- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van nekem egy DFI Lanparty NFII Ultra B alaplapom, és csináltam rajta egy kis modot. Nem nagy, de a megfelelő stabilitáshoz bőven elég! A házamon pedig a jobb szellőzés érdekében végeztem átalakítást! A képeken nem látszik, de a gépem oldala teljesen 3mm-es Akváriumüvegből van kialakítva!
[link]
Ide raktam egy Chiphűtőt, mert elég meleg volt szegényke, pedig még most nem is használom a satát...
[link]
Lecseréltem az alaplap szegényes hűtőjét egy Zalman NBJ-32-re, meg raktam az alaplap CPU-t tápláló Mosfetekre is egy-egy chiphűtőt....
[link]
Ezeket a ventiket azért raktam be, mert alapból elég ratyiul szellőzik a házam. A lyukakat kivágtam, így több levegőt tud fujni a két venti. Ráadásul még többet akartam kihozni, és ekkor kivágtam az előlapot, és szúnyoghálót raktam rá. Ekkor jöttem rá, hogy jó Porszűrőnek is....
[link]
Itt látható, hogy hátul is ki van vágva a ventihely. És még láthaó az is, hogy a táp helyére egy plexiből készült hátlap van egy ventivel, és egy kapcsolóval....
[link]
A tápot pedig felraktam a gépházam tetejére. Sokkal jobb lett a szellőzés, és a tápomban lévő venti sem forog annyit. Minderre azért volt szükség, mert nem fért be a házba a régi
zalman hűtőm miatt.
Ezekkel a módosításokkal sikerült elérnem, hogy az alaplapom alpfeszen, tehát 1.6Voltos chipfesszel megy 230-as FSB-t, és nem megy fel a hőmérsékelte 40 fok főle. A CPU-m hőmérséklete 11x200-on 1.525V-al 37fok, a két vinyóm hőmérséklete 31fok(80-as) és 25fok(160). Mindezt durván 25-30dB-vel produkálja...
Majd még moddolok, de most várom a Geil ramjaimat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő