- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
tts
addikt
már az előbb is haboztam melyiket linkeljem be - de ez az IGAZI
Bővebben: link -
tts
addikt
Bővebben: link
600,- -
tts
addikt
ez úgy van, hogy nem tudom honnan vannak az infóid
először is 80×80×10 nem igazán létezik, ami nekem eddig volt 2 ventis: Silentmaxx 2×80 mm, Cooltek 2×80 mm, Qtec 2×80 mm, Antec 80 + 92 mm mind normál 25 mm vastag volt
vannak tápok ahol nem fér el a csak a vékonyabb venti de nem tudok konkrét típust mondani (vettek már tőlem tápba ilyen ventit - a típusát azonban nem tudom)
hát röviden ennyi -
P4Laca22
tag
Nagyon durva is a Global
Automata és manuális ventiszabályzás, 11 molex, 3 4pin molex dedikált ventiknek, fordulatszám kijelszés alaplapon, aranyozott csatik, 24 amper 12 voltos ágon, szal nagyon durva a cucc
Hát a NQ az télleg brulális, volt szerencsém élőben működés közben is látni, én erősen ajánlom a NQ cuccost -
tts
addikt
1 mm-t max 1,5-t
Bővebben: link
ami a középső ''korong'' vastagsága
[Szerkesztve] -
tts
addikt
hali srácok - a szajré nem idő díjas hanem forgalom függő, így egy választ bátorkodom elengedni
- nincs fekete, a kék is nagyon szolíd
- itt mindig szar az idő - ez már közel van a nyílt tengrehez szerintem az év 365 napjából itt 4-500 napot fúj a q..va szél, ez a kieli csatorna Elbához (Hamburghoz) közeli vége ez világ leghajózottabb mesterséges útvonala - a Bayer gyógyszergyár területén dolgozunk, ez a csatorna keleti oldalán van, a szállásunk pedig a nyugatin, a város két felét ingyenes (!) kompjárat köti össze, igy rengeteg hajót látunk, ez még semmi - ma láttam egy amerikai hadi hajót kb 10 m-ről, érdekes, tetszett
Aktív témák
- DJI topic
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Hegesztés topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest