-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
üzenetére
amit tenni lehet és szerintem mindkét oldalról elfogadható megoldás, ha a fényvisszaverő csikokat belevarrják a ruhák részeként, design elemként felhasználva. akár frankó tron ruhát is lehet majd csinálni a bőrből

na de, komolyra forditva az ellen én sem ellenkezem, hogy ha a spidimbe pár fényvisszaverő csik lenne bevarrva, természetesen a megfelelő minőségű és szakitószilárdságú anyagból, ezt bármikor elfogadom és felhúzom. de a kukásmellényt és az egyéb dolgokat dugják fel maguknak a seggükbe egészen az agyukig, nem fogom felhúzni.Ali: én lecserélem szivesen, fizessék ki nekem a politikusok.

Roli: nézd végig az árakat még egy szaros mellény is 15rugó.. mikor fog csak e maitt átlag magyar srác bármi ilyenre beruházni?!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs