Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
tts
addikt
Hali - én nem is úgy értettem - hanem ha megfigyeled a PC nem igazán rendeli az új modeleket a Ck-tól. Pl. a rég piacon lévő 1026 is kimaradt a kínálatból, így lehetséges, hogy nem is lesz náluk soha 1022, azért nem akarok belemenni hogy mennyi lenne ha lenne, mert lehet nem is lesz.
-
OC
őstag
Ezt a csíkszeműgyártmány konzervdobozt Deltával párhuzamba hozni. Naneee
A motor itt végződik kábé:
Bővebben: link -
tts
addikt
akkor már inkább Bővebben: link
-
OC
őstag
Nekem is tetszik az Antec házikó. Az meg hogy a ventik csavarral rögzíthetők, kábé 1000-szer sírtam vissza. Az Antec PV 1000AMG-mben bepattintós, így viszont -minden próbálkozásom ellenére- nem lehet rezgéscsökkentő gumipöckökkel felfogatni.
tts:Az Antecnél ez a csend dolog marketing és bejött, mert a köztudatban is úgy maradtak meg a házaik, mint a csend őrzői. Ennél a háznál viszont lehet, hogy nem csak kamu. A ház oldallapjainak anyaga 3 rétegű, ez lehet, hogy nem csak marketing. De a köv. SilentPCR cikkből kiderül remélhetőleg. -
LukE
veterán
en mar elvbol is csavaroznek

(egyebkent nincs messze a lian-Li V1000/1100-tol, es az enermaxnak is volt egy hasonlo haza, de ezzel kozelebb jutottak ahoz, amit ''idealis'' midi haznak neveznek.
(''kis'' gep a P180-ban:Bővebben: link -
-
Gorneck
legenda
Nem keveset!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Egyébként nem tudtam rendesen megoldani...idegileg nem bírtam! Féltem leborítom a cuccom a helyéről így a projekt kudarcba fulladt!
-
tts
addikt
Láttam, tudod a baj nem a szponzorokkal van elvileg, hisz nélkülük az oldal nem is létezne.
De ekkorát hazudni az egyik szponzor alkalmazottjának, ráadásul a teszt kapcsán, hogy '' mi adjuk el ...'', illetve leírkálni dolgokat az ellenőrzés kísérlete nélkül...
Kicsit elsikkadt az YS-Tech, mint tényleges gyártó. Most képzeld, ha leírnám, hogy a Nosiblocker azért drága, mert válogatott beszállítók, minőségi alkatrészeiből készül, az YS-Tech közép ár, nagy mennyiség és normál minőségű alkatrészek, a Coolink csak azért olcsó, mert abból rakják össze, ami az YS-Technek már nem felel meg. -
Xidex
tag
Én hőmérő ellenállásra gondoltam. Abból is van kétfajta, amelyiknek melgedésre csökken, illetve amelyiknek nő az ellenállása. A chip meg be van állítva egyikre, aztán a másik van benne
Az én műszerem olyan, hogy hőre nő az ellenállása, de ha a pólusokat megfordítva a műszer megzavaródik, és azt hiszi, hogy akkor hőre kell csökkennie, na mindegy... a srác kösse ki tápra azt kész.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)

Nagyon CoOl!
Ara vahhon mennyi lesz?!

![[kép] [kép]](http://www.chieftec.com/images/CA/BA-02B-B-B.jpg)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)