Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
Aktív témák
-
-
tts
addikt
válasz
Gabi[mf] #3190 üzenetére
Na most mielőtt még te méltóztatnál megsértődni - azon kellene el gondolkodni, hogy vajon véletlenül piros topic ez vagy talán mégsem véletlen.
Megsúgom nem véletlen - ezért ha nem haragszol, ugyan nem szarjuk le a hazai terméket, de azt, hogy itt mit árulok, én döntöm el.
Én viszont TR-t importálok,egyedül és hivatalosan - leköteleznél, ha legalább nem tt-znéd le. -
Hy.
12cm-es silentbreeze-t tudsz (vagy tud-e v.ki) szerezni? (plusz rá való rácsot, v.mi olcsót) A kék lenne az igazi, de ha fekete, az se nagy gáz...
(nem olvastam végig a topicot...)
Ha igen, és az ára is jó, kéne 4 db!
Előre is thx. -
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
P4Laca22 #3191 üzenetére
őőőőő nem akarok kelletlenkedni de YS-Tech? van kb 50 db az egyik legjobból és közvetlenül tőlük és mind eladó mert nem azt rakjuk már a hűtőnkre, házhűtőnek is jó a száma pedig
D128025HB. állandó fordulatú de leszabályozva nagyon csendes és jó a légszállítása is az árat pedig azért nem írom ide mert ha itt szeretnétek majd forgalmazni ha egyáltalán megveszitek akkor ne engem keressenek meg.
nos érdekel? -
-
Gorneck
legenda
Tudom már kérdeztem vmikor...mikor érkezik tápgumedli és UV dögrács?
-
Gabi[mf]
aktív tag
akkor nem kell senkinek? vagy nem akarjátok ezt is árulni?
és akkr lehetne erről is beszélni sokat...legaláb be lehetne sorolni vhova -
P4Laca22
tag
Noiseblocker S3 (30-65 m3/h=17,65-38,25 CFM - 14-26 dBa), ez megfelelő lenne?
amúgy itt tudsz válogatni kedvedre: Bővebben: link -
hefe
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki ilyen ventit szerezni: spire FD08025C1MT?
Esetleg valami hasonló adatokkal rendelkezőt?
80×80×25mm 12V 3000-3500 RPM 45.04 CFM ~0.16 A 28 dBA Two Ball -
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
Gabi[mf] #3179 üzenetére
Bővebben: link
tudok hozni minden menyiségben (mivel itt a gyár a hátam mögött)
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
akkor kell vkinek?
-
exile
tag
Szóval a helyzet a következő:
Ma megvettem a NorthQ Silent 400 W-os tápot tts-nél, beraktam a gépbe és észrevehetően halkabb lett az egész.
Nagyon állat!!
Köszi tts! -
harry
veterán
válasz
P4Laca22 #3140 üzenetére
proci fesz 1,55 körül van, szóval minimális emelés.
terheletlenül 38-40°, venti ált. 7v körül (hozzátenném tuning nélkül sincs nagy különbség), terhelten - igazából nem tudom pontosan, de asszem prime-al 55°ig ment. Mindez 1 ventivel, szóval nincs nagy légmozgás. Ha lenne +2 venti akkor szerintem alapon 30° körül lenne. Maxon nem tudom.
Egy tuning gépnél persze, h nem az a cél, h csendes legyen. Ha prescottom lenne sem cserélnék erősebb ventire - csak több kellene. -
-
P4Laca22
tag
Szerintetek a Glacialtech mit fog szólni ehhez? -
P4Laca22
tag
Sajnos nem vagyok egy elektronikai zseni
, ez is úgy sikerült csak, hogy egy havernál láttam egy ehhez hasonlót összerakva, csak én ezt egy kicsit továbbfejlesztettem
Ha te valamennyire otthon vagy a PWM-eket illetően, akkor összehozhatnánk valamit az én szabályzásom kiváltására -
P4Laca22
tag
Van két kép a Delta szabályzóról:
Még elég ''gányul'' néz ki a dolog, de már kezd formát ölteni
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
-
_az
senior tag
Hi!
Tts, tudnál nekem mesélni a noiseblockerekhez szánt potméterről? Egy rakoncátlan silent tower lehalkítására lenne...
Mellesleg i925x-hez tudnál ajánlani passzív hűtést?
Thx! -
T-
tag
tiszteletem
AZT még igaziban nem láttam én sem
viszont ezt:Bővebben: link
már igen, a külömbség csak annyi hogy az elején lévő aparát más mármint az az ajtó szerü izé amit én úgyis llefogok szerelni róla
valóban nagyon tetszetős de nálam a hely és berendezhetőség az első szempont
azért meg hogy nem nálad veszem inkább csak azért van mert onnan hamarabb magvan
a külömbözetet meg majd úgy is nálad fogom ott hagyni -
^Sunrise^
tag
Sziasztok!
Kicsit meglepodtem en is a ventiteszteken, nem pont ilyen sorrendet gondoltam. Mondjuk a Papstban nem csalodtam, de en a sajat tapasztalataim alapjan azt mondanam, hogy olyan ventit meg nem sikerult talalnom ami 1000-es fordulat felett hangtalan lenne. 700-800 korul mar eleg jo az eredmeny.
12-es Papstot is jol le kell csavarni, ha nemitasrol van szo, 1000-en meg azt is hallani egy kicsit.
Folyamatban van az uj gepem epitese, 1 heten belul kesz lesz elorelathatolag, majd teszek fel kepet, ha erdekel vkit a vegeredmeny. -
T-
tag
...reggelt
a hétvégén hozok el egy Tr Armor házat tele Tr ventikkel, kíváncsi leszek
ugyanis van nekem (és erre büszke vok) NB SX1-em és NB SX2-őm is na majd adok én a tesztnek na meg NB 92mm-es és 80mm-es ventijeim is vannak
hát kíváncsi leszek de mos sajna a fürdő felújjítás köt le
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Én, mint átlagjúzer, nem hallgatok senkire, megyek a saját fejem után, és sorra veszem meg a Deltákat
Ez csak poén volt
Ma sztem ha felkelek, benézek hozzátok (feltéve ha nem esik megint, mert akkor sz@rrá ázok), viszem a coolink=nb=akasa=...=...
ventit
, a ventiszabályzót csak akkor viszem, ha teljesen kész lesz, az akkor lesz jó, ha majd a Delta szabályzó elektronikája is benne lesz
. Ha megyek, be tudjuk majd egy röpke 2-3 percre röffenteni a GlobalWin tápcsodát? Nagyon kíváncsi vagyok a 2 nyolcasra, ami benne van, mit is muzsikálnak
-
P4Laca22
tag
1. kérdésem: mekkora fesszel nyomod?
2.: teljes terhelésen 45 fok?
Másik dolog: egy Prescottot hőleadásban egy NW-hez hasonlítani baromság (ezt azzal a tudattal mondom, hogy talán megnézted a konfigomat, ha nem, akkor ezen kijelentésem visszaszívva...). Nekem egykoron alapon 40-45 fokról indult a gép, és nem egyszer elérte a 70 fokot. NW-t tuningolni nem olyan nehéz, de ugyanezt próbáld ki egy Prescottal, ég és föld a különbség.
Ja és még annyit, hogy nekem is volt rövid ideig NW-m, és azt még a leggagyibb coolerrel is simán tudtam tuningolni egész belátható hőértékek mellett, szóval ez nem olyan nagy dolog, mint az, hogy egy Prescottot 3000-röl 3900-re húzol 1,6 volt mellett, és teljes terhelésen nem éri el a 60 fokot. -
-
exile
tag
Szia tts!
Holnap megyek hozzád tápot hallgatni.
Van a boltban most NorthQ Silent 400 W és Noiseblocker NT-4212P? Azokat szeretném kipróbálni, ha lehet.
Ami nincs szürkével az árlistán az biztos, hogy van raktáron?
Köszi -
tts
addikt
átlagjúzer nem is veszi észre ezt a szemét dumát, ő az árat nézi nagy boldogan és azt hiszi van egy NB-e féláron - érted
mondjuk én basztam el az egészet, nem kellet volna adnom Papst meg NB ventiket ehhez a teszthez - ez olyan volt Thermalright hűtőket adni tesztre 3 Ft-os akármi hűtőkhöz - az eredmény ua. lenne - ''mi 15 k ezen?''
de hát még is csak tanulom a számtek kereskedést - azért remélem annyira sosem jövök bele mint Kelly -
LukE
veterán
nem, azt nem akarom elhinni, hogy egy nyilvanos forumon hazudoznak.
Es azt sem ertem, hogy miert. Ha annyit mondtak volna, hogy majdnem ugyan azt az YSTech legkavarot mas szinben megkapod feleert kúlink matricaval majdnem ugyan azt ertek volna el vevoszam szempontjabol. Atlag juzer megveszi az olcso ventit, akinek meg van penze/ideje ventiket probalgatni, az ugyis probalgat. Ugytunik elbasztak... -
tts
addikt
Luke - egy világ dől össze bennem - csak nem hiszed, hogy tényleg a Kelly adja el a NB-t - vazze én voltam kint a cégnél és már eléggé ismerem is őket - eléggé fel vannak háborodva - persze a Coolink, vagy Kellytech, vagy mittomén ki kicsoda náluk egyáltalán, azt mondja majd, hogy egy dolgozójuk, tévesen írt néhány dolgot magán emberként egy topicban - passz.
-
LukE
veterán
Hat valaki nem eppen a teljes igazsagot mondja, mar csak az a kerdes, hogy mi is az igazsag.
Oszinten nem tudom, mit gondoljak. ''Kelly'' mar az egyik Ct tapos-garancias topikban is furcsa dolgokat irt.
De azt meg masodszorra sem akarom elhinni, hogy ossze-vissza hazudozna egy eleg nagy hazai nagyker alkalmazottja.
nyamind1, haggyuk.
nemtom, csak ugy irtam. Bar lehet, hogy ezzel mar a Vogonok keszitik elo az autopalyajukat. Elterelik a figyelmunket, es nem vesszuk eszre, hogy mi keszul -
Gorneck
legenda
''Pana másik kérdés'' Annyira más, hogy el se tudod képzelni! Sajna Papst vetim van és az nem a te kategóriád, de az xp120on jól mutat és hangtalan! 2db 12es NB-em van még, de nem tudok véleményt mondani míg más gyártó hasonló árkategóriájából nem hallottam mást! Egyébként sztem nagyon klafa...CM venti elbújhat mellette, bár annak az ára is vicces volt (1k)!
-
harry
veterán
válasz
Gorneck #3117 üzenetére
Kösz a véleményt
Pana másik kérdés. Nem mondtam, h a Coolink egy neves márka... csak azt, h tesztek/kinézet/gyártó szempontjából nincs sok különbség NB és Coolink között, ami azért furcsa.
Kellene vennem 3db 120as ventit csak nem tudom milyet. nexus/ys.tech/rev./coolink között gondolkodom. csak ez már egy kisebb vagyon : \ -
Gorneck
legenda
6db 8centis coolink 21db-es ventim volt és van...nos a hangja el fog kápráztatni! Förtelmes...Mondjuk teljesítmény/ár győztes még a mai napig nálam! De a panaflo 21db-es darabja sokkal halkabb, mint a coolink 21db-es ventije! Ne vok profi teszter se modder se semmi, de ha már mást is figyelembe kell vennem akkor nagyon is megérte azt a plusz pénzt a pana venti! Ez most nem szimpátia a topic tulajával, hanem saját véleményem!
-
LukE
veterán
bábelhal Bővebben: link
From: Company Blacknoise/Noiseblocker
To: Gyenes János Sent: Tuesday, May 17, 2005 4:20 PM
Subject: AW: Katasrophe - Coolink
The following Statemant is now from Noiseblocker
All Noiseblocker fan is produced only for us! and after our criteria and Specs!!
1.Coolink was later on the market than Noiseblocker and has 1:1 copied (one copied only from the Mercedes)
2nd Noiseblocker is since 6 years on the market and Coolink for 2 years.
3. We have in principle always different values than Coolink and that are provable in many tests!!
4. Sell one year coolink and one year Noiseblocker!!! you to see who you rauskickt. comes a large one... then biste with coolink away...
5th Coolink tries us always to kicken... however why has it it nirgendswo it created? All the same where??
6. 200,000 exhausts /Jahr speak for itself...
7. we give 3 year warranty with immediately exchange.
szerk: <gonosz> YSTech-tol kene meg megkerdezni, hogy ok vajon eloallnak-e 1 harmadik verzioval</gonosz>
[Szerkesztve] -
tts
addikt
válasz
Jim Tonic #3109 üzenetére
hát,... na figy, egy hasonló érdekesség:
Akasa - lehet ez is C.? -
Ha másolat, akkor ez az egik legdurvább a világon. És annyira durva, hogy ezért perelhetne a Noiseblocker. Szóval... -
harry
veterán
-
P4Laca22
tag
Nem tudom hogy voltál-e a MTH3-on, de ott is szinte a végtelenségig csendesítettek mindent, azt szinte minden gépen lehetett érezni, hogy mien meleg volt (főleg az ott beüzemelt Zalman Reserator...), szal ha hangtalan és cool hűtést akarsz, akkor vagy vízhűtés, vagy pedig egy jegy Grönlandra
-
harry
veterán
válasz
Versus69 #3094 üzenetére
nem érint, h öcséd miért sír - de revoltecből is van több féle. 120as, csúszócsapágy? Az SX1et minimumon használtam, míg a Rev ment 12von, és érezhető volt a zajkülönbség, amikor SX1et is feltekertem 12vra.
P4Laca22: te ventiket nézegetsz? azért ha odarakod mögé a kezed érezheted, h tol rendesen (gyári adat is 55cfm, amit nem neveznék kevésnek)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest