-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz KamuMazsola #49774 üzenetére
Itt leírták nemrég a címet.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
borix
őstag
válasz KamuMazsola #47278 üzenetére
Az almánál pl csak 1 SIM mehet, a másik az eSIM.
Sok telónál a másik slot-ban memóriakártyát tesznek ha kisebb a tárhely, vagy kevés.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz KamuMazsola #44459 üzenetére
Köszi.
-
RoSSo3
senior tag
válasz KamuMazsola #44123 üzenetére
Ó, de jó
-
csacsi67
addikt
válasz KamuMazsola #40755 üzenetére
Halvány infó van az ujj csomagokról remélem ,hogy tényleg mostani március 1 töl lesz valami.Igaz vannak fentartásaim nekem is evvel kapcsolatban.Meg a posztokat olvasva.
-
Sanyesz.
őstag
válasz KamuMazsola #39630 üzenetére
"Nem akarok kéthetente módosítani."
Senki nem vitatja, hogy az iQpro-nak vannak elégedett ügyfelei. Addig, amíg a szolgáltatást megrendeled, elindítod, használod és fizeted, semmi gond nincs.
Ott van a baj, ha valamit módosítani szeretnél. Nem kéthetente, egyszer. A kapcsolattartás a "céggel" meglehetősen esetleges, ami azt jelenti, hogy szinte lehetetlen. Én egy abszolút banális dolgot szerettem volna elérni: állítsák át a kapcsolattartásra használt e-mail címemet. Abban talán egyet értünk, hogy ez tényleg nem nagy ügy. Kb. addig tartana, amíg ezt a mondatot leírtam. De fél éve nem sikerül és ez már bosszantó."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
AstraCDX
senior tag
válasz KamuMazsola #39625 üzenetére
Adhatnak, ha egyáltalán szóbaállnak az igénylő, leendő ügyféllel .
Nem vagyok ellenük, inkább a leendő ügyfelek mellé állok, hogy ne bosszúságokat vegyenek maguknak, hanem egy elégedetten használható szolgáltatást, aminek része a korrekt ügyfélkapcsolat is .
Tényeket, és tapasztalatokat közlök, és emelek ki, nem csak magamét, másokét is .
Üdv.
Astra
-
natë
nagyúr
válasz KamuMazsola #39512 üzenetére
Akkor elvileg amit a MyTelenor mutat, az kerül elszámolásra plusz költségként (ami csak sms).
-
natë
nagyúr
válasz KamuMazsola #39514 üzenetére
Ilyenek miatt is kérdeztem pl.
-
gabor9991
őstag
válasz KamuMazsola #39512 üzenetére
Régebben meg voltak akik panaszkodtak, mert feljelentkezett a telefonjuk külföldi hálózatra és a fogadott üdvözlő sms már aktiválta is a beszédkeretet de ez ugye csak a számlából derült ki utólag.
-
natë
nagyúr
válasz KamuMazsola #39508 üzenetére
Úgy értem ha smssel lépem túl. Nem telefonálok rajta, de sms kell néha 1-2 azonosításnál. Bocs, nem voltam 1értelmű
-
gabor9991
őstag
válasz KamuMazsola #39283 üzenetére
De ugye ezért kap 80 vagy 160 lebeszélhető percet.
-
bbmt
senior tag
válasz KamuMazsola #39277 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Neked milyen sebességű a vezetékes neted?
A kanál a gyengék villája
-
LámaZ
addikt
válasz KamuMazsola #39271 üzenetére
Kb. 10 éve csak korlátlan mobilnetem van.
Kialakult bennem ennek használati kultúrája.
Napközben kevés adatot használok, mert csak böngészek, e-mailezek, egy-két Youtube-videó, ilyesmi.
Szoktam filmeket is letölteni, de mostanság csak éjfél után.
Ezt nevezzük öncenzúrának vagy önfegyelemnek, vagy csak simán kulturált netezésnek, nemde?Apropó, amikor kb. 10 éve megvettem a mobilnetet (már nem is emlékszem melyik szolgáltatónál, ja igen Telenor Hipernet) 100 GB-ot adtak nappalra, és korlátlant éjfél és reggel 7 között. (A μTorrentben ütemeztem a letöltéseket eszerint.)
Aztán átjöttem az iQpróhoz, ahol egész nap elvileg korlátlanom van, de van bennem jóérzés.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
arkone
aktív tag
Egyetértek. Valószínű EQ flottánál is ezért lőtték le az adatmegosztót a korlátlan netnél, mert sokan túlzásba vitték.
-
joey04
titán
ok, de ez akkor sem topik témája, nem értünk egyet, de zárjuk le.
-
joey04
titán
válasz KamuMazsola #39267 üzenetére
a napi 35gb elég, ha összeadod a havi adagot. de ha mondjuk egy kis faluban ezt használod vezetékes helyett és mondjuk van egy xbox-od, akkor megveszed a rdr2-t és le szeretnéd szedni, az 85GB. lehet, utána napokig nem mész 1 gb fölé sem, de azt a napot már be is szoptad. btw nem arról volt szó mire való, hanem hogy korlátlan. ami igaz, csak jegyezzük meg ezt a buktatót, főleg ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz KamuMazsola #39229 üzenetére
Én úgy látom nem haladta meg a keretet hiszen nettó 758ft a telekom irányba.
A mytv pedig ingyenes. (0ft)
Ilyen üzleti előfizetés tétel anno nekem is jelent meg hónapokon át.
Megoldás sim csere lett....
-
Ksix
tag
válasz KamuMazsola #39097 üzenetére
Egy gyors Google keresés után szinte biztos, hogy az első az ok, hogy a teló nem tudja, és az a 600/100 csak Kínára igaz. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi általában nem támogatja normálisan az európai LTE-A-t, és itt nem tud több csatornát összekapcsolni, rengeteg panasz és fórumbejegyzés van erről. Példáult egy a PH-n is elérhető fórumtársunk konkrét magyaroszági LTE-A-ra vonatkozó hibabejelentése elérhető ITT. Jobban nem ástam bele magam a dologba, de ha jól értettem, bizonyos esetekben kis hackeléssel megoldható a dolog, ha érdekel, szerintem keresd meg, hogy ő mire jutott.
-
kory24
őstag
válasz KamuMazsola #39101 üzenetére
Igen 150mbit van kiirva, nyilván mikor indult a flotta még ennyi lehetett a maximum és közben nem írták át..
Mint ahogy a lassítás sem 66kbit/s ha elfogy keret (300)
Ha olyan helyen vagyok nekem is kitette 4G+ jelet a telefon. (p10 lite)
-
4Grider
nagyúr
válasz KamuMazsola #39106 üzenetére
Nem érdekes, hogy korlátlan, vagy 4 GB.
Én nem emlékszem arra, hogy mértem volna 150 Mbps felett, de az esetek 80%-ában Budapesten illetve a nagyvárosokban 4G+-t használok. -
rfszabi
tag
Simán megy 4G+on az IQPro korlátlan. A 150 csak ott maradt beírva, ha elérhető az LTE-A hálózat, gond nélkül tudod használni.
-
4Grider
nagyúr
Jelen pillanatban nem lehet konfigurálni azt a Telenor rendszerében, hogy egy adott előfizetés ne tudja használni az LTE-A-t.
A 150 Mbps úgy szerepelhet valahol, hogy másfél-két éves flottaszerződésről van szó. -
4Grider
nagyúr
válasz KamuMazsola #39097 üzenetére
Még egyszer:
Nincs a Telenornál olyan, hogy egyik csomagot felengedik LTE-A-ra, a másikat csak LTE-re. Nincs ilyen. -
4Grider
nagyúr
válasz KamuMazsola #39066 üzenetére
A Telenornál nincs flották szerinti maximális sávszélesség-korlátozás. LTE-A hálózatról letiltás meg főleg nincs (technikailag nem is tudnák megoldani).
-
Hoorus
őstag
válasz KamuMazsola #39053 üzenetére
Nem tudja.
-
4Grider
nagyúr
válasz KamuMazsola #39053 üzenetére
Valami gond lesz nálad, mert az általad említett helyszíneken mindenki számára elérhető 4G+ háló van (metrót nem használok, így abban nem vagyok biztos).
-
Hoorus
őstag
válasz KamuMazsola #39039 üzenetére
Nekem iqpro korlátlannál budapesten szinte mindenütt 4G+ van. Oneplus 5
-
Ksix
tag
válasz KamuMazsola #39039 üzenetére
Csináltál közben valamivel komolyabb adatforgalmat a telefonon, mint mondjuk a Speedtest? Az LTE-A két csatornát fog össze, és a második csatorna csak akkor épül fel, ha az adatmennyiség, sebesség igényli azt. És általában a 4G+ jel is csak akkor, és csak addig jelenik meg, amíg él mindkét csatorna (bár lehet, hogy ez telefonfüggő is).
-
kelly416
veterán
válasz KamuMazsola #38910 üzenetére
Oké, akkor majd utána kérdezek a forrásnál, az a legbiztosabb. Évente, két évente egyszer kellene, amikor kitévedünk külföldre, mert hiába ingyenes az EU roaming, a cégnek még így is felesleges könyörögni, hogy bekapcsolhassuk. Ilyenkor jönne jól a telefonálás lehetősége. De ezt egy sima dominós kártyával ki lehet küszöbölni, és akkor minden klappol megint, úgyhogy ezt megoldjuk.
Meg majd a külföldi adatforgalomra is rákérdezek, ha már így eszembe juttattam. -
kelly416
veterán
válasz KamuMazsola #38906 üzenetére
És ez az a fajta (amit régen néztem én is, csak korlátlanban), hogy telefonálni egyáltalán nem is lehet róla?
-
edk-
őstag
-
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #38667 üzenetére
Nem, nem a mi dolgunk. Péter kérte. Ennyi. Ő flottakezelő és Ő dönti el, hogy itt mi jelenhet meg. Kapcsolatban vagyok vele, amint konkrétumok lesznek, itt is meg fog jelenni. Nem akarok erről többet értekezni. Köszönöm!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
IldiH
tag
válasz KamuMazsola #38588 üzenetére
Szinte a kezdetektől az IQnál vagyok, 4gb-os csak netes számokkal és még mindig ők számláznak. Az egyik számmal most váltottam korlátlanra és semmi nem változott. Talán az újabbaknál szelektálnak
-
edk-
őstag
válasz KamuMazsola #38588 üzenetére
Tulajdonképpen mitől függ, hogy az IQ számláz-e vagy közvetlenül a Telenor?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
gingerbalm
aktív tag
válasz KamuMazsola #38586 üzenetére
annyiban helytálló a mondat, hogy az iqpro nem küld csekket, mert azt tényleg nem küld
-
gingerbalm
aktív tag
válasz KamuMazsola #38529 üzenetére
Már elnézést, de olvastad te, hogy mit írtam? Vagy jobban esett csak benyomni a számlafizetési kioktatást? Aug. 2-a hol az utolsó nap aug. 10-hez? Aug. 2-án jött meg postán a számla. Esélyem se volt aug.2-ánál előbb befizetni. My Telenorban nem jelenik meg a számla, nem tudom befizetni. Most pedig a héten jött meg a számla, hétfőn, szept. 3-án. Lehet, hogy te már 28-án számlát kapsz, villámgyors posta. Ide mindig az új hónap első napjaiban érkezik. Nem a díjbekérővel kevered? A flottakezelőt hívtam rögtön. Felvette, de szabin volt, másnap tudott foglalkozni az üggyel. Azt mondta, hibajegyzéket indít, aztán majd szól. Jogcím és számla nélkül hogy fizessek? Az emelt összeget meg minek fizessem be? Azzal elismerném, hogy nekik van igazuk.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz KamuMazsola #38529 üzenetére
Stimmel, Note 4.
De ezt mikor küldi?
Hónapokkal korábban került bele a kártya.#?*@&!
-
punisher1
aktív tag
válasz KamuMazsola #38094 üzenetére
semmi,mert én semilyen telefont soha nem vennék részletre
"Ha nem válaszolok PÜ-re akkor lehet, hogy azok az ember között vagy,akik nem képesek kommunikálni ezért letiltottam!"
-
Beniii06
addikt
válasz KamuMazsola #37206 üzenetére
Ha van Orange, inkább arra csatlakozz manuálisan(ha van térerő)!! Lesz 4G ~40-50 Mbps le sebességgel(tapasztalat) 3-5 csík esetén. A beállításokban külön engedélyezni kell az adatroamingot, nagyjából azon a részen ahol az apn-t kell állítani(telefon függő a menü, be kell pipálni.). Pl az enyém nem írt ki semmit, csak R betűt a jelszint mellé, addig egy másik készülékek pedig folyamatosan volt egy "adatroaming" bekapcsolása szerű értesítés, amit nem lehetett eltüntetni, míg vissza nem jöttem.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Termi16
őstag
válasz KamuMazsola #36163 üzenetére
Ami nálam elfogadhatatlan, mert erről menne 2 telefon meg egy laptop
Plussz ha már korlátlant akarok, akkor nyilván nem opció, hogy lassabb legyen.
De nem ez a lényeg, hanem a mondandó, hogy ügyfélszolgálatban zéró az egész.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
pitju76
tag
válasz KamuMazsola #36072 üzenetére
Nekem egy nagy céges beszélgetős flottába kellett hirtelen egy új előfizetés, épp mentem a szolgáltatóhoz, beugrottam a mellettük lévő sparba, a pénztárnál bambultam a sorban, amikor feltűnt, egy odarakott feltöltős csomag párszáz forintért. 12-012-12 formátumú hívószám, mondom mi van? Gyorsan fel a szalagra, majd a szolgáltatónál, amikor odaértünk, kérdeztem, feltöltőkártyás mehet? Persze, ha ragaszkodok hozzá. Előhúztam a SIM csomagot, a csávó leesett a bárszékéről és körbemutogatta mindenkinek, volt aki át is ment a sparba
-
gabor9991
őstag
válasz KamuMazsola #35913 üzenetére
Nincs rajta hogy "címzett nem kereste" vagy valami hasonló?
Én is így jártam két éve, írtam Istvánnak, ő megkért, hogy fotózzam le a levelet ami visszajött mert sumákol a postás és nem hagy értesítőt.A fotóval utána elment a postára reklamálni. -
Beniii06
addikt
válasz KamuMazsola #35523 üzenetére
Ezért nem ártottt volna előbb kérdezni, mint berendelni. Korábban- tavaly úősz környékén- már járt így valaki, hogy korlátlan áráról jött számla mert túllépte a 4GB-ot első hónapban, de ha te ezt jobban tudod, akkor teszteld le. Végülis 50-50 hogy 1400-at vagy 3880-at fogsz fizetni, nekem mindegy.
Most ezt név szerint nem tudom megnevezni, de eddig, talán most is így volt/van. A kedvedért visszakerestem ezt: [link][ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz KamuMazsola #35523 üzenetére
Minden csomag lassítós
Nem tudom ki találta ki ezt az újabb szabályt... -
Beniii06
addikt
válasz KamuMazsola #35521 üzenetére
Legutóbbi információk szerint itt a fórumból az, hogy él a a teljes 4GB viszont ha 1 MB-al is túl léped akkor áttesznek korlátlanba (3882-). Így én a helyedben szigorúan csak 1-2 GB-ot használnék fel. Mondjuk erre a 3 napra is teljes havi díjakat fogsz fizetni, ha nem úgy kérted, hogy 25-e után aktiválódjon és már aktívan érkezzen a kártya. Ha biztosra akarsz menni, akkor 26-án fogod belerakni a sim(ek)et készülék(ek)be.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz KamuMazsola #33710 üzenetére
"A 100 magás csomagban voip nem vehető igénybe"
Tudtommal a netsemlegesség miatt ilyen nem lehetséges.
És nincs is ilyen korlátozás..... -
veterán
Úgy tudom voipot korlátozni már nem lehet/szabad, törvénnyel van szabályozva.
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Tav-Csoves
őstag
Édesanyámnak blue net csomagja van, lazán megy a WhatsApp.
-
MODERÁTOR
-
Zeki
nagyúr
válasz KamuMazsola #33708 üzenetére
Bluemobile.hu
-
gabor9991
őstag
válasz KamuMazsola #33699 üzenetére
A 100megabájtos adathoz mindenképp kell hang keret.
Adatkártyaként 4GB a minimum, ha jól tudom, a lassítás ebben is 240 ha elfogy a keret.
Árban mindkettőt megkapod 1500 körül. -
dragon1993
őstag
válasz KamuMazsola #32596 üzenetére
Tényleg érdekes, encodeonva
https://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl71533/ns129321/subscribe.html?utm_source=54695-Mobilflották Peti + Zsolt összevont 8000-esre bővítése
&utm_campaign=363255-Mobiltelefonflotta.info - New York flottára - 6
&utm_medium=12713-email
&utm_content=Mobiltelefonflotta.info - New York flottáraWho isból pedig
Pro-Expertus Kft. és egy email a auditandcredit.hu-hoz ami VPH Credit Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Az info-s domaint 2017.05.26-án regelték.[ Szerkesztve ]
-
szabog74
aktív tag
válasz KamuMazsola #32573 üzenetére
mobiltelefonflotta@mobiltelefonflotta.info-ról jött a levél, ez a [link] van az alján.
-
balhmm
tag
válasz KamuMazsola #32446 üzenetére
Pont azért hoztam ide, hogy valakinek van-e tapasztalata vele... Egyébként közben kiderült, hogy az ott lévő tagok a rokonokat is behozhatják és nincs SIM kártya darabszám megkötés. Közben én elindítottam két DPI-s számom átköltöztetését! Csak kérdés ott engedni fogják-e, mivel kb másfél éve vettem telefont az egyikre..
Amúgy jelenleg a dpi-s oldal is átalakítás alatt áll.. igazán jó lenne, ha valamit ott is változtatnának a csomagokon.
-
MODERÁTOR
-
fannta
csendes tag
válasz KamuMazsola #32151 üzenetére
Én is pont ugyanerre jutottam 8-)
-
vegyszer
addikt
válasz KamuMazsola #31655 üzenetére
Épp ezen gondolkoztam el, hogy mikor volt szó először róla, hogy lesz digi mobil szolgáltatás? Nem most, az biztos...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
törölt tag
-
gyurkikrisz
őstag
válasz KamuMazsola #26853 üzenetére
Annyi közünk van, hogy ők a bevételekből fejlesztenek. És ha nincs bevétel, akkor nincs fejlesztés.
Arra mondjuk nem tudom rájött-e valaki, hogy az EU-s rendeletben is csak IDEIGLENES használat esetén szűnnek meg a roaming díjjak. De nem baj, dögöljön meg a szolgáltató.
Kornél: ennyi hozzászólással a hátad mögött is képes vagy ekkora hisztit nyomni, mert nem tetszik, amit írtam. szép.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Kornel
veterán
válasz KamuMazsola #26853 üzenetére
+1
Sajnos van akinek lemegy a lila köd, utána már nem lát tőle. -
MODERÁTOR
válasz KamuMazsola #26454 üzenetére
Milliószor megfutott kör, de újra és újra előjön.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
KILLERLALA
tag
-
törölt tag
+1
Dual SIM -essel lehet jó adat/hang opciót összehozni. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz KamuMazsola #26279 üzenetére
Veszel egy SIMet te magad es problem solved. 0 Ft a telenornal emlekeim szerint.
-
Zolo1111
csendes tag
válasz KamuMazsola #26279 üzenetére
Sajnos mindenhol nettoznak. Én idáig csak a IT SERVICES nél találtam korrekt bruttó valós árakat. Ja és a weboldalukon is normálisan bruttóban van minden megadva.www.flottatelefon.hu Ők mért tudják bruttósítani?☺
-
easoft
tag
válasz KamuMazsola #25575 üzenetére
Lehet nagyobb netet is kérni hozzá ! Adat keret elfogyása után túlforgalmazási díj itt sincs, csak lassítva lesz.
Még várom a cégtől a táblázatot abban minden benne lesz pl nagyobb net árak ![ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz KamuMazsola #25575 üzenetére
Szart?? .. nem hangzik túl jól.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #25410 üzenetére
Ma még csak elmélet, de belátható időn belül reális a megvalósulása (persze, nem mindenhol). A modern telók tudják (persze, nem az alsó kategóriában). Az más kérdés, hogy mihez kell egy telón majdnem 40MB -ot átvinni másodpercenként (talán realtime VR -hez)? Az igazi értelme sztem asztali, irodai környezetben, vagyis routerekben lenne. Routert amúgy sem szoktak olyan gyakran csereberélni, mint telót, tehát érdemes lenne előre tervezni. A bibi az, hogy még a 80 rugós kategóriában sem találtam olyan routert, amiben 300 -as modem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
KILLERLALA
tag
válasz KamuMazsola #25067 üzenetére
Drága Mazsola !
Gondolom megunták, hogy a sok adatkártyás nem akarja kifizetni a hívások miatti plusz költségeket, amit nem a flotta generál magától !
Gondolom így csökkentik a veszteségeiket, amiket a Telenor kiszámláz, de a kedves bérlő nem hajlandó fizetni!
Jól teszik !
Megtehetik !A lényeg, még mindíg BEST BUY !!!
Üdv: Laller
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz KamuMazsola #24959 üzenetére
Nem én szedtem össze. Nemrég léptem be, és az érdeklődő emailemre ezt a választ küldték.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
easoft
tag
válasz KamuMazsola #24360 üzenetére
Szoval ezek utan korlatlan csomag 200 mb ig 150 mbps utana csak korlatozva van a sebesseg. Masik eseteben ugyan ez csak 500 mb ig netto arak
200 MB 645 Ft
500 MB 876 Ft -
nimfas
addikt
válasz KamuMazsola #24358 üzenetére
Nekem korlátlan IqPro van... csak adat, itt sem volt kaució. A 4GB-osra van?
-
easoft
tag
válasz KamuMazsola #24325 üzenetére
-
easoft
tag
válasz KamuMazsola #24325 üzenetére
Van 5000 ft ert korlatlan net kartya de ott maximum 150 mbps a letoltes es hivast sem tartalmaz szerintem jobbak ezek a parositasok amiket mondok beszed adat es adatmegoszto olcsobb is tobbet tud es gyorsabb is
-
KILLERLALA
tag
válasz KamuMazsola #23877 üzenetére
Én is így vagyok vele !
Csak NET kell semmi más !!!!
Semmi kötöttség, voip stb.....
De inkább kiköhögök 1700 HUF-ot 4GB utánna lassított netért,
mint a klikk 1GB 1500 HUF ha elfogy off netért.
Gondold ezt át !Üdv:Laller
-
arkone
aktív tag
válasz KamuMazsola #23512 üzenetére
"sőt szerintem nem is venni észre a különbséget."
Ennek azért nekifuthatnál még egyszer. De igen, észrevenni!
-
KTU
addikt
válasz KamuMazsola #22453 üzenetére
Alfa-11 4GB csak adatkártya, havonta nettó 1335 Ft (Br. 1696 Ft), más nincs.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #22453 üzenetére
Sztem úgy éri meg igazán. Másik slotba a flottás adat SIM és csókolom. Miért érdekel az elvárt forgalom, ha Viber -t használsz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Robotporszívók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest