- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Topiccsendőr #112027 üzenetére
Köszi
Akkor holnap kihuzatom a 100assal.
Hidegen nem csinálja, de holnap majd jobban figyelek rá. Ugye a szerviz nem ment vele max 100 métert az elmúlt hónapokban a szalon meg a műhely között. Ha nekik csinálta volna biztos egyből észreveszik, több ilyet látnak meg hallanak mint én. Nekem is az elindulás után kb 10-15 perccel jött elő, piroshoz begurulva, már üresben fulladt le, de nem azonnal hanem így lassacskán csökkent az alapjárat és leállt. Utána nehezen indult be önindítózásra, megint lefulladt, ismét indítás és utána nagygázzal indulva nem csinálat. Vissza a szervizig semmi extra, ott leállítottam, majd pár perc után amikor ők beindították hogy hátravigyék akkor kéthengerezett.
Ezután haveromig (Újpest szélén) megint semmi rendelleneset nem észleltem, nála dumáltunk kb 10 percet, utána indítva 2 hengerrel indult. Gázfröccsözgetve szintén, de elindulás után pár másodperccel már ment mind a három. Hazafele a HÉV átjárónál alapjáraton szépen pötyögött, utána lassan kigurulva a következő lámpánál megint lefulladt. Onnantól hazáig megint semmi, a ház elé beállva némi alapjárat után megint 2 henger... 5-6 percre rá mutattam apámnak hogy milyen, akkor is 2 hengerezett."motorfekre jol veszi-e a gazt"
Menetközben mindent jónak érzek.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest