- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
al_age
senior tag
válasz
Dragon8888 #4797 üzenetére
Valóban annyi és nagyon megéri az árát.
-
Dragon8888
tag
Hello egy vga silencer kellene nekem!A honlapon 4000 pénznek van irva!!!Tényleg anynni?
-
Sianis
addikt
Kinéztem ezt:
YS-Tech FD 1281251B-2A
40 m3/h - 17 dBa
Nettó: 960 Ft
Bruttó: 1200 Ft
Mennyire halkak ezek akkor? Nagyon? Ha igen, akkor 2 darab kéne nekem. Postázást vállalsz? -
Sianis
addikt
tss uram!
Kéne nekem 2 db halk 8 centis, ami winyóra nyomna levegőt. Lényeg, hogy olcsó de legyen, de ugyanakkor halk is. Van valami tipped? Olyan 1500-1600 ft-ot rászánnék darábjára, többet nem igazán. -
Jáger
csendes tag
Hello. Érdeklődnék milyen keskeny 8 centis ventit ajánlanál egy HT101-re, mert a 25-ös gyári venti nem fér be a táp alá. És mennyibe lenne postával?
-
al_age
senior tag
Topic jöjj fel!
Szerk: és feljött baze!!
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Gorneck #4781 üzenetére
csá - Gori
szóval megint van egy kis gond - na nem a világ dől össze - csaka szokásos
először rendeletem neked 1-1 rácsot, aztán írtál, hogy legyen 2-2 db, kiküldtem a módosítást, erre a haverom, a ker. góré ír, hogy ok, jön a számla, ezt már a Boris nevű beó küldi, mert a góré nyaral, sírok megint, erre jön a válasz, hogy már el is indult a szajré, rács1-1 db, de ezt már a Björn nevű beó írta, mert a Boris nevű beó is nyaral - jó nekik
szal a lényeg 1-1 biztosan megjön a héten, tápalátét elev van - és majd szólj, ha kell még 1-1 rács mert a jövő héten megint rendelek szajrét
és megint bocs - teljesen elvadítalak -
al_age
senior tag
Ami azt illeti meg vagyok győzve, pont azt kaptam ezzel a hűtővel, amit vártam.
Annyi kis komplikáció volt, hogy a Zalman rambordákat meg kellett cserélnem a kártya két oldalán, most a gpu felőli oldalon vannak az alacsonyabbak, azok fértek be alá.
Rheobus-ra kötöttem, mert az Arctic honlapján azt tanácsolják, mert a legtöbb Ati kártya ventivezérlője elég tré.
Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Ugye a pénz is odaért? -
tts
addikt
válasz
operator10 #4773 üzenetére
ajánlott - tértivevény
-
operator10
senior tag
Üdv János.Sajna ma délelőtt sem jött meg a csomag
Tudom a 3 napot illik kivárni csak jó lenne már ha itt lenne.Hogy adtad föl ajánlva?Mert ha igen akkor betudnék menni rákérdezni hogy merre jár éppen az én kis drága küldeményem
ja Úgy nem lehet megoldani hogy Csak te mész Görögber, én meg addig válogatok a boltban?
Rokonokat nem akarok cserélni
-
Oxi
aktív tag
Már megint elérhetetlen a szervered. -
al_age
senior tag
Megjött a hűtő, megyek szerelni...
-
gerjus
senior tag
nem jott meg esetleg fekete sunbeam ?
-
Beniben
tag
Hi!
Megérkezett a NorthQ, benn a tápban, így megint a klaviatúra a leghangosabb! -
tts
addikt
válasz
operator10 #4763 üzenetére
én megyek Görögbe helyetted - te meg addig válogatsz a boltban
de az sem rossz, hogy rokonokat cserélünk Thermalright-ra
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4761 üzenetére
Az igen, 3 hét - kiköltözöl?
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4759 üzenetére
postán van - és remélem minden benne
-
al_age
senior tag
Hello!
TTS, mail ment! -
riska1982
aktív tag
Szia!
Fel sikerült adni a számlát postán? -
Foobar
tag
TTS: tudod múlt héten jeleztem igényemet kéthőcsöves NorthQ VGA-hűtőre.. Na úgy látom megérkezett!
Viszont a mostani héten nem tudom hogyan fogok ráérni, lehet az is h majd ismerősömmel vetetem meg, én nem biztos h föl tok menni Bp-re, még nem tudom...Szóval csak annyi, hogy félretennéd-e nekem, ha megkérlek? (vagy több db van most belőle?)
-
Fade_Away
őstag
No ennek nagyon örülök, igaz még gyüjtenem kell egy picit a rendszerre.
btw lehet komolyabb kapcsolat szintjén is érdemes lenne beszélned velük, mivel kis túlzással elmondható, hogy a legjobb ár/teljesítménnyel rendelkező és legjobb blokkokat ők gyártják és MOon jelenleg senki nem forgalmaz semmilyen csúcs blokkot/komplett rendszert igény meg lenne rá. -
Fade_Away
őstag
TTS egy ilyenre lenne szükségem 1hónap múlva, tudsz hozni?
Bővebben: link
Előleget természetesen szivesen utalok. -
A-l-i-e-N
aktív tag
ÜDV ALL!!
Egy Barton 2,5 re szeretnék hütöt venni! tuningolnám és nemtom h. melyik volna jo ami birja is és rámegy a lapomra
Válaszokat elöre is THX! -
tts
addikt
válasz
-= CsoCso =- #4745 üzenetére
Köszönöm a visszajelzést!
Annak meg különösen örülök, hogy pozitív. -
-= CsoCso =-
tag
Üdv TTS!
Múltkor voltam nálad, router-hez vettem kis ''silent mod''-otmost volt időm összerakni; jelzem: kitűnően és halkan megy minden...
Kis gixer volt; a hővezető paszta úgy be volt száradva hogy csak, meg elég durva fúrás-faragás kellett mire minden befért, de a végeredmény nagyon!
Mégegyszer nagyon köszönöm! -
tts
addikt
válasz
operator10 #4742 üzenetére
1 fölös van - de az ajándékba a tiéd - csak el ne felejtsem előszedni
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4740 üzenetére
Ok - indítom a cumót.
Van. Olyan amit a VGA-hoz csomagolnak. -
al_age
senior tag
Üdv!
TTS, mennyi lenne postázva egy AC VGA Silencer rev 3-as? Utánvéttel gondolom drágább, mint ajánlottan, ezért ha Neked megfelel és megoldható akkor úgy kellene, hogy utalnám a pénzt a számládra és csak ajánlottként adnád fel - feltéve ha tényleg annyival olcsóbb csak ajánlottan, mint utánvéttel. Elvégre ez már nem annyira kicsi csomag. Még pár kábel valószínűleg kellene mellé, bővebbet a héten valószínűleg ímélben...
Köszi előre is a választ! -
Beniben
tag
Hi!
Nem e lehetne e megváltoztatni (e) a megrendelésemet
A #4641 sz. hsz-ről lenne szó.
Kéne a papst helyett inkább 1 db NorthQ Silent Tornado 120mm venti!
Küldjek mailt is?
A régit törölheted?!
Kösz -
tts
addikt
válasz
operator10 #4729 üzenetére
hát az mindent tud
- de azt neked kell beszabni, ami azért nem a világ vége
ha nagyon profi cucc kell van Noiseblocker előre leszabott kitt a Chieftec nagy házba - azonkívül ez más, még vastagabb anyag, de ez jó 5000-el drágább is -
operator10
senior tag
Akkor viszont segítened kell
Ami nálad most van, a Big az mit utd?
A helyzet a következő.Chieftec bravo nagytoronyra kellene.Az oldallapon van két db 3000-et forgo venti.És iszonyatosan hangosak.Többek közt azért mert az oldallap acél és szörnyen berezegtetik a ventik.Tehát nagyvonalakban erre és a többi ''álltalános'' zaj kiküszöbölésére kellen a szigetelés. -
tts
addikt
válasz
operator10 #4727 üzenetére
mert több féle anyag - sűrűbb és ritkább a mély és magas hangok elnyeléséhez - ezek klf. táblaméret és vastagság
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4725 üzenetére
megjött a múltkor az új Silentmaxx - az oldalon (az övéken) megtalálod a méreteket van nekem a midi meg a big
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4722 üzenetére
ezt megnézem alaposabban
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4720 üzenetére
45×45 Delta illik rá
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4718 üzenetére
460,- Ft
de most megy az oldal -
tts
addikt
válasz
operator10 #4716 üzenetére
úgy ahogy látod - 5000 bruttó - a fekete kifogyott - maradt 3 db ezüst
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4714 üzenetére
ja amúgy ez van:
Bővebben: link
profi cucc -
tts
addikt
válasz
operator10 #4712 üzenetére
dolgozunk rajta - már át van rakva egy része másik szerverre - de egyelőre képtelenség leszedni a mysql-t
-
tts
addikt
válasz
operator10 #4709 üzenetére
van 92-es alátét - párszáz
nincs több még elfekvő sem - egyetlen NB1-C maradt - de mivel azt nem gyártják már - marad nekem emlékbe -
tts
addikt
válasz
operator10 #4707 üzenetére
A bordák öntapisak!
-
Xidex
tag
válasz
operator10 #4705 üzenetére
Én nem próbálkoznék egy ilyen szintű videókártyára ragasztott bordával, azon van két rendes lyuk, rakj rá rendes hűtést.
-
operator10
senior tag
Nembiztos hogy kell, kellene.De ez tűnik a leg egyszerűbb, leghatékonyabb és legolcsóbb megoldásnak.Egyébként Asus x600pro td a kártya.Plusz a réz ram hűtők és már lehet is húzni ezerrel
Bár egyelőre ez csak elmélet, de a lényeg hogy nyilván kivitelezhető lenne.Mikor fog működni az oldalad?kellene ismerősöknek néznem még pár dolgot.Pörög a biznisz
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest