Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Aktív témák
-
P4Laca22
tag
válasz
^Sunrise^ #4094 üzenetére
design-os delta érdekel? Bővebben: link
sztem jó lett -
^Sunrise^
tag
Reg jartam erre, mi ujsag?
-
Nyúltáp
senior tag
Hali tts.
90/120-as venti adapteretek nincs véletlenül?
oldalatokon csak 80/120as van. -
gege71.hu
addikt
Szasz János!
10-én megyek unokaöcsém lelkészszé avatására, a srác nagy pc-mániás.
Gondoltam meglepem 2x12cm sx1 ventivel...esetleg sx2 pro-val.
Kb 8 vagy 9-én mennék hozzád értük este 6 után ha müd van rá (előtte term. felhívlak) van raktáromn most ilyen ketyeréd?
üdv
gege -
HW-Peter
aktív tag
Na akkor mégegyszer:
Állítólag nálad lehet rendelni Casetek házakat.
Nyitottam egy topicot, és jópáran keresünk ilyet: Casetek 1026-9B !!! ''B''-n van a hangsúly:
Bővebben: link
Ez lenne a kiszemelt célpont:
Bővebben: link -
HW-Peter
aktív tag
Állítólag nálad lehet rendelni Casetek házakat.
Nyitottam egy topicot, és jópáran keresünk ilyet: Casetek 1026-9B !!! ''B''-n van a hangsúly
Ez lenne a kiszemelt célpont:
exile
tag
Sziasztok!
Névnapom alkalmából ezt a kört én fizetem!
Szép napot mindenkinek! -
tts
addikt
please - legalább a színe ok lesz?
egy műszer van, csak nem elég mindenhez - de a szopás a 20 pines csati kibontása - az komoly türelem játék -
OC
őstag
Nekem is tetszik az Antec házikó. Az meg hogy a ventik csavarral rögzíthetők, kábé 1000-szer sírtam vissza. Az Antec PV 1000AMG-mben bepattintós, így viszont -minden próbálkozásom ellenére- nem lehet rezgéscsökkentő gumipöckökkel felfogatni.
tts:Az Antecnél ez a csend dolog marketing és bejött, mert a köztudatban is úgy maradtak meg a házaik, mint a csend őrzői. Ennél a háznál viszont lehet, hogy nem csak kamu. A ház oldallapjainak anyaga 3 rétegű, ez lehet, hogy nem csak marketing. De a köv. SilentPCR cikkből kiderül remélhetőleg. -
tts
addikt
nekünk ez annyira bejött, hogy a leány gépe egy ilyen ARIA-ban van - élőben is nagyon cukor -
Viktor77
titán
válasz
P4Laca22 #4066 üzenetére
Már akkor szóltak érte a Mod-ok, amikor én még sehol nem voltam.
Igazából egy gond van vele, mégpedig az, hogy a rontja a fórum összképét.
Sztem 3 sorba bele kell férjen amit itt meg akarsz osztani másokkal.
Nincs erre szabály (ne keressétek az Alapelvekben), de ha észrevesszük, akkor szólunk.
Sorry az OFF-ért, segítségképpen történt. -
Meta
tag
Hali
Nem én vagyok az
Nah, szóval most fejeztem be a vízhűtést, de a táp az elég zajos még mindig. Nézegettem ventiket. tehát a Chieftec 360 W-os dualos tápot kellően tudna hűteni kettő Noiseblocker S1-es venti? -
P4Laca22
tag
-
LukE
veterán
en mar elvbol is csavaroznek
(egyebkent nincs messze a lian-Li V1000/1100-tol, es az enermaxnak is volt egy hasonlo haza, de ezzel kozelebb jutottak ahoz, amit ''idealis'' midi haznak neveznek.
(''kis'' gep a P180-ban:Bővebben: link -
LukE
veterán
sajna ez mar tenyleg durva.
Ugyan nem ajanlott direkt rairni valamire, hogy szar, de kicsit maskepp nezett volna ki, ha nincs ott a ''Tetszett'' cetli, es valami ilyesmi az utolso bekezdes:
A Zalman Reserator 1 Plus ugyan hangtalan, de de sajnos ezért kemény árat kell fizetni mind forintban, mind teljesítményben. Aki hajlandó a hangtalanság oltárán áldozni, nem akar túl sokat barkácsolni és szeretne egy szobadíszt, az elgondolkodhat egy Reserator 1 Plus beszerzésén. (masnak meg nem)
Vagy valami hasonló. Egy leghutot ilyen szereplessel mar siman (es jogosan) ''kinyirtak'' volna. Raadasul aki elolvassa a cikket, nem csak a vegen a matricat, az valami ilyesmire jut(lsd. forum). Mintha valamire mar irtam volna, hogy ''ezt elb@$tak''... -
al_age
senior tag
Néztétek az új Antec házról a hírt? (Bővebben: link)
(Részletesebb bemutató: Bővebben: link)
Nekem tetszik a házikó, jó elgondolás a szellőzés is szerintem, csak egy dolog nem tetszik:
Vinyókat csavarozni kell, kártyákat csavarozni kell, ventiket csavarozni kell...
Úgyhogy marad a jó kis 1018-as
Itt csak a tápot meg az alaplapot kell csavarozni és ez nagyon kényelmes dolog
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
1000 bocs az offért, már nem tudtam visszafogni magam, de ez a reserator nagyon gáz. Emlékszel a kiállításon lévőre?
Idézem: ''derekasan helytállt, nem egy léghűtést maga mögé utasított...'', hát ez mekkora LOL már! Még azt, hogy ''az XP-120-al 60 fokos volt a 3.2-es Prescott''-dolgot még csak-csak valahogy lenyeltem, de ez már tényleg nem semmi. A gyári cuccal 65 fokos volt maxon nekem, egy 80 ropis vizesbalhé meg 80 fok, és ez még egyeseknek jó is? Hát ez már mindennek a teteje sztem.
Ha úgy látod, hogy nagyon nem idevaló a hsz-em, akkor töröltessük, de ezt le kellett írnom, ez már télleg őrület. Neked mi a véleményed róla?És még1x 1000 bocs, ha megsértettem ezzel valakit
-
Rez_Grof
őstag
Köszi: Bővebben: link
A topicban említett V-1 hűtöcske mikor lesz elérhető???
Illetve van-e nanotech pasztád, a Titan Nano Blue mennyire jó paszta??? -
P4Laca22
tag
válasz
várnarancs #4045 üzenetére
Most elég jól bírom a korán kelést, de általában utálom
-
ALI_G
veterán
Hi TTS!
megjött a 4 db YS-tech venti (8 cm-esek). fizetve -
P4Laca22
tag
-
Hmmz
aktív tag
Érdekes hogy hozzád mind bicajjal jár, asszonykám is már igérgette hogy leteker hozzád és meglátogat...csakhát megin ez 3+-1....ERRR
facé kell nekem mindig az a lámaság ami csak nálad van joformán egész M.o.-n
no nemmondom erre az AC nv4-re érdemes volt várni,
Luke:AZAZ, lebizony -
weihe
tag
Szia tts !
Lenne egy indiszkrét kérdésem !
Olyan procihűtőt keresnék, ami halk (20-23dB), jó SocketA tól kezdve minden foglalatra (talán egyszer lesz A64-em), és nem igényli (legalábbis SocketA alapon) az alaplap hátoldálán keresztüli felfogatást (magyarul: olyan alaplapom van most a Barton alatt, aminek a procifoglalata körül nincs 4 lyuk)
Van ilyen ?
szerk: ja meg persze ami hűtési teljesítményben is jó, ilyen ''ezerfokos'' napokon is
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
naja, de innen:Bővebben: link
Bar. Letekerek a palyaudvarig, keletibe be, rakoczi ut, nagykorut, talan meg gyorsabb is, mint a tomegkozlekedes. Csak a biciklim eleg ramaty allapotban van (izmaimrol nem is beszelve)
Hmmz-> ...ha beleteszem, lehuti a labamat?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
-
Hmmz
aktív tag
ekkora lányod van? és izé..tegezhetlek? ééééés.. jöhet velem moziba?
Flexem fúrom van nekem is, tehetségnek vagyok hijján...
meg hmmz nemtom mennyire gyengül meg a lemez, néha szeretek rajta ülni,
talán mégis inkább fúró lesz...
Házat nálad? biztos minőségi cucc, de aranyárban van....
a sulinetes fekete kódgen nekem nagyon bejött..biztos benne van vagy 2k-ba
amúgy nagyon érezhetően csökken a venti hatékonysága, ha felette fúrom és nem vágom a lemezt?? -
tts
addikt
nem Lol
nem laca nyúlta le, telefonon lefoglalták és érte is jöttek
a legnagyobb lányom
33+/-1 hét - jól érzékeled a problémát(van fúróm meg flexem - kölcsön nem adom
- de ha kijösz, annyit használod, amennyit akarod, sőt segítek szét vágni dirib-darabokra - gyönyörű új házaim vannak
)
-
tts
addikt
válasz
P4Laca22 #4016 üzenetére
Remélem - mármint a hőcsövet - nekem a CM új HP NB hűtője is eszméletlenül tetszik.
Bővebben: link - 2000 jó lesz?
[Szerkesztve] -
tts
addikt
mire lementem a boltba a leány (nem a Zita, a Xénia) eladta az utolsót - rendeltem 20 db-ot
kárpótlás:
Gorneck
legenda
A sok tunya gyorsan hűtse le magát vmivel (pl sör) mert lefolyik a székéről! GZ az enyém!
-
P4Laca22
tag
Találtam egy érdekességet. Ugyan Xeon alapú rendszer nem sok mindenkinek van, de ez a hűtő elég tisztességesen néz ki:
Ez egy Thermalright SI-9XV hűtő Xeonokra
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Autós kamerák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest