Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

Az, hogy egy motoron akár többször is idomzatot (szint) cserélnek, nem jelenti azt, hogy kuka. Sajnos nem kell túl nagy esés ahhoz (sokszor elég egy ártatlan eldőlés vagy pont hogy a te motorodra dől rá egy másik), hogy az oldal idomokat olcsóbb legyen cserélni, mint javíttatni.

Az én DL 650-em, kék színűként kezdte, majd egyszer csak a következő tulaj teljesen feketét csinált belőle, majd az előttem lévő pedig sötét szürkét. Akkor még nem volt ez a lekérdezés, csak mielőtt árulni kezdtem lepődtem meg én is lekérdezve, hogy épp csak piros és sárga nem volt a motor. Közben látszott, hogy jöttek mentek rajta a kézvédők, bukócsövek, oldal doboz konzolok is, mert valamiért könnyebb "csupaszon" eladni a motort és külön minden tartozékot, mint fullosan felszerelve, ahol az extrák jó esetben rajta maradhatnak ingyen...
    A dl-en konkrétan 4 db műanyag elem cserével illetve a tank cserével/fényezésével más színt kapsz, nem nagy cucc.

Mikor megvettem bevittem a barátomhoz a MAMI-ba, minden csapágyat cseréltünk, mert 500 Ft /db volt és valamelyiknek már volt hangja, szóval volt teljesen levetkőztetve, a motoron komoly sérülés nem volt. (pl váz, blokk eredeti, nem javított volt)

Egyébként aki értett hozzá, mikor meglátta a motorom, rögtön mondta, hogy nem eredeti a szín, mert 2004-ben még nem volt ez a szín.. akkor azt gondoltam, na persze, így megy ez a suzukinál, de azóta sem volt érdemi fejlesztés a kis dl háza táján, az elmúlt 3 évben tényleg csak a színek változtak.

Új hozzászólás Aktív témák