- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
#95590400 #615 üzenetére
engem inkább az ingyenes érdekelnek
linux alatt próbálkoztam a film lejátszásával
ahogy nézegettem már van olyan x264 kodek, ami már tud több szálon futni (csak nem a legfrissebb az ubuntu-m)
csak a mostani új kártyák tudnak hardveres hd gyorsítást? és milyen kodekek/programok tudják ezt kihasználni? -
g@bo
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
#95590400 #549 üzenetére
HI!
ki kene merni, mert vang glc-s es pnf-es d201esem is oszt kiderlne:- )
amugy max leadas elotti hpq cerkaimbol kiszedem a ventiket az osszes szellozest kivagom es az /ijjesmire felretett/ aranyozott enermax ventiracsok lesznek a udvozitok:- ))) /meg jo hogy a dragoomban akartma ezt megcsinlani de hat elmaradt, igy msot a lehetoseg fenn ell:- )/
de az is lehet hogy a hpq-bol csinlaok vmit, mert az is egy folotteb kellemes haz /aszem amik mostanab nkikopnak a 325os koddalk futottak vmikro: ezek 1.8 es 2.4 cerkak nalam/udv
neduddki
p.s mongykk egy gb g-power lite-om hatha meg jo lesz vmire:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
#95590400 #545 üzenetére
HI!
en egy regi hazat akarok meretre vagni /csak idot kell tanani ra/ 300as pnf-val sata-s scorpio-val es korberakva alalapszivacsval, habar egy 780G miniITX-be vetett remeny nem sietet annyira:- )))
wifi kartya es dvd majd csak tanalom vhol a kupacben:- ) /de inkabb mazzagolom/udv
neduddki
mod: jo hogy mondod a w-ot, mar hanyszor elhataroztam, hogy kimerem hogy mit esznek ezek joiszagok, de midig elmaradt:- (
-
shtml
őstag
válasz
#95590400 #531 üzenetére
Jelenleg nekem van jobb lehetőségem, de azért megköszönöm, ha privátban megírod, sose lehet tudni.
Korábban én is gondolkodtam bérlésen, európai vagy amerikai datacenterekben havi 100 dollár alatt lehet bérelni önálló szervert 100 Mbites hozzáféréssel, havi 3 TB, vagyis gyakorlatilag korlátlan adatforgalommal és tetszés szerinti szoftver futhat rajta. Ha Linuxot kérsz rá, akkor nincs további költség. Van olyan is, szintén 100 dollár alatt, hogy a gépnek 3 IP-je is lehet. Persze ez egy embernek sok, de ha páran összeállnak és tudják, mit csinálnak (pl. publikus trackerek kerülése), már jó lehet.
-
szacsee
nagyúr
válasz
#95590400 #456 üzenetére
Valszeg méri, de ez már más tészta..amúgy milyen táp..?
FSP GSL széria asszem 68%, és azt is kb load környékén tudja, amúgy alatta.
85%-ot az aktív PFC-sek szokták tudni, ha passzív akkor kb max 75 ideális esetben.
Általában noname tápnál olyan 65% körül szoktam számolni, de ki tudja..( codegen táp havernál fűt, mint állat és tudjuk, hogy a primer-secunder kör között is képződik veszteség (főleg itt), valamint a feszstabok álltal hővé alakított teljesítmény is jelentős) gondolom ezért fűt mint állat egy 400-as kodegány, ami normális táp esetében kimeneti oldalon 400W-ot le is tudná adni, addig ez a rüszmeteg 220W környékén behasal.
Amúgy egy D531-es P4+7800GS (Agp) kombót küldött vele, de már megvette az 500-as FSP Bs2-met. -
törölt tag
válasz
#95590400 #441 üzenetére
hülyeséget írtam, tökmindegy a készenlétije, passzív pfc, ebben a 65w-ban a táp meddő teljesítménye is benne van. nem tudom mennyi lehet ennek a tápnak hatásfoka, olyan 80% körül. úgyhogy a gyakorlatban kiszippant az áramszolgáltatótól átlag olyan 50 w/h -t. mert ugye a meddő teljesítményt nem méri a lakossági oldalon, ha jól tudom.
valamivel az előd 850-es cerka + lap + s3 trio vga + 256 mega ram kombóm alatt fogyaszt. oszt kereszbe alázza. -
szacsee
nagyúr
válasz
#95590400 #439 üzenetére
Melyik memtest-et? Az Iso-sban a 3.04-es szar volt..hibázott jó modulnál is nálam..
Hireen boot cd-n indíts egy goldmem-et, az elsőre megmondja, ha valami nem kóser.
Milyen táppal eszik ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest