- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam.szennai
csendes tag
válasz
Sir Psycho #791 üzenetére
Persze hogy baráti, a DC/DC közel 10E, meg egy 80-90W-os notebook adapter is legalább annyi. Bár nem volna rosszha fele ekkora lenne a táp
dehát ennek is megvan az ára.
Köszi az infót a felbontásról!
-
adam.szennai
csendes tag
Szia, köszi a választ!
Kicsit "aggódtam" hogy nem bír ekkora felbontást, vagy legalább 1440x900-at. Mindenesetre ez jó hír!
Én meg közben tápegységet keresek, egyelőre nem tudom melyik lenne a jobb megoldás, a külső AC/DC plusz belső DC/DC felé hajlok inkább mivel a lehető legkisebb ház lenne a célom, de láttam ma egy 150W-os flex-atx tápot [link], és ha minden igaz olcsó is [link]
Már csak azt kéne tudni hogy jó-e a laphoz, vagy túl sok átalakítást igényelnének a csatlakozók.
-
adam.szennai
csendes tag
Szia,
Az érdekelne, hogy XP-vel vagy esetleg pl. Ubuntuval használva mire lenne elegendő ez az intel lap, és gyakorlatilal leginkább a meglévő géphez tudom hasonlítani.
Nincsenek illúzióim, nem játszani kell a pici gép, csak nem tudom ki tudná -e szolgálni a szokásos dolgokat, film, net, semmi extra 3D-s dolgok.... és arra vagyok kíváncsi, ezekben hogyan teljesítene a sok éves barton mellett, hasonló perifériákkal, persze a videókártyát leszámítva.
Pl nem emlékszem mondta-e valaki, hogy milyen felbontást tud az integrált vga-ja... tapasztalat?
köszi
-
adam.szennai
csendes tag
válasz
adam.szennai #779 üzenetére
Valaki?
-
adam.szennai
csendes tag
Sziasztok, én a D201GLY2-vel kapcsolatban érdeklődnék, gondolkom egy pici, második gép építésén a régi 2800+ Bartonos Athlon XP mellé.
Van vkinek tippje/infója arról, hogy teljesítményben kb hol lenne az athlon-hoz képest ez az intel lap?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest