- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Aktív témák
-
TTS!
Ajánlj nekem valami ventit, ami halkabb a az FSB Bluestorm500-amban levőnél (12cm), és nem rogyok bele az árába.
Köszi!
Mondjuk, ha jó látom most a honlapodon, akkor az a Forton ugyanez a táp, és a venti is nagyon hasonló. Akkor elvileg ebben is noiseblocker van. Nem hangos, de az egyetlen ventilátor nálam.
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
Az NCU-2005 nagyon állat! Szinte hithetetlen hogy a Noisebockerrel együtt mit művelnek! Azonban most van egy új problémám...
Az előző hűtöm fijta az NForce4-et is így az olyan 42 fokos volt, most viszon ez semmi levegőt nem tol arra tehát +10 fokkal melegedett! Vajon ez a 50-55 fok sok neki alapból? (Persze nem elhanyagolható hogy húzom is a gépet egy ''csöppet'')
Van vmi lapos jó chipsethűtőd? Egyáltalán érdemes lenne vmit rátenni? Mert nem tudom mi a max amit az NF4 elbír...
Na de ettől eltekintve minden állat....! -
ALI_G
veterán
Egy ilyen: Thermalrigt SI-97 8800,- Ft
mit tudna művelni egy olyan bartonnal ami 2,5+@3,2+ TT 12 vulcano-val alapfordulaton járatva nyitott háznál most kereken 60°C iddle? (1,85V-ot kap, de régen mikor rendes volt a házamban a huzat, akkor 45°C volt iddle és 50 terhelten ugyanezzel a hűtővel uígy járatva...most vmi nem okés vele)
Hanyas venti kell rá? 8,12? Ha jó rá a YS-Tech FD 1281251B-2A akkor mire számíthatnék?
[Szerkesztve] -
-
OC
őstag
Hali TTS! Nézd mit találtam. Érdekesnek tűnik, lehet még jó is.
Bővebben: link -
ALI_G
veterán
Szia TTS!
Lenne 1 kérdésem:
A YS-Tech FD 1281251B-2A venti elég egy 400W-os mercury táp saját ventéjenk a helyettesítésére? Ha jól vettem eddig észre, akkor a táp ventijének a fordulatát maga a táp automatikusan változtatja, és 2500-on (szvsz annyi lehet) elég hangos és nagyon sok levegőt nyom ki a rácsonokon keresztül (nem eredeti, kivágtam az alumínium lyukakat, és tőled vett rács van helyette).
+ még egy kérdés:
Arctic Fan 3 48 m3/h - 0,8 Sone kerámia csapágy
mi az hogy kerámia csapágyas? jó ez? milyen hangos?
ALI_G -
P4Laca22
tag
Alaposan megkésve bár, de itt vannak a beígért képek a Delta-4GHz-projectről, amit TTS-nél követtünk el (itt szeretném megköszönni exile fórumtársnak és TTS-nek a hathatós közreműködést
) Bár a fő cél, a 4GHz sajnos nem jött össze, de azért elég durva volt, amikor látták, hogy a Prescott 3750 MHz-en 1.55volt mellett teljes terhelés mellett nem lépte át a 60 fokot, és egy halknak mondott Silentmaxx ventivel is 62 fok tudott maradni, szóval rendesen meglátszott az XP-90C tudása
Itt vannak a képek: Bővebben: link
Kíváncsi vagyok a vélaményetekre
Érdekesség képpen itt megtalálható a hűtéshez használt Delta FFB0812EHE ventillátor hangja: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tts
addikt
-
Zpepe
tag
Milyen P4 hűtőid vannak?
-
Oxi
aktív tag
TTS!
Emilben érdeklödtem egy spéci táp felöl. Mikorra várhato a válasz? -
KriszBoy
senior tag
Még egy kérdés.... Hallhatóan halkabb az AC ATI Silencer 5 a gyári X850XT turbinás cucca? Mert már megőrit a gyári és kiváncsi lennék mielőtt holnap megveszem....
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
-
tts
addikt
Ja - és persze bocs a hosszabb csendért - de pár napot külföldön voltam.
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
KriszBoy
senior tag
Hali TTS, illetve helló mindenki!
Szükségem lenne egy jó hűtőre... Mármint CPU hűtőre! 3 különbőzőt láttam TTS-nél ami érdekelhet....
- Thermalright XP-120 + 1db 12cm-es Noiseblokker
- NCU-2005 + 1db 12cm-es Noiseblokker
- SM CoolFlow Pro + 2db 8CM-es Noiseblokker (Persze lehet hogy csak egy fér rá)
Szóval kérném a véleményeket, tapasztalatokat, mert hamarosan nagy szükségem lenne rá...
Ha akinek van még ötlete ezen a hármon kívül kérem írja meg...
TTS, ha Te is válaszolnál megköszönném, mert azért látom Ti elég sokat tesztelgettek bent!Ja és még a #3726!
Ja és a legfontosabb, nagyon halk legyen, de ha kell hűtsön is....
Előre is köszi minden hozzászólást...!
THX
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
-
Gorneck
legenda
Ojeahhh!
-
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
Van AC ATI Silencer 5-öd? Mert lehet kimennék érte meg még egy Thermalright 12cm-esért....
Csak el kéne hogy vigyék a Zalman 7700Cu-mat...
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Fel!
-
cafat
aktív tag
HY TTS! Írták egy másik topikba hogy nálad van FSP Bluestorm 400W
táp gyárilag cserélt ventivel. Néztem az oldalad de nem találtam. Ha esetleg meg tudnád írni az árát vagy hogy hol találom meg az oldaladon megköszönném... -
P4Laca22
tag
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Gorneck
legenda
Fel!
-
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
A ThermalRight 12cm-ese rámegy szerinted az én DFI NF4 Ultra-D lapomra?
Bővebben: link
Előre is THX! -
Hugo85
aktív tag
Hello TTS, mikor van nyitva a bolt a jövő 7en?
Be kéne mennem egy alom YS-Techért meg talán másért is... csak érdeklődöm mikorra tervezhetem. A fránya vizsgaidőszak is itt van.
UP. -
Xidex
tag
Dobjuk fel a topicot egy kis érdekességgel..
Már 1160-as FSB-nél tartok, 1180-ra még felmegy, de ott már nem stabil. Jövőhét pénteken írok róla az oldalra. -
exile
tag
A NorthQ tényleg nagyon jó, tapasztalatból mondom.
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Fel!
-
sadams
tag
A felfogatással kapcsolatban mostmár képben vagyok: lehet pöckökkel és csavarokkal is. Ez jó.
Nekem pöckök vannak.
-
sadams
tag
Nyitottam egy topicot, és azt mondták itt kérdezősködjek a témában:
(Bemásolom az egészet)
Gondjaim vannak a chipset és a vga között keletkező hővel, kékhalál lesz a vége. Már mindent kipróbáltam ezért gondoltam veszek valami fasza chipsethűtőt a NorthBridge, mert ez a gyári cucc nem sokat ér.Erre a Thermalright-ra gondoltam: Bővebben: link
Mi a véleményetek a hűtőről? A venti alapból jár hozzá vagy azt külön meg kell venni? Valamint, hogy kell ezt felfogatni? Az a kis bigyó fogja meg?
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Nagyon durva is a Global
Automata és manuális ventiszabályzás, 11 molex, 3 4pin molex dedikált ventiknek, fordulatszám kijelszés alaplapon, aranyozott csatik, 24 amper 12 voltos ágon, szal nagyon durva a cucc
Hát a NQ az télleg brulális, volt szerencsém élőben működés közben is látni, én erősen ajánlom a NQ cuccost -
P4Laca22
tag
Ezek is legyenek benne, ha lehetséges
:
[Szerkesztve] -
Xidex
tag
Már 1120-as FSB-nél tartok a Vapochill-el! Menne feljebb is, de akkor már a chipset szétsülne. Kéne rá egy TR + delta 5 centis. Na majd legközelebb.
-
Xidex
tag
El tudjuk tolni a passzív tápokat a 3. részbe.
És akkor amiket ajánlotok, azt megpróbálom összeszedni.
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest