- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
Daywalker
üzenetére
van kabátom, nadrágom, huzat mentes sisakom, téli kesztyűm, markolatfűtés és kézvédő.

régebben én is minden fillért félre tettem, de valamikor 2007-ben elegem lett. Rájöttem, hogy arra, amit egy kedves motoros ismerősöm nagyon jól fogalmazott meg balesetét követően:
"a hosszas lábadozás alatt vált igazán világossá számomra, hogy az élet igazán annyit ér, amennyit az álmainkból valóra tudunk benne váltani. Minden más, csak sokad rendű lehet a fontossági listánkon."
bele gondolva kicsit önző gondolat, de valahol ezt éreztem én is, és megvettem a kawasaki er6-ot a sokat látott Mz után.... rengeteget motoroztam vele, bejártam kis hazánknak szinte minden zugát, amit motorral érdemes. Eljutottam csodálatos, idegen tájakra, megismertem embereket, láttam természeti szépségeket, építészeti csodákat és nem bántam meg soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest