Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
-Jackson- #2288 üzenetére
Semennyivel nem jár, mert nem cserélem ki.
A táp te felelősséged.
Meg vagy van benne rendes venti csati, akkor neked is megy gond nélkül, vagy forrasztani kell, azt meg úgysem tudok.
A cserélendő ventiket - végtelenül lekötelez az ajánlatod - de mi a lószarnak tartanám meg? -
al_age
senior tag
Esetleg ezen gondolkozz el szerintem:
Bővebben: link
Csavarozni csak az alaplapot meg a tápot kell, 7 db 8 centis ventihely van a házban, masszív, szép....
Pár hete vettem ilyet és csak 20 ropi
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Zsuppszika!
-
-Jackson-
őstag
hali
ha eljutok odáig hogy megtudok venni két noiseblcokert a tápomba, akkor ki is tudjátok nekem cserélni benne a helyszínen? (vidéki vagyok és egy délelőtt leadom-délután viszem móka tetszene. ha megoldható akkor mennyi pluszköltséggel jár ez? (a cserélendő ventiket megtarthatod)
-
bendi
tag
mindig csak a pénz, meg az evés
Ezzel van nekem is bajom
Esetleg tudnál ajánlani egy hasonló minőségű, fekete, jólszellőző házat, amiben kényelmesen elfér az alaplap az egyéb bedugott vackokkal?
Márcsak ha mégse jönne össze az áfázás,
mert akkor lesz a ráfázás...
hohhooo, de jó kis fűzfapoéta vagyok így ma délelőtt -
tts
addikt
Csá - jó reggelt.
Már írtam neked a másik topicba.
Ugyan ezt ismételetem el.
Ne törd a fejed ilynen hogy XP-120 és Delta 120 - ez már szó szerint elvetmült kombó - egy szer tényleg összekéne ereszteni egy vizes rendszerrel - a 323 m3/h már irgalmatlan levegő mennyiség, kipróbáltuk, valóban szobaventilátor jellegű.
A zXP-90 és a Sanyo egy nagyon erős nagyon kultúrált és nagyon jó árú igazi tuning kombó. Őszintén és bátran ajánlom. -
Fido01
aktív tag
persze el lehet rajta gondolkozni hogy akkor egy XP-120 egy sokkal komolyabb ventivel megveri az XP-90-et de itt már azt kell eldönteni hogy szükség van e rá (na erre volt nehéz rájönnöm) és ha nem akkor felesleges az a kölcségtöbblet
-
Fido01
aktív tag
hello
TTS láttam egy cikket http://bestpc.hu/print.php?content.21.review (te vitted a teztelnivaló nagy részét) és itt egy közepes ventivel az XP-90 nem sokkal marad le az Xp-120 tól szóval arra gondoltam hogy ha egy XP-90 + egy Sanyo Denki páros mennyire jó eredményt érne el (mert ott a 2.4@3.2 46C volt és az nem is olyan rossz sőt... akkor egy jobb hűtővel még jobb lehetne )
MOd: most látom csak hogy ezt említetted nekem régebben hát csak tudsz valmitkezd összeállni a kép
[Szerkesztve] -
-
bendi
tag
Szia TTS!
Fekete Stackert plexi oldallap és táp nélkül tudsz-e szerezni, és ha igen, mennyiért?
Vennék még hűtést is procira... az van a boltban mindig? Meg lehet nézegetni? Lehet tanácsot kérni? -
zsolesz86
csendes tag
ment mail!
-
Xidex
tag
Kiváncsi vagyok erre a blokra
, főleg azért is, mert a BestPC-n jelent meg elsőként róla infó a magyar oldalak között. Najó, nem akarom hogy lássák, hogy szeretem a TR-t, de sztem én leszek az első magyar hardver oldal, aki tesztelni fogja
-
sz.j
nagyúr
Egy kis érdekesség:
Bővebben: link -
Fido01
aktív tag
ok kössz innen is látszik mennyire értek én az ilyen luxushűtőkhöz majd még szétnézek de szerinted biztosan elvinna az XP-120 ??? mert nekem az lenne a lényeg ja igen itt úgyis tudjátok javon melyiket érdemes venni mivel a gépem a következő :
2.4 NW
asrock P4i45PE
512Mb Noname ram 333-as
valami Tian hűtő (szar)
inno ti 4200
80Gb vinyó
300W-os noname táp
hogy vegyem vegyek egy 6600Gt + 2*fél giga 400 ramot még és eladom a mostanit + egy táp valmi középkategóriás vagy
vegyek egy ilyen Xp-120-at komolyan hűtéssel + abit IC-7 Lap + 2*512 400-as ram
ja és mindkettőhöz 1-2 házhűtő játékhoz kellene tudom hogy ott a VGA sokat számít mégis úgy gondlom hogy a második variálció jobb lenne már csak azért is mert akkor dula channel 1 gb ram komoly alaplap jó tuninglehetőség ha megy a proci 3.2 vagy afelett akkor már szerintem nagyon jó
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
tts
addikt
válasz
Old Death #2251 üzenetére
minden TR hűtőre tűkkel rögzítjük a ventiket, ergo nem megy rá pl 120-as venti SI 97-re csak 92
van elvileg két féle 120 OEM NB ventim kék és piros, de meg kell néznem, lehet hogy csak kék van, ez amúgy penge ventike
csak bátran költekezz - ''te csináltad a pénzt, nem az téged''
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
NorthQ és a Coolermate ventik kékek, nekem piros kellene, ha már világítós
utána néztem: Bővebben: link az alja fele... a lényeg, h halk
no most nem tudok dönteni... de majd egyszer eljön az idő amikor döntenem kell, h mi legyen, hajlok még mindig egy átalakító fele (1400 pénz) no meg egy pirosan világító Revoltec venti fele (2600 pénz) de nem tudomolyan határozott vagyok amikor pénzt akarok kiadni...
még egy kérdés: Thermalright SI 97 erre lehet feltenni ventit (ha igen mekkorát) láttam lukakat, de aztán a fene tudja... v fölösleges?
majd még megnézem a teszteket ill. h melyik lenne a legköltségkimélőbb/ hatásfokban a legjobb... -
tts
addikt
válasz
zsolesz86 #2247 üzenetére
bassz ilyen szó meg nincs is hogy: Arctixc
[Szerkesztve] -
zsolesz86
csendes tag
Arctixc Fan 3 48 m3/h - 0,8 Sone kerámia csapágy
ennél mit jelent a 0,8? a hangját ?! -
tts
addikt
válasz
Old Death #2242 üzenetére
- nincs egyértelmű átváltás - egyik hivatalosan asszem hangnyomás, másik hangosság, van valhol egy régebbi 6800 NV 5 topic ott hivatkoztam egy cikkre, lényeg, asszem a 0,5 Son már elvileg nem igazán hallható, de ez nem bizti, utána kéne néznem (nézned?
)
- Ceramic - nemtom, most hozattam először, olyan csúnya, hogy ebből egyszerűen kellett rendelni
- nagyon a NB totál korrekt, színe, szokásos áttetsző keret kék lapát, az oldalmon is vannak képek - szerintem a világ legszebb ventije
ja és világítósba nézd meg a NorthQ ventiket, vagy Coolermate -
Old Death
senior tag
na akkor ezekről kérnék bővebb felvilágosítást:
Arctixc Fan 3 48 m3/h - 0,8 Sone kerámia csapágy az a sone mit jelent dB-ben?
a kerámiacsapágy mennyire tartós?
őt ismerem a kicsi testvére van (14dB-es házvenitbe) YS-Tech FD 1281251B-2A 40 m3/h - 17 dBa
no meg ő: Noiseblocker S2 23-50 m3/h - 11-19 dBa az adatok mennyire helytállóak? színeket tudsz mondani? mármint a lapát ill. a keret színe, no meg műanyag v fém
tudom mé nem nézem meg a gyártók honlapjait -
Allien
veterán
Sikerült beszereznem egy ThermalRight SI97+YS-Tech FD 129225 B (83 m3/h - 33,1 dBa) venti kombót ''használtan''. Egy mobil Barton hűtése volt a feladat, amivel eddig egy Spire Wishperrock IV küszködött. Pontosabban, 2200 Mhz-ig (3200+) még elvitte, de feljebb már hibázott prime 95 tesztelésnél (5 óra után). Illetve, játékból is ki-ki lépegetett néha, és volt ujra indulás is, random. Tehát, 2200 Mhz terhelve 70 fok körül volt (proci max 100-ig bírja). Hűtő csere után, ami egyáltalán nem volt könnyü, de ez inkább az alaplap gondja (a hűtő csatlakozója túl közel van a cpu-hoz, emiatt ebben az esetben a borda alá került), ugyan azon beállitások melett terhelve 63 fok a CPU!
De, ezzel nincsen vége! Feljebb tornáztam 2330Mhz-ra, 6 óra teszt után is gond nélkül muzsikált.Most próbálom 2455 Mhz-n (fesz 1,77V), jelenleg 69 fokos, 3,5 óra teszt után. Reggelig megy, ha nem ál meg közben.
[Szerkesztve] -
tts
addikt
jaj bátyám - www.tts-kft.hu
az első kettő közül az egyik a hűtő a második a venti, a második kettő szintén
arról a ventiről én nem tudok nyilatkozni, de a 92 CFM úgyszólván kizárt, az 156 m3/h - ennyit egy komoly 38 mm vastag 9 lapátos Delta tol, kb. 50 dB-en
ja, és bocs, de nem tartok TT ventit -
Fido01
aktív tag
tényleg ezek jobbak a bigwaternél vagy nem (hosszútávon olyan 1 óra teljes terhelés után CPUburnnal gondolom ott mutatkozik meg igazán)
-
Fido01
aktív tag
hát akkor ha már veszek akkor már ne éppen legyen szerintem az első 2 közül melyik a jobb és mennyibe kerülnek ???
MOD : egy vincsim van de akkor jo lesz igy ja és láttam valmi 90-es thermaltake ventilátort mely max fordulaton olyan 92 CFM volt ami szerintem jó ilyened esetleg van (igaz xannyira még nem aktuális de azért kérdezősködök ha nem baj)
[Szerkesztve] -
Fido01
aktív tag
ja igen és még egy kérdés a HDD-t is lehet jó volna hűteni arra nem akarok sokat áldozni és hogy lenne jobb megoldani konkrét HDD hűtővel vagy egy 90mm-es házhűtővel elvezetni a hőt alóla
-
Fido01
aktív tag
csá
tudom nem igazán ide tartozik de azért megkérdezem találtam pár meggyőző tesztet a Bigwaterről csak nem tudom eldönteni hogy az most jó vagy nem nekem arra kéne hogy a 2.4-es NW procimat kb 3.2 Ghz-n vagy afelett járassam . a kérdésem a következő elbírja egyáltalán stabilan a proci ezt úgy hogy nem 200fokos + ha elég hozzá mondjuk egy 7700Cu akkor az még jobb lenne nem kell hogy folyadékhűtés legyen csak jó hűtőteljesítmény az meglegyen esetleg tudtok valmit ajánlani még (nem feltétlen vizhűtésre gondolok) kb 20-25 ezrem lenne rá ezért gondolom vagy ezt a Bigwatert vagy valmi léghűtést lehet venni .Esetleg mondhatnátok konkrét tippeket hogy mit vagyek jah és ha van teszt vagy személyes tapasztalat az se baj
kösssz a segítséget -
zsolesz86
csendes tag
Hi !
Ajánlj már nekem 92mmes ventit 3dbot és 1 db 80mmeset!
casetek 1020-5c házba kéne nem túl drágán... YStech et néztem
(lényeg hogy halk legyen és viszonylag sok levegőt is nyomasson)
előre is köszi
Zsolesz
[Szerkesztve] -
Domy
aktív tag
Szia TTS!
Valszeg kellene egy Thermalright XP-120 és egy 775 keret hozzá... milyen ventit tudnál ajánlani hozzá? Amennyire tapasztalom, egy heathpipe cuccnál a nagy légáramlat nem hoz sok teljesítménybeli növekedést... tehát valami halk tipus kellene! -
Sub-S
senior tag
Nagy terhelés alatt sem növekszik a hangja?(vagy már alapból max terhelésen nézted?
)
A 400-as áránál elírás van a honlapodon, a nettó/bruttó érték megegyezik, remélem a bruttó a helyes és a nettó van elírva, mondjuk korábbi tájékoztatásod alapján egyiknek sem felel meg,
vagy ez most valami akció?
-
T-
tag
tegnap hoztam el a ház oldalát
itt az ár amit mondtál bocs írtál
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Zsupppszika!
-
tts
addikt
Kezd közelíteni elképzeléseimhez.
Ys-Tech: 40, 60, 70, 80, 92, 120 (14 féle)
Papst: 20, 40, 50, 80, 92, 120 (9 féle)
Noiseblocker: 80, 92, 120 (9 féle)
Delta: 60, 80, 120 ( ! )
NorthQ: 80, 92, 120 (5 féle)
Silentmaxx: 80, 92, 120 (6 féle)
Arctic Cooling: 2×80
Coolermate: 80, 92
Ez 50 venti típus raktárról!
Egy új hír személyesen Neked: már van a NB 92 mm SE 2 Black, és jön a 80×20 mm vékony kéklapátos S1. Köszönhetően Neked! -
tts
addikt
Lenne ha nagyon akarnám, de ezt csak a Frozentől tudám jelen pillanatban hozni, az pedig már nem a legkedvezőbb ár lenne.
De szerény véleményem szerint aki most szétnéz az oldalamon és nem talál magának megfelelő ventit, az vagy festi magát () vagy annak már úgysem lenne jó semmi. Szerintem jónéhány tőlünk nyugatra lévő cég sem tud ilyen kínálatot felvonultatni.
Táp - még nem hallgattam meg a 400-t, de hamarosan ez is megtörténik. Ára 24960,- bruttó.
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest