Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
Boyfish #4297 üzenetére
ja én - illetve mondjuk inkább itt
Bővebben: link
Arctic Cooling VGA Sil. Rev. 3 4000,- bruttó -
sube
aktív tag
tts: Ha ketto darab Heat Terminatort egymas fole rakok, akkor nem fogja az also felfuteni a felette levo winyo elektronikajat? Ha 1 helyet kihagyok akkor mar biztos nem, foleg ha kiveszem a muanyag takaropanelt. jolgondolom?
Szerk: ugye a kepeken jollatom, hogy a felfogato resznel gumi van a rezgeselnyeles erdekebe?
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
Höhö, diákmunkaerő!
Szóljál, ha nincs elég munkaerő-kapacitásod, megyek segíteni!
Mellesleg nagyon kedves & szép lányaid vannak, annyira hogy azokat a hülye csavarokat el is felejtettem.
Mind1, 7 venti már bent van, 2 ujjamat megvágták a buzi kodegen házak, majd nyaralás után jön a többi 5 (jövő7 pénteken).
Köszi a szilikon ventialátéteket, betettem őket, a 12-esnél fogott elég jól. -
Foobar
tag
Hali
Bővebben: link ami a középső képen van, az a kék légcsatorna, azt ki gyártja?
120x120-ast nem is csinálnak? -
gege71.hu
addikt
válasz
Gorneck #4291 üzenetére
nincs meg?
Emir Kusturica - Macskajaj. Az öreg aranyfogú tolúkocsis cigó emlegeti vmlyik fiát, aki vmi szép ruhában volt(szerinte) és arra mondja az öreg, hogy abban a ruhában olyan elegáns volt mint egy vámpír
[Szerkesztve]
szerk: megtaláltam:
pontosan gy szól:
...
-...akit 25 éve nem láttam.
A neve...Tudom Grga Pitics. Ismered?
-Sokszor meséltél róla.
-Két méter magas, és akkora a tenyere,mint egy péklapát.És két sor foga van.
Az egyik arany. a másik rendes.
És elegáns, mint egy vámpír.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
Üdv!
Ma felöltöztettem a ventikábeleket a szép kis harisnyájukba, határozottan pofás lett az eredmény. Ahogy sejtettem nem kaptam kék zsugorcsövet, így maradt a kék szigetelő szalag, ami viszont ugyanaz az árnyalat, mint a kábelharisnyák.
Ha újra lesz egy kis keret, akkor talán veszek körkábeleket, plusz a maradék kábeleket is felöltöztetem (előlapi led-ek, gombok stb...).
Ja és az újdonsült szerelmem (12 centis Silentmaxx) gépbe szerelve is egy gyöngyszem. -
tts
addikt
ilyenem van
Bővebben: link -
cafat
aktív tag
Szia tts!
Az lenne a kérdésem hogy kábelkötegelő spirálod van e vagy csak harisnyát forgalmazol? -
gege71.hu
addikt
Szia János!
A pénteken elhozott NorthQ hőcsöves vga hűtő felment unokaöcsém Leadtek 6800GT-jére jól...most olyan ELEGÁNS a kártya mint egy vámpír!
örülünk jól...
Köszi még 1x
üdv
gege -
Foobar
tag
Hali TTS!
Veszek tőled majd a héten egy Noiseblocker SX 1 Blue-t, 2 db Noiseblocker SE 2 Blue-t, 3 db 3-pin-4-pin(MOLEX)-átalakítót... továbbá még az lenne a kérdésem, hogy tudsz-e hozni valami olyasmi légcsatornát, mint pl itt Bővebben: link a középső, de nekem olyan kellene, amihez 12 centis ventit lehetne csatlakoztatni (tehát 12x12 cm-es, hosszra meg úgy 20-25 cm lenne jó). Ha ez még nem lesz mostanában, nem gond, viszont a ventikért meg az átalakító kábelekért a héten beugranék. Most jó előre megkérdem, hogy ha esetleg csak szombaton érek rá (fehérvári vagyok), akkor az mennyire jöhet szóba neked? Vagy ezt még ennyire előre nem tudni? (majd lehet, hogy pénteken vagy szerdán elmegyek értük, az is lehet, hogy egy ismerősömmel megvetetem, nem biztos, majd meglátom). Mindenesetre a felsorolt cuccok tutira kellenek!
-
al_age
senior tag
Hello!
Köszi mégegyszer TTS Neked és lányodnak is, hogy kinyitott nekem.
Ez a ''hangosabbik'' Silentmaxx 12 centis nagyon durva, legalább 4-szer megkérdeztem lányodtól, hogy ez tényleg a hangosabb, 26 dBa-s verzió?
Eszméletlen jó ez a venti, a YS-Tech-et végül meg sem hallgattam, annyira meggyőző volt ez. A többi Silentmaxx is ennyire jó?
Mindamellett, hogy nem nyitvatartás alatt érkeztem, még nagyon kedves és aranyos is volt a leányzó.
Köszi mégegyszer is. -
gyurc
aktív tag
ilyet nemtudnatok?
Thermaltake A1845 Hardcano 12 LCD -
tts
addikt
választhatsz - hál istennek van miből
Bővebben: link -
koci11
csendes tag
Hi TTS!
Szeretnék 2db 12cm-es jó légszállítású hűtöt a gépembe. Mit ajánlanál?
Köszi! -
P4Laca22
tag
Hello mindenkinek!
Sikerült eladni a cuccaimat, ezért is maradtam ennyi ideig távol a ''gittegylettől'', de ha minden igaz, akkor már a jövő héten meglesz a Fatal1ty, és akkor teszthegyeket teszek majd közzé, csak lenne már meg
, addig is egy Pentium3-assal nyomom az ipart
-
al_age
senior tag
felfel - holnap megyek
TTS: holnap ha leszálltam a buszról egy sms is megteszi?
Mert ahogy nézem nemigen van lóvé a kártyámon, de az sms csomag révén még vagy 5-öt küldhetek... -
al_age
senior tag
fel
-
exile
tag
Szia tts!
Ezeket mennyiért adnád?
Super Flower 400W Bővebben: link
Antec SLK3000B Bővebben: link
Köszi -
Starsky72
addikt
TTS!
Köszönöm a választ az emilre
Mikor menjek? Ma el tudnék menni vagy inkább menjek jövőhéten? -
exile
tag
Legfrissebb kép belülről Bővebben: link és kívülről Bővebben: link.
Ja, és itt van még a NorthQ 3801 álló helyzetben kissé porosan Bővebben: link és működés közben Bővebben: link. -
OC
őstag
Hali tts!
Most jutottam el addig, hogy ismét megmérjem a tépomban lévő alsó ventit.
80*80*15mm, tehát az emlékezetem nem csalt. A venti Superred CHA8012BBS-M, DC12V term, 0.12A-es. -
gro0ms
aktív tag
Hali! Már régóta kíváncsi vagyok vmire, de nem tudtam kipróbálni. Egy AOPEN Xcube gépbe befér egy XP-90es? (P4-478)
nagyon jó lenne ha tudnátok válaszolni, mert potyára nem akarok venni
-
al_age
senior tag
up
-
Hella TTS! A felől érdeklődnék, hogy van-e feket színben abból az usb-s asztali lámpából?
-
exile
tag
Szia tts!
Tudnál mondani adatokat a Yessico házról? Van-e benne táp? Megnézhetem-e?
Köszi
[Szerkesztve] -
fasyrt
őstag
YS-Tech FD 1281251B-2A @1200húúúff
Ha számlára ebből veszek 10 darabot, van kedvezmény? -
Gorneck
legenda
Hi tts!
Sikerült megrendelni az UV-s 8as rácsokat!? -
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
Érdeklődöm van-e 2 darab abból a Silentmaxx HDD-Silencer-ből? Illetve vannak tapasztalataid? Mert úgy néz ki érdekelene a közeljövőben! -
exile
tag
Nekem így sikerült:
Mindezt egy 6os fúróval és egy dekopírfűrésszel értem el. Kicsit reszelgettem még utána és lefújtam feketére. Összesen 1 óra alatt megvolt az egész. -
Hmmz
aktív tag
szal: itten vagyon...
a megoldás pedig úgy volt hogy rátettem vala a 12 centis ventit a ház tetejére, berajzoltam cekával, majd fogtam egy 3-as - 4-es elemes fúrót és nekiestem a kör mentén, a lyukakat úgy téve hogy épphogy ne érjenek össze, majd a végén kinyitottam szegényt mint egy konzervdobozt. a rögzitő hatos lyukakkal megszenvedtem, baromi nehéz ám 4-es fúróval 6-os lyukat csinálni...
rá is ment egy cigányfúró és egy cserélhető fejű csavarhúzó, dehát mit érdekelt ez engem amikor megvan a munkám gyömülcse..
Mivel lusta voltam kipakolni mindent a házból, fektetve kellett fúrni, ez további rejtelmeket és nehézségeket hordozott magában.... aztán felállitás elött gondosan porszivó és mágnes a darabkák kitakaritására...
Mára sikerült szereznem egy fúróba illeszthető 3cm vastag kőcsiszolókorongot, ezzel lehetne egyengetni még ha volna affinitásom..
P.s.:Már azt hittem megúszom vér nélkül az egészet, de voltam olyan hogy eszes és megnéztem mennyi levegőt tol be a házba, ám sajna közben az körmömmel elkaptam a prociventit....JÁÁÁÁ -
Hmmz
aktív tag
Well...csak rászántam magam és kivágtam azt a 12 centit...Mit nekem szükitő
Rondának ronda lett, dehát duplafedeles a ház úgyhogy legalább nem látszik,
-képet nem adok mer kiröhögtök-
Most még a silencer felső része is hideg lett, de a ház oldalát már nem merném bevállalni, majd vizzel vágjuk késöbb talán.. -
gege71.hu
addikt
Szia János!
Csütörtök este tudnék hazafele menet beugrani hozzád de csak kb este 7 de inkább 8 körül. persze nem csak nézelődni szeretnék
Nagyon gáz vagy válasszak más időpontot?
üdv
gege
[Szerkesztve] -
Meta
tag
Voltam me (reggel
) a boltba..
Nagyon aranyos volt lányod, lejött, kinyitott stb.. de gondolom tudod
Szóval hazaértem, izgatottan szétszedtem a tápot (360W Chieftec dual fan) és láss csodát: A felső venti a vékony fajta, ráadásul csak kettő tűs, az oldalsó pedig forrasztva van a nyákra.... szóval ezt meg*tam
Kérdés: Van valami mód kicserélni a ventiket? Mármint a tápban is.(Te gondolom több ilyet csináltál már)
-
tts
addikt
Arctic Cooling ATI és NV Silencer áreső - a honlapomon!
-
Akheron
senior tag
Igen, én is hasonló hűtőre gondoltam
Csak a legtöbbje sajnos a mostani alaplap miatt a táp felé vagy azzal ellentétes irányba nézne.
(az eddigiek közül kizárólag a CM Hyper 6+ menne fel megfelelő irányba, de ennek a Silentmaxx hűtőnek még nem néztem utána)
Egyébként a7n8x van, de annyi indok gyűlt már össze a cseréjére, hogy lassan valóban esedékessé válik. -
Akheron
senior tag
-
Akheron
senior tag
Szia,
ezzel kapcsolatban érdeklődék: Bővebben: link
Nem tudsz esetleg más, kedvezőbb árú megoldást más gyártótól pl.? (Már csak azért is lényeges szempont az ár, mert két darabra lenne szükségem)
A cső végére rögzítendő műanyagelemeket nem lehet külön kapni? -
al_age
senior tag
Ahoj!
TTS, konkretizálódott a dolog, jövő hétfőn megyek Budapestre, ha szépen kérlek meg lehetne oldani, hogy egy kicsit korábban talizzunk, mint a bolt kinyit?
10 órára ér fel a buszom onnan cirka 50 perc az út a boltig. Tehát 11 körül ráérnél pár percre?
3 mm-es kék kábelharisnya kell 2 csomag, plusz ugye egy 12 centis venti (leginkább vagy a 21 dBa-s YS-Tech, vagy pedig a 26 dBa-s Silentmaxx). Ezek vannak raktáron?
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest