- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz California1 #43233 üzenetére
Igen én kaptam.
norby91:
Én 3 881.68 Ft-t fizetek a korlátlanra. -
norby91
tag
-
TaaT
nagyúr
válasz California1 #43138 üzenetére
Egyik szolgáltató sem 100%-os lefedettséggel indította el a szolgáltatását szerintem. A Diginek van fél éve hogy javítson ezen, és mivel én a keleti régióban lakom, ahol elő szoktam fordulni (Békéscsaba, Gyula, Orosháza) van lefedettség szal nekem már ez így teljesen jó.
Give them hell Ukraine!
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz California1 #43138 üzenetére
Miért kellene? Ha olyan helyeken jár, ahol már most van lefedettség, akkor neki már most is jó.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Thusor
őstag
válasz California1 #42938 üzenetére
Korlátlan vagy sem? Mi az hogy ez így nem teljesen igaz. Eddig korlátlan volt, most 1000 db/hó. Ami akárhogy is nézzük korlát. Az egy másik kérdés, hogy a mai világban ki használ több mint 1000 db SMS-t havonta.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
noorbertt
őstag
válasz California1 #42939 üzenetére
Nyilván ez is a céljai között van, perpil a mostani sebesség bőven elég sokmindenre. Joh.. torrentre és 5k youtubera alkalmatlan. :)
-
gabor9991
őstag
válasz California1 #42912 üzenetére
Fészbúk nélkül meg lehet ezeket nézni valahol?
-
Madycsa
tag
válasz California1 #42912 üzenetére
Szerintem bruttó. Igen, ki is van írva. Bruttó árak.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #41719 üzenetére
Nincs Huawei mifim.
Általánosságban amivel játsszanék:
5 GHz-es hálózat helyett 2.4 GHz-es.
Ha most is 2.4 GHz-es: Automatikus csatornaválasztás helyett 6-os fix bállítása. Titkosítás AES/TKIP változtatása (ha most aes, akkor tkip, ha tkip akkor aes, ha automatikus, akkor helyette aes vagy tkip). WPA2/WPA hibrid üzemmód helyett csak WPA2, vagy csak WPA.Ja, és az alap kérdés kimaradt: Nem is látod a kamerával az adott wlan-t, vagy csak nem tudsz hozzá csatlakozni?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #41716 üzenetére
Az apn-nek semmi köze nincs a wlan-hoz. Valószínűleg a két kínai eszköz nem ismeri azt a wifi frekvenciát, amin a Huawei dolgozik. Vagy a titkosítást, vagy mindkettőt. Szóval a wlan-t kell butítani hozzájuk.
-
edk-
őstag
válasz California1 #41565 üzenetére
A legfrissebb verzió most az, hogy ,,bármelyik órában'' várhatók az új árak.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
mapege
csendes tag
válasz California1 #41359 üzenetére
Kommentekből ítélve 5ig
-
Peter.70
addikt
válasz California1 #40906 üzenetére
Márciusra ígérték, remélem ez már nem kamu.A márc vége azért, mert állítólag 26-án van a számlazárás
-
martonl
senior tag
válasz California1 #40666 üzenetére
Nem csak neked. Jelen állás szerint én azt tapasztaltam, hogy szinte csak 4G hálózatuk van, legalábbis a fővárosban. Igaz, sok helyen nem keresgéltem. Vidéken nem tudom, mi a helyzet. Tehát sejtésem szerint ezek az árak csak saját hálózaton lehetnek meg, a beetetés miatt. Ha lesz nemzeti roaming, akkor arra vagy külön csomagok lesznek más áron, vagy külön (nemzeti) roaming díjak lesznek, ha nem saját hálózatot használ az előfizető. Bár nem roaming, de területtől függő díjazásra eddig is volt példa a Telekom Zöldzóna díjcsomagjában. A Voda is akkor kezdett lemenni az árakkal, amikor már saját hálózatos csomagjaik voltak, a roamingosak ott is drágák voltak, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz California1 #40666 üzenetére
És ebből még vond ki a matelcsi adót, ami korlátlan csomag esetén 700Ft.
-
Peter.70
addikt
válasz California1 #40415 üzenetére
A baj nem ezzel van, hanem a kommunikáció teljes hiányával a felhasználók felé. Sokkal korrektebb lenne
-
senior tag
válasz California1 #40415 üzenetére
Vagy csak a DIGI mobiltelefon-szolgáltatásának bevezetése csúszik megint, és így nem jelent fenyegetést az eddigi díjcsomagjaikra nézve...
-
Peter.70
addikt
válasz California1 #40409 üzenetére
Én személy szerint már lemondtam az új tarifákról. Ez így számomra elég hiteltelen társaság
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz California1 #40227 üzenetére
Ezt a meddő vitát, hogy kinek mennyire van igaza, fejezzük be!
A teljes igazság az, hogy szerencse dolga, hogy valaki egyből azt kapja-e, amit kér, vagy hónapokig nem kap semmi választ.
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz California1 #40219 üzenetére
Nem fél-, hanem teljes igazság sajnos, h nekem is már pont egy hónapja képtelen az IQPro korlátlanra állítani a kártyámat, a rengeteg hívás (ha egyáltalán fölveszik) és email után is mindig csak 4 GB-ot aktiváltak rá...
Az, h neked szerencséd volt velük, nem vigasztal olyat, akivel így kitoltak.
-
Bferibörs
addikt
válasz California1 #40219 üzenetére
két fél igazság az már majdnem igazság
nem védem a kollégát,olvass vissza- anno én sem az iq-t választottam, tele van/volt a topik problémákkal.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MODERÁTOR
válasz California1 #40217 üzenetére
Csak nyugodtan! Ez mind a kettőtöknek szól!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
tsteve
senior tag
válasz California1 #40210 üzenetére
ne farassz.. saját tapasztalat.. vagy olvasd vissza másokét is mielőtt baromságokat írsz
-
Slukkica
őstag
válasz California1 #40187 üzenetére
Köszönöm utána járok.
Még esetleg valami lehetőség?
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz California1 #40181 üzenetére
Ugyanabban a cellában ugyanakkor mindkettő ugyanolyan sebességgel mehet. A hálózati körülményektől függ igazán a sebesség.
-
zzola
titán
válasz California1 #39188 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz California1 #38869 üzenetére
Írtam.
-
AstraCDX
senior tag
válasz California1 #38843 üzenetére
Nem .
Kellett volna ? Jó, ez elég hülle kérdés .
Csak a meghatalmazást kaptam postán, egyebet nem .
Üdv.
Astra
-
kano
nagyúr
válasz California1 #38843 üzenetére
Nem. Már vagy 1000x le lett írva.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
rfszabi
tag
válasz California1 #38807 üzenetére
az elmúlt 2 hónapban így működik már.
-
AstraCDX
senior tag
válasz California1 #38641 üzenetére
A tapasztalatok szerint, aki korlátlan adatkártyát igényel, az hamar megkapja .
Jómagam kisebbet igényeltem, egy hónapot vártam többszöri nehézkes telefonálással, tojtak rá .
Aztán kértem is igényem törlését, dobtam őket .
Szomorú történet egy szolgáltatóról, aki nem akar szolgáltatni .
Még szerencse, hogy van másik, aki akar, és kész is szolgáltatni .
Ha jól gondolom, nem vagyok egyedül ezzel az esettel .
Üdv.
Astra
-
sparks
senior tag
válasz California1 #38641 üzenetére
Lehet, hogy sorsolnak. Jön egy levél és, ha hatost dob a főnök, akkor azonnal válaszolnak
Én is át akartam rakatni az egyik kártyámon a netet nagyobbra, de nálam nem dobtak hatost, se a főnök, se más, így maradt a 4 gigás. Utazás miatt kellett volna, most így meg már maradhat. Aztán lehet, pár hónap múlva majd észreveszem, hogy megváltozott a havidíj Sajnos a kezdetektől ilyenek... -
adika4444
addikt
válasz California1 #38510 üzenetére
Igen, kolis ismerőseim is sokszor mesélnek, nem kifejezetten pozitív dolgokat az ottani hálózatokról...
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz California1 #38500 üzenetére
Jó az ötlet, az én ismerettségi körömben is felmerült a koliba közösen fizetett iQpro valami routerrel...
más:
Benntvagyok a belvárosban Újbudaközpont környékén, brutálisan terhelt a Telenor. Felfelé egyszer 1 másszor 10 mega jön, lefelé egyik pillanatban 20 másikban 70...De legalább a böngészés + netrádió megy stabilan, szóval ésszerűen nézve így is bőven használható.
üdv, adika4444
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #38500 üzenetére
Így érthető, hogy miért küldték gyorsan.
-
adika4444
addikt
válasz California1 #38498 üzenetére
Ez fura, ezek szerint most nem MPL-lel megy, ami azért érdekes, mert ha az igénylő nincs otthon, akkor plusz körök, hogy pl. melóhelyre vigyék.
Én sem voltam a helyszínen amikor megérkezett, este vettem át a postán...
Kíváncsi leszek, hogy a kártyabirtokosi visszaküldésében lesz-e változás, illetve hogy fő vagy megosztó kártyát küldenek, számolj majd be róla mindenképp
üdv, adika4444
-
California1
őstag
válasz California1 #38476 üzenetére
Hétfőn délután irtam iQpronak mailt ,hogy ismét szeretnénk korlátlan mobilnetes kártyát (júniusban ment vissza). Délután jött mail tőlük, a csomag feladásról (Gls futár) csomag azonositóval stb...
Pont ma gondoltam rá,hogy felhívom őket mert saját magunkat ajánlottuk :-)) -
MODERÁTOR
válasz California1 #38134 üzenetére
Nekem azt írták, hogy az adatmegosztó kártyáért be kell menni a Telenorhoz egy meghatalmazással, amit a főkártyával postáznak.
20 éve a Prohardveren
-
Bferibörs
addikt
Attól függ mennyire zsúfolt a megrendelésük. A telenor alapból 15 napot vállal.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
aminat
tag
Nekem 3 nap volt.
-
DRPCDoki
tag
válasz California1 #37743 üzenetére
A táblázatban csak az alap benne foglalt adat van, itt a fórumtémában pedig a korlátlan konstrukcióról van információ - EU=2.5+3GB. Ha a korlátlannál ugyan az a benne foglalt adat, mint az alapnál, és még ahhoz jár a korlátlanság, akkor lehet, hogy hasonló az alap net EU-s Roaming kerete, de erre sok opció lehetne, a biztosat csak az tudja megmondani, aki tapasztalja, vagy illetékes.
Egyébként egyrészt Hortvátországban leszek ~ 1 hetet, másrészt itthon használnám a mobilnetet, ha egyéb opcióm nincs a netezésre, ezért valószínűleg a legolcsóbb konstrukciót választom. A külföld miatt fontos az eu roaming adatkeret.
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehet plusz adatkeretet venni az iQpro adatkártyához, ha elfogy és hogy azonnal jóváírják-e - főleg a külföldi tartózkodás miatt érdekel, ezért a roaming adat a fontos ennél, ott viszont le is tiltják a netet, ha elfogy a keret, és nem tudom mennyi az alap keret a legolcsóbb csomaghoz?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz California1 #37662 üzenetére
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz California1 #37414 üzenetére
Őrülj neki. Én már 2 hete igényeltem és semmi, telefonon se mondtak semmit. Legalább tájékoztatnának hogy mi a helyzet, mikorra várható,vagy nem lesz .
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
szuszinho
őstag
válasz California1 #37385 üzenetére
Számot hordozott, ezért vett feltöltős kártyákat, és ezt vitte be a flottába. Nem új kártyákat kért a flottától...
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #37081 üzenetére
Ha adatmennyiséget generál, akkor sávszélességet igényel. Ez ennyire egyszerű.
Természetesen a torrenteseket is vissza fogják venni olyan helyen, ahol a többieknek alig marad valami, mint ahogy az ftp szerverről letöltögetőket vagy a kamerásokat. A kamerarendszerben egy dolog lehet a jó: Addig nincs szüksége sávszélességre, amíg nem nézik távolról. Tehát ha arra használod, hogy riasztás esetén ránézz a kameráidra. Nem tudom, hogy a kolléga hogyan akarta, nálunk az a szokás, hogy ha kiépíttetek egy ilyen rendszert valamelyik telephelyünkön, akkor nézetem is a biztonságiakkal. És mobilnetet ilyen esetben maximum backup célra használok, mert a rendszereink minimum 5, maximum marha sok Mbps-al dolgoznak felfelé. -
4Grider
nagyúr
válasz California1 #37031 üzenetére
A zárt facebook csoport tagságodból és az adócsalók egyikétől származó információkból gondoltam. De végül is bárki, bárkit felhívhat, az adócsalás pedig csak úgy működik, ha van arra vevő ügyfél is. Mentségemre: Előre nem mertem volna feltételezni, hogy nem fognak számlát adni a céges pénzforgalmi számláról céges pénzforgalmi számlára utalt összegről...
-
kano
nagyúr
válasz California1 #37023 üzenetére
Szerintem ez legyen a legnagyobb gond...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #37023 üzenetére
Te kaptál róla? Kapott róla bárki is?
-
kovacs65
senior tag
válasz California1 #37018 üzenetére
Még mailt is írtam nekik, hogy ne hosszabbítsanak hűséget, fel is hívtak, de ajánlat nem volt. Még ők sértődtek meg.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #37019 üzenetére
És adnak már végre számlát a belépési díjakról?
-
kano
nagyúr
válasz California1 #37019 üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni.
-
csacsi67
addikt
válasz California1 #35611 üzenetére
Fölösleges, de bajod nem lehet belöle.
-
California1
őstag
válasz California1 #35391 üzenetére
Jah , és köszönöm @gabor9991 fórumtárs ajánlását.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz California1 #34275 üzenetére
Ők úgyis tudják, hogy milyen kártyát adnak. Mi az, hogy meglepi?!
Ha eleve úgy kéred, hogy roaming aktivált kártyát szeretnél(mert sokan azt is elfelejtik, hogy alapból tiltva van a roaming és úgy kell külön bekapcsoltatni(legalábbis nekem mindkét kártyán kérni kellett) , mert ide-oda utazgatsz, úgyis olyat fognak küldeni.
Itt meg a fórumban is írták(meg nem mondom, hogy kicsoda már), hogy akinek meg nem ment, annak cserélték a kártyát és azzal meg ment.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #34275 üzenetére
Úgy állj hozzá, hogy ennyi pénzért ajándék lesz egy korlátlan adatkártyától, ha tudod néhány GB erejéig az EU-ban is használni...
Ha garantáltan roaming-képes kell, akkor másik/drágább flottát kell választani.
Az IQ helyében már régen ketté bontottam volna a csomagot roaming képes és nem roaming képes csomagra. Persze kockázatos a dolog, mert ha nem jól találják el a két "új" csomag havidíját, akkor borulni fog az 50-50%-os arány, de mondjuk egy 5500/4500 Ft-os havidíjjal szerintem mindenki jól járna... -
szuszinho
őstag
válasz California1 #32729 üzenetére
Tessék:
[kép] -
vegyszer
addikt
válasz California1 #31632 üzenetére
Nekem ezzel az a bajom, hogy anyós vinnem egy Red típusú flottába, de a készüléke Vodás, a flotta Telenor. Hiába önteném le szívem szerint benzinnel, és gyújtanám meg az anyós lumiáját, nem akar megválni tőle az istenért se. (pedig nem kicsit szar a készülék. Pl lezárt képernyő mellett, feloldó kód védelem mögött lévő teló flip tokkal fedve simán indít hívást. De hogy hogy, az rejtély. )
Viszont a Vodafone jelenleg a két év rabság után megköveteli azt, hogy adjam le a teló garancia papírjait. Na ez idő közben elveszett. Enélkül viszont nincs legális szolgálói nyitás.
Remélem október végén változik a helyzet...Köszönöm az információt!
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
dragon1993
őstag
válasz California1 #31600 üzenetére
Az csak az EQ-nál van és az adatkártyán nem megy a romaing.
-
szmyky
aktív tag
válasz California1 #31598 üzenetére
Nem kell több havit fizetni, ugyanis a következő hónapban jóváírják a különbözetet.
Egyébként 25-én éjjel van a hónapforduló náluk!Azt hiszem arra azonban figyelni kell, hogy a töredék hónapban ne lépd át a 4GB adatot(4 GB forgalom alatt csak 1575.-brFt), mert akkor egész hónapot számláznak!
Én pár napja léptem be, tehát friss infók!
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz California1 #30821 üzenetére
Szerintem van itt bőven olyan kérdés amit a szolgáltatónak is fel lehetne tenni, ha zavartalak a kérdéssel nyugodtan lapozz tovább...
-
vegyszer
addikt
válasz California1 #30678 üzenetére
Elvileg nincs semmi akadálya, ha minden számla rendezve van, kiadják. Persze cég -> magánszemély közt történik a váltás, már díjkötes a dolog
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
dreko
aktív tag
válasz California1 #30678 üzenetére
nem is értem ezt a kilépési macerát, mi a francnak egy flottakezelőnek a szám, miért ragaszkodik hozzá???
fenntartja, fizeti a havidíjat? -
nyisziati
veterán
válasz California1 #30477 üzenetére
A Telenor már a kezdetektől élenjárt a technológiai fejlesztésben és a GSM hálozatuk is hamar felnőtt a Westelhez. Kb. 10 éve is náluk indult el legerősebben a 3G és a hozzá kapcsolódó okosteló biznisz.
Most a 4G is elég fejlett és még publikus csomagban is elviselhető az ára.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz California1 #30477 üzenetére
Ahogy elnézem, a voda évek óta nincs sehol a flat mobilnet csomagok világában. Őrzik a sávszélességet a UPC előfizetők számára...
-
gabor9991
őstag
válasz California1 #30457 üzenetére
Ilyet valószínűleg nem fogsz találni.Sok netet a telenortól kapsz.
-
joelke HU
senior tag
-
California1
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Steam topic
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okos Otthon / Smart Home
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest