Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
tudom,h számithat a nyomás.
M1es sportec-el kezdtem a nagymotoros ismerkedést(nem ma volt szupermodern győztes gumi),ott 1.8, meg 2.0nyomásokkal ajánlották a tesztelők.cserébe ehhez a motorhoz/gumihoz, v a 207.208hoz képest rendesen izommunka volt kanyarba vinni.ezért is féltem,levinni a nyomást,mert a fordulékonysága azért lehengerlő ennek a gépnek ezzel a gumival.de szerencsére semmit nem vettem észre negativan,szóval igy marad.
anno még arra is használták sokan kis nyomást,h lehessen frenkizni a rinyacsikkal...
úgy látom ez legalább mára már nem fegyvertény,max az ember megveregeti saját vállát,hogy tényleg ma jobban ment mint tegnap.
ismerek olyan ujságiró/fényképészt,aki - nem bizonyithatóan- egyik napról másikra a 3cm-es rinyacsikot nullára tette.smirglivel. ennyire "fontos" volt.más kérdés,hogy ha az ember kiül,azonos sebességnél 1 cm-el odébb van a rinya,és mégis rohadt gyorsan,jól lehet igy kanyarogni.de jó is volt ma reggel

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 T1200 4GB /1 Millió/
- Samsung Galaxy Note 10+ 5G
- Apple iPhone 12 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Uj akkumulátor
- Dell Latitude 5521 / i7-11850H /16gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Gombászkönyvek egyben
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest