínűleg nézek az apróban valamit amit fel is tudok próbálni.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #37328 üzenetére
Csak a Demenovai jégbarlang és környéke volt meg mert mikor viszonylag közelebb értünk a Lomnici "dombocskához" a csapat leszavazta mert olyan csúnya sötétben volt az egész hegy,(a tetejét nem is lehetett látni a fekete felhőtől) hogy nem mertek nekivágni. Így most a Lomnici csúcs meghódítása demokratikus szavazással 3-2 arányban elmaradt sajnos. Ettől függetlenűl mindkétnap többször is esőmenet volt.
-
sajtee
őstag
válasz
-Mosquito- #37286 üzenetére
Nos, a teleszkópok tökéletesen viszonyulnak a kormányhoz. A kerék áll így. És nem is értem, hogyan
-
Teasüti
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37271 üzenetére
Honda XL 1000VA Tour 2009 a tied ugye?
Sehogy se fér a fejembe mit akartál mondani ezzel: "ha ez valóban megkímélt motor akkor az enyém új mellette."(#37280) emre
Köszönöm!
De naked, naked!
Ezek közül az Aprilia egyedül, amit érdekesnek találok. De az nem Honda. -
sajtee
őstag
válasz
Elég messze van, de azért köszönöm. Esetleg tipped van, hogy mi lehet a baj?
Közben beszéltem a szerelővel. Látatlanban annyit tanácsolt, hogy nézzem át a csavarokat. Nem nagyon akartam hozzányúlni, de mindjárt ránézek. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Gyári színe piros volt, a tulaj autófényező. Nem tetszett neki a piros.
Nekem tetszik.Ez volt az első kérdésem nekem is. Törésnyomot nem láttam rajta, talán még lefektetve se nagyon lehetett.
Állítólag az elmúlt 8 évben nem mentek vele 1000 km-t se. A gumik öregek, de azonnali cserére szorulnak?(#37273) Mosquito34
Azért raktam be fórumba, hátha észrevesztek olyasmit, amit én nem.
Tetszik a motor, de racionális döntést szeretnék hozni végül.
Jövő héten többed magammal megyünk vissza, legalább látja majd olyan valaki is, aki kicsit jobban ért hozzá. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37234 üzenetére
Miért kell a telefont is kirakni, ha van külön navigáció is. Fészbukozni?
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #37180 üzenetére
Gumival kapcsolatban olvasgass.: [link]
15-ert vettem par napja egy nyari motoros kabatot, szinten ennyiert van turabakancs is, terdvedo egy 10-es,kesztyu szinten, sisakot pedig lehet venni 30-ert normalisat.Persze lehet 300-ert is. Kerdes,mennyi hasznat veszi egy atlagember normalis temponal. Mert ha annyi a kulonbseg,hogy csak fogyatekos leszel nem pedig halott,akkor inkabb az utobbit valasztanam.
Egyebkent pedig a motoros balesetek tobbsegen nagyon nem a sisak a szuk keresztmetszet felteve ha nem olyan szinten kinai,hogy leesik a foldre,es rogton kettetorik. Egyszeruen a belso szerveid annyira roncsolodnak,hogy a fejed akar otthon is hagyhattad volna,akkor is elverzel. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #37197 üzenetére
Téged mindíg szívesen látlak egy ebédre
(Ja és persze Bogyót is.
)
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #37193 üzenetére
Marhagulyás lesz a kaja.Nejem annyit csinált, hogy nyugodtan belefér még egy adag
Csak a kisebbik lesz itthon a nagy melózni fog.(valakinek lóvét is kell keresnie ha a többi csak költi
)
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #37190 üzenetére
Azért indulunk későn mert pest mellől Gödről jönnek a srácok, megvendégelem őket egy ebéddel és utána indulás. Szerintem egy délutánba ennél több nem fér bele. Pláne, hogy nincs autópályázás.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #37190 üzenetére
Első nap Demenovai jégbarlang környékén megalszunk. Sajnos csak ebéd után tudunk indulni azért ilyen rövid az első nap. Másnap jégbarlang megtekintése, onnan a Lomnici csucs megtámadása remélem felvonóval és nem gyalog. Onnan pedig indulás haza.
4 motorral 5-6 fő-vel megyünk -
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #37174 üzenetére
Kinai vs markas cipo esete.
Markasat veszel 20-ert,es remenykedsz,hogy par evig kitart.Vagy veszel 10 kinait,es ha kethavonta is tonkremegy,akkor is jobban jarsz,mivel legalabb nem kell mindig ugyan azt hordanod.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37174 üzenetére
Csak arra az ellentmondásra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy sokan itt a topicban is lef*sott, öreg, rongyos motorokkal járunk (ami természetes, hiszen erre tellik), de "nem ember" az, akin nem 100-200 ezer forintos Arai vagy Nolan vagy Shoei vagy mit2domain sisak van, és nem aggat magára újabb 200 ezer forintnyi bőrruhát és kevlárprotektort, nem húz 60 ezer forintos kesztyűt, 100 ezres csizmát. Tudom hogy nagyon erősen sarkítottam, de remélem, hogy így "átjön", hogy miért is írtam az előbb.
(#37177) bob.zxr: hogy ne menjen kárba, azóta csak esőben szeret motorozni....
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37168 üzenetére
Nincs mindenki tele pénzzel, és szerencsére vannak használt holmik is.
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #37080 üzenetére
Rendben megertettem, csak furcsan hamgzik elegge
-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito- #37066 üzenetére
Igazából a Pénz meg van rá, de ha most elmegy még 20-30 ezreket akkor "feleslegesen" egyelőre nem cserélném ki főleg hogy Laci szerint teljesen rendben van de jobb felkészülni mindenre, gondolkodok rajta hogy jövőre vagy utána (1-2 éven belül) veszek vagy egy paneuropant vagy egy 2009-2010es burgonyát. Meglátjuk hogy jön ki. MIaza a kukacos cucc?
Mizsala köszi, igényesnek néz ki első látásra
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito- #37066 üzenetére
+
Vagy telefon + IGor. Olyat,hogy nagy fényerő olcsón variáció nincs. -
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito- #37056 üzenetére
36e, Laci azt mondta akár valós is lehet mert jó állapotban van, ment vele pár kört meg már 2x is szervizelte, de hát akármi történhet.
Szíj miatt azt javasolta ha nem veszem észre, tehát nincs árulkodó nyom/hang hogy problem van a szíjjal, akkor addig menjek vele amíg lenem szakad, ha kicseréljük mondjuk jövőre ~40-42e-nél és elmenne lehet 80-at jobban megéri 1x bebukni a trélerezést.Kéne vennem trutyit a kerékbe ha defektet kapnék, van olyan amivel mondjuk haza jutok ha épp 100-150k-e vagyok otthontól? Nem feltételezem hogy lerohadok miskolcon lesz helybe gumma és szervíz akik ott azonnal megcsinálnák.
-
TayRol
nagyúr
válasz
-Mosquito- #37036 üzenetére
Ide nekem. De egy kicsit még gyűjtögetnem kell.
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #37011 üzenetére
Szerintem is.
Szaraz korulmenyek kozott tovabbra sem erzem a kulonbseget,pedig mar 3 hete fent van az "uj". Max annyi,hogy kerekebb picit.
-
citkar
addikt
válasz
-Mosquito- #36943 üzenetére
Én is konszolidáltabbat keresnék, alapvetően feketét, vagy rikító szín nélkülit és kevésbé drágát.
De örömmel fogadnék egy olyat, ami "cipőszerűbb", kevésbé feltűnő és sétálni lehet benne.
Azért a mostani csizmám nem arra találták ki és szerintem ezekat se...nem biztos, hogy mindennek meg tud felelni sajnos. -
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #36901 üzenetére
Szép távok, és Zakopane szép túraútvonal.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #36896 üzenetére
Ezek elég messze vannak Tőled
Azért leutaztál Pécsre, hogy ezt a szakaszt megtedd? -
Szakbarbár
aktív tag
válasz
-Mosquito- #36788 üzenetére
Mosquito34, Teasüti köszi a választ, akkor a farmert nem is fújom be vele. A hétvégén megyünk motorral 3 napra sátorozni, remélem nem lesz túl nagy eső. A hideg nem zavar annyira.
-
polimorf
tag
válasz
-Mosquito- #36796 üzenetére
Szintén a Deauville fórumon olvastam, hogy az illető tett 3cm-t és az még pont belefért neki csövek cserélése nélkül.
Remélem nem kamuzott aki írta! -
TayRol
nagyúr
válasz
-Mosquito- #36679 üzenetére
biztos hogy nem létezik.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito- #36649 üzenetére
Lol. Én szerdán megyek szervízre már készítem az esőkaftánomat szerintem lazán abban fogok otthonról indulni. Mit nekem 400km esőben szélviharban meg 10 fokban.
-
csongi
veterán
válasz
-Mosquito- #36557 üzenetére
Ahha, aztan majd olvassuk a hirdetesbe, keveset futott eppen csak 20 ezer van benne
Mind ezt a 3garnitura gumi cserenel -
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #36476 üzenetére
Nekem unijós biztositasom van,igy barmelyik tagorszagban ellatnak.
-
Dexar007
veterán
válasz
-Mosquito- #36472 üzenetére
Minek biztositas? YOLO!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest