Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Így van, ezt nem mondtam, 100 Hz-es a TV és filmnézésre (számomra) teljesen jó, és a legfontosabb feladata itt az lesz, hogy nem kell vennem nagy monitort.
Bár egy 24"-os 1920x1200 monitort el tudnék képzelni magamnak: [link]
vagy egy 26-ost:
[link]
Álmodozásban nem ismerek akadályt:
[link]
Szóval akkor sem adnék ki ennyi pénzt, ha lenne...
Nevezzük ezt a korral járó bölcs megfontoltságnak. ( Mert a "piszok zsugori" nem annyira elegáns) -
Axy88
csendes tag
Chaser
Én úgy indultam, hogy szétszedtem a 70 centis TV-met és a belsőséget elnézve a nyúlketrec, birkahodály és ehhez hasonló kifejezések jutottak eszembe a bent tátongó üres köbmétereket látván. Ezért gondoltam tehát, hogy nem fogok külön dobozzal problémázni, be fogom építeni ebbe a mozizó gépemet. Akkor viszont miért ne lenne a gép kicsi, csendes, olcsó?
A Nintendo64 emulátor nekem már épp elég izgalmas, az pedig már a PII 800-on is rendben elment. Játékra amúgy nemigen van időm
Internetezni a TV-men csak 800x600-ban lehet, 1024x768-ban már ki kell találni az egyes karaktereket. (tudom: karakterméret, stb)
Ha viszont ennyire behatárolt lesz a felhasználás, akkor tényleg nem akarok sokat költeni rá. Néhány USB csatlakozó külső vincsinek, pendrive-nak, WLAN, rádiós egér és billentyű és kész. -
Axy88
csendes tag
Chaser és shtml Köszönöm a válaszokat!
Tehát az Y2 a nyerő.A másik kérdésem az YT lenne:
[link]
[link]Tud erről valaki valamit? Én csak annyit,hogy pár ezer km-es körzetben nem lehet kapni.
Egy PCI-os kompozit vagy S-VHS kimenetű videókártya már jelentősen megdobná az egész árát.Esetleg érdemes lenne-e valami effélét összerakni?
[link] -
Axy88
csendes tag
Sziasztok
Bocs, hogy most nem olvasom végig az összes hsz-t.
Az lenne a kérdésem, hogy a D201GLY-ban lévő cel215 és a D201GLY2-ben lévő cel 220 közül melyik a gyorsabb.
A cel215 Yonah magos 29 W, a cel220 Conroe magos 19 W felvett teljesítménnyel. Megjelenik-e ez a különbség a számítási teljesítményben is?
Jónéhány dolgot találtam a gugliban, de pont erre a kérdésre semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged