- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! A multiflottásokat kérdezem, hogy itt ugye lekapcsolják a netet, ha elfogy a havi keret?
-
Ludovicus
aktív tag
Egy kommentár nélküli részlet a Telenor tavaly októberben munkába állt vezérigazgatójának hvg-s interjújából: "Nem szeretem a flottákat, mert rombolják a szolgáltatókba vetett bizalmat. Az emberek miattuk gondolják azt, hogy biztosan van még olcsóbb ajánlat is annál, amit kaptak. Nem hiszek abban sem, hogy a flottarendszer a benne lévő ügyfelek érdekét szolgálná. Azt, hogy egy cég vagy szervezet néhány tucat vagy több ezer készülékhez mit és mennyiért vesz, egyszerűbb átlátható rendszerrel lebonyolítani, mint zárt ajtók mögötti különalkukkal. Célom a teljes transzparencia, és az, hogy olyan nyilvános ajánlatokat tudjunk adni, amelyek mindenki számára vonzóak."
-
Ludovicus
aktív tag
válasz cincinatus #21471 üzenetére
Ez csak a frondeóra igaz, vagy a többi telekomos flottára is? Mármint, amit a telekom appról írsz.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz Viktor0610 #19886 üzenetére
Én három hete mondtam fel a dpi-s előfizetésemet és a számhordozás pont két nappal a számlázási ciklus vége után történt meg. Remélem, nem kell megint kifizetnem az internet teljes havidíját erre a két napra, mint belépéskor az 1 napra. Rákerestem az akkor hatályos ÁSzF-ben az "időarányos" szóra és nem volt találat.
-
Ludovicus
aktív tag
Sziasztok! Dpi flotta esetében a telenor online felületen mit takar az a 40 egység, ami a tarifacsomaghoz kapcsolódó kedvezményeknél van feltüntetve a lebeszélhető havidíj alatt?
-
Ludovicus
aktív tag
Pozitív dpi belépési tapasztalat: múlt hét hétfőn vettem fel a kapcsolatot a kapcsolattal, kedden kapta meg tőle a MF az adataimat, pár órája hozta ki a futár a szerződést és sim kártyát. Számhordozás jövő hét közepén. Köszi cekkk :-)
-
Ludovicus
aktív tag
válasz Curtis666 #4049 üzenetére
Üdv! Bennem több dolog is felmerült: vajon mit kell értenem értesítés alatt? Amikor kirakták a közleményt a honlapra, vagy amikor erről sms-t kaptam, vagy amikor hatályba lép az új ÁSZF? Egyébként nekem netriskes flottám van, amihez tartozik 1 év tarifahűség is és tegnap a Vodafone ügyfélszolgálata telefonon arról tájékoztatott, hogy nem mondhatom fel a "telefonadó" miatt kötbér nélkül a szerződésemet. Azt meg elfelejtettem megkérdezni, hogy a plusz 490 ft havidíj is lebeszélhető lesz-e, vagy sem... Én az utóbbira tippelek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- Milyen routert?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok