- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz balazs1984 #39497 üzenetére
Ez elmúlt 15 hozzászólásban szereplő IQpro és EQ flották Telenoros adatkártyáin ha net apn-t használsz, akkor publikus ip címet kapnak.
Adatkártyáért csak adatra vonatkozó havidíjat kell fizetni. IQ-nál meg is említették, hogy mennyi is az havonta. -
4Grider
nagyúr
válasz balazs1984 #39495 üzenetére
Maximum 15 hozzászólást kell visszaolvassál. Meg ott a topic összefoglalója.
-
balazs1984
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, szükségem lenne telenoros korlátlan internetre, továbbá fontos, hogy ne natolt ip címet kapjak, hanem publikusat. Korábban hellodata csomagom volt, de azt kívülről nem tudtam elérni, most hipernet home van, csak az meg 50 GB.
Tud valaki ajánlani valamit, vagy segíteni? -
zombei
aktív tag
iqpro-hoz Személyi/lakcím mindkét oldalát elküldtétek ?
-
Tombi
őstag
Valaki tud kontaktot adni az Mobilpercdíj flottához? mobilpercdij@gmail.com
emailre nem reagálnék pedig egy alap csomagot kötnék..
köszi
2278,- 200perc lebeszelheto 300mbit net
bizonyíték: link
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz SSL_LISI #39480 üzenetére
Mobilnetben nincs olyan, hogy a leggyorsabb/legstabilabb. Itt csak a havidíj ami biztos (az is csak egy ideig és ha nem roamingolsz vele), az összes többi az adott helyszíntől függ.
Nagy általánosságban elmondható, hogy routerbe való korlátlan mobilnetje csak a Telenornak van, ez pedig egyre több helyen meg is látszik a sebességen. -
SSL_LISI
csendes tag
Sziasztok,
Korlátlan mobilnet sim-re lenne szükségem amit 4K/LTE képes asztali router-ben tervezek használni és ezzel netezne az egész család.
Melyik a legjobb megoldás? ( a leggyorsabb net, legstabilabb)
A havi díj mértéke nem elsődleges szempont. ( úgy értem nem érdekel hogy 4 vagy 10 ezer havonta... több ne legyen )IQpro? pl?
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
INTEL - FRACTAL DESIGN - FSP - CORSAIR- SAMSUNG - ASUS
-
Cravaly
tag
Csak a flottakezelőnek van infója arról, hogy milyen és szerződése van a szolgáltatóval és meddig, ugye? Nem osztják ezt meg velünk? iqpro-ra gondolok elsősorban
-
Bferibörs
addikt
válasz AstraCDX #39475 üzenetére
Ja, van kártyaszintű jelszó , vagy "ügyfélszintű azonosító" jelszó, EQ kártyaszintűvel tudsz ügyet intézni weboldalon pld. számla, EQ adja meg.Ügyfélszintű azonosítót nem kapsz,azzal mindent látnál,állíthatnál.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
AstraCDX
senior tag
Hahó szakik !
Egy kártyához hány féle jelszó (vagy nevezhetjük PIN-nek is) létezik ?
Melyik mire jó, és mi a pontos megnevezésük ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz vegyszer #39471 üzenetére
Ha kapsz esetleg ügyfél PIN-t tőlük, akkor Te is tudod intézni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
vegyszer
addikt
Én, és pár általam az IQpro flottába hurcolták hölgyemény nagy megelégedettséggel használjuk (en kettő, ők másfél) éve a szolgáltatásukat beszélgetéses SIM-mel.
Ellenben kértem Istvánt, legalább 3 mailban, hogy két számra intézze mikro SIM nano SIM cserét (tervezett készülék csere kapcsán), de érdemi választ adni nem sikerült nekik.
Megvágni nem igazán szeretném a SIM kártyát, mert egyszer egy Vodás vágás balul sült el.Más is ilyen nyögvenyelősen kommunikál velük?
(a szolgáltatás működik rendesen, azzal minden kerek, és két előfizetés ugyanúgy használva, mint rég pont fele, mint előtte a red volt, így szeretjük)
Vagy van esetleg gyorsabb csatorna, mint Istvánt zargatni?[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
zombei
aktív tag
Ha IQpro-tól korlátlan netet szeretnék, akkor valahol olyat is láttam, hogy belépési díjat írtak, ez mekkora összeg ? Továbbá az árát ~3800 Ft-ra írták, ez valós ?
-
KamuMazsola
őstag
Nem feltétlen. Nekem két 4 GB-os van, a másikat a kisebb lányom használja. Persze itthon van drótos net wifivel. Szóval nem feltétlen kell csak netre sok gigabájt, nem is youtubeozunk mobilnetről. Én mindig is kiegészítőként tekintettem a mobilnetre és erre nevelem a gyermekeimet is.
Üdv.: KamuMazsola
-
kano
nagyúr
válasz #15490560 #39453 üzenetére
Korlátlan nethez nincs megosztó.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
geogabcsi
tag
Szia! Nekem jövő februárban jár le a diszkont autóklub kártyám és utána standardot vennék otp kedvezménnyel és van egy vodás előfizetésem amiben 2 szám van, abból az egyik hűségideje márciusban jár le. Szerinted lehet csak azt az 1 számot hordozni telenorba és utána autóklubba? Köszi!
-
takcslajos1
tag
válasz Freeman007 #39449 üzenetére
Multiflotta közepes? Ugyanúgy 2794 a havidíj alapból bruttó de 257 percet ad, utána pedig 8,89es percdij. Net a 10GB nekem 1736 bruttó, a 3GB kb 500-al kevesebb lenne
-
Zeki
nagyúr
-
natë
nagyúr
Köszi a privátra a válaszokat.
-
AstraCDX
senior tag
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz .
A teljes adatkeret csak hanghívásra is képes kártya esetén használható fel roaminghelyzetben EU1 zónában .
Adatkártya esetén az alábbi adatmennyiségek használhatók fel roamigban EU1 zónában .
4 GB <EU=3GB>
7 GB <EU=4GB>
13 GB <EU=5GB>
24 GB <EU=7GB>
50 GB <EU=9.5GB>
Korlátlan <EU=13.5GB>Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Létezik még adatmegosztó kártya bármilyen Telenor flottánál? Kéne egy korlátlan net+60 perc beszélgetéses meg hozzá egy korlátlan adatmegosztó.
EQ facebookon nem igazolnak valamiért vissza.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Freeman007 #39451 üzenetére
A 2794 Ft bruttó, nettóban 2200 Ft, innen jön a csomag neve: Flotta2200. Nekem is ilyen van.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Freeman007
senior tag
válasz DrBubo77 #39450 üzenetére
Hmm. Igazából némi kompromisszummal de kedvezőbb lenne a jelenleginél.
A 2794ft szerintem nettó de bruttósítva (3166) + 3gb net (1300 - remélem ez br.) benne van a keretben.
Köszönöm a tippet.
Erről a csomagról bővebb belépési infót kitől, hol lehet kérni? (fészbukon kívüli megoldás érdekel)szerk.: privátba is jöhet az infó - nehogy ütközzön a topikszabállyal.
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Freeman007 #39449 üzenetére
IT Services Maxi?
Ugyan Telenor, de saját néven marad a szám.
2794 Ft-ért 239 perc beszélgetés, utána bruttó 10,16 Ft/perc.
1302 Ft-ért pedig 3 GB net jár pluszba.
Hűség van, de a flotta tarifái között lehet váltani.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Remélem tudtok valami jót ajánlani. Nézegettem a táblázatot de ott nem találtam megfelelőt, talán akad egyéb ajánlat/tipp.Szolgáltató: lehetőleg tmobil - jelenleg is itt vagyok. illetve sok a 30as ismerős, ha netalán flottán kivül de hálózaton belül olcsóbban lehet beszélni az előny.
Kinek a nevén: csakis saját, ebben nincs kompromisszum.
Hűség: lehetőleg nem, de belefér (tarifahűség nem).
Kaució stb.: lehetőleg nem, de úgyis lesz.
Mire: telefon+net
Mennyit: max 5ezer.
Készülék: nem
Számhordozás: igen.
Flottaengedély: ?jelenleg 4500 körül van a számla 2gb nettel együtt, kb 300 percet beszéltem összesen, kb 12-13 br ft a percdíj most. nem biztos hogy akad olcsóbb, hasonló árfekvés is megteszi. (a jelenlegiről váltanom kell.)
Köszi előre is.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
MODERÁTOR
válasz bigantista #39446 üzenetére
Visszaküldik majd a szerződést, azt kitöltve scannelve kell elküldeni.
Majd postán érkezik a kártya.
A szerződésen rajta van a számlaszám ahova utalni kell a belépési díjat.20 éve a Prohardveren
-
bigantista
újonc
sziasztok
irtam az EQnak mailt, hogy be szeretnek lepni.
nagyon hamar vissza is irtak, elkellett kuldenem a szemelyit es a lakcimkartyat. illetve, irtam egy postazasi cimet. de arra mar nem valaszoltak.kerdesem: postan kuldik ki a simet OK, vagy a szolgaltato? mennyi ido?
nekem igazabol mindegy, de melyik szolgaltatonal leszek?
korlatlan netet kertem + 220 perc valami 7030 forintert.Belepesi dijat, hogy kell fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
Fifi
őstag
Minden csomagnál a benne foglalt teljes adat is leforgalmazható EU 1. zónában, ez alól a korlátlan csomag a kivétel, mert ott csak 13,5GB használható EU 1. zónában. Tehát 4GB-os csomag esetén 4GB-t forgalmazható le EU 1. zónában.
EU 1 zónában a maximális net 50GB-os csomaggal érhető el, tehát azt érdemesebb választani a korlátlan helyett, ha az EU 1 zónabeli adathasználat a fontos.
-
fa4hu
őstag
Nem tudjátok, hogy az EQ flottában 4, ill. 7 GB internetből EU-ban mennyi használható fel?
-
z67
őstag
Elég életlen a kép, de semmilyen logikát nem látok a flotta nevekben (pl. Roby_73 FLOTT1800-ban van). Mintha többféleképpen lehetne rögzíteni ehhez a flottához és amelyiket éppen megtalálják. A flotta tulajdonosa szerint a mi általunk választott középső csomagnak, csak simán Flotta néven kellene futnia.
-
Zuri
tag
ÜDv, múlt hó közepén szerződtem a IQProval korlátlan adatra, akkor amikor jött a kártya elutaltam a pénzt ami a számlán volt(ez az októberi díjat tartalmazta). Viszont azóta nem kaptam számlát a mostani haviról. 2 emailt írtam nekik még nem válaszoltak, ahogy olvastam oktober 26? után kellett volna kapjam a számlát, vagy most november végén kapom az aktuális havi számlát?
-
123xyz
aktív tag
IT Services flotta kérdés:
Tudja esetleg valaki, hogy ha már 1 számot bevittem a flottába, és megkötöttem a jelenleg egyetlen szerződésem a Telenorral arra az 1 számra, innentől újabb számokat már simán hordozhatok vagy minden egyes számhoz új flottaengedély kell? Vagyis a flottától kapott engedélyem amit a belépéskor küldtek, az a tarifacsomagra vonatkozik, amit innetől megköthetek újra gond nélkül, vagy csak a hordozott számra vonatkozik?
Írtam a flotta facebook csoportjában a házigazdának üzenetet pár nappal ezelőtt de nem válaszolt még.
Másik kérdés: láttam a Multiflotta Blue is hasonló, de ott ha nem tudom személyesen átvenni az engedélyt (miskolci vagyok), akkor tényleg 3000 ft hogy postázzák? Van esetleg még beugró költség? (A táblázatban nincs kitöltve az adott sor).
-
Cravaly
tag
Sziasztok!
Ha iQpro-s korlátlan adatmegoszto kártyám van, akkor van arra reális esély, hogy egyszer csak megszűnik? Gondolok itt arra, hogy a főkártya tulajdonosa felbontja a szerződését. -
porse
őstag
a közepes csomagot, 3GB nettel. Az árakat még nem tudom, első számlát elk*rta a telenor, 1500~ körül volt. Jeleztem nekik és 0 forint volt beállítva mint fizetendő a beszéd csomagra, most fogok duplán fizetni ebben a hónapban.
De beszéltem a flottakezelővel, ő sem érti, 1 évnek kéne lennie, azt mondta megkérdezi majd, vagy bemegy egy üzletbe, utána kérdez...
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
Robi_73
őstag
Én nem vagyok az a váltogatós fajta, 22 év után először váltottam. Most fele annyit fizetek és mégis többet kapok a pénzemért. Elnézve a mostani tendenciákat, nem nagyon lesznek a jövőben 10 Ft-os percdíjak a szolgáltatók publikus csomagjainál. Mondom ezt úgy, hogy én korlátlan csomagról váltottam...
Robi73
-
zolko74
tag
Korlátlan adatkártyám van és nekem meg ezt írja a Mytelenor:
Számlatulajdonos: iQpro Kft.
Tarifacsomag: Váll. Hipernet 5 Extra[ Szerkesztve ]
-
z67
őstag
-
Robi_73
őstag
Szeptember 5.-én kötöttem 4db szerződést és szolnoki lévén az itteni egyetlen Telenor üzletben intéztem mindent. Itt is volt egy kis dugjuk össze a fejünket, de megoldották, igaz még vagy 5x mentem be mire lezajlott minden. (számhordozás, kezdő ügyintéző bénázása stb...)
Robi73
-
natë
nagyúr
Hogy lépek be a MyTelenorba egy iqpro kártyával?
-
szlibud
tag
DPI-s csak adatkártyám van korlátlan nettel, esetleg tudja valaki, hogy ezen van-e roaming és ha igen akkor kb. mennyi? Telenorhoz bementem de fogalma sem volt a csajnak nagyjából
-
Cravaly
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- További aktív témák...
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest