- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
-= CsoCso =-
tag
Üdv!
Nekem Noiseblocker S2 -es kellene. Szintén dobozos, potival, csatival... a 2600+ -os procimra. (egy TT SilentBoost bordára... elvileg elég kellene hogy legyen)
Vagy tudtok valami még csendesebb ventit? -
atomin13
aktív tag
hali , kellene nekem 1 ilyen , miskolcra postával , miből jönne ki???
Noiseblocker S1
dobozos, potméterrel, csatlakozókkal
3750 Ft -
Xidex
tag
JAJJJ, figyelj, az XP-120-hoz csak 120-as ventipatent van.......
-
süti5
őstag
Szia TTS!
St-11 midi fekete érkezett már?
[Szerkesztve] -
sz.j
nagyúr
XP-120-as tulajokhoz!!! (Sürgős!)
Kérdés, hogy az XP-120-as bordához eredetileg (gyárilag) mellékelnek olyan felfogatót (benne van-e a dobozban?) amivel a 90, ill. 92-es ventik is felfogathatóak, vagy ez külön kérésre (mint opció) kérhető!?!?
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
Hi Tts!
Jött-e Nanotech pasztád?? Vagy 22-e körül fog-e jönni? Mert akkor fent leszek pesten és elugranék érte. -
Xidex
tag
Kellett volna adnod az XP-120-ra egy 323 m/3-as deltát, és akkor az nyert volna abszólutba.
-
tts
addikt
''Amúgy meg hülyeség volt ekkora tesztet csinálni, legközelebb csak 5-6 hűtőt fogok kinozni egyszerre, és akkor lesz idő 1 órás terhelésre.''
Na pontosan erre céloztam, örülök, hogy Te is így látod. Tudod ha sokan elovassák majd alaposan, sokan belée is fognak kötni, hogy eléggé rapid teszteredmények.
Remélem tudod, hogy ez csak építő jellegű megjegyzés akart lenni.
Én tudom, hogy Te személyesen mennyi energiát és időt öltél a dologba, de valahol tényleg nem lóverseny ez. -
Xidex
tag
Mivel mindegyiket 4 állapotban mértem, és újra is kellett indítani minden állípot között, és hűtők egy részét fél óra alatt lehetett csak feltenni.
Tehát a teljes tesztelési idő egy-eygy hűtőre másfél-2 óra volt. Volt 4-5 hűtő amit több féle ventivel kellett tesztelni, illetve passzívan is ki kellett próbálni, azokra 3-4 órát számoljunk.
Ezt beszorzod 15 hűtővel, és kijön, hogy 40 óra volt a tesztelési idő, úgy hogy ebbe még a cikk megírása nem is számít bele, plusz csináltam vagy 200 képet, azokat át kellett méretezni, és belinkelni nagyíthatóvá.
És én voltam a futár is mindenhova, de ebből is elég volt, majd a BestPC eljátsza a nagyúrt, és a cégek fogják kihozni a tesztcuccokat, hiszen ennyit megtehetnek, hamár ingyenes lesz az összes teszt nyár elejéig.
Amúgy meg hülyeség volt ekkora tesztet csinálni, legközelebb csak 5-6 hűtőt fogok kinozni egyszerre, és akkor lesz idő 1 órás terhelésre.
a 80-as javítva 92-re. -
tts
addikt
11. oldal alja ''a 80 mm-esek között'' mindkét venti 92 mm volt, nem?
Mivel mérted a ''maghőmérsékletet''?
Ami még nem tetszett: ''A terhelést minden esetben 15 percnyi SuperPI és Hot CPU Tester együttes futtatása jelentette'' - kevés, ettől több időt kell szánni egy tesztre, mert csak szép színes táblázatok halmaza lesz belőle.
A sok helyen 1-1,5 C különbség egyes hűtők között ilyen rövid idő alatt valószínűleg a mérési pontatlanságon belül van. -
Xidex
tag
Szép nagy teszt, én is ilyet akartam, de egy kicsivel kisebb lett:
Asszem az enyém csak 12 oldalas lett, mert több hűtőt egy oldalra raktam. És nálam kicsit érthetőbb a nyelvezet, mert nagyon perfekt vagyok magyarból
Na itt van http:// bestpc.hu Bővebben: link
Vagy közvetlen a cikkhez: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
heh, ugy latszik google forditas nem szereti, ha van elotte referer, vagy a rak tudja.
Ezt http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html
irjatok be egy uj ablak cimsoraba, es mennie kellene. Legalabbis nekem szokott mukodni...
[Szerkesztve] -
^Sunrise^
tag
Kellemes Husveti Unnepeket Kivanok Mindannyiotoknak!
-
sz.j
nagyúr
De jó lenne ha valami ''értelmesebb'' nyelven lenne ez a teszt.
-
tts
addikt
Bővebben: link
asszem erre gondoltál, de nagyon köszönjük, ez ránézésre is komoly dolog -
LukE
veterán
ez akar meg erdekelheti is a jelenlevoket Bővebben: link (francia)
aki nem tud franciaul, annak segit a google:Bővebben: link
szerk: amik vannak: Tr XP-90 es 120, kúlink battal ekvivalens noiseblocker felhokarcolo, zalman 7x00 gyari papst es noiseblocker ventikkel, es meg sok borda a ''futottak meg''kategoriabol. 38 oldal, picivel 5Mb folott.
[Szerkesztve] -
Toness
őstag
megtaláltam az oldaladon ezt a 92mm-es coolermate világítós ventit, mennyi lenne ez postázással, mindennel együtt?
-
Xidex
tag
Megtaláltam Levicom Water cube néven, de magyarországon egy harmadik névvel láttam, nem tudom mi lehetett...
-
tts
addikt
válasz
schenker88 #2052 üzenetére
ott van az oldal alján - impresszum - vaze
-
al_age
senior tag
válasz
schenker88 #2052 üzenetére
leginkább talán Parci lesz a Te embered
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
BobChemistry #2050 üzenetére
nem egészen igaz a dolog, az tény hogy van saját ZM D-m, de C-m sosem volt
azt tudom hogy rettenetesen forró tud lenni, ezért jobb az AC
ha a ZM bordák, akkor valsz elfér alatta a többség, az lehet, hogy 1-2 helyen nem fér el -
BobChemistry
őstag
Szia TTS!
Úgy hallottam Te ismered a zalman 80c és az ati silencer 1-et is. Melyiket javaslod egy 9700pro kártyára? Mert most zalman van rjta és nagyon befűti a házat.
Ja, vannak rajta membordák, ugy nem kell őket levenni, ha silencert rakok rá?
köszi előre is -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
azért ez még nem igazán ''sok más''
habár... jön ilyesmi is
meg ilyen
de ezeket nem bírtam kihagyni, remélem helyesen -
tts
addikt
válasz
schenker88 #2036 üzenetére
bassz - ember, a PH-s Muftikat kérdezd, megfogják neked mondani
-
pettya
csendes tag
Arctic Coolin Freezer64 van?
Mennyibe kerül? -
Xidex
tag
válasz
schenker88 #2036 üzenetére
Ezt miért itt kérdezed, és miért nem a Prohardver marketing osztályát keresed?
-
schenker88
senior tag
akkor megeszer megkerdezem, mer elfelejtettem, mit kell fizetnem ezert a piroska cimert ami neked is van? koszonom... bocsi
-
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2031 üzenetére
Te hol tanultál meg így magyarul?
Persze jöhetsz, csak még nem lesz itt! -
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2027 üzenetére
holnap megy ki az ára - húsvét után itt van
-
tts
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #2021 üzenetére
Alvin a Mókus
Bővebben: link -
Rez_Grof
őstag
Ezt most találtam a TR honlapján (csak sajnos francia nyelvű a honylap):
Na szerintetek ki győzött???
Bővebben: link -
Alvin_ti4200
félisten
Na megnéztem az Arctic-Cooling honlapján az ATI Silencer 4 dobozának a képét és azt írják rá, hogy PCI-E-s X800-akra is felmegy, szerinted lehetésges?
Mert zárójelben csak Pro, XT, XT PE és AiW-t írnak, míg a Rev. 5.-nél X800-at (R430), X800XL-t és X850-et, márpedig nekem X800-ra kéne a hűtő
Gondolom nem lehet úgy elhozni, hogy ha nem kompatibilis a kártyámmal, akkor visszaveszed
-
Nem tudom volt-e már róla szó, megjelent a Thermalright XP-90C hűtője.
Ugyanaz a kialakítás mint az XP-90-nél csak rézből. Hűtő nélkül 690 gramm a súlya. -
Xidex
tag
Bővebben: link No commento, csak tessék megnézni az új XP-90C-t.
-
dell
tag
Hi TTS!
Köszi szépen az xp120-at + a LGA775-ös keretet.Tegnap a haverom volt az üzletbe és megvette.Nagyon jól szuperál! Egy 3GHz-es Prescott megy 4GHzen egy ASUS P5ad2-E Premium lapba.A ház is jól szellőzik a Papst ventikkel ,így alapba 40°C a proci.
Csá: Dell
[Szerkesztve] -
^Sunrise^
tag
3x probaltam ra a hutot, jol fekudt fel, de ilyen a BIOS-a az Albatronnak, ennyit mer, mutat, nem tudom. Mindegy, holnap eladom oket, szoval nem lenyeges mar annyira.
tts, mennyi is lesz az a Delta 12-es?A kov konfig K7 Sempron lesz, ugyhogy huteni biztos nem ezzel hutenem.
-
Xidex
tag
Nehogy már ma ne szoljón hozzá senki sem
-
Xidex
tag
válasz
^Sunrise^ #1998 üzenetére
Nem jól fekszik fel...
Amúgy nálam is van éppen egy 550 ALM Pro P meg egy 92-essel is, ez a srága oldalú változat. 3,2 gigás northwood P4-et röhögve elviszi, de a 2400+os semprontól meghall, valami nem tetszett neki a Chaintech alaplappal, valszeg rossz volt a felfogatás..
-
^Sunrise^
tag
válasz
tud@kozódoo #2000 üzenetére
Lehet, de ne legyen felos, nem eszem meg.
-
tts
addikt
válasz
tud@kozódoo #1999 üzenetére
hamarosan
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest