Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Szabesz
őstag
Hi TTS!
Ezekből van 2 db? : Noiseblocker SX 2 Blue és Noiseblocker S4 ?
És ha van akkor a boltban személyesen azonnal átvehető? -
P4Laca22
tag
Luke, exile, TTS, nagyon szépen köszönöm a segítséget

-
sube
aktív tag
tts: Oldalatokon van egy Heat Terminator nevu merevlemezhuto & regzescsillapito.
Kerdesem, ez tapasztalat alapjan mennyire halkitja le a hdd ket? Nameg azert hut-e rendesen? Tesztek szerint ez a huto 8C vel jobb mint az Aerocool HB-101 e, ez realis lehet?
-
tts
addikt
ez úgy van, hogy nem tudom honnan vannak az infóid
először is 80×80×10 nem igazán létezik, ami nekem eddig volt 2 ventis: Silentmaxx 2×80 mm, Cooltek 2×80 mm, Qtec 2×80 mm, Antec 80 + 92 mm mind normál 25 mm vastag volt
vannak tápok ahol nem fér el a csak a vékonyabb venti de nem tudok konkrét típust mondani (vettek már tőlem tápba ilyen ventit - a típusát azonban nem tudom)
hát röviden ennyi -
OC
őstag
Szia tts!
Megláttam az oldaladon a NB SC1-et és nagyon megörültem. Először. Aztán olvasom, hogy 20mm ''vastag, a tápok alsó ventije (dual ventisek) viszont 10mm ''vastagságú'', ha jól tudom. Ha meg hátsó ventinek akarja betenni valaki a tápba, akkor meg a ''normál'' is jó. Most akkor ez hogy van? -
LukE
veterán
figy, otthagyod a kulcsot a labtorlo alatt, es majd megoldjuk.
Ha esetleg valtozas allna be a raktarkeszletben, az csak valami veletlen, vagy nyomdahiba lenne
Egyebkent reszemrol ok. penteken elore lathatoan raerek. Csutortokon csak valami egyelore meghatarozhatatlan delutani idopotban. -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
valszeg csak jovohet csutortok delutan vagy pentek.
tts-> nm. hatja, nehogymar nyugta legyen az embernek. Ja, ugyi telephelyeden ki van rakva a cegnev? Mert az is kell. Egyik megyeben nemreg azzal szorakoztak, hogy vegigjartak az osszes ceg telephelyet, ahol nem volt kiirva, buntettek... -
P4Laca22
tag
válasz
Zimezoom
üzenetére
Az NF7-esen rajta van a cpu-foglalat körül a 4 lyuk, amit a hűtő felhasznál a leszorításhoz, szóval simán felmegy (Bővebben: link)
Egy kis csemege a bordára
![[kép] [kép]](http://www.thermalright.de/gfx/sp97u.jpg)
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Erre kinek van valami használható magyarázata?
Bővebben: link -
Zimezoom
tag
2500-as Barton-ra keresek valami finomat: tiszta réz, lehetőleg hőcsöves, 92mm ventis, és rámenjen NF7-S-re. Mit ajánl az Úr?
-
Gorneck
legenda

-
Gorneck
legenda
Fel!

-
LukE
veterán
ja TTS, van a weboldaladon csomagkuldesre utalo akarmi? Ezt: Bővebben: link lattad?
(hivatalos valasz egy ''mostakkormiisvan'' levelre:Bővebben: link) -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
akkor jo.

Bogaras alatt azt ertem, hogy az egyik pwm csatorna nem mukodik. Masik negy mukodik. Pedig kene neki. Bogarirtani kell a firmwiret
Noiseblockeres elolap? Gondolm igen. Ha 6mm-es (asszem ennyi a szabvany lyuk atmero tekeros potmeterekhez.) likak vannak rajta, akkor csak bele kell rakni, es racsavarni a csavart. Levagni a tengelyeket rovidebbre, es valami tekero gombot pakolni ra.
TTS, van masik keped rola? Vagy van nalad olyan? Csak mert a nyak-darabot is rogziteni kene azert valamihez.
Most hetvegen inkabb nem. Ar? nem akarok most mast mondani mint eddig.
Kar hogy nincs tobb Delta-manias, sorozatban jobb lenne
-
P4Laca22
tag
Sztem baromi jó lett, és - TTS-hez csatlakozva - inkább az a lényeg, hogy ''rendszabályt alkosson a Deltáknak'', szóval végezze a dolgát rendesen, meg aztán nem fog látszódni, de sztem jól néz ki. Ha gondolod, és ráérsz hétvégén, szívesen kiviszem a Deltát egy tesztre, vagy TTS-t szépen megkérem, hogy egy teszt erejéig adjon kölcsön pár ventit

Mit értesz az alatt, hogy ''bogaras''?
Akkor milyen árban lesz a cucc?
Nagyon szépen köszönöm a fáradozásodat

Akkor azzal a Noiseblockeres előlappal össze tudod hozni a cuccot? Mekkora durva lesz majd, ha meglesz az összes betervezett Delta (2db 12es, 2db 9es, 1db 8as és egy 4es), és semmi hangjuk nem lesz, csak akkor, amikor én akarom
-
LukE
veterán
kossz, oszinten szolva kb 10 percig gondolkodtam rajta, hogy belinkeljem-e. Kozelrol randa. Meg en tudom, hogy mi nem tetszik rajta. (egyebkent a nyak felet kopipasztaltam egy masik cuccbol, ezert van rajta nehany be nem ultetett alkatresz)
Felhasznalt eszkozok: munyomo papir, lezer nyomtato, vasalo, viz, maratoszer, kezifuro(0.8-as csigafuroval), paka. Progizashoz negy drot az LPT porton. Very low cost aramkor-epites
De elment vele kb egy delutanom, es nehany aprosag jobb lenne maskepp.
Monggyuk ha nem kiallitasi darabnak lesz, akkor ugyis mind1
szerk: ja, 13x9 cm, rogzitest majd meg kell oldani valahogy.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
randa, es finom. Bővebben: link

tobbet masnak itthon nem csinalok nyakot...
Az egyik csatorna bogaras, arrol meg megkerdezek nehany nalam muveltebb embert, de eddigiek alapjan nincs annyi ventilatorom, hogy zavarba hozzam
Azt viszont nemtom, mikor tudnank elesben letesztelni mert vagy masfel hetig itthon ulok (TTS-hez kepest vilag masik fele, ugyhogy csak ezert nem utanam az az egesz varost). -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
Jó estét kedves Uraim,
holnap már élőben is láthatom az egyik friss PH-s cikk tárgyát (nekem hamarább tűnt fel a dolog mert már május elején megrendeltem
)
Bővebben: link
4×21×200 és 3×31×200 mm méretben 6000,- Ft bruttó áron lehet hozzájutni. -
tts
addikt
válasz
Florida
üzenetére
a Sanyo nagyon tip-top venti - egyedül a rögzítésével kell vigyázni ennek nem peremes a kerete, hanem átmenő furat van rajta
dehogy zúzzák, azért van 4 db rugós csavar - szerintem a létező legkorrektebb rögzítés - felrakás mint az autó kerék - kézzel betkered mindet aztán az átellenes csavarokat húzgálod érzéssel, apródonként
ALX és Delta 120 - hát ezen még nem gondolkodtam el - érdekes próbálkozás lenne
- de a 120-as Delta nagyon durva dolog - gyere el és próbáld ki -
Florida
tag
-
Fercsa
senior tag
válasz
P4Laca22
üzenetére
Delta szendvics

P4Laca22
tag
válasz
P4Laca22
üzenetére
Innen származnak a képek: Bővebben: link
-
P4Laca22
tag
válasz
Florida
üzenetére
Nem is olyan perverz az a Delta ventis dolog. A PIII-Athlon korban perverz volt a GlobalWin CAK-sorozat? Azokon is tudtommal delták dolgoztak keményen, csak hát az akkori hűtőbordák minősége meg sem közelíti a mostani színvonalat, de a mai bordákkal csodát lehet elérni, ha deltát alkalmazol. Ja, és kérdezd csak meg TTS-t, milyen hangja volt leszabályozva a - szerintetek - perverz Deltának...
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
még jóhogy
télleg, teszt erejéig össze lehetne dobni egy iet, nem? ez például pont Socket-A-ra van felrakva: Bővebben: link Bővebben: link [L]
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
Florida
üzenetére
Ami a hangot illeti, tapasztalatom szerint, minnél kisebb egy venti, annál magasabb frekin dolgozik, és éppen ezért, sokkal zavaróbb, mintha egy nagyobb venti szól ''hangosabban'', de sokkal mélyebben. Pl. egy 8 cm-snek süvítő hangja van inkább, mint egy 12-snek, melynek inkább ''duruzsoló'' hangja van. Ráadásul, ugyan akkora légszállitásnál a 8-snak nagyobb fordulaton kell dolgoznia (általában).

-
Florida
tag
Ez mennyire hangos cucc?
Sanyo Denki 94 m3/h - 36 dBa
A hangzavar nem zavar (hehe),de ne legyen olyan süvítő hangja,mint egy 8000-es hatcentisnek..A süvítéstől meghülyülök.
Azok a hűtők,amiket a foglalat körüli lyukakra kell felcsavarozni,nem zúzzák porrá a processzormagot?
Van valami különösebb trükkje a felrakásnak?
Ha az egyik csavart kicsit erősebben húzod meg,máris tönkrement az egész..
Az ALX-800 mennyivel gyengébb,mint a full réz,fél kilós nagytesói?
Árban is szimpatikus,rögzítésben is,kialakításban is.Egy 8 centis Vantec Tornado-val szép duó lenne.Illetve van egy perverz ötletem,egy alx-800 bordára 120->80mm adapterrel feltenni egy 320 cfm-es 12 centis deltát.
Ennek így lenne értelme?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Florida
üzenetére
a felső 4 - talán még a sorrend is jó és egy 92-es YS-Tech venti -
tts
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Ez nem gyártó válasza, csak okoskodás - egy SX1 65 m3/h - jó eséllyel normál 12V-on használod. Az SX2 Pro már 109 m3/h - ezt viszont már jó eséllyel szabályozva használod a szükséges légszállítás/hangerő viszony szerint - ezért itt illik egy ''Pro'' jelű venti tól/ig értékeit megadni.
A Noiseblockernél szerelt Fortron BlueStorm tápokban csak SX1 van - ergo elégnek kell lennie egy táp hűtéséhez. -
Ezt láttam, köszönöm!
Csak azért kérdeztem, mert nem értettem, miért van két határérték közé megadva a zajszint. Arra gondoltam, esetleg szabályozó van hozzá De ha jól láttam, akkor nincs. Aztán arra gondoltam, ez jobb olyan helyekre, ahol változik a fordulatszám, mint az SX1. Pl. kevesebb inditófeszültség, jobb vibrációtűrés, vagy hasonlók.
Vagyis melyiket kellene inkább a tápba tennem?
Előre is köszönöm a segítéged! -
Florida
tag
csá tts!
van ilyesmid?
tts
addikt
válasz
KriszBoy
üzenetére
Lian Li:
[L] http://www.tts-kft.hu/content.php?content.47[/L]
egyebek:
az Airliner - hűtés szempontjából nagyon top, rendkívül exclusivek a CM házak, a legnépszerűbb házikó nálam a CK1018 fekete - tágas, jól szellőző, jó áron. -
tts
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
pl. többet tol -
Allien
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Megnéztem a képeket, KÖSZÖNÖM (a legjobban az a kép tetszik, melyen 2 TR borda virít)!
Akkor is szép teljesítmény léggel ennyit hozni!
Ami a hang linkjét illeti, hát, elég brutál, de voltam már jópár szerver szobában, meg voltam olyan gép melett is, mely ''enyhén'' csapágyas volt. AZért azokat NEM űbereli a Delta hangja! Sőt, csendesnek mondható!
-
KriszBoy
senior tag
Most igazából rájöttem, hogy bár a Chieftec házam szellőzése nagyon jó, de mégis vmi jobb után kéne nézni! Még nem tudom mi, de nézegetem a Collermaster Stacker-t, ill egy két Lian Li-t, de eléggé aranyára van!
Neked melyik Lian van? Ja éstudsz bármit?
Vmi szép és jó és jól szellőző szerver ház kéne! Ja de olcsón...
-
P4Laca22
tag
-
tts
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
én kapásból a Noiseblocker SC1-et (-eket) gondolom hozzá - nem lehet vele gond
''Mögötte megszorul a levegő'' - ez elég nehezen lenne kivitelezhető - nem hinném hogy sűrített levegőt fog előállítani
''nem tűnik úgy, hogy megváltaná a világot'' - számomra pedig igen - 6600 tulajok számára nagy valószínüséggel végre szintén
-
válasz
P4Laca22
üzenetére
Milyen nehezebb venti? Egy ventilátornak alig van súlya, abszolút nem teher egy ilyen rendszernek.
Számomra nem tűnik úgy, hogy megváltaná a világot, egyelőre nem látok több erőt benne, mint egy Zalmanban. Ezzel nem leszólom, csak a 6800Ultra-ra is kevés lehet egy Zalman.
Mivel hasonló az elv, itt valószínűleg elég jól tekernie kell a ventinek. Az, hogy a kártya felé fúj, nem túl jó ötlet. Mögötte megszorul a levegő, nincs meg az ideális áramlás.
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Nagyon ütősnek tűnik a hűtő
Felcsillant a remény a full Thermalright-hűtésű gépre, no persze Delta ventik hathatós támogatásával
Egy kifogásolható dolog van sztem: a heatpipe-oknak kell tartani a ventit, ha nehezebb venti kerül rá, nem fog deformálódni? (ez egy kicsit láma-szagú kérdés volt...

)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Hogy on is legyek 1 kicsit: Bővebben: link
remelem majd jol megrendszabalyozza oket
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a fülvédőket én állom