- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Marcsello31
üzenetére
Volna. Beszéld meg a szomszéddal, hogy használhatod a légterét. Telefonból ne csinálj modemet, mert nem bírja az akksija. A te modelleddel kapcsolatban volt talán pont itt róla szó, hogy tud összefogni több sávot, de nem vagyok otthon a Redmi mélylélektanában. Mi van az 535-öddel? Arra rakj antennát és boldog leszel. Nem mindegy persze az áthidalandó távolság, lehet, hogy az antenna+kábel párosát nem fogod megérősnek érezni, illetve a távolság miatt a csillapítás közel vagy ugyanabba a sebességbe taszít, mint amiben most vagy, nem tudom hány méterre van a kedvező jelszint. Így aztán lehet, hogy már most, a jelenben is boldog vagy és optimumon használod az elérést. Nekem is 3x-os kültéren a sebesség valamivel odébb, mégsem ruházok be külső eszközökre. Mondjuk halogatva tervezem, de nem lesz belőle semmi. Ha elég amire használod, akkor lehet, hogy jobb ennyiben hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest