- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
Egyértelmű, hogy segitek
Hétfőn meló után megyek hozzád, kb. 4 óra fele oda is érek, és megnézem, mit tudnék segiteni
, és nagyon örülök, hogy rám gondoltál ezügyben
Sajnos még mindig nincs gépem
, de valamilyen formában megpróbálok majd jelen lenni a topikban, előreláthatólag szept. 8.-án tudom elinditani az A64-ASRock hadműveletet
-
al_age
senior tag
Hát tudod én is szívesen kilátogatnék a szóban forgó rendezvényre, csak Budapest még mindig messze van.
Ettől függetlenül azért megpróbálok időt szakítani rá.
Viszont az már vicc, hogy ismét pont ebben az időpontban van (konkrétan 24-én és 25-én) a Fiat találkozó, amire megyek, tehát lényegében megyek Budapestre, csak pont az Infomarketre nem érek oda megint.
Tavaly is épp akkor voltam egyik barátommal egy pár pillanatra a boltodban, egy másik barátomnak vittem egy Titan VGA-hűtőt. Ha jól emlékszem akkor is Mod-Tech Hall-ra készülődtél, mi pedig akkor is Fiat-talira. A kiállítás előtt egy órával értünk oda, épp a plexi házon végezted a végső simításokat.
[Szerkesztve] -
^Sunrise^
tag
Koszi az aggodast, de mi jo, folyo es patakmentes kornyeken lakunk, raadasul dombon, ugyhogy teljesen kizart volt az aradas.
Hogy aktualis legyek reszben, Lian Li hazikokat meg mindig tudsz hozni ugye? Amint ez ev vegere kifizettem a mocim utolso forintjait is, szeretnek majd benevezni egyre.Nem eleg a plexi haz, jo ha van otthon egy badogdoboz is.
-
Fade_Away
őstag
Ha úgyanúgy árulod a dolgokat mint eddig (ár = euro) akkor szerintem hihetetlen sikered lesz vizesek körében.
Mért?
pár példa:
-hydor l20 (legnépszerübb low cost pumpa)
nálad 17euro*245=4100Ft
Magyarországon legolcsobb helyen 6000Ft
a világ egyik legjobb blokkja nálad 35Eur=8500Ft
A magyarországon kapható blokkok közül pár:
-Zalman blokkok 11.000Ft és sokkal-sokkal rosszabbak mint nexxos
-innovatek X-flow 14.000Ft és sokkal-sokkal rosszabbak mint nexxos
-Magyar gyártmányú low cost HunFrost rev3 9000Ft és sokkal-sokkal rosszabbak mint nexxos
ergo minegyiknél olcsobb az alpha és mindegyikknél sokkal jobb
btw egy blokk van ami jelenleg 1-2Ct rátud verni alpacoolra ez a storm g4 és a g5 ezek ára viszont 85$ és 200$ ami 17.000Ft és 39.000Ft jelent ráadásul MOon beszerezhetetlenek. (G5ára azért annyi mert ezüst)
-Nézzünk pár gyári radit:
innovaRADI Dual (2x120mm) kb 20000 Ft
Nálad a http://www.watercoolplanet.de/ szerinti 4.helyezett 3x120as radi 49Eur azaz 12500Ft a dual(2x120as) pedig 39Eur azaz 9750!!!
Ergo mindenben 10-40%al olcsobb vagy és jobb.
Tényleg az ötletadónak nemakarod az első rendelését önköltségi áron hozni? -
cselt
senior tag
Volt a tesztben mindkét általad említett hűtő, de ahogy elnéztem egyszer sem tudtak jobb eredményt elérni a Cooler Master Hyper 6+-nál. Persze ez lehet attól hogy a Thermalright az alaplapra merőlegesen fújja a levegőt.
Ha valaki nem hinne nekem aki vajmi keveset ért a dologhoz akkor nézze meg a cikekt:
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
vakarcs
aktív tag
vagy van a CM Nb borda az 37,5×37,5 mm és öntapis ez kb. milyen magas... ára? mert van itt egy zalman NB47J csak ez már nagy
ez már sajnos nem jó... (mármint semmi baja... csak a célra nem jó...)
mod: a south bridgre kell... mert sajna melegszik rendesen és nem akarom a pci helyeket kitakarni egy magas bordával...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Mennyiért postázol nekem 2-t belőle? Még valami: Nincs olyan elosztód, amivel 2 ventit egy csatiról lehet üzemeltetni? Mind 12 V és mind 5V-os üzemmódon is akár, tehát olyan mint egy molex leosztó, csak ez ventihez van! Ezt is számold hozzá ha van + 2 venti +pk és mond az árat, én meg bólintok!
-
al_age
senior tag
Ami azt illeti meg vagyok győzve, pont azt kaptam ezzel a hűtővel, amit vártam.
Annyi kis komplikáció volt, hogy a Zalman rambordákat meg kellett cserélnem a kártya két oldalán, most a gpu felőli oldalon vannak az alacsonyabbak, azok fértek be alá.
Rheobus-ra kötöttem, mert az Arctic honlapján azt tanácsolják, mert a legtöbb Ati kártya ventivezérlője elég tré.
Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Ugye a pénz is odaért? -
operator10
senior tag
-
Fade_Away
őstag
No ennek nagyon örülök, igaz még gyüjtenem kell egy picit a rendszerre.
btw lehet komolyabb kapcsolat szintjén is érdemes lenne beszélned velük, mivel kis túlzással elmondható, hogy a legjobb ár/teljesítménnyel rendelkező és legjobb blokkokat ők gyártják és MOon jelenleg senki nem forgalmaz semmilyen csúcs blokkot/komplett rendszert igény meg lenne rá. -
operator10
senior tag
Akkor viszont segítened kell
Ami nálad most van, a Big az mit utd?
A helyzet a következő.Chieftec bravo nagytoronyra kellene.Az oldallapon van két db 3000-et forgo venti.És iszonyatosan hangosak.Többek közt azért mert az oldallap acél és szörnyen berezegtetik a ventik.Tehát nagyvonalakban erre és a többi ''álltalános'' zaj kiküszöbölésére kellen a szigetelés. -
operator10
senior tag
Nembiztos hogy kell, kellene.De ez tűnik a leg egyszerűbb, leghatékonyabb és legolcsóbb megoldásnak.Egyébként Asus x600pro td a kártya.Plusz a réz ram hűtők és már lehet is húzni ezerrel
Bár egyelőre ez csak elmélet, de a lényeg hogy nyilván kivitelezhető lenne.Mikor fog működni az oldalad?kellene ismerősöknek néznem még pár dolgot.Pörög a biznisz
-
al_age
senior tag
Akkor csak én voltam eddig vaksi.
Valószínűleg venni fogok egy VGA Silencert, most épp nem jön be a weblapod, de ha jól emlékszem, ATI Silencer 1-est már nem láttam az árlistán, 9800 pro-ra pedig csak az jó, plusz ugye a szóban forgó VGA Sil.
Nem tudom mikor megyek érte, még a nyáron jó lenne, de valószínűleg megint valamikor délelőtt pofátlankodnék oda érte, ha nem baj...
Ja és még egy kérdés, ha netán a PC-Cooling-on lesz Casetek 1022-es 130 Euro-ért, akkor az körülbelül mennyi Forint lenne Nálad vásárolva?
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Nem gond
Sőt ha még tudod tegyél már bele a csomagba légyszi:
4db azaz 2pár Coolermaster réz RAM Hőelosztót.
1db SF-120/16 Ventit
2db Fém porszűrőrűcsot 92mm-est.
Ha már késő akkor jöhet ''külön'' csomagban is.Majd biggyeszd már be ide, vagy mailba hogy sikerült e feladni, és hogy pontosan mennyit utaljak még.
Előre is köszi -
al_age
senior tag
Üdv TTS!
Érdeklődnék a VGA Silencer rev. 3. hangja felől, konkrétan az érdekel, hogy le lehet-e halkítani _nagyon_ halkra?
Most a legnagyobb Zalman passzív vga hűtő van a 9800 pro-mon, egy zöld 8 centis YS-Tech ventivel megtámogatva és a probléma ezzel az, hogy ez a kártya így ebben a formában egy kazán. Fűti a házat rendesen, ezért nézegetem ezt a hűtőt, mivel jókat hallani róla és ugyebár kitolja a vga melegét a házból. (Biztos emlékszel még, volt egy Ati Silencer 2 hűtőm még a 9600 xt-men, ami nagyon jól hűtött, viszont volt egy halk kattogó hangja, ami sajna szabályzáskor sem szűnt meg, ezért érdekel ennek a hangja ennyire.)
Más:
Egy finn weblapon találtam Casetek 1022-es házikót és biza 130 Euro az ára...
Pontosan ettől féltem...
Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest