-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
válasz axioma #58189 üzenetére
Nem láttam értelmét húzni az időt. Biztos lehetett volna pár hónapot ráhúzni, de az már nem számított volna. Nekem a korlátlan hívás jelenleg ami fontos. Az itt is van, drágább nem lett a csomagom. Hűséget nem kötöttem, ha lesz jobb akkor bármikor válthatok.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
válasz azbest #58180 üzenetére
Adatmegosztó nálam is maradhatott. Nekem elég a 30 GB jelenleg. Nem használom ki. Régen amikor kötöttem, akkor kollégiumban laktam, arról ment minden internet, Xbox...stb. Most szinte mindenhol wifi vagy vezetékes internetem van, így nem gond ha nincs mobilneten annyi keret.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
Nem kellett hűséget aláírni. A 30% kedvezményre azt mondta a hölgy, hogy időkorlát nélküli kedvezmény. Szerintem addig adják, amíg szeretnék aztán max megint hívnak, hogy nem kapom tovább. Illetőleg e-pack kedvezmény van rajta az online számlázás és fizetés miatt. Prime kedvezményt nem tudom, hogy mehet-e rá még vagy sem.
-
Thusor
őstag
válasz trec12 #58164 üzenetére
Ragaszkodtam volna hozzá. A hölgy azt mondta, hogy mindenképpen váltanom kell mert ez a csomag megszünik, mivel a KÜF flotta szerződése nem kerül megújításra és le fog járni az idei évben. Yettel Prime Plus Talk a csomag neve, bár ilyet nem láttam a honlapjukon.
-
Thusor
őstag
KÜF-ben vagyok 2017-óta. Ma volt a számlaforduló napja. Hívott egy hölgy a yetteltől, hogy a KÜF flotta szerződése megszünik így át kell mennem másik csomagba. Szóval engem a mai naptól már flottán kívüli csomagba tettek át. Annyi kedvezményt kaptam, hogy lejárati idő nélkül a yettel 30% kedvezményt ad a mindenkori tarifacsomagjaiba. Jelenleg ugyanannyit fogok fizetni, mint a flottában de a korlátlan beszéd és korlátlan internet, adamegosztó káryta kombó helyett már csak korlátlan beszéd és 30 GB internet van a csomagban. Hát ez visszalépés eléggé, de még mindig olcsóbb mint a konkurens nem flottás csomagjai.
A hölgy azt mondta, minden KÜF flottatagot fel fognak keresni telefonon a kötelező csomagmódosítás miatt, vagy lehet más szolgáltatóhoz menni. A hűségben lévők még egyelőre használhatják a KÜF csomagot, de mások már nem.
-
Thusor
őstag
Nem buta az a kérdés. Régen volt olyan, hogy minden megkezdett perc után fizettél, mert nem másodperc alapú volt a számlázás hanem perc alapú. De én úgy tudom, hogy az 5 forint/perc az másodperc alapú elszámolásban van, tehát nem minden megkezdett percért fizetsz 5 forintot.
-
Thusor
őstag
válasz juve600 #50104 üzenetére
Igen, teljes mértékben a neveden marad. Így mindent tudsz intézni saját magad is. Egyedül a flottakezelőtől a flottaengedély kell első alkalommal.
-
Thusor
őstag
válasz Geo19870322 #50098 üzenetére
Nekem már tuti, hogy lejárt az 1 év és semmilyen más drágább csomagba nem kerültem át. Ilyet soha senki nem mondott. Az 1 év hűség csak annyit jelentett, hogy addig biztosan maradnod kellett a flottában és fizetned a díjcsomagod árát. Lejárta után megszüntetheted vagy fizeted tovább változatlanul.
-
Thusor
őstag
válasz adam1400 #49955 üzenetére
Mindenképp ajánlott levélként küld el nekik, hogy ha még nem is válaszolnak vagy reagálnak, akkor is tudd igazolni, hogy te visszaküldted a kártyát.
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
válasz tahepa #49566 üzenetére
Sajnos mi nem tudjuk azt innen megállapítani, hogy kinek mikor hazudtak. Annyit viszont tudunk, hogy eddig olyan állítás amit te írtál, még nem írt senki se ebben a fórumban az EQ vagy CP kapcsán. Mi csak kijavítottuk azt az információt amit írtál mert nem volt helytálló. Nem volt semmilyen hibáztatás. Azt te tudod, hogy kivel mit beszéltél, mi ebben nem tudunk és nem is akarunk igazságot tenni.
-
Thusor
őstag
válasz tahepa #49562 üzenetére
Ez nagyon régen lehetett, mert én 2017 év óta vagyok az EQ-ban majd annak utódjában a CP-ben, de soha nem volt éves díj ezen év óta. Egyszeri belépési díj volt, de úgy tudom mára már az sincs. Mint ahogy régen a cég volt a szám tulajdonosa, számlafizető pedig az ügyfél, mára már csak flottába lépési engedélyt ad a cég, számtulajdonos az ügyfél lesz.
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
EQ flottában te személyesen vagy a szerződő fél, ha Telenor a szolgáltató. Így egy telefonhívásodba kerül inaktiválni az ügyfélszolgálattal, ha netalántán aktív lenne, de nekem alapból volt VoLTE, nem kellett külön a tiltást levennem.
-
Thusor
őstag
válasz Bferibörs #49521 üzenetére
Biztosat nem tudok ebben a témában. Annyira emlékszem, hogy régebben 1-2 éve tényleg így volt hogy nem működik az adatmegosztó külföldön roaming módban. De nem úgy volt, hogy mostanában már működik és leforgalmazható róla az adatkeret?
-
Thusor
őstag
válasz kedvezouf #49308 üzenetére
5G-n ezt könnyű produkálni. 4G-n azért sokkal rosszabb a helyzet. Telenor hálózatában sokszor előfordul a 20/10 Mbps felállás, vagy rosszabb is.
-
Thusor
őstag
Én elengedtem, mert csak terelsz, kérdésre nem válaszolsz. Trollokat meg nem járok ide etetni. Szerettem volna megérteni a problémád és hogy miért nem sikerült 2019 év óta ezen túljutnod, de nem sikerült...részemről lezártam ezt. Reméljük a fenti válasszal sikerül, majd túljutnod ezen a fontos problémán.
-
Thusor
őstag
Visszakerestem a neved alapján a fórumon. iQpro, számlakontrol flottákról írsz amiben benne vagy. Ott nem zavart eddig hogy visszaélhetnek az adataiddal? Tudtommal ott ráadásul a flotta a tulajdonos, te csak számlafizető vagy. Ráadásul az EQ kérdésed már 2019 áprilisban is feltetted, azóta még mindig azon rágódsz, hogy pont a te adataiddal fognak visszaélni? Tényleg nem értem ezt az egészet. Ami flottákban vagy ott hogy ment a belépés? Nem kérték el a személyes adataidat?
-
Thusor
őstag
Értelmetlen kérdésére értelmetlen sajnos a válasz. Ugyanannyi garancia van mindenre mint bármely más szolgáltatónál vagy flottánál. A hatályos magyar jogszabályok a garancia, amit annyit ér amennyit érvényesíteni tudsz, ennyi. De már az első válaszomkor is ezt írtam csak értetlenkedsz, hogy itt a fórumban garanciát adjunk neked. Hívd fel a flottát vagy írj a Facebookra és a flottakezelőt faggasd ezekről. Nem is értem, hogy miért gondolod hogy a porhardveren erre majd választ találsz.
Egyébként Questor botrány óta teljesen mindegy hogy kinek mekkora az ügyfélköre, attól még ma holnap átverhet. Ugye ott kb. 200.000 volt az ügyfélkör.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
válasz antal750 #49273 üzenetére
Mondjuk nem értem, hogy ha bent voltál személyesen a Telenorban és ott kértek tőled előre pénzt, akkor miért nem ott kérdezted meg helyben? De a számlán majd biztos ki fog minden derülni. Így én személy szerint nem tudom mire kértek előleget.
-
Thusor
őstag
válasz kedvezouf #49065 üzenetére
Az lehet hogy nem érdemes, de annak akinek nincs bankszámlája, se bankkártyája, az máshogy nem tud fizetni csak kp-ban. Az meg online nem működik. A fenti esetben pont ez a helyzet van.
-
Thusor
őstag
válasz pietrrr #48885 üzenetére
Máshogy fogalmazom. A fórumtárs és forrás megjelölése kellett volna, illetőleg a prohardver üzemeltetőjének engedélye. Mert hiába nyilvános az oldal, attól még a prohardver oldalon fellelhető az a beszélgetés amit ők felhasználtak saját maguk úgymond reklámozására.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz pietrrr #48883 üzenetére
Mondjuk azért a fórumtárs beleegyezését kérhették volna a kommentjének publikálása ügyében. Ez valami hasonló mint amikor ide se lehet publikálni az EQ listaárát az engedélyük nélkül.
-
Thusor
őstag
válasz pvt.peter #48822 üzenetére
Eddig 10.000 forint volt a hangalapú előfizetés. 5.000 forint pedig a csak adatkártyás előfizetés. Én nem tudok róla hogy ez változott volna.
-
Thusor
őstag
válasz Beniii06 #48708 üzenetére
Új előfizetéshez továbbra is a flottakezelő írásos engedélye kell. Ez nem változott. Annyi csak az előny, hogy a neveden lévő EQ flottás előfizetésedet szabadon intézheted. Egy esetleges flotta bedőlés esetén se ugrott a telefonszámod.
-
-
Thusor
őstag
válasz djozsef #47757 üzenetére
Nyugodtan felhívhatod őket, nincs vesztenivalód. De nekem azt mondták automatikusan átkerül a főkártyához az adatmegosztó, de csak így tudták megoldani, hogy elötte másik csomagba tesznek.
-
Thusor
őstag
Az enyém ugyanilyen volt. Telefonon beszéltem a 1220-al, ott azt mondták hogy jövő hónapban, már rendesen jön a számla az adatmegosztóra is a főkártyához hozzárendelve.
-
Thusor
őstag
Nálam szerencsére a tört havi EQ számlák is megjöttek, mert SMS-t és e-mailt is kapok róluk, így be tudtam fizetni online, de az tény, hogy a mytelenorban már nincs az EQ-s számlák, sőt nekem is újra kellett regisztrálnom.
-
Thusor
őstag
válasz 4Grider #47747 üzenetére
Nem, egyszerűen úgy vették, hogy két külön előfizetés. A főkártyát kiszámlázták normálisan, míg az adatmegosztót betették valami Hipernet Home+ M csomagba, melynek díja olyan 5800 forint körül volt. Nálam is ugyanez volt.
-
Thusor
őstag
válasz DavidD1 #47723 üzenetére
Ha van hálózat a kártyával akkor aktiválva van. Próbáld meg online vagy net APN-t beállítani. Annak mennie kell valamelyikkel.
-
Thusor
őstag
válasz 4Grider #47670 üzenetére
Én úgy tudom, hogy Peti egy facebook posztban lehetővé tette, hogy egy fomanyomtatványt kitöltve és visszaküldve a Telenornak e-mailben is lehetőség legyen szerződni.
-
Thusor
őstag
Ez nekem is új. Pedig 3 telefonszámot és egy adatmegosztó kártyát írtak át a nevemre EQ-ban. De én se kaptam semmilyen személyes ügyintézőt akit esetleg majd hívhatnék, pedig nekem telefonon írták át a nevemre. Én mindig Petinek szoktam írni ha valami gond van.
-
Thusor
őstag
Fent leírták, hogy ez nem a te tulajdonod, így nem rendelkezhetsz felette. Ha cég és a flottakezelő nem egyezik bele írásban, hogy ezt a számot amit használsz jelenleg átvidd egy másik flottába, esetleg átírják a saját nevedre akkor jogilag semmit se tudsz ez ellen tenni. Ez olyan mintha 20 évig egy bérlő ugyanabban a lakásban lakna, majd közölné a tulajdonossal hogy ez már az övé, mert ő használta 20 évig. Ez nem így megy.
-
Thusor
őstag
válasz 4Grider #47384 üzenetére
Flottakezelőt megkérdeztem facebook csoportban a korlátlan adathoz tartozó adatmegosztó SIM átírásáról. Ő is megerősített abban, hogy az is saját névre kerül változatlan szolgáltatással.
-
Thusor
őstag
válasz mapege #47383 üzenetére
Nekem ilyet nem mondott az ügyintéző. Azt mondta, hogy mindegyik szám, az adatmegosztóval együtt átkerül a nevemre, változatlan szolgáltatásokkal. Most is megy az adatmegosztóval az internet, pedig már a nevemre került, tegnapi nappal. Korlátlan, Unlimited XXL csomagban voltam eddig az EQ-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz citkar #47380 üzenetére
Nem az a gond, hogy kizárja a 0-24-es torrentezést. Hanem, hogy ez nem korrekt a többi felhasználóval szemben. A mobilinternetet nem arra találták ki, hogy nagy sávszélességben torrentezzél, amit a többi felhasználó sávszélességéből veszel el.
-
Thusor
őstag
válasz nimfas #47378 üzenetére
Én 3 éve használom mobiltelefonban és routerben a korlátlan EQ mobilnetem fő elérésként. Tehát az irodámban, útközben és a lakásomban is. De nem ezen torrentezem. Ugyanakkor teljes egészében ezen megy minden tartalomfogyasztás is. Ilyen például a netflix, HBO GO, RTL most+, Telenor MyTV, youtube, twitch és a weboldalak böngészése, sőt még ezen megy az Xbox One X multizás is. Oka nagyon egyszerű annak, hogy miért ezt használom a vezetékes megoldások helyett. Nagyon sokat utazom és mindig elérhetőnek kell lennem interneten a munkám miatt, de nem akarok külön mobilnetet és vezetékes netet is fenntartani. Így jelenleg minden egy szolgáltatásban. Szerintem a mobilnetet is lehet fő elérésként használni, persze az ésszerűség határain belül. Ami ugye kizárja a 0-24-es ami a csövön kifér torrentezést.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
Ezt meg tudom erősíteni. Azt mondta a Telenornál az ügyintéző, hogy a főkártyával együtt átírja a nevemre az adatmegosztót is. De már meglévő főkártya mellé új adatmegosztó nem kérhető továbbra sem. Csak azokat írják át, amik már meg vannak.
-
Thusor
őstag
válasz 4Grider #47346 üzenetére
Igen, eléggé szenzitív adatok. De ugyanakkor ezt már nagyon sok helyen így csinálják. UPC, alias Vodafone ugyanezt csinálja a home csomagok megkötésekor. De gondolom amikor az EQ-nál kötöttük a szerződést ott is e-mailben landoltak azok a szerződések. És még sorolhatnám....szerintem se ennek kellene lennie a követendő példának, de ezen én biztos nem fogok tudni változtatni.
-
Thusor
őstag
válasz Bferibörs #47343 üzenetére
Ja ja. Telenor központi telefonszámáról hívtak fel a +3620-200-0000 számról. Így nem gondoltam, hogy ez bármi problémát jelentene. Igazából nem kockázatosabb mint egy biztosítást megkötni, vagy repülőjegyhez becsekkolni egy webfelületen keresztül. Egyébként azt mondta a srác a Telenortól, hogy 3 napon belül a nevemre kerül az új szerződés alapján, de ha mégis meggondolnám magam, akkor 14 napon belül még felbonthatom a szerződést mindenféle szankciók nélkül.
-
Thusor
őstag
válasz INGJOKE #47341 üzenetére
Megállapodás kérdése én úgy tudom a legutóbbi tájékoztatás szerint. Tehát ha szeretnéd viheted magaddal a számot, vagy egyszerűen csak felbontod a szerződésedet. A szám kivitele a fottából nem tisztázott. Valaki azt írta, hogy 10.000 forintért vihető el számonként, valaki pedig azt, hogy nem kell ezért fizetni. Szóval, mindenképpen fel kell hívnod a flottakezelőt ez ügyben, ők több felvilágosítást tudnak adni neked.
-
Thusor
őstag
válasz INGJOKE #47339 üzenetére
Két opció van. Maradsz a flottában 1 év hűséggel amelyben biztosítottak a jelenlegi árak. 1 év letelte után nem tudni milyen feltételek lesznek, de legalább a te neveden lesz a szám. A másik opció, hogy elbúcsúzol a flottától és mész máshová ahova szeretnél.
-
Thusor
őstag
Telefonon le kellett diktálni az adatokat. Név, cím, anyja neve, születési hely és idő, személyi igazolvány száma. Valamint a telefonszámok és egy négyjegyű jelszó, ami a telefonos ügyintézéshez kell a továbbiakban a Telenornál. E-mailben pedig küldik majd a visszaigazolást.
-
Thusor
őstag
Igen, kaptam én is. Sőt ma fel is hívtak a Telenortól és leegyeztették az adataimat az összes bent lévő számommal kapcsolatban. Azt mondták, hogy 72 órán belül a nevemre kerül az összes szám.
-
Thusor
őstag
válasz zolko74 #47188 üzenetére
Ha hihetünk a facebook csoport bejegyzésnek akkor új belépőknek már van. Régieknek folyamatban van, flottakezelő telefonon vagy emailben fogja felvenni a kapcsolatot a számlafizetővel.
-
Thusor
őstag
Telenor online valakinek működik? Szeretném befizetni a telefonszámlámat de sajnos mindig azt írja a számlabefizetésnél, hogy technikai hiba miatt próbáljam majd újra.
-
Thusor
őstag
válasz w.miki #45803 üzenetére
Régen úgy volt, hogy az EQ adta a kártyát, még számot se lehetett választani, küldték postán a SIM kártyát. Legutóbb amikor a családba vittünk számot, akkor úgy volt, hogy engedélyt adtak csak, így mindent mi intéztünk bármelyik Telenor üzletben. De a számhordozást mindig a szám tulajdonosának kell intéznie, előbb be kell lépned a Telenor hálózatába mint feltültőkártyás, majd utána az EQ intézi hogy a flottába beléphess.
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
válasz mapege #45140 üzenetére
Ez azért erős tulzás, hogy dobja ki. Nem szar az. 2017 év óta használom teljes megelégedéssel vidéken a TP-Link MR6400v1-et. 40/40 Mbit simán megy vele 4G-n. Huawei b525 meg persze, hogy tudja a 150/22-t. Hiszen 4G+ képes, míg a TP-Link csak sima 4G aminek elméleti sebessége 150/50 ,míg a másiké 300/50. Egyébként sok helyen nincs is 4G+, csak a 4G, akkor meg minek a gyorsabb router. A két router alapjaiban nem összehasonlítható mert mások (4G vs 4G+).
-
Thusor
őstag
válasz papi77 #44576 üzenetére
Legtobbet Nyiregyhaza belvarosi reszen hasznalom, illetve Budapest XIII. kerulet. Nyiregyhazan folyamatos 30/30 Mbit, Budapesten a 4G+ miatt 110/50 Mbit korul szokott lenni a net.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz 4Grider #44570 üzenetére
Ott a kodolassal is eros gond van. Konkretan ahol a netflix fullhd kepet ad Telenor mobilneten a TV-n, ott a MyTV vagy az HBO GO akad es lehet latni, hogy messze nem fullhd. Szoval mindketto atvehetne a netflix kodolasat, tomoritesi algoritmusat. Szerintem a Telenor nettel nem sok gond van. Tobb mint ket eve hasznalom a mobilnetjuket otthon mindenre, xbox multi, pc netezes, tv nezes, osszessegeben mindet jol teljesiti.
-
Thusor
őstag
válasz Brandynew #44374 üzenetére
Igen, ez lesz a teljes. Ez került fel nem olyan régen a facebookra is. Ha minden igaz akkor október 26-től már ezek élnek a régi és új előfizetőknek is.
-
-
Thusor
őstag
válasz #04441088 #44175 üzenetére
Próbáld majd meg számítógépről. Szerintem mennie kell. Itt, amit fotóztál nekem is el szokott időzni úgy 4-5 percet de azért órákat nem.
-
Thusor
őstag
válasz #04441088 #44172 üzenetére
Biztos, hogy csinál valamit az online felület. 20 perce fizettem be a Telenor online felületén a számlámat. Sok ideig várni kell miután beírtad az SMS kódot, mivel baromi lassú a Telenor online felülete. EQ azt mondta, hogy a túl sok flottás telefonszám miatt, ez most vagy így van vagy nem, de ettől függetlenül tényleg lassú.
-
Thusor
őstag
válasz Thusor #44161 üzenetére
Kártya szintű jelszót kaptam a telefonszámomhoz. Ennek ismeretében bármelyik Telenor üzletben cserélik a SIM kártyát. Nagyon gyorsan válaszoltak és segítettek az EQ-nál, szóval egy szavam se lehet.
-
Thusor
őstag
válasz #04441088 #44169 üzenetére
Online is fizethető, nem kötelező a csekket várni. Főleg hogy mostanában a Magyar Posta a béka feneke alatt van szolgáltatásban.
-
Thusor
őstag
Tudom, hogy ilyen egyszeruen is lehet, de van akinek a vagott kartya gondot okozott, igy jobb a gyari. Telenor weboldalan azt irjak, hogy ingyen is cserelik ha a kartya regebbi mint 2 eves. Az enyem lassan 2 es fel eves lesz. Szoval talan meg ingyen is tudnam csereltetni, egyebkent valami 3700 forintert cserelik.
-
Thusor
őstag
Irtam emailt az EQnak. Meglatjuk mit irnak vissza, de en is erosen ketlem, hogy csak ugy bemegyek a szolgaltatohoz es szo nelkul majd cserelik. Amikor eloszor elofizettem naluk 2017-ben akkor az EQ irodaban szemelyesen vettem at a SIM kartyat de akkor meg csak simaSIM volt amibol micro is kitorheto de nano nem.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
EQ flottaban hogy megy a jelenlegi Telenor elofizetesemnel a microSIM csereje nanoSIM kartyara? Megoldhato hogy meghatalmazast kuldjenek ezzel pedig Telenorhoz megyek csereltetni?
-
Thusor
őstag
válasz California1 #42938 üzenetére
Korlátlan vagy sem? Mi az hogy ez így nem teljesen igaz. Eddig korlátlan volt, most 1000 db/hó. Ami akárhogy is nézzük korlát. Az egy másik kérdés, hogy a mai világban ki használ több mint 1000 db SMS-t havonta.
-
Thusor
őstag
Nekem az EQ flottaban Unlimited XXL van. Olyan 1500 forinttal olcsobb lesz ugyanakkor ugrott a korlatlan sms. Szamomra nem fontos annyira az sms de azert neha jol jott, de masnak lehet fontos. Szerintem ha ez ugyanebben a formaban lesz vegleges akkor nekem ez nem jelent tul nagy elorelepest.
-
Thusor
őstag
EQ uj telenor csomagokban mar nem korlatlan az sms mas halozatba? Eddig ez korlatlan volt....ez kicsit visszalepes.
-
Thusor
őstag
válasz noorbertt #42397 üzenetére
Azt nem írtad, hogy pontosan melyik szolgáltató, mert EQ lehet Telenor és Vodafone is. Nálunk 3 darab Telenor van EQ flottában, azok mind mennek, mind hanghívás, mind adatkapcsolat terén.
-
Thusor
őstag
válasz martonl #41202 üzenetére
A szamat elhozhatja ha akarja. Volt ra pelda. De akkor se lesz ertelmes aron korlatlan net tarskartyaval. T-mobil es Vodafone is draga. Telenor lenne jo arban csak ugye ott nincs tarskartya, mint mondtam nincs ertelme szolgaltatot valtani mert sehogy nem jon ki jobban.
-
Thusor
őstag
válasz martonl #41200 üzenetére
Ha az Ő nevén lenne is a szám akkor se tudna. A Telenor már tavaly megszüntette a korlátlan mobilnethez a társkártyát. Se a lakossági, se az üzleti (flottás) előfizetésekhez nem lehet társkártyát kérni korlátlan internethez.
-
Thusor
őstag
Flottas korlatlan net tovabbra is van, de nem kerheto hozza adatmegoszto sim. Ennyi valtozas tortent. Adatkorlatos nethez pedig maradt az adatmegoszto sim is.
-
Thusor
őstag
A hamarosan szón a hangsúly. Hamarosan ígértek új tarifákat és tényleges korlátlan EU nemzetközi számhívást. Eddig még nem történt meg egyik sem. Jelenleg amit írtam az van, egyébként is Péter külön megkért mindenkit, hogy facebookon kívül ne reklámozzuk az úgymond készülő félben lévő csomagokat mert még egyáltalán nem biztosak.
-
Thusor
őstag
válasz 4Grider #38656 üzenetére
De, EQ esetében jelenleg minden előfizetés a flotta nevére kerül, így a szám felett csakis a flottakezelő rendelkezik. Esetleges szám elhozatalakor kell a flottakezelő belegyezése is.
-
Thusor
őstag
válasz gyuri81 #38223 üzenetére
En pontosan ezt a tipust hasznalom mar 1.5 eve. Semmi gondom nincs vele, eleg stabil a 4G. Elsosorban wifin tableteket, okostelefonokat, valamint kabelen egy xbox one-t szolgal ki rendszeresen. Stabilan hozza a 60/40 Mbitet lakasban merve. 100 Mbitesek a csatlakozoi de nem latom ertelmet gigabitesnek, mivel 60/40-es nethez boven eleg a 100 Mbit. Es ugye LAN csatlakozonkent tud 100 Mbitet, nem osszesen. Ha gigabit kellene halozaton belul akkor ott a gigabites switch lehetosege is. Szerintem nagyon kevesen mondhatjak el hogy stabilan 300/50 Mbitet hoznak 4G halozaton. Majd ha egyszer eljon az 5G gigabites halozattal, akkor lesz ertelme gogabites routert venni, addig meg ez is boven kiszolgal, legalabbis velemenyem szerint.
-
Thusor
őstag
válasz Bferibörs #38210 üzenetére
Mondjuk ez elegge tag idointervallum. Fogalmunk sincs mikor lesz vege az EQ-Telenor targyalasoknak. Olyan marcius, aprilis kornyeketol igerik a facebook csoportban, hogy uj tarifak lesznek es bevezetesre kerul a korlatlan EU nemzetkozi hivas es SMS. Ezzel szemben mar augusztus vege es meg mindig semmi. Sot, kivezetesre kerult az adatmegoszto sim kartyak kiadasa is, szerencsere nem erintve a mar aktiv kartyakat de igazabol csak egy lepes innen az, hogy a Telenor bejelenti, hogy visszahivja a ar kiadottakat is.
-
Thusor
őstag
-
Thusor
őstag
Koszonom. Facebookon gyorsan rakerdeztem Peternel, hogy ezzel kapcsolatban lesz e valami. Azt irta, hogy folyamatban van a targyalas ez ugyben a Telenorral. Es a hello data lakossagi csomagban tovabbra is lehet majd adatmegosztot kerni de ott lassitani fogjak a kartyakat, mig a flottaban ezt nem tehettek volna meg igy inkabb kivezettek az adatmegosztok kiadasat.
-
Thusor
őstag
Koszonom, hogy szoltal. Ez eleg rossz hir. Remelhetoleg nem erinti majd a mar meglevo adatmegosztokat. Eleg verhetetlen ajanlat volt az EQ-ban ket korlatlan net egy araert.
-
Thusor
őstag
Ezt cáfolnám. Az EQ-n max az új kártyákon. Akik régebben csatlakoztak azoknak az új cégbe migráláskor teljesen elállították az apn-eket. Úgy kellett kérni külön, hogy állítsák be. Jelenleg is az adatmegosztón nem megy az online APN csak a net, ami alap a Telenornál. EQ is a Telenor alap beállításait használják, vagyis főkártyán csak online APN, adatmegosztón pedig net APN.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz Wesder #37295 üzenetére
EQ flottában nem tapasztalok lassulást. Nyíregyházán routerben és telefonban is 30/40 Mbit sebesség. Budapesten 100/50 Mbit amit hoz átlagban. Havi olyan 150-200 GB forgalom megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest