Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
polimorf
üzenetére
Hát... izé.... öööö... nem.

159 km-en állt a napi számláló, és abban a hitben voltam, hogy teli tankoláskor nullázták, mint én szoktam. A 20 literes tanknak meg vagy 500 km-re elégnek kellene lennie elvileg. Szóval azt hittem, hogy majdnem háromnegyedig lehet....
Ja, egyébként volt egy érdekes hibám, el sem hiszitek: a hátsó féktárcsa cseréje után nem működött a fordulatszámmérőm!
(Villanyos már, nem spirálos). El is keseredtem egy kicsit, hogy "na ez jól kezdődik". Aztán az első döccenőbe bele menve megjavult, azóta is rendben van. Valami kontakthiba lehet valahol, egyszer megkeresem, ha lesz türelmem az egész kábelezést végig bogarászni.Trafipax-szal is találkoztam hazafelé. de max óra szerint 60-nal gurultam előtte, meg amúgy is szemből mértek.

Az országúton viszont lett volna esélyük ellenem....

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Villanyos már, nem spirálos). El is keseredtem egy kicsit, hogy "na ez jól kezdődik". Aztán az első döccenőbe bele menve megjavult, azóta is rendben van. Valami kontakthiba lehet valahol, egyszer megkeresem, ha lesz türelmem az egész kábelezést végig bogarászni.