Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
Szia TTS!
Akartam előbb is írni, de sajnos nem volt netem 1 napigAkkor hétfőn meló után az első utam hozzátok fog vezetni, és viszem a Deltát vissza
Nagyon megbízható jószág, semmi komoly fennakadás nem volt a ventivel kapcsolatban, mondjuk ezt is vártam tőle
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hétvégén hogy fog szerepelni a klubban
-
Allien
veterán
Húúúú, az khirály!!! Szinte ingyé van.
Asszem, mégsem a 9 cm-st cserélem, hanem a hátsó 2 db 8cm-s béna ventiket.
Azok nem érnek szinte semmit. Na jó, azért ez tulzás, mert a thermaltake még kavar egy kis levegőt, de ha feltekerem, nem hallom a ház fölött elsuhanó repülőket!
Megpróbálok kisuhanni még ma.
-
tts
addikt
Lager: Doppeltes Kugellager
Spannung: 12V
Lautstärke: 34 dB/a max
Leistungsaufnahme: 1.42W
Umdrehungen: 1600 UPM
Luftdruck: 1.92mm H20
Födermenge: 66.76 CFM
Lebensdauer: 70.000 Stunden
Ez egy igen komoly teljesítményű venti, tehát 34 dB kb. 113 m3/h-nál - de nagyon szépen leszabályozható.
Nagyon szép - különlegessége, hogy a motor és a LED-ek két külön csatlakozóról vannak megtáplálva, így ha elszabályozod a fordulatot, a LED-ek fénye nem változik. -
Allien
veterán
Lehet, majd kitalálom.
SE 2 Blue, egy Laser LED UV-val ''bevilágítva''?
Sajna, rossz alaplapot választottam anno. Akkor még nem gondoltam arra, hogy jó lenne, hogy relative ne legyen kábelrengeteg a házamba. A lehető legroszabb helyen van a tápcsatim. Körbeöleli az SI bordáját, tehát megkerüli, és mögötte van a csati. -
exile
tag
Köszi
A borda - amint az adataimból is kiderül - egy Thermalright XP-120-as.
A venti rajta egy IBL® Cooler 1210 LED (Bővebben: link), amit még Amszterdamban vettem két hete.
Találtam még egy képet, de sajnos nem működés közben.
Bővebben: link -
Allien
veterán
Most vettem csak észre, hogy a SI 97 ára míly kedvező!
Kár, hogy használtan már megvettem.
-
tts
addikt
Én köszönöm - végre egy rendes gép rendes képe.
Na de komolyan - megtisztelnél ha írnál majd a VGA hűtős tapasztalataidról - mit hűtesz, mennyin, milyen hőmérsékelten, ventivel járatod-e, milyen a hangja?
A táp tapasztalatnak szintén nagyon örülnék.
Én midkettőt rendkívül csendesnek találtam, a teljesítménye gondolom mindkettőnek bőven elegendő, de nagyon érdekelne mások vélemény is.
Előre is kösz! -
exile
tag
Köszi tts!
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
oh...
-
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
T-
tag
Jó reggelt mindenkinek!
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22 #3360 üzenetére
program a nyak kozepen levo csippben lesz (amit akar pc-rol is lehet(ne) rugdalni, de egy rendes pc-oldali program megirasa most nem menne az alatt a nehany nap alatt. Ha van folos COM-portod, megmondhatom, hogy milyen karakterekre mit valaszol, es beszelgethetsz is vele, ha eppen nagyon unnad magad
. De sok jora ne szamits.) De a program benne frissitheto, szoval meg akarmi is elkepzelheto
Anyagilag szerintem ugorggyunk vissza a sacc/kb 5k-ra. Nehany dolgot meg meg kell vennem, ha osszeraktam (jovo het valamikor) szamolok.
szerk: ja, elolap. Gondolom szabvany (asszem 6mm) atmeroju likak vannak rajta, abba siman be lehet tekerni a potikat. A potik meg ugyis nehany cm droton logtak volna, hogy tuti elferjen.
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Jó lesz úgy, ha csak megmarad a helye, és akkor a későbbiekben ha szeretném, akkor még kipótolható +1 csatornával. Mien program lesz hozzá?
Ledek nem lesznek, de az jó lesz, ha a helye meglesz
A TTS által ajánlott előlappal össze tudod hozni az elektronikát?
Lehet a hétvégén lesz pénzem, és akkor az anyagiakat is lerendezhetjük, de ez még nem 100%, akkor wieviel geld lesz az egész?
Előre is szeretném megköszönni a munkádat
-
^Sunrise^
tag
Megkaptam az NCU2005-ot, aranyos egy joszag annyi szent.
Terhelve 50 fokos maradt, passzivan. -
gyurc
aktív tag
hol tudnek venni a 12 centis ventijeim ele/mögé tenni porszurot? tt tsunami hazhoz nem adtak ilyesmit..
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22 #3351 üzenetére
nyah, mivel a nyak kb 2cm^2-vel, a program meg par byte-tal lenne kisebb 5 csatornaval, ezert a nyakon/szoftverben meglesz a 6. csatorna, max nem forrasztom be oda a plussz alkatreszeket (ha kellene, utolag be lehet) Vagy belul lehet egy trimmer poti.
Ledeknek egy kezi furoval tudsz likakat furkalni, ha nagyon akarsz. De itt is azt tudom mondani, hogy a lehetoseg megmarad, max nem forrasztom be a ledeket.
Egyebkent kb valami ilyenre gondoltam, tudok egy fem hajlitgatassal foglalkozo ceget, ahol meg lehetett volna csinaltatni ket hely magas valamit. De ez igy olcsobb es egyszerubb.
'' Na majd beszélek a ''gyártóval''...'' ROTFL
TTS-> van ilyened likak nelkul, vagy mas kinezetben is? (tudom, nezegessem a te, es a partnered weboldalait...) -
Tompo
aktív tag
Nagyon jo lett a hűtő, a P4 játék alatt sem megy 65 fok felé zárt házban.
-
bendi
tag
Szia TTS! Meglesz péntekre a stacker?
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22 #3338 üzenetére
hmm, kék ledek? olyanom van 1 adag, de csak a hat kek led feltolja az arat kb egy ezressel.
Valamikor jo lenne kiprobalni, en sem szivesen adnam oda anelkul, hogy biztos lennek benne, hogy mukodik tobb Deltaval. TTS-nel valamikor? Max otthagyom nala ha nem sikerulne idopontot egyeztetni, csak nem rontja el
Elolapra van valami otleted? Nekem van, de az ujabb par ezer HUF lenne, es a vegen telleg elernenk a 20k-t -
al_age
senior tag
válasz
^Sunrise^ #3323 üzenetére
Hűha, első reakcióm kb ez volt az első kép láttán: ''nane...''
Nagyon attraktív kis gép lett, gratula!
Más: az alsó lemezes meghajtó az ugye egy LG Combo?
Alapból feketében vetted, vagy csak előlapot szereztél rá feketét?
Nekem már csak ez fehér, a ventiszabályzó, a Pioneer, a mobil rack, a flopi már mind fekete. -
^Sunrise^
tag
Koszi.
Jaja, nagyon birom en is, amitol felek az csak a foldeles es az elektrosztatikus baromsagok, erre figyelmeztetnek is minden akril haznal, szoval a szerelesnel mar felek nagyon, allandoan a radiatort tapogatom elotte, utana.
Villogast csak azert kerulom,mert az inverterek nem szoktak szeretni es eleg gyorsan beadjak a kulcsot.
Egyebkent nappal szebb ha nem vilagit bent a cso, de este mar muszaj felkapcsolni, mert akkor meg ugy az igazi. -
tts
addikt
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22 #3302 üzenetére
nyah, nyakterv folyamatban, de azert meg1x:
kell hat kulon szabalyozhato csatorna. (teljes kikapcs, ~10%-99% kozott szabalyozva, vagy teljes bekapcs)
3pin venti csatlakozok legyenek hatul.
hat poti elore.
ledes visszajelzes lehetosege megvan/lessz a nyakon, nemi drot + ellenallat + ledek kellenek a fenyarhoz. -
^Sunrise^
tag
tts, Gori, ime:
Bővebben: link
Hetvegen uj lap+proci kerul bele, ill. tts hala egy NCU2005 fog tronolni rajtuk, sztem impressziven fog kinezni. -
T-
tag
Üdv!
hát igen, vasárnap elkészült vagyis befejeztem mert én csináltam mindent sk,kivéve a vizes munkákat de azt is csak azért nem mert nincs hozzá szerszámom
a kád sajna a lakás másik felében van úgyhogy a kádból netezés csak igen sok tükörrel lenne kivitelezhető. viszont adtál egy ötletet
most még a fáradalmaimat pihenem ki de holnap du ha minden igaz be tudok költözni az új házba amiről írtam és majd referálok a termaltake ventikrő,az NB-k már itt toporognak a polcon sztem elöbb vagy utóbb(előbb) úgy is ök kötnek ki a gépben .
mert megérdemlem -
P4Laca22
tag
Sajnos régebben szégyenszemre én is ''benyeltem'' ezt az ''EE''-s dolgot, de vettem a fáradtságot, és utánajártam a dolgoknak. Szal van EE 30k-ért is, de van EE 200k-ért is, a különbség, hogy egyik NW (telekondis), a másik meg Gallatin (3 mega L3
) (Ha nagy hülyeséget mondtam volna ezzel, akkor orvul javítsatok ki
)
-
P4Laca22
tag
Köszönöm szépen a részletes beszámolót
Nekem egy 3 gigás Prescott ''kályhán''van rajta, és jelen ''poros'' állapotában terheletlenül 36-38 fok, terhelve 44-46 fok, tuningnál (3750 MHz, 1 giga FSB, 1,53V) terheletlenül 42-44 fok, terhelve 56-58 fok. Sajnos az összeszerelés óta kissé melegedett a rendszer (szerintem) az átkozott por, szöszök miatt
Amúgy most épp egy Delta FFB0812EHE venti van rajta (136 m3/h - 52,5 dBa)
(Venti from TTS
)
[Szerkesztve] -
bendi
tag
-
P4Laca22
tag
Szép jó napot minden kedves '' Minőségi hűtők és ventik by TTS ''-rajongónak
[Szerkesztve] -
T-
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest