- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Aktív témák
-
al_age
senior tag
válasz
Gorneck #2496 üzenetére
Találtam guglin egy képet a halkabbik 12 centis Silentmaxx-ról, ahogy néztem a teljesítménye pont nem volt rajta, ilyenkor az áramerősséget szorozd meg a feszültséggel.
A képen 0,15 Ampert láttam a matricán a feszej meg ugye 12 Volt. Tehát 1,8 Watt. Simán vinni fogja egy csatorna ezt a kettő ventit.
MOD: vagy a teljesítmény, vagy a felvett áram minden ventin fel van tüntetve.
[Szerkesztve] -
al_age
senior tag
-
Derrol
csendes tag
Üdv Tts
Nem mondom a gyorsaságod az nem semmi. Már meg is kaptam az AC hűtőt.
Szerintem elég jól néz ki. Este kipróbálom
Köszi: -
Gorneck
legenda
Egy gyors kérdés! A zalman ventiszabályzójára is rá lehet két ventit kötni egy Y kábellel? Elbírja?
-
Gorneck
legenda
-
al_age
senior tag
-
Derrol
csendes tag
Bocsi, de nem tudom mit kutyultam el. Kétszer jelent meg az előző hozzászólásom. Természetesen csak az egyik él.
Köszi és üdv mindenkinek
[Szerkesztve] -
atomin13
aktív tag
megjött betettem , hát mit ismondjak , über naggyon halk ,még a poti sem kell hozzá , köszi ,
ja és 2 pin es ventiket lehet szabályozni, van hozzá valami?? -
Derrol
csendes tag
Üdv Tts
Ma elküldtem neked egy rendelést egy arctic 3 hűtőről.
Mit tudsz ezekről mondani? Nekem van ilyenem, igaz nem most vettem és nem is ez a fajta: Arctic-cooling pro tc. ez van.
Nem rossz ,csak alacsony feszen sípol, és elég nehezen veszi fel a fordulatot.
levegőszállítása nem a legerősebb. Az amit olvastam a honlapodon az a 48m3
az igaz? Kb mennyi az a 0,8 son?
Ja a Papst-al ilyen gondok nincsenek. Alacsony feszen is indul mint a rakéta.
Köszi válaszod előre is és várom a hűtőt. -
amargo
addikt
Kérsz még?
Most vettem csak észre a honlapon:
4 Pin/3 PIN Molex átalakító kábel ventilátorhoz
2db
Hosszabbító 3 PIN ventilátor kábel hosszabbító
2db
Y-3 kábel ventilátor elosztó 70 cm
2 db
ezekből is bespájzolnék még
hozzá lehetne csapni az eddigiekhez, vagy valahogy külön kell jelezni. Ha jól láttam ma csomagolnátok, remélem még nem késtem el
amargo -
Derrol
csendes tag
Üdv Tts
Ma elküldtem neked egy rendelést egy arctic 3 hűtőről.
Mit tudsz ezekről mondani? Nekem van ilyenem, igaz nem most vettem és nem is ez a fajta: Arctic-cooling pro tc. ez van.
Nem rossz ,csak alacsony feszen sípol, és elég nehezen veszi fel a fordulatot.
levegőszállítása nem a legerősebb. Az amit olvastam a honlapodon az a 48m3
az igaz? Kb mennyi az a 0,8 son?
Ja a Papst-al ilyen gondok nincsenek. Alacsony feszen is indul mint a rakéta.
Köszi válaszod előre is és várom a hűtőt. -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
Viktor77
titán
válasz
Gorneck #2464 üzenetére
Elküldenéd mégegyszer az ezzel kapcsolatos képeidet? Sőt, minden képet ami a házcsendesítéseddel kapcsolatos. Köszönöm.
Igazából az a gond, hogy oké, hogy csendes 8 centisek, de kevés friss levegő jut be a házba. Ha beteszek én is oda 2 12 centis ventit (tényleg, milyen ''hangosak'' ?) akkor ezzel megspórolom a vinyók elött lévő két ventit is? És úgy vettem észre, hogy hátra felesleges két kiszívóventit rakni, mivel azok a procihűtő elől szívják el a levegőt. Jól látom? Javíts(atok) ha tévedek.
TTS: Régebben láttam az oldaladon ilyen gumikeret-szerűséget (nem tudom mi a neve), amit a táphoz kellett rakni, és úgy becsavarozni. Ilyened van? Mert ma keresgéltem, de nam találtam. Természetesen nem kizárt, hogy én voltam vaksi. -
Gorneck
legenda
Munka van/volt/lesz bár az éves záráson már túl van a cég! A meló egyébként egyre jobban tetszik, ahogy az új AMD-s konfigom is bár vannak sötét foltok és hiányosságok! Lassan már nem csak egyedül viszem a szerver és pc üzletágat, mivel 2en leszünk ismét a szakba! Suli megyeget, de nemtok annyi időt rászánni mit amennyit kéne!
Mindkét autó mögvan, bár az Alfa lehet nyáron eladásra kerül és akkor marad a Bogár! Már várom a tavaszt, hogy lehessen végre az udvaron bütykölni és végre a háznál is dolgozni! -
atomin13
aktív tag
esetleg tudnátok inno 6600 gt -re (ags) valami halk hűtési megoldást ???
Csak annyi lenne a gond hogy max 2.5 cm magas lehet , bareboneba kellene, és vastagabb hűtés nem fér be -
Viktor77
titán
Hi tts!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Casetek 1018-as házba, az oldalsó felső ventihelyre be lehet-e valamiképpen rakni egy 8->12cm-es ventiadaptert? Tudod, itt ilyen bepattintós megoldás van, és így nem tudom, érdemes-e rendelnem egyet, mert nem biztos, hogy egyáltalán be tudom-e rakni.
Köszi a választ! -
atomin13
aktív tag
hali , ugynézki megjött a csomag, holnap veszem át....
-
zsolesz86
csendes tag
Elég jó....
hangja az nem nagyon van.... monnyuk azér persze csak fujja a leevegot!
5 (3 NB 92mm és 2YS-tech 80mm)ventivel ha mind megy akkor a gépem hűvösebb mintha le lenne véve minden oldala.... nagyon zsir! (casetek 10205c)
azér türelmetlenkedtem mer addig amíg nem jöttek meg a ventik addig le kellett venni az oldalát mer különben nagyon melege volt! de mostmár fasza! -
zsolesz86
csendes tag
Megjöttek !
bocs hogy zaklattalak... csak szokatlan volt a posta gyorsasága! -
tts
addikt
válasz
zsolesz86 #2453 üzenetére
Zsolti, isten bizony volt olyan vevő már akit 3× vagy 4× küldtek el a postáról, aztán nem győztek elnézést kérni
volt már olyan, hogy az egyik postás kivitte nem tudta átadni és benn a hivatalban elrakta, elutazott, a másik nem is tudodtt róla, szóval tudnék mesélni - de végül mindig minden meglett
kitartás -
Fido01
aktív tag
csáó
megintén meg a rettentő jó kifejezőképességem
a kérdésem a következő találkoztam az oldaladon ezzel az Air duct egyenes cuccal és ugye ez 100/80-as ami azt jelenti hogy 10 cm hosszú és 8*8cm ''széles'' ha jól tudom ??? és ekkora akkor egy XP-90 vagy XP-120 hoz lehet használni mivel azok nagyobbak mint 8*8 cm . vagy nem kell hogy teljesen ott legyen a légcsatorna a hűtőnél ?? (egy 1 max 2 cm-re gondolok) és ez milyen hűtőteljesítménynövekedést okoz ha használatban van egy ilyen a számítógépben ,mivel elég jókat hallottam róla és kipróbálnám én is . Tetszik nagyon
tisztelettelFido
-
amargo
addikt
Bezony, kapva az alkalmon és előre látóan egyből többmindent is rendeltem
Elkültem a megrendelő lapot, gondolom jövőhéten hétfő-kedd környékén adjátok fel a cumó?
Azt elis felejtettem, utánvétel kell fizetni ugye?
és a szabályzóhoz járnak az Y cuccok, amit a 3pin es ventire kell rányomni és úgy jön a szabályzóhoz.. ha jól láttam valahogy így van. De ha nem, akkor a kérdés, hogy jár e hozzá minden, amivel 4ventit lehet szabályozni, vagy csak a készülék van?
amargo -
zsolesz86
csendes tag
és még mindig nicns itt...
rendeltem:
Név: Pintér Zsolt
Cím: 5300 Karcag Pf. 79
Számlázási cím (Cég neve és címe) Cuman-oleum Kft. Karcag Szivárvány u. 2/a
Telefonszám: 06703310601
Egyéb közlendők: Noiseblocker SE 2 Blue(92mm-es)- 3db YS-Tech FD 1281251B-2A(80mm-es)- 2db -
amargo
addikt
Szia tts!
Ajánlották itt:
Bővebben: link
hogy nálad :
lehet kapni, ilyet:
és láttam, hogy postai utánvétellel, vagy futárral viszitek ki a cuccokat. Ez, hogy megy pontossan? Mi a költsége a futárnak.. vagy a postai utánvételnek.
Ventilátor rögzítő rezgés csillapító, valódi gumi, 4 db/csomag
4csomag
Thumb Screw nagyfejű csavar
itt nem tudom, hogy darabra megy-e.
de 8db kellene (hátha elveszik vagy valami)
várom válaszod
amargo -
zsolesz86
csendes tag
ment mail
-
Sub-S
senior tag
A NorthQ tápokban 7 v 11 lapátos ventik vannak?
-
Sub-S
senior tag
Bizonyos összeg feletti vásárlás esetén van valamilyen mértékű kedvezmény?
Nem milliókra gondolok, hanem mondjuk 50e v 100e fölött. -
citkar
addikt
üdv
kellene egy két venti,majd valszeg,hogy tudom nálad ezt beszerezni,pesten elérhető vagy? lehet egy ma kellene,majd ahogy alakulnak a dolgok
köszi,helló -
T-
tag
hi tts
vazzee!!!
ilyen csak velem történik meg tuti,tegnap egész nap azon totóztam menjek vagy ne menjek, de milyen az ember lusta minta bűn,időm enegiám lett volna csak gondoltam hogy így kényelmesebb, hát nesze nekem, így jártam
persze tudok várni (kénytelen vagyok) a kövekező szállítmányra
próbálok türelmes lenni de hát tudod milyen ha az ember fia ki néz magának valamit és nem tud hozzá jutni !? (asszem hisztizni fogok)
előre is köszi T- -
al_age
senior tag
Most nézem TTS a honlapodat és azt a konklúziót kellett leszűrnöm, hogy baromi gyorsan fejlődik a KFT. És ahogy elnézem nagyonis jó irányba.
Csak így tovább. -
al_age
senior tag
midnight up
áh, siet az órám
[Szerkesztve] -
Fuxy
csendes tag
Helló tts hallottam rólad egy másik fórumban hogy tudsz szerezni hűtőket!!
Meg is adta az egyik gyerek egy cégnek a honlapját ahol meg lehet rendelni ( VGA RAM hűtés Tiszta réz ) és azt szeretném kérdezni hogy Miskolcra mennyi lenne a postadíj
Ja meg hogy ezekhez van hőelvezető paszta???
Előre is köszi!! -
T-
tag
üdvöz légy tts
jó ujra itthon mi?
kéréssel fordulnék hozzád, érdeklődnék...A...házikó felől
Silentmaxx ST-11 big ház gyárilag hangszigetelt, fekete
pontosabban ami engem érdekelne az az hogy lábak nélkül milyen magas vagyis be e férne az asztalom alá (lábastól nem fér el)
fontos lenne a pontos méret mert a VELE foglalkozó oldalakon biztos csak a lábakkal együtt mért adatok vannak meg.
sajnos a lehetőségeim korlátozottak magasság terén vagyis ha van rá lehetőség akkor sk tedd meg mérőszalaggal nekem ezt a szivességet.
ha jók a paraméterek akkor pénteken ismét lerónám a kötelező áhítatot szentélyedben
előre is köszönöm a fáradozásodat.
egy hívőd -
Gorneck
legenda
Zsupppsz!
-
tts
addikt
válasz
Winetoo001 #2414 üzenetére
na-ná hogy jöhetsz
lehet már voltál is? -
Winetoo001
tag
Szia TTS!
Mehetek ma hozzád 5 körül? kéne pár venti vmi csendes fajta. -
tts
addikt
válasz
BobChemistry #2406 üzenetére
fehér szerintem nem is létezik, alu szín van nekem is
-
Krix
őstag
Szia TTS!
Az én megrendelőm befutott? (ventik + szabályzó + 3 pin hosszabbító) -
Amigo78
senior tag
válasz
Amigo78 #2405 üzenetére
azt hiszem erröl beszélgetünk
emilcimed élmég ami az infoban van? -
BobChemistry
őstag
fehér színű előlapi panelja van vkinek eladó?
-
Amigo78
senior tag
válasz
Amigo78 #2403 üzenetére
ö lenne az?
mondj egy emilcimet megy levél -
Amigo78
senior tag
válasz
Amigo78 #2400 üzenetére
nézd Bővebben: link
pl ilyesmi kéne
Aktív témák
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest