- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok. Logitech Mx1000 egérrel lenne problémám.
Történt ugyanis, hogy már nem mai darab és erősen megkopott a gumi borítása, de ennek ellenére derekasan szolgál, gondoltam akkor felújítom a kicsikét.
Vettem PlastiDip gumi festéket, szétszedtem, befestettem ahol kell, majd mivel vártam a festékre, pár napot állt az egér az asztalon kibelezve. Mikor raknám össze, kiderült hogy a hüvelykujjnál lévő gomb elektronikájához vezető szalagkábel eltűnt valami módon. Mivel senki nem tud róla itthon a családban, a szobát meg felforgattam eredménytelenül, így letettem róla.
Gondoltam beszerzek egy másikat, de csak egy sokkal több eres, de hasonlóan vastag erezetű szalagkábelt találtam, jó lesz ez oda befaragva, gondoltam. Mivel jó hosszú és a 4 ér helyett vagy 20 ér van rajta, volt mit farigcsálni. Szerintem tökéletes kábelt csináltam, de egyszerűen nemm akar működni így sem!Próbálgattam, fordigattam, de semmi.
Valakinek lenne ötlete, hogy mi baj lehet? Elfelejtettem-e valamit, vagy valami amit a szalagkábelekről nem tudok, hogy egyik fajta nem használható a másik helyett stb. Valami???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest