Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz -Mosquito- #38460 üzenetére

    Hehe, dettó - mondjuk én csak rövidebben mentem, ~350-400 km, mert késői ebéd után indultam, és Besztercebányán járkáltam és fotóztam a városban, majd felmásztam a Kálváriára és sokat vártam arra is, hogy végre kisüssön a Nap. Úgyhogy H. Nemcénél 51, utána 524, Selmecbányától viszont most Zólyom helyett már vissza, mert ment le a Nap, így is csak 10-re értem vissza Bp-re. Sok motorossal találkoztam útközben, köztük sok magyarral is.

    Roli: én is nemrég olvastam. :( Anno régen még találkoztam is vele

    Vendingo: továbbra is azt mondom, hogy DL650. Mész úgyis olyan utakon, ahol jól jön, jobb a szélvédelme, mint egy csupasz SVN-nek, s talán jobban is pakolható.

    Fattyú: én is néztem őket, de eléggé nemolcsó sajnos.

    Type-R: nem baj, ha távolabbról fékezéssel kezded, mert ezek sajnos útközben meg tudják gondolni magukat, ellentétben a bólyákkal.

    Canniball: éjszaka, ha nem autópályán megyek, mindig jóval óvatosabban és jobban a közepe felé behúzódva megyek. Sokat motorozok este is, idén is már legalább 8-10 bambival találkoztam az utakon (és még mennyi macskával, nyesttel, egyébbel) (mondjuk a hétvégén találkoztam egy vicces macsekkel, faluban tisztes körbenézett és tisztes távolban ment át előttem - méghozzá a zebrán!! :)) ). Találkoztam már bambival idén tavasszal még éjjel 1 után is.

    Xaels: egyik régi nyugatis arcnak 990 Adventure-je van, Dakar verzió. A gépen, az körbeölelve 45 literes tank. S ha ez nem lenne elég, van még egy 10 l-es is az ülés alatt balra :)) Mondta, hogy legutóbbi túráján Grúziába Mo. után Bulgáriában tankolt legközelebb, 840 km is kijön egy tankból.

    Fattyú: 9.5 :DDD de te úgy is vezetsz: nagygáz-nagyfék, városon kívül csutkagáz.

    Xaels: én meg tankolok sokfelé... Shell, OMV, Lukoil, még Auchan is... Eddig csak két nagyon noname helyi kútnál volt gondom, ahova kényszerből mentem. Azt leszámítva semmi. Mádárásteszkóval sem. Sima mezei 95-ös. Bár mondjuk nálam nincs ennyire kicentizve a vége, sőt, nem is tudom, hogy mennyi a vége :))
    Kutak ára: igazán nagy különbség az autópályák és amellettieknél van. Ott láttam már 30+ Ft-nyit is :Y

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák