Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
didyman
üzenetére
Helló!
Látom nagyon kened vágod a témát!
Egy két kérdés! Az alaplapokon lévő 3 csatis ventik szabályzása is már valami impulzusos móka? Vagy azok még síma feszültség csökkentés, növeléssel játszanak.
Konkrétan az én lapom érdekelne jobban.
Ugyanis történt eme kis baleset.És kivi vagyok.
Most,hogy megjött a ventiszabályzóm nincs semmi venti azon a körön. (egy fetről megy a 4 venti..)
Ha ezt benne hagyom, elvileg sok baja nem lehet.. ha jól sejtem az áramkör "végén" egy teljesítménykapcsóló szerepe van.Ki-be forrasztásának van valami trükkje? Mert én kaptam 2 darabot, egy egy darab nyákon.. arról se volt túl egyszerü leszedni,mert ahogy néztem a hűtő "tömbje" alatt is van forrasz anyag...(megmelegítettem a kis zászlócskáját, aztán huppsz. lent volt.. aztán gyors a vizes szivacsra-ba...a két lába meg csak leficcent a panelről
)
Szóval lejött az, csak hát melegíteni kellett .. nem tom, mennyire bírják vajon...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Seasonic FOCUS GX-650W 80 PLUS Gold
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)