Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostrider11
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szabadtéri bulikat szervezek nyáron; Budapesten, a Vigadó téri szökőkútnál, és ezeket szeretném majd élőben közvetíteni, feltehetően a youtube-on. Egyelőre próba jelleggel, és majd meglátom, mennyire működik a dolog, és mennyire jön be a potenciális közönségnek.
Egy kis kamerával csinálnám, video capture kártyával, laptop-pal, OBS programmal.
Qnadam fórumtárssal már értekeztünk a dologról egy keveset egy másik topic-ban, plusz utánaolvasgattam a dolognak ebben a fórumban, meg az interneten is, és elég nyilvánvaló, hogy a feltöltési sebesség az egy kritikus pont lesz.
Hálózati internet az nincs, de 230 V feszültséget azt tudok csinálni egy inverterrel.
Utánanéztem, és a helyszín környékén elég jó átlagos feltöltési sebességeket mértek: 61 Mbps-től 109 Mbps-ig. Persze ez nyilván relatív.
Még annyit, hogy nem 1080-as , hanem 720-as felbontásban csinálnám - óvatosságból.
A kérdésem az, hogy milyen mobil internet eszközt javasolnátok?
Ami számomra elsőre nyilvánvalónak tűnt, az egy mobiltelefon – de nem biztos, hogy ez az optimális megoldás.
Egyébként most gondolkozom azon, hogy lecserélem a 3G-s telefonomat, úgyhogy nézegettem 4G-s készülékeket, és pl. a Motorola Moto E7 Power-t eléggé dicsérik (az alsó árkategóriában), de nem tudom, hogy ez mennyire felelne meg a célnak. Lehet, hogy egy kicsit drágább telefon jobb megoldás lenne, többet tudna ilyen téren?
Illetve olvasgattam itt a mobil router-ekről, meg a CAT6-ról, és lehetséges, hogy inkább valami ilyesmit kéne megcélozni, pl. egy használt Huawei B525-öst?
Vagy elég egy hordozható kültéri cucc, pl. a Xiaomi Mi F490 4G?
Vagy a mobil telefonok is tudják ezt a szabványt? Vagy azokból csak a drága készülékek? Nem tudom...
Az a kérdés is felmerült még bennem, hogy elképzelhető, hogy egy mobil telo nagyon túlmelegedne a folyamatos, kb. 3,5-4 órás használatban??? Nyilván árnyékba tenném, de ha alapból 30 fok van kint, akkor azért ez is fontos lehet – főleg, ha egy teljesen zárt műanyag készülékről van szó, mint a mobil telefonok, vagy pl. a fenti Xiaomi Mi F490.
Viszont pl. a Huawei B525-ösön vannak szellőzőrések, ha jól láttam...
Szóval mit gondoltok? Sajnos én eléggé laikus vagyok a témában; próbálok utánaolvasni, meg tájékozódni, átgondolni, stb., de ez nyilván nem pótolja a személyes tapasztalatot.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- EAFC 26
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Bestbuy játékok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós topik
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest