Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
nyah, vizpart utan mokoltam egy kicsit a kezem ugyebe kerulo ventikkel, kicsi delta teljes fordulaton jo gepet portalanitani

Ugy tunik, hogy 32kHz a legtobbnek tetszik, 8 ventibol csak a 92-es Zalman adott ki magabol ''erdekes'' hangokat 80-85% kozott jaratva. Ket delta egyutt kb kezmelegre melegitett fel egy kapcsolo FET-et ~35 perc alatt.
Holnap meg probalkozok (mert azert valamekkora kulonbseg meg mindig van az ''analog'' elfutes es a PWM kozott, bar szerintem ezt Bp nagyreszen mar nem hallanad a hatterzaj miatt) konder ralogatasaval mi valtozik.
Tekerentyu mukodik, ~negy fordulat van a 0 es teljes sebesseg kozott.
szombat kArton? -
LukE
veterán
nyah, juzer interfesznek hogy hangzik egy tekerentyu, amivel lehet fol-le tologatni a fordulatszamot, egy gomb a csatorna valtashoz, par led az aktualisan zaklatott csatorna kijelzesehez? (es a ledeket fenyvezeto szallal kivezetni az elolapra á'la Macro Black?
De ezt mar rad bizom, ennyire nem unatkozok
)
Meg 1-2 gomb beallitasok mentesehez/betoltesehez (max powah, ejszakai uzemmod, valami mas), az osszes csatorna egyuttes fol/le tekeresehez, mittomenmihez.
szerk: ja, tts. Mutattad azt a par kapcsolobol allo ventiszabalyzot. par napja gondoltam ra, hogy az szinte mar a tortenelem egy darabja
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
thx

Ami 8V-nak latszott, az nyolcvan valahany szazalekos kitoltesi tenyezo volt, annal foljebb valamiert nem akart menni a kijelzes, talan nem birja rendesen lezarni a fetet az 5Ft-os tranyo
(Kene egy szkop, de az mar vegkepp nem az ócso kategoria
)
De termeszetesen ki lehet nyitni teljesen a fetet, 12V pontosan nem lesz, esik a feten meg a forrasztasokon-csatlakozokon nehany szazadV
(es el is lehet zarni teljesen)
Nem a csatornak szoltak be egymasnak, hanem az 5 potmeter egyutt adott barom ertekeket, es a potikon levo feszultseget meregettem. Geprol vezerelve jol muxik. De szerintem eleg lesz egy tekerentyu is. <titokzatos szmájli>
Majd irok/dobok be kepeket.
ja,

[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Bővebben: link (DivX5.11 kell hozza)
(amikor kb latszanak a lapatok forgas kozben, az nem csak a fenykepezo hibaja miatt van
) (a billentyuzet nyomkodas en voltam, egyszerubb geprol allitgatni, mint osszevissza tekergetni mindenfeleket
)
kiprobaltam a kicsivel is, annak is latszanak a lapatjai ''minimumon''
sipolas nincs (hacsak nem hallod meg a 32kHz-et, 16-ot nagyon kozelrol alacsony fordulaton meg meghallottam). Kicsi (meglepoen kicsi) motorhang van. Alacsony (nagyon, amikot mar szinte levegot sem tol) fordulatszamnal langyos a motor korul a muanyag, nem ilyen alacsony fordulatszamra terveztek.
SW-t egy kicsit gyurtam, bekapcsolaskor szep sorban ~fel mp-es kesleltetessel egyenkent indulnak max. fordulatszamrol, es egy kis idovel kesobb mennek le a beallitott sebessegukre.
ja, volt nalam egy Radeon X850, na annak a ventiszabalyzoja meg rettenetesen morgott.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
erre a gepre gondoltam delutan: Bővebben: link nem kicsi

-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
oszinten? tapfesz es kommunikacios labak ott csucsulenk egy tuskesoron, szoval a nyak maradhat is.
(meg jo, hogy masbol kopipasztaltam a nyakot, es vannak rajta folos dolgok is
)
hogy mikorra lenne meg, arra passz, IR-el eddig nem foglalkoztam, es ha minden igaz, jovo het hetfo/kedd-tol egy-masfel hetig nem leszek net/gep kozelben.
Ha nagyon nem lenne hely potiknak, akkor vagy beljebb csavarozod a panlet
, vagy ha hajlnado vagy terminal programon keresztul irkalni a mikronak (es osszeraksz egy RS232 szintillesztot (nem bonyolult, egy IC, es nehany alkatresz)), akkor akar geprol is vezerelheted
Vagy veszel egy normalis hazat
Szerintem pentek du tts-nel talalkozzunk, ha minden rendbe, akkod odaadom, es megdumaljuk a tobbit. Program frissitest meg akar otthon is megcsinalhatod
Egyebkent mennyi hely van az elolap es az ajto belseje kozott? ~1cm mar boven eleg. -
LukE
veterán
en mar elvbol is csavaroznek

(egyebkent nincs messze a lian-Li V1000/1100-tol, es az enermaxnak is volt egy hasonlo haza, de ezzel kozelebb jutottak ahoz, amit ''idealis'' midi haznak neveznek.
(''kis'' gep a P180-ban:Bővebben: link -
LukE
veterán
sajna ez mar tenyleg durva.
Ugyan nem ajanlott direkt rairni valamire, hogy szar, de kicsit maskepp nezett volna ki, ha nincs ott a ''Tetszett'' cetli, es valami ilyesmi az utolso bekezdes:
A Zalman Reserator 1 Plus ugyan hangtalan, de de sajnos ezért kemény árat kell fizetni mind forintban, mind teljesítményben. Aki hajlandó a hangtalanság oltárán áldozni, nem akar túl sokat barkácsolni és szeretne egy szobadíszt, az elgondolkodhat egy Reserator 1 Plus beszerzésén. (masnak meg nem
)
Vagy valami hasonló. Egy leghutot ilyen szereplessel mar siman (es jogosan) ''kinyirtak'' volna. Raadasul aki elolvassa a cikket, nem csak a vegen a matricat, az valami ilyesmire jut(lsd. forum). Mintha valamire mar irtam volna, hogy ''ezt elb@$tak''... -
LukE
veterán
naja, de innen:Bővebben: link
Bar. Letekerek a palyaudvarig, keletibe be, rakoczi ut, nagykorut, talan meg gyorsabb is, mint a tomegkozlekedes. Csak a biciklim eleg ramaty allapotban van (izmaimrol nem is beszelve
)
Hmmz-> ...ha beleteszem, lehuti a labamat?
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
meg. Ha a venticsatlakozok kibirnanak ekkora aramot, akkor szerintem akar egy csatornan is. Amivel gond lehet tobb venti eseten, az a tapcsatlakozo a gep felol. De nem 10A alatti folyamatos aramfelvetel eseten.
tts-> ez az ize viszonylag alacsony egyenfeszre van kitalalva
szerk: 9.6A@12V? nóóóórmális, annyit a procim nem eszik
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Igen, a nyak egyik szelen vannak a venti csatlakozok, azzal szemben van egy tuskesor, arra megy csatlakozoval egy szalagkabel es a potik. Kabel magaban talan lerangatta volna a rez foliat hosszu ido alatt, jobb a bekesseg...
Heh, ami eleghet, az a tap felol jovo tapcsatlakozo, legalabbis ha raraksz 6 deltat teljes kakaon, akkor az kb otszor egy-ket amper(szumma 5-10A, azert annyit nem hinnem, hogy tenyleg egyszerre leszivnanak azok a ventik, de kitudja). Egy kis attervezessel meg lehet csinalni, hogy PCI-E VGA csatlakozot lehessen radugni, az tudna adni eleg kakaot
asszem van is itthon olyan aljzatom valahol
Akkora aramnak meg asszem nem orulne egy gagyibb csatlakozo.
Biztositekot is azert raktam bele, mert ha van valami rovidzar, akkor szerintem elobb kapcsol(olvad
) le a tap, mint a panelnak komoly baja lenne.
Szabalyzas meg kb 5%-os kitoltesi tenyezoig megy le, bar ennyinel szerintem mar nem sok dolog megy. Beindulassal nem lesz gond, majd meglatod
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
nem olyan sok az. VFD (ha nem csak a kepen van, hanem a dobozban is
) magaban eleg sok píz, ilyen aprosagokrol nem is beszelve mint: kis tap, taviranyito, pc-cooling es silversone vezetok nyaralasa
Persze meg igy is elegge sok. es szerintem nem csak mi csuklunk az ara lattan.
ja, a csocsert nem hajlando google leforditani ezt a nyomoronc oldalt emberi nyelvre?
hmm, most latom, hogy tobb mint egy Lian-Li PC73 SL? ize,
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
figy, otthagyod a kulcsot a labtorlo alatt, es majd megoldjuk.
Ha esetleg valtozas allna be a raktarkeszletben, az csak valami veletlen, vagy nyomdahiba lenne
Egyebkent reszemrol ok. penteken elore lathatoan raerek. Csutortokon csak valami egyelore meghatarozhatatlan delutani idopotban. -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
valszeg csak jovohet csutortok delutan vagy pentek.
tts-> nm. hatja, nehogymar nyugta legyen az embernek. Ja, ugyi telephelyeden ki van rakva a cegnev? Mert az is kell. Egyik megyeben nemreg azzal szorakoztak, hogy vegigjartak az osszes ceg telephelyet, ahol nem volt kiirva, buntettek... -
LukE
veterán
ja TTS, van a weboldaladon csomagkuldesre utalo akarmi? Ezt: Bővebben: link lattad?
(hivatalos valasz egy ''mostakkormiisvan'' levelre:Bővebben: link) -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
akkor jo.

Bogaras alatt azt ertem, hogy az egyik pwm csatorna nem mukodik. Masik negy mukodik. Pedig kene neki. Bogarirtani kell a firmwiret
Noiseblockeres elolap? Gondolm igen. Ha 6mm-es (asszem ennyi a szabvany lyuk atmero tekeros potmeterekhez.) likak vannak rajta, akkor csak bele kell rakni, es racsavarni a csavart. Levagni a tengelyeket rovidebbre, es valami tekero gombot pakolni ra.
TTS, van masik keped rola? Vagy van nalad olyan? Csak mert a nyak-darabot is rogziteni kene azert valamihez.
Most hetvegen inkabb nem. Ar? nem akarok most mast mondani mint eddig.
Kar hogy nincs tobb Delta-manias, sorozatban jobb lenne
-
LukE
veterán
kossz, oszinten szolva kb 10 percig gondolkodtam rajta, hogy belinkeljem-e. Kozelrol randa. Meg en tudom, hogy mi nem tetszik rajta. (egyebkent a nyak felet kopipasztaltam egy masik cuccbol, ezert van rajta nehany be nem ultetett alkatresz)
Felhasznalt eszkozok: munyomo papir, lezer nyomtato, vasalo, viz, maratoszer, kezifuro(0.8-as csigafuroval), paka. Progizashoz negy drot az LPT porton. Very low cost aramkor-epites
De elment vele kb egy delutanom, es nehany aprosag jobb lenne maskepp.
Monggyuk ha nem kiallitasi darabnak lesz, akkor ugyis mind1
szerk: ja, 13x9 cm, rogzitest majd meg kell oldani valahogy.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
randa, es finom. Bővebben: link

tobbet masnak itthon nem csinalok nyakot...
Az egyik csatorna bogaras, arrol meg megkerdezek nehany nalam muveltebb embert, de eddigiek alapjan nincs annyi ventilatorom, hogy zavarba hozzam
Azt viszont nemtom, mikor tudnank elesben letesztelni mert vagy masfel hetig itthon ulok (TTS-hez kepest vilag masik fele, ugyhogy csak ezert nem utanam az az egesz varost). -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Hogy on is legyek 1 kicsit: Bővebben: link
remelem majd jol megrendszabalyozza oket
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
program a nyak kozepen levo csippben lesz (amit akar pc-rol is lehet(ne) rugdalni, de egy rendes pc-oldali program megirasa most nem menne az alatt a nehany nap alatt. Ha van folos COM-portod, megmondhatom, hogy milyen karakterekre mit valaszol, es beszelgethetsz is vele, ha eppen nagyon unnad magad
. De sok jora ne szamits.) De a program benne frissitheto, szoval meg akarmi is elkepzelheto
Anyagilag szerintem ugorggyunk vissza a sacc/kb 5k-ra. Nehany dolgot meg meg kell vennem, ha osszeraktam (jovo het valamikor) szamolok.
szerk: ja, elolap. Gondolom szabvany (asszem 6mm) atmeroju likak vannak rajta, abba siman be lehet tekerni a potikat. A potik meg ugyis nehany cm droton logtak volna, hogy tuti elferjen.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
nyah, mivel a nyak kb 2cm^2-vel, a program meg par byte-tal lenne kisebb 5 csatornaval, ezert a nyakon/szoftverben meglesz a 6. csatorna, max nem forrasztom be oda a plussz alkatreszeket (ha kellene, utolag be lehet) Vagy belul lehet egy trimmer poti.
Ledeknek egy kezi furoval tudsz likakat furkalni, ha nagyon akarsz. De itt is azt tudom mondani, hogy a lehetoseg megmarad, max nem forrasztom be a ledeket.
Egyebkent kb valami ilyenre gondoltam, tudok egy fem hajlitgatassal foglalkozo ceget, ahol meg lehetett volna csinaltatni ket hely magas valamit. De ez igy olcsobb es egyszerubb.
'' Na majd beszélek a ''gyártóval''...'' ROTFL
TTS-> van ilyened likak nelkul, vagy mas kinezetben is? (tudom, nezegessem a te, es a partnered weboldalait...) -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
hmm, kék ledek? olyanom van 1 adag, de csak a hat kek led feltolja az arat kb egy ezressel.
Valamikor jo lenne kiprobalni, en sem szivesen adnam oda anelkul, hogy biztos lennek benne, hogy mukodik tobb Deltaval. TTS-nel valamikor? Max otthagyom nala ha nem sikerulne idopontot egyeztetni, csak nem rontja el
Elolapra van valami otleted? Nekem van, de az ujabb par ezer HUF lenne, es a vegen telleg elernenk a 20k-t
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
nyah, nyakterv folyamatban, de azert meg1x:
kell hat kulon szabalyozhato csatorna. (teljes kikapcs, ~10%-99% kozott szabalyozva, vagy teljes bekapcs)
3pin venti csatlakozok legyenek hatul.
hat poti elore.
ledes visszajelzes lehetosege megvan/lessz a nyakon, nemi drot + ellenallat + ledek kellenek a fenyarhoz. -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
figy, mindent meg lehet csinalni, de a vegen 3 nagy helyet foglal el, es 20k lesz csak az alkatresz bele

Ledek szinten megoldhatoak kulonosebb gond nelkul, szin? (ja, leteznek a deltak hangjahoz fenyeroben illo ledek is, azok rendesen meghajtva mar tenyleg a szemre veszelyes kategoria
. Monggyuk az aruk is olyan. 3W-os Top Power lomexnel 1600+fa, de a keszlet nagy reszet elkapkodtak nehany nap alatt
Luxeonok meg meg dragabbak, 5W-os Star V 7e+fa/darab! De valami brutalis fenyuk van (csak osszehasonlitaskent: normal nagy fenyu ledek ~30-150mW-ot esznek. Gazdag leszek vesze 1-et
)
Mod-klubb altalaban vagy olyankor van, amikor nincs idom, vagy amikor eppen messze vagyok, szoval alt. nem
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Ha van hely, akkor mehet 6 normal meretu poti+tekero, csak nem tudtam, hogy mennyi helyet szansz ra.
3pin csatik-> semmi gond, azt hittem nagy allat legkavarok nagy HDD/OD molexrol mennek (fordulatszam visszajelzes 99%, hogy nem fog mukodni, PWM egyik átka).
ja, remelem 5k eleg. -
LukE
veterán
jo, te biztositod a Deltakat es a fulvedoket

Laca-> Méret felvet(het) 1-2 gondot: Ugyan az elektronika nem foglal sok helyet ha nem lesznek gondok a melegedessel. De 6 ''rendes'' meretu potmeter forgato gombja mar bajosan fer be egy 5.25''os takaro lapra, ahogy hatulra 6+1 barmilyen csatlakozot sem konnyu bepreselni. Talan egy 12-es sorkapocs es abbol mehetne ki valami hosszabbito/eloszto. A tekergetesre meg vagy maradnak trimmer potik kis gombbal, vagy van mas otletem is, de azt nem kiabalnam el, amig nem biztos, hogy mukodni is fog.
Ar: sacc/kb 400+csatlakozo (milyen legyen?) /csatorna + 1000-1500. Vagy szorozd meg ezt 1.5-tel, es akkor max orulsz, ha kiszamolom a vegosszeget
szerk: kep.tar.hu mintha halott lenne.
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Akkor vigyazz a macsira, nehogy beverje az orrat. 6 nagy terhelhetosegu csatorna nem gond, te fizeted az alkatreszeket

jovo het vasarnap nem az igazi, utanna hetfon lesz egy vizsgam. De addigra remelem kiokositom magam a vizsga-anyagbol, meg a szabalyozot is osszekalapalom, majd meglassuk. -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
EHE, nem kispalyazol ventikkel? Gondolom kisallat, macska, vagy hasonlo (már
) nincs a kornyeken
Hany fuggetlen csatorna kellene osszesen?
Legjobb lenne, ha nehany napra megkaparinthatnam a ventit, most csak egy bedugdosos panelen van osszerakva a cumo. Hetfon bent leszek BPen (egyebkent Pest mellett lakok), valszeg a tobbi nap is, de nem biztos.
De minek akarod lehallkitani oket? Nehany honap Deltak mellett, es a legnagyobb zajban is kellemes csend fog korulvenni. Vagy legalabbis nem hallod a zajt
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
Tobb Deltat hogy erted? Ha eleg nagy a kapcsolo FET, akkor gond nelkul elbir tobbet is. Ami eppen van itthon nehany, az hivatalos allaspont szerint rohogve leolvasztana szinte barmilyen PC tapot
. Szoval elobb kapcsol le a tap, mint hogy ennek sok lenne
Persze melegedessel gond lehet, de nem hinnem, hogy 2-3 Delta gondot okozna nemi hutessel. Majd kiprobalom. (tobb delta? Te betegebb vagy, mint eddig hittem
)
Egyebkent be lehet rakni ket teljesen fuggetlen csatornat, es akkor ket potival allithatod a ket csatornat, persze mindkettot lehet terhelni rendesen. ~plussz 500 Ft.
Egy tipust mondasz? Valahol mar irtad, de lustasag powwha
Az elozo ezrest mint anyagkoltseg+epszilon osszeget emlitettem, munkadijjat inkabb nem szamolok, mert vagy kirohogtetnem magam, vagy elkuldesz a francba
-
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
a 36W magaban nem gond, 2-300Ft-os fet mar rohogve elbirja, talan azzal lehetne gond, hogy a venti sajat szabalyzoja osszeakad a PWM-el. Valami adatlapod van hozza? Meg igazsag szerint ki kellene probalni.
Egyebkent a szabalyzast egy pici mikrokontroller vegzi, szoval bele lehet programozni akar azt is, hogy a poti ket vegallasa kicsi fordulatszam-csokkenest jelentsen.
szerintem egy ezresbol megavan kb.
(TTS szolj a ugy erzed, hogy ez mar nagyon off) -
LukE
veterán
válasz
P4Laca22
üzenetére
nya meglattuk. Ugyan deltam nincs, de radobtam egy 6.8 es egy 2.8W-os Sunont, es nem igazan akart melegedni a kapcsolo tranyo
Monggyuk ennel dog 120x38-as ventinel alacsonyabb fordulatszamon mar van nemi razkodas a PWM miatt, de valamit valamiert. Ha nagyon unatkoznek megnezem mas kapcsolasi frekvencian is. most ~60Hz-en kapcsol.
Poti tekergetesetol fuggoen folso ~95-100% kozotti tartomanyban teljes fordulatszamon porog, ~5-95%-> ~10%-99,6%-ig lehet allitani, az also 5%-ban pedig kikapcs. (persze ez sincs kobe vesve)
Ket fuggetlen csatornahoz kell egy ~170Ft-os IC es egy kondi. Meg csatornankent 1 potmeter, egy ellenallat es egy FET. Ventit (vagy barmi mast) meg kb. egy vodornyit ra lehet kotni
Es a ket venti szabalyzo csatorna mellett meg van ket szabad laba amire mehet ed villogtatas, vagy ami meg kellene. Egyeb óhaj-sóhaj?
szerk: sot, a maradek ket labra is mehet valami NTC vagy dioda, es talan valami egyszerubb homerseklet fuggo szabalyozast is bele lehet preselni szegeny ATTiny13-ba. -
LukE
veterán
nem, azt nem akarom elhinni, hogy egy nyilvanos forumon hazudoznak.
Es azt sem ertem, hogy miert. Ha annyit mondtak volna, hogy majdnem ugyan azt az YSTech legkavarot mas szinben megkapod feleert kúlink matricaval majdnem ugyan azt ertek volna el vevoszam szempontjabol. Atlag juzer megveszi az olcso ventit, akinek meg van penze/ideje ventiket probalgatni, az ugyis probalgat. Ugytunik elbasztak... -
LukE
veterán
Hat valaki nem eppen a teljes igazsagot mondja, mar csak az a kerdes, hogy mi is az igazsag.
Oszinten nem tudom, mit gondoljak. ''Kelly'' mar az egyik Ct tapos-garancias topikban is furcsa dolgokat irt.
De azt meg masodszorra sem akarom elhinni, hogy ossze-vissza hazudozna egy eleg nagy hazai nagyker alkalmazottja.
nyamind1, haggyuk.
nemtom, csak ugy irtam. Bar lehet, hogy ezzel mar a Vogonok keszitik elo az autopalyajukat. Elterelik a figyelmunket, es nem vesszuk eszre, hogy mi keszul
-
LukE
veterán
bábelhal Bővebben: link
From: Company Blacknoise/Noiseblocker
To: Gyenes János Sent: Tuesday, May 17, 2005 4:20 PM
Subject: AW: Katasrophe - Coolink
The following Statemant is now from Noiseblocker
All Noiseblocker fan is produced only for us! and after our criteria and Specs!!
1.Coolink was later on the market than Noiseblocker and has 1:1 copied (one copied only from the Mercedes)
2nd Noiseblocker is since 6 years on the market and Coolink for 2 years.
3. We have in principle always different values than Coolink and that are provable in many tests!!
4. Sell one year coolink and one year Noiseblocker!!! you to see who you rauskickt. comes a large one... then biste with coolink away...
5th Coolink tries us always to kicken... however why has it it nirgendswo it created? All the same where??
6. 200,000 exhausts /Jahr speak for itself...
7. we give 3 year warranty with immediately exchange.
szerk: <gonosz> YSTech-tol kene meg megkerdezni, hogy ok vajon eloallnak-e 1 harmadik verzioval
</gonosz>
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
LukE
veterán
heh, ugy latszik google forditas nem szereti, ha van elotte referer, vagy a rak tudja.
Ezt http://216.239.39.104/translate_c?hl=en&u=http://www.cooling-masters.com/articles-28-0.html
irjatok be egy uj ablak cimsoraba, es mennie kellene. Legalabbis nekem szokott mukodni...
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
ez akar meg erdekelheti is a jelenlevoket Bővebben: link (francia)
aki nem tud franciaul, annak segit a google:Bővebben: link
szerk: amik vannak: Tr XP-90 es 120, kúlink battal ekvivalens noiseblocker felhokarcolo, zalman 7x00 gyari papst es noiseblocker ventikkel, es meg sok borda a ''futottak meg''
kategoriabol. 38 oldal, picivel 5Mb folott.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ezt mar rad bizom, ennyire nem unatkozok
(Kene egy szkop, de az mar vegkepp nem az ócso kategoria
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)