-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Te érted az angolt? Ez azt jelenti, hogy nemzetközi hívásra nem használhatod!
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Mielőtt hülyeségeket írsz, olvass.
"throughout Austria and in other EU countries²"„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Baltazár123
senior tag
-
trec12
addikt
Bakker nem kérdezte meg, hogy mire mondott igent? Örök tanúság, hogy nem állunk szóba ajánlatokat osztogatókkal sehol főleg telefonon mert szinte tuti, hogy be van szépen csomagolva olyasmi is amit nem akartál. Telefonon abban a pár percben átgondolni sem nagyon lehet miről is van szó különösen ha pl. egy bolt közepén vagy vásárlás közben. Ezért is találták ki a 14 napos elállást erre az esetre is. De ha az alatt sem gyullad ki a lámpa hát.... (persze ha ismert a 14 napos elállás lehetősége mert rengetegen ezzel sincsenek tisztában... )
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Aztán én nem vagyok semmi jónak elrontója, ha neki jó, az remek. De nekem erősen cégbedőlés előtti lehúzásszaga van a mesterségesen felpumpált rövidtávú díjakkal és hosszú szerződéssel, annyira nem is extrém jó árakkal, ráadásul ugye a szám sem a tied (nekem ez speciel fontos volt, csak a KÜF lepattintás óta nem tudtam kimozogni a szerződést). Inkább fizetnék picivel többet máshova, de értelemszerűen a ti döntésetek
szerk.: ha a többi
IJBIÉJ flottásnak legalább a figyelmét felhívtam az ajánlat rendes átolvasására, már megérte.[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
-
kcsa
veterán
Én annyival vagyok előrébb nálad, hogy tudtam hogy lejár a hűség mert tűkön ülve vártam a lejártát, így már múlt héten érdeklődtem hogy mi is van, úgyhogy már múlt héten megkaptam azt az infót, amit úgy látszik ti ma kaptatok meg.
KÜF-höz mentem volna, bár már egyszer ugye kiszúrtak velem az ÍÉJ-hez átrakással és hűségszerződés aláírással, de "szerencsére" így már azon az úton nem kell gondolkoznom
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
cincinatus
tag
Igen, így valóban kisebb az esély, hogy gebasz legyen, de nincs kizárva, mivel jogilag a flottakezelőé a számod. A szám tulajdonosa bármikor módosíthatja, ki a számlafizető. Ha át szeretnéd vinni máshova, akkor is a flottakezelőre vagy utalva. Vagy ha a flottakezelő és a szolgáltató közötti szerződés kapcsán jogvita lesz (pl. felmondja valamelyik fél), akkor is korlátozásra kerülhetnek a flottakezelő számai.
Nem mondom, hogy ilyesmik fognak történni az EQ-nál, mert tudtommal jó flotta, de probléma minden flottakezelőnél lévő számnál felmerülhet és az ember nem tud a szolgáltatónál intézkedni. -
-
4Grider
nagyúr
Az elektronikus számla elkészültéről érkező e-mailben az összes link, így a befizetési lehetőség is az online.telenor.hu oldalra mutat. Azaz be kell lépni.
A flották azért is olcsóbbak, mert az ügyintézés lehetősége, az ügyfélszolgálat elérhetősége, a szolgáltatások menedzselése nem ugyanaz, mint az egyéni előfizetőké... -
veterán
Nekünk úgy látszik beállt a rendszeres küldés, az előzőt és a mostanit is maguktól küldték, 2-2 hónapot egyben
kurtozov: nagyon egyszerűen megoldották, az eredeti összeg szerepel kétszer, két hónapra, 5% az áfa, "közvetített szolgáltatást tartalmaz", és nagyjából ennyi
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Fifi
őstag
Minden csomagnál a benne foglalt teljes adat is leforgalmazható EU 1. zónában, ez alól a korlátlan csomag a kivétel, mert ott csak 13,5GB használható EU 1. zónában. Tehát 4GB-os csomag esetén 4GB-t forgalmazható le EU 1. zónában.
EU 1 zónában a maximális net 50GB-os csomaggal érhető el, tehát azt érdemesebb választani a korlátlan helyett, ha az EU 1 zónabeli adathasználat a fontos.
-
Beniii06
addikt
Nem beszéltem senkivel, de szerintem nem kellene ennyire túldramatizálni a dolgot előre, főleg, hogy csak 1 Telekomos csomaggal volt apró fennakadás pár órára. Azt biztosan állíthatom, hogy a Telenoros adatcsomagok szokás szerint jól működnek, most is épp arról írok. A csoportban is a legutóbbi bejegyzés 3 órával ezelőtt történt és nem láttam sehol "
kiherélést", a Leírás menüpontban sem észleltem semmi szokatlant. A korábbi táblázatokat valószínűleg átalakítják, kivesznek csomagot(akár korlátlan adat net megosztóval) vagy épp új csomagot adnak hozzá, így is lehetne gondolkodni.Szerintem ennyi minimális kellemetlenség belefér azért az olcsó telefonálásért/netért cserébe. Én nem láttam még olyan szolgáltatói szerződést, ami 100% elérhetőséget garantált volna. Még a bérelt vonalaknál/eszközöknél is 95-99% rendelkezésre állás szokott lenni.
Ha a neveden maradt a szám, akkor elvileg nincs min aggódni, viszont az ehhez hasonló meggondolatlan hozzászólások miatt megrohamozzák a flottát számelhordozási kérelmekkel, az akár létező-nem létező probléma tetézése lenne.
Persze ez nem beleállás akarna lenne részemről konkrétan feléd, csak kifejtettem a véleményemet általánosságban és ha folyamatot nézi az ember, nem segít a felesleges feszültségkeltés.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
-
4Grider
nagyúr
Rendkívüli felmondás esetén a szolgáltató nem feltétlenül a - jellemzően saját maga által - felmondott flottaszerződés szerint fogja kezelni a becsődölt cég nevén lévő előfizetéseket. Ebből a szempontból tehát irreleváns, hogy melyik élő céges flotta esetén fordulhat elő ilyesmi.
-
DrBubo77
Topikgazda
Ez nem a szolgáltató hibája.
Minden hazánkban hivatalosan forgalmazott készülék tudja a B20-at.
Az ilyen technikai fórumokon, tesztelős oldalakon pedig már évek óta kiemelik, hogy egy-egy készülék tudja-e a B20-at és az mivel jár. Ha valaki mégis olyan készüléket vesz, ami nem tud valamilyen nálunk használt frekvenciát, az ne csodálkozzon, hogy nincs 100%-os lefedettség.Az igaz, hogy sokat keresnek rajtunk a szolgáltatók, de azt mégsem várhatjuk, hogy minden egyes frekvenciával külön-külön teljesen lefedjék az országot. De ilyet nem is vállaltak.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
edk-
őstag
Itt LTE a preferred? https://imgur.com/a/jbg32QU
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest