Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Sziasztok,
Telekom flotta érdekelne, korlátlan hívás plusz ~8-10GB net, a szám a nevemen kell, hogy maradjon, VoLTE, eSIM. Létezik egyáltalán ilyen publikus megoldás a táblázatban szereplő multiflottás csomagon kívül?
Netfone nem játszik.
-
floratm
senior tag
A táblázatbol eltüntek az EQ adatkeret opciói...
Elfogyott az adatkeret és gondoltam akkor menjünk egyet följebb...tavasszal már volt egy föllépés, ha jol emlékszem 12-vagy 13 gb csomagba...
Most probálom beazonositani de sehogy nem sikerül kimatekozni...
A havi számla 39xx ft szokott lenni. A legolcsobb dijcsomag+ egy adatmegosztó (600ft)+internet. Az internet mennyiségét nem tudom megállapitani, alkalmazás sem irja(flotta hipernet medium) csak hogy már elfogyott és 2 nap mulva megujul...
Az olcsomobilflottás táblázatot nézve se jön ki....
-
tkomlosi
aktív tag
Szaisztok!
A nevemen lévő előfizetés átkerül más nevére és a jelenlegi flottanak nem tagja az új ember és nem is lehet.
Tudtok ajánlani valamit? Jelenleg 6490 korlátlan hívás és 10 GB net, a net lehet kevesebb is. Valami olyan lenne jo, ahová nincs csatlakozási díj. Ja és most Vodafone és szeretném ha maradna is.Köszönöm!
-
veneszl
friss újonc
A táblázatban nem látom a Netfone-t. Ha igaz, az telenoros, s van rendes honlapja és ügyfélszolgálata.
Ugyanakkor benne van a táblázat végén a Karmatel: amivel valami történt... Ugyanis a nyáron erősen hirdetett a facebookon, ma meg már nincs is ott oldala. Jó pár hete nincs elérhetősége saját domaines honlapján se: ott meg azt írják régóta, hogy fejlesztés alatt. Szélhámosság??? -
4Grider
nagyúr
válasz
zoli62 #49838 üzenetére
Ezt csak az adott flotta kezelője tudja megválaszolni. De előre fizetésről még nem hallottam flottaszerződés esetén. Ki fizet kinek és miért? Vállalt kártyaszámról már igen, az ezzel kapcsolatos kötbért viszont a flotta kapja a türelmi határidő után, nem az előfizetők (itt a kettő nagyrészt elkülönül).
-
-
ajapi
tag
Az Extra flottától kapott valaki ajánlatot? (Nem szeretnék fölöslegesen regisztrálni), ill. van-e tapasztalat velük?
Kösz -
zoli62
addikt
EQ-ról mik a vélemények? Mennyire stabil a háttér és a szolgáltatás?
-
Mikor anyut nemrég beléptettem az kedvező Üzleti Flottába számhirdozással nem kellet senkinek sehova menni. Írsz nekik, küldenek egy adatbekérő lapot, az alapján megcsinálja a szerződést. Kinyomtat, aláírt, bescannel visszaküld. Hívnak a telenortól küldik futárral a simet (fizetős), ha van számhordozás megmondják melyik ablakba teszik át és kész.
-
válasz
gingerbalm #49826 üzenetére
Pár éve volt itt köddé vált flottára példa sajnos…
-
mikk2000
őstag
válasz
Dr Bubo #49820 üzenetére
Drágább csomagnál lehet rizikós, de pont azért kérdeztem mi a tapasztalat, hogy halljak ellenvéleményt is. Én egy olcsóbb csomaggal szemezek, alig fogok fizetni többet mint most a pár GB netért, és mégis a net is duplája lesz, és kapok ráadásként jócskán beszélgetési időt is (és ráadásul a keret felett 5ft/perc!) , a telenornál a megszokott minőségben és sebességben. A face oldalon az is kiderült, hogy a hűség annyira nem vészes, mivel a díjcsomagok között lehet ugrálni elvileg ingyen és büntetlenül. Mindenesetre valakinek van még tapasztalata, hajrá...
-
mikk2000
őstag
Sziasztok, a "Kedvező Üzleti Flotta"-ról mi a vélemény jelenleg? Igen, használtam a keresőt... van valami buktató? Úgy tudom ez telenoros, az nekem megfelelne. Mytelenor használható benne ugyanúgy, látom a forgalmi adatokat?
-
mapege
csendes tag
-
vegyszer
addikt
-
AsusBoy
senior tag
válasz
panizzi #49800 üzenetére
én iqpro-s lettem 2018ban akkor 1hét alatt elintézték a csatlakozásomat a flottához és küldték postán a simkártyát.
Az ismerősömnek ajánlottam ,hogy milyen jó kedvező áron hozzátudsz férni korlátlan internethez. Nos nekik 5 hónap volt mire tudtak csatlakozni...
Se e-mailre nem válaszolnak , a telefont meg aligha veszik fel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest