- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor Magic V2 - origami
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
California1
őstag
Üdv urak! Aki iQPro bármely szolgáltatást használ, kapott már júniusi díjbekérőt?
-
California1
őstag
Most nézem az EQ új telenoros csomagjait. Mivel nem lehet kommentelni .........................
Az árak netto vagy bruttóban értendőek?Előre is köszi a választ
-
California1
őstag
Üdv urak!
Kis segítség kellene.Előre is köszi.
IQPro netes kártyáról van szó. Nem korlátlan 14 vagy 20gb-os nem tudom melyik nem az enyém.
Szóval , Huawei mifibe van behelyezve. Apn: NET
Haverom telója és bármely teló hibátlanul netetzik róla tehát simán csatlakoztatható . Viszont lenne 2 kamera
(YI Dome 1080p) ami nem akarja felismerni, a huawei wifi hálóját. Telók meg simán.Esetleg nektek ötlet mit lehetne állítani? Esetlen az apn lehet a ludas?
Ami fura az egészben ,hogy mobilnetes kártyát igényeltek az IQ-tól de azt mondja a srác,hogy hívható is a szám.......Esetleg ötlet, tipp??
köszi
-
California1
őstag
válasz Tav-Csoves #41552 üzenetére
Inkább augusztusban :-)
-
California1
őstag
Nálunk 4 hónapig nem írták jóvá. 5. hónapban nem utaltam hanem leírtam mailben ,hogy legyenek szívesek ezt jóváírásként kezelni és persze mellékeltem az első utalást. Pár nap múlva érkezett egy válasz mail benne egy rövid üzenettel. "Jóváírva"
Szerintem ennyit te is megtehettél volna. A te pénzed..... -
California1
őstag
válasz martonl #40670 üzenetére
Értelek!
Majd kiderül...
Csak,hogy témánál maradjunk. Ha a Digi elindulna nyomott árazással kérdés mekkora hatással lenne a flottákra. Ha görgetnénk egy konspirációs elméletet gondolván az EQ flotta tavaly nyáron (!!) nagy szavakkal belengetett új csomagjaira , lehet ,hogy kivárnak pont ez miatt. Aztán lehet ,hogy nem . Sok a talán a lehet és a ha :-) -
California1
őstag
válasz RoSSo3 #40606 üzenetére
Ne reménykedj.
Pár hete fb-on írtam péternek a csomagokkal kapcsolatosan , és nem is válaszolt vissza.
4Grider fórumtárs flottakezelő szakember , ő tud írni pár dolgot miért is nem lett az EQ-nál az új csomagokból semmi és miért ennyire 0 az erre irányuló kommunikáció....[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Pár napja ismét érdeklődtem az EQ Flotta vezetőjénél (Péter) ,hogy mikorra lennének várhatóak azon új csomagok amiket nyáron publikáltak és közvéleménykutatást is végeztek ezekről .
Ugye az első infók szerint pár hét (ez agusztus elején volt kb) , aztán hamarosan ,aztán majd érkeznek.
Nos ezen kérdésemre már választ sem kaptam a napokban :-( -
California1
őstag
válasz Degeczi #40226 üzenetére
Ezért írtam,hogy féligazság. Mert nem csak én írtam arról,hogy nekünk kétszeri megrendelésnél is azonnali korlátlanként érkezett a sim és más fórumozók is ugyanezt erősítették meg. Ha visszaolvasol ez látható is. Csupán arra reflektáltam,hogy azon fórumtárs akinek először válaszoltam, már tényként közölt egy olyan megállapítást ami nem a teljes valóságot tartalmazta így mások számára maximálisan félrevezető lehet itt! Ugye ezt nem tudod cáfolni?
-
California1
őstag
Üdv urak!
Csupán egy oktondi kérdés.
Az iQpro és az Eq korlátlan mobilnetes net sebesség között nincs különbség ugye? Tudom mindkettő Telenoros stb..stb...Előre is köszi a választ.
-
California1
őstag
Üdv urak!
Mit ajánlanátok?
A lehető létező legolcsóbb korlátlan net megoldás érdekelne ami már lelassított, de mennek a netrádiók / max spotify. Autóba szeretném. Köszi a segítséget. -
California1
őstag
válasz AstraCDX #38637 üzenetére
Bizotsan van benne igazság.
Én másodjára igényeltem tőlük korlátlan netes simet.
Írtam mailt és 2 nap múlva hozta a futár.Amúgy érdekesek ezek a nagy kilengések. Mitől lehet ez náluk? Több esetben olvasni,hogy hónapok óta semmi. Másoknál meg pillanatokon belül meg is van. Stb,stb...
-
California1
őstag
válasz California1 #38476 üzenetére
Hétfőn délután irtam iQpronak mailt ,hogy ismét szeretnénk korlátlan mobilnetes kártyát (júniusban ment vissza). Délután jött mail tőlük, a csomag feladásról (Gls futár) csomag azonositóval stb...
Pont ma gondoltam rá,hogy felhívom őket mert saját magunkat ajánlottuk :-)) -
California1
őstag
válasz Muszakishop #38455 üzenetére
Üdvözlet fórumtárs.
Mennyi idő alatt érkezett meg az iQpro adatkari az igényléstől számítva? -
California1
őstag
Anno tavaszal mikor volt még tőlük korlátlan adat sim én a 4. hónapban nem utaltam mikor jött a dijbekérő. A válasz mailben leírtam miért és csatoltam az előre elutalt első havi összege screenshotját. Mind3om iQpro mail címet cc-ztem. Pár nap múlva irtak , hogy all ok....
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz 4Grider #37065 üzenetére
Vélemenyem szerint ez így nem teljesen igaz. Az tény hogy adatmennyiséget generál elég jól főleg ha full hd-ba vannak a kamerák de maga nagy sávszélesség nem kell hozzá. Kvázi aki torrentel bőnyállal na az fogja rendesen a sávszélességet. Én használom a mobilnetemet kamerák "csekkolására/nézésére "
-
California1
őstag
EQ flottánál hamarosan jönnek új csomagok amiben benne lesznek az ingyenes hivások eu vezetékes és mobilszámokra (mint a jelenlegi Vodás Redes csomiknál) és állítólag (E.Péter mondta ma.) olcsóbbak lesz a csomagok a jelenlegieknél.... a fb oldalukon is találtam erre utalást.
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
iQpro-tól van korlátlan mobilnet (br3890Ft) előfizetésünk.Szerintetek szükséges használni a Telenor appot nekünk?
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
válasz California1 #35391 üzenetére
Jah , és köszönöm @gabor9991 fórumtárs ajánlását.
-
California1
őstag
Pár napja csatlakoztunk az iQpro flottához ,(1 korlatlan mobilnetes sim, br. 3882Ft/hó )
Febr. 05-én este írtam nekik mailt.
Semmi kérdés vagy fölös dolgot nem írtam ,csupán mit szeretnék ,adatok, fényképek stb...
Szerda délután hívtam az ügyintéző hölgyet (Évát) odéért e a mail. Nem vette fel , de kb 10 perc múlva visszahívott.
Jól tettem ,hogy rákérdeztem ,mert nem kapták meg a mailt. Sajna tőlünk nem is ment el a mail ,sőt 1 napig totál lehalt a levelézésünk .
Szóval szerda este újra elküldtem mindent , pénteken késő este jött egy mail,hogy hétfőn megkapunk mindent és küldték is postai számot.
Hétfő (Febr. 12.) délelött jött a már aktívált sim, a "szerződés" stb...
Tehát elég hamar lezajlott az egész, az meg a kib@szott üzleti levelezőn meg rajtam múlt ,hogy 1,5 nap csúszott ez miatt. Kvázi csütörtökön vagy pénteken nálunk is lett volna .De ez legyen a legnagyobb problem.Egyszer beszéltem Istvánnal apn ügyben. A telót felvette és normálisan elmondta mizu van ezekkel.
Bízom benne a későbbiekben is okés lesz a dolog.Gondoltam leírom.
Peace.
-
California1
őstag
Üdv urak !
IQPro korlátlan adatkártyát szeretnék a lányomnak. (A koli netje elég lajtos sajna). Sajna nincs időm visszaolvasni hónapokat ezért kérnek segítséget .
Azt tudom ,hogy 4ezerpárszáz ft/hó.
Mikor lenne érdemes megrendelni ,hogy ne kelljen kapásból 2havi díjat fizetni . Anno egyszer olvastam erről itt ,hogy többen panaszkodtak ilyenről. A másik ,hogy megrendelésnél mindenképp jelezni kell nekik ,hogy olyan adatkártya kell ami tud roamingolni? A roaming azért fontos mert többször mennek mint cserediákok külföldre.
Előre is köszönöm . -
California1
őstag
-
California1
őstag
Üdv urak!
Segítséget szeretnék kérni.
Olyan vodás flottát keresnék ahol korlátlan a hívás és SMS (mint a rednél) és nagyon sok gb net van a csomagban (az 50gb bőven elég ).
4 előfizetésem van 3 red m 3gb és 1 Go+ 3gb nettel és flottások vagyunk jelenleg is . Előre is köszi .[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest