- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Gondolom mert viszik a kis lapokat mint a cukrot
Disztributort kergettem csutortokon, pont aznap erkezett az Atom szallitmany, este mar csak 10db-juk volt belole, mert a tobbit szethordtak.
Mondom, jo, kerek egyet tesztelni, aztan ha bevalik, akkor hetfo-kedd magassagaban megyunk meg nyolcert.-Haaat, addigra nem fog tudni adni, talan egy hettel kesobb
Sales kollega legujabb agyrem projektjenek persze most hetfo a hatarideje, joszerivel kiprobalni sem tudom majd az Atomot, hogy rendesen fut-e rajta DOS alatt a rendszerunk, de mar vinni kene a 8 komplett miniITX gepet...
-
shtml
őstag
Köszönöm a választ. Épp a minap cseréltem le a tavaly Anyámnak vett alaplapot, amelyen 945G van (Asus P5L-VM 1394), mert időnként ugrottak vele a DVD-filmek. Helyette kapta a GA-73PVM-S2H-t amelyet te ajánlottál. Ezzel kiválóan megy minden.
Nem utolsó szempont, hogy azzal az idióta Asus lappal a Celeron D420 Vcore feszültségét nem lehetett 1.225V alá vinni, ennyi volt a beállítható minimum. A Giga lapban most 1.000V-ról megy a processzor, atomstabilan. Ez kb. 40%-os fogyasztáscsökkenés a processzornál.
-
juliabrilke
veterán
Szerintem nagyon nem is lehet kereskedelmi forgalomban kapni (vagy ha igen, akkor a HP szokásához híven aranyáron adja)
A márkáját meg szerintem le se tagadhatja a külsejéből.
Ami még a vicc, hogy nem atx-es 24 pines csatlakozó kellett hozzá, hanem én csináltam hozz, mert kisebb volt méretileg.
-
adam.szennai
csendes tag
Szia,
Az érdekelne, hogy XP-vel vagy esetleg pl. Ubuntuval használva mire lenne elegendő ez az intel lap, és gyakorlatilal leginkább a meglévő géphez tudom hasonlítani.
Nincsenek illúzióim, nem játszani kell a pici gép, csak nem tudom ki tudná -e szolgálni a szokásos dolgokat, film, net, semmi extra 3D-s dolgok.... és arra vagyok kíváncsi, ezekben hogyan teljesítene a sok éves barton mellett, hasonló perifériákkal, persze a videókártyát leszámítva.
Pl nem emlékszem mondta-e valaki, hogy milyen felbontást tud az integrált vga-ja... tapasztalat?
köszi
-
nyunyu
félisten
Szoba sem johet, mert tul sokat tud, es draga.
Nincs szuksegunk sem a DVD-re, se 120-as vinyora, se 1GB ramra
Ami nekunk kell: miniITX haz+tap, valami agyonintegralt alaplap, aminek a VGAja tud VESA 2.0-at (van meg olyan, ami nem?
), meg mukodik DOS alatt a halokartyaja, meg minimum 1 soros port, de a kettonek jobban orulnenk.
Vinyo? 100MB is boven sok lenne, de mostanaban mar nem lehet 80GB alattit kapni
Ram: DOS alatt 1MB-t hasznalsz maximum...
Proci: gyakorlatilag nem erdekes, P133 is eleg lenne, ennel az ultralassu Epia 5000 2-2.5x gyorsabb.
Ja, legfontosabbat majdnem elfelejtettem: PARHUZAMOS port a hardverkulcsnak.Ez ugye nincs a Titan 700-on, tehat elbol kiesik.
Egyebkent tenyleg apro, de ezt annak koszonheti, hogy nincsen benne bovitohely, ami viszont nekunk rossz, neha ugyanis nem eleg az 1 vagy 2 soros port, ilyenkor repul a gepbe egy PCI soros kartya 2 porttal.
Egyelore ugy nez ki, hogy az Atom platform lesz a befuto, abbol kijon 18 (haz)+11 (D945GCLF)+2 (512 DDR2)+6 (SATA 80GB vinyo)=37+afabol a komplett gep, igaz barkacsolni kell majd ATX12V-t, de annyi baj legyen.
Otthoni HTPCnek talan elmegy az a komplett MSI Titan 700, de maga a Via C7 nem egy eros processzor.
Hiaba 2GHz, ha egy 8 eves P3 1000 lazan elkalapalja... -
nyunyu
félisten
Lehetni lehet, ha egy DOS bootlemezbol csinalsz bootolhato CDt, de sokra nem fogsz menni vele, mivel valoszinuleg A:-ra szeretne menteni a futtatando program.
Akkor mar inkabb flashboot-tal superfloppy modban megformazni egy pendriveot, aztan arra rakni a programot.
Akkor a pendrive lesz az A:, es a progi tud ra irni, aztan ha meg masik gepre kell cipelni az adatot, fogod, bedugod a pendriveot, aztan Win alol rohogve olvasod a DOS altal mentett cuccot.Bootolhato cucc keszitesehez megfelelo DOS bootfloppy imageeket meg itt talalsz.
Legalabbis anno egyszer bohockodtam melohelyen, hogy a pendriveomrol fusson az ettermi rendszer, csak eppen az USB 1.1 miatt iszonyuan lassan bootolt, 5x annyi ido kellett az elindulasahoz, mint notivinyorol
-
Elrood
őstag
Egy haldokló P3 celeronos gépet akarok leváltani, és spec. alapján ez tökéletes lenne, és olcsó is. Sajnos a gép használójának kell a natív floppy, mert pár könyvelési progija msdos alatt megy. (Ha teljesen wint használna, nem pattognék, mert usb-s floppy drive tökéletes, csak msdos alatt nem lehet beüzemelni.)
-
Skyner
tag
Chaser: köszönöm a tanácsokat, én is KingMax-ra gondoltam, a saját gépemben (GB DS4) is ilyen ramok vannak és élettartam garival veszem majd ezeket is. A TV-tuner kártya egy későbbi terv, arra még nem vagyok annyira rágerjedve. Holnap meg is veszem a cuccost, már alig várom...
ja, mégegyszer köszönöm mindenkinek a segítségét, továbbra is olvasgatom majd a topikot, mert valószínűleg hamarosan veszek egy D201-est is
-
Skyner
tag
Ismételten köszönöm a válaszokat. Eldöntöttem, hogy rátok hallgatva az E2180-as proci mellett maradok és alulfeszelem. VGA-t sem veszek addig, míg ki nem próbálom, hogy az említett játék megfelelően fut-e ? Ha oda kerül a sor, tuningolni fogom. Tuningoláshoz létezik olyan szoftver, amit akár winfosból futtathatok és mondjuk elmenti az előzetesen kikísérletezett tuning-profilokat és néhány kattintással visszatöltve játékra vagy internetezésre állíthatom a konfigot ?
Chaser: mindent értek, kivéve azt, hogy: Ennek a lapnak azért ment le az ára, mert túl későn jött ki, az SC miatt meg sok user nem veszi meg. Mi az az SC ?
SC= Single Channel ? Csak azért, mert az említett GB lap Dual Channel-es, vagy arra gondolsz, hogy egyetlen 16x pciE slot van az alaplapon és nem lehet egyszerre két vga-t belegyűrni ?dudi: most, hogy írtad ATI kártyára már van jelentkező: hd3650 vagy hd2600xt, ennek esetleg NVIDIA-s alternatívája ebben a tudásban és árfekvésben? Nem mintha nem szeretném a RADEON-okat, csak ha jól tudom linux-al macerásabb összelőni.
-
Skyner
tag
Köszönöm a válaszokat.
Chaser:igazad van, észre sem vettem az árban egy szinten lévő E1200-at, de valószínűleg azért, mert kizárólag a 420-as 35W-os fogyasztásával azonosakat (celeron 430 és 440) néztem és mivel nem volt raktáron a 420-as, azért kezdtem el ebben a kategóriában gondolkodni.
Alapjaiban kis fogyasztású pc-t kezdtem el keresni, mert a SIMS2-es játék kiszolgálásán kívűl a nap 24 órájában menne a gép (webszerver, adatbázis-szerver stb.) és emiatt a fogyasztása sem lenne utolsó.
Most nagyon elbizonytalanodtam, mert az előbb belinkelt fogyasztási adatok alapján az E1200 és a 2180-as proci egyaránt 65W-ot eszik (jól gondolom, hogy a 65W-ot akkor kajálja be, ha fullgázon dolgozik ???) és ha az említett játék valóban beérné akár a cerka 430-al is (van raktáron és bruttó 1000 Ft-tal több, mint a 420-as) alaplapi vga-val, akkor nem költenék más procira feleslegesen. Ha pedig a későbbiekre gondolok és bővíteni kellene a grafikus teljesítményen (16x-os pciE VGA) és a 430-as cerka miatt nem tudom kihajtani a VGA kártyát, akkor procit is cserélnem kell ?
Nem tudok dönteni. Alapból nagyobb procit vegyek a lapba és akkor a későbbi vga bővítés is megoldott lesz nagyobb fogyasztás árán, vagy maradjak a celeron 4xx procik valamelyikénél kezdetben alaplapi vga-val ?Chaser: válaszodban a 86gt = 8600GT ?
-
Sir Psycho
aktív tag
Topik címet rádbízom
.
Amilyet sikerül.Annak ellenére, hogy pci csati van csak van "választék". Mind ati, mind nv volnalon van pár esélyes. Ati vonalon x1xx szériától, nv oldalon a gf6200tól gondolkodom. Igazából 2 vga van most szem előtt, ezek pedig hd2400pro és a 8500gt. Mivel a google a barátom, ezért megtudtam, hogy ebben a lapban volt gon a hd2400-al, ugyanis nem volt hajlandó elindulni. A megoldásról, márha létezik nem volt szó, -csak tippek halmaza volt, hogy miért nem ment a lapban, de végigolvasra arra jutottam, hogy a gép tápja túl kicsi volt a meghajtásához. A gyártók oldalán min 200W-os tápot írnak a HD legkisebb modeljéhez, az említett esetben a táp egy picopsu 80W volt. A teljesítménybeli különbség azért szembeötlő ezért is gondoltam arra, hogy ezért nem volt kép a hd-vel, noha egy gf6200at simán elvitt. A "Tökös PCI VGA" topikba már esett szó a 2 lehetséges megoldásról. A HD beszerezhető perpil mo-n a 85gt viszont jelenleg csak kinn elérhető, bár lehet lessz megoldás mo-i beszerezhetőségre is. Ár/teljesítmény szempontból talán a HD jobb választás. A HD ~13K körül megszerezhető, míg a 85GT 25K körül szerezhető be plusz szállítás.
-
Sir Psycho
aktív tag
Erre gondoltam én is. Azért nemlehet ok panaszra ~53%-os OC azért nem nevezhető kevésnek.
Everestben lefuttattam pár tesztet:
-memoria olvasás, irás, másolás, késleltetés, queen, photoworxx, zlib, aesEzek után mindenki eldöntheti milyen is a lap. Ha tudok szerezni egy normálisabb vga-t akkor kiegészítem még pár bench-el.
-
Sir Psycho
aktív tag
#626 Itt szócska
de akkor újra [link] a képpel. Nem is várok túl sokat magátol a Sis chipsettől, ez sem kis teljesítmény. Ha vmi normálisabb szett lenne alatta akkor nem tartanám valószínűtlennek ~70% körüli tuningot sem, ezzel viszont ha elérem a 40-50%ot már lehasal a lap szvsz.
-
Sir Psycho
aktív tag
-
törölt tag
én is. pl.: [link]
vagy ez lehet gyorsabb:
http://rapidshare.com/files/114731244/SOL-EddBoi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/114737518/SOL-EddBoi.part2.rar
http://rapidshare.com/files/114741064/SOL-EddBoi.part3.rar
http://rapidshare.com/files/114743531/SOL-EddBoi.part4.rar
http://rapidshare.com/files/114745300/SOL-EddBoi.part5.rar
passw: tehparadox.com -
törölt tag
hát, azért nekem vannak olyan full profilos 1080p x264 sample-im, durva cabac-kal, 10-40 megabiten, amik még egy kisebb órajelű kórót is megfektetnek még coreavc-vel is, főleg ha vmi csoda sis-es, viás csipszet van alatta.
. és sajna a x264 alatt még a hd feldolgozásban jobb ati vga sem játszik, lévén, h a cyberlink kodek, amiben van hardveres support, nem igazán szereti a nem szabvány h264 anyagokat.
-
dudi
senior tag
akkor valszeg nem amd lesz belőle...
és aszondod, hogy jobban járok egy c420-al + a giga lappal? az 20k, tud annyival többet, mint egy 1,2-es celeron+gma950? Mert gondolom se az nvidia 7x-en se a gma-n nem megy vista ajerobár talán jobb is...
De fogyasztásra azért nemtom, hogy az nvidia jobb-e, mint az intel.
és ha azt vesszük, hogy nem dc-s a giga, akkor az intelre mit mondasz? Procicseréhez forrasztópáka ajánlott
de azért az tényleg érdekelne, hogy egy ilyen nvidia+c420 kevesebbet eszik-e, mint a d201. -
beencee
őstag
-
Axy88
csendes tag
Így van, ezt nem mondtam, 100 Hz-es a TV és filmnézésre (számomra) teljesen jó, és a legfontosabb feladata itt az lesz, hogy nem kell vennem nagy monitort.
Bár egy 24"-os 1920x1200 monitort el tudnék képzelni magamnak: [link]
vagy egy 26-ost:
[link]
Álmodozásban nem ismerek akadályt:
[link]
Szóval akkor sem adnék ki ennyi pénzt, ha lenne...
Nevezzük ezt a korral járó bölcs megfontoltságnak. ( Mert a "piszok zsugori" nem annyira elegáns) -
Axy88
csendes tag
Chaser
Én úgy indultam, hogy szétszedtem a 70 centis TV-met és a belsőséget elnézve a nyúlketrec, birkahodály és ehhez hasonló kifejezések jutottak eszembe a bent tátongó üres köbmétereket látván. Ezért gondoltam tehát, hogy nem fogok külön dobozzal problémázni, be fogom építeni ebbe a mozizó gépemet. Akkor viszont miért ne lenne a gép kicsi, csendes, olcsó?
A Nintendo64 emulátor nekem már épp elég izgalmas, az pedig már a PII 800-on is rendben elment. Játékra amúgy nemigen van időm
Internetezni a TV-men csak 800x600-ban lehet, 1024x768-ban már ki kell találni az egyes karaktereket. (tudom: karakterméret, stb)
Ha viszont ennyire behatárolt lesz a felhasználás, akkor tényleg nem akarok sokat költeni rá. Néhány USB csatlakozó külső vincsinek, pendrive-nak, WLAN, rádiós egér és billentyű és kész. -
shtml
őstag
Letöltöttem a Coral Reef Adventure demót mindkét változatban. A 720p-t a KM Player 70-80% CPU terheléssel játssza le, a Media Player Classic 10%-kal kevesebb CPU-t kér. Mindkét lejátszóval hibátlanul ment.
Az 1080p-nél már 100% a terhelés, és nem is megy teljes képernyőn, mert 17 collos 1280*1024-es monitorom van.
-
shtml
őstag
Ebbe e házba nagyobb lap nem fér bele, ez esetben pedig számít nekem az egész gép mérete. No persze kell még barkácsolni rajta. Meg kell hosszabbítanom az alaplapra menő tápkábelt és lyukat kell vágnom a ház tetejére a ventilátornak, mert a benne lévők túl hangosak.
Processzorral együtt 14e-nél olcsóbban jutottál hozzá? Nem is rossz!
-
shtml
őstag
Próbáld ki te is a GLY2 lapodat. A grafitozás után feltétlenül fújd le róla a fölösleges grafitot és egy kis ecsettel is tisztogasd meg, nehogy ott is maradjon grafit, ahol nem kellene.
Kíváncsi vagyok, neked hány voltnál indul el a lapod. Vagy az enyém egy szerencsétlen példány, vagy - és én inkább erre tippelek - az egyfázisú tápellátás miatt olyan hullámos a Vcore, hogy normális átlagértéknél is már túl kicsi a fesz a hullámvölgyekben. Bár egytized voltos hullámzás túlontúl soknak tűnik, de sajnos most máshol van az oszcilloszkópom, nem tudok megnézni az ingadozást.
-
Gitros
aktív tag
Egen... bár én nem voltam tisztában az árával, de szinte sejthető volt, hgoy valhogy így alakul.
Egyébként relat...
Via Epia annó 60 magassága volt (boltban). Most nem tom mennyin tendálhat de sztem olyan 40-50 lehet az is.Ebbe az Alba lapba notiram kell, proc, hűtő... Tuti nem áll meg a cucc 80 alatt. Oks, hogy megeszi asztalostul a többi hasonló apró cuccokat, de ez már átesett a ló túlsó oldalára.
Ez inkább barebone-ra jó. Fícsörök alapján... oda viszont kéne egy VGA bővítés is. Tehát az is kilőve...
Érdekes öszvér na!Uff Gitros voltam...
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te irtad: "Ma meg akartam rendelni a lapot, de nem volt a nagykerben" erre adtam egy intel disztit a masik meg a Asbis, de nekd nem nagyker kell hanem kereskedo:- ) jovo heten hozatok Nked is kel?
Amugy shtml-bek igaza van:- ) ha nincs eppen fpn akkor nyulok glc-hez /gyakorlatilag az osszec vga nelkuli geobe ezeket rakom/udv
neduddki
-
shtml
őstag
Nekem szerencsére 3 villamosmegállónyira van az ebolt.
Az OEM tényleg azt jelenti, hogy nincs doboz hozzá, de kit zavar. Először csak a lapot akarták adni az eboltban, de minimális győzködésre az eladó kihozta a driverlemezt, a PATA és SATA kábelt és egy öntapadós papírt az alaplapi csatlakozók kiosztásával.A táp egészen csendes, bár ez nem sokat mond, mert a D201 nemigen dolgoztatta meg, így a táp 8 centis ventilátora is alapon járt. Itt van róla még egy kép:
-
shtml
őstag
-
shtml
őstag
Még nem néztem meg, melyik a feszültségszabályozó chip, de közben eszembe jutott egy lehetséges ok, amiért olyan magas a Vcore. Ahogy elnézem a lapot, nem hiszem, hogy túl komolyra készítették volna el a Vcore tápellátását, ezért lehet, hogy nagyon ingadozik (majd kimérem). Ez lehet hivatott kompenzálni a magas Vcore.
-
shtml
őstag
Bár nyunyunak címezted, én is megköszönöm a tippet és a linket; azt hiszem, megvan a tápom, ennyit megér nekem.
Mivel a dobozt a lehető legkisebbre akarom megcsinálni és a winchester mellett még egy switchet is bele akarok tenni, lényeges, hogy minél kevesebb szabadon lévő alkatrész legyen, ezért ez nekem ideális választás. Ráadásul árban sem rosszabb, mint ha külön venném meg a 12 V-os töltőt és a DC/DC konvertert.
-
beencee
őstag
Most értettem meg igazán, hogy mit is kérdeztél, de ettől függetlenül nem tudok rá válaszolni
Nyilván van szakmai oka ennek, de ennyire nem vagyok benne a témában.
Én csak örültem, hogy a e-PC-ből kijött DC-DC konverter, meg a 60W-os LITE-ON notitöltő kijött itt a PH!-n 7k-ból -
beencee
őstag
Sajnos nincs fogyasztásmérőm
Az általam látott legtöbb DC-DC konverter (az enyém is) 19-24V közötti DC-t vár, ki is próbáltam, 18V-ossal el sem indult. Ha jól értem, a tied, vagy amit láttál, az 12V-os?
Az én cuccomat távirányítóról lehet még bekapcsolni az iMON 2,4G DT kártyájával, amit közbe kell kötni az alaplaphoz. Bill-egér legfeljebb a sleep-ből mehet.mindenkinek
Kicsi házak, tápok Bordoi mestertől. -
shtml
őstag
Minden ár kérdése. Ha a külön táp nem sokkal olcsóbb, akkor nem veszítek sokat azzal, ha a nyakamon marad a ház. Nekem most a minél kisebb méret a leglényegesebb.
Ma megvettem a lapot, beüzemeltem a vízesboltban 5,000-ért kapható 1 gigás Kingmax RAM-mal, kiválóan működik. A processzor nem melegszik nagyon, az északi híd viszont annál jobban, azt hiszem, kell tennem rá egy nagyobb bordát.
De egy kis 8 centis ventilátorral mellette már elviselhető a hőmérséklete.
-
shtml
őstag
Ha nem nagy fáradság neked vagy másnak, akkor kérlek, inkább adjál direkt választ. Internet-kávézóból nézelődök és nagyon nem mindegy, mennyi időt (és pénzt) töltök olvasgatással.
A másik az, hogy te hol és mennyiért láttad a D201GLY2-t? Ahol én néztem, ott még rendelni sem tudják. (Ennél kisebb teljesítményű, pl. Linutop nem érdekel.)
A táppal az a helyzet, hogy nincs kedvem szórakozni AC/DC átalakítóval 12V-ra, aztán meg egy újabb átalakítóval. Ha veszek egy itt említett házat táppaé 9 kHUF körül, akkor megvan a hálózatról üzemelő táp, de egyben vagy egy házam is, amivel semmit nem tudok kezdeni, mert én sokkal kisebb dobozba fogom szerelni az egészet.
-
-
greatchaos
addikt
1.6-s csé is olyasmi konfigon eldöcög.
más: szted az alaplap, legyen egy akármilyen, képes lehet a táp ventijét szabályozi, vagy ezt a tápnak kell tudni, vagy nem is tom
mert ahelyzet az, hogy a giga lap, amit anno tőled vettem, most beszámoltam (vissza) és 2 ratyi táp közül az egyiket lehalkítja, a másikat meg nem. egy másik régi, mondjuk p2-s lapban meg porszívó mindkét táp... -
-
nyunyu
félisten
Nem a lap a drága, hanem a project végösszege
Na igen, tisztesseges miniITX hazak iszonyat arban vannak, es ez nagyon megdobja a vegosszeget.
Teny, hogy 30+fabol jobban jar az ember egy minden foldi joval, tisztesseges integralt VGAval ellatott mATX deszka+alap proci+mATX hazzal, mint egy ilyen lassu, bovithetetlen alaplappal+hozzavalo meregdraga hazzal.
mikor egy mATX konfigot ami nem sokkal nagyobb
En erre mondjuk nem vennek merget.
Terfogatra a 26xx-es Morex lazan feleakkora, mint a feljebb belinkelt mATX Foxconn desktop hazak.
36xx-ekbol harom is elferne ugyanakkora helyenAszondja, hogy Foxconn DH153B (10x32.5x40)az 13000 cm3, Morex 2677 (6.35x29.5x27.2) az alig 5095 cm3, Morex 3677 (6.5x21x27) meg csak 3753, mondjuk ezekhez hozzajjon meg a kulso tap.
-
ooooobi
senior tag
igen picopsu-t hasznalok
az adapterem viszont nem ilyen, kicsit furcsalom is h 12.5ost ajanlanak hozzam, mikor a picopsu leirasaban 2-10ig ajanlanak
en 5ezerert vettem egy 6 amperest az szepen kiszolgalja, winyo egy 2,5os pata atalakitoval
havernek is van egy ilyen lapja, o egy 2gigas cfkartyarol hajtja a windows, es csak 2amperes
az adaptere -
chikasszo
csendes tag
cpuz 1.44 is azt mondja:
"Winbond W83627DHG hardware monitor
Voltage sensor 0 1.34 Volts [0xA7] (CPU VCORE)"Tegnap este probáltam filmet nézni. Jól ment a DivX meg hasonlók. Nagy felbontású filmem nincs.
Az a problémám, hogy 2d nagyon remeg, vibrál. CRT-ként ismeri fel a vga driver a TFT-met.
[link]
A monitor Asus VW192S nincs hozzá driver.
3.82_PV_SiS drivernél van, ma próbálom a 3.83-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged