- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Axy88
csendes tag
Így van, ezt nem mondtam, 100 Hz-es a TV és filmnézésre (számomra) teljesen jó, és a legfontosabb feladata itt az lesz, hogy nem kell vennem nagy monitort.
Bár egy 24"-os 1920x1200 monitort el tudnék képzelni magamnak: [link]
vagy egy 26-ost:
[link]
Álmodozásban nem ismerek akadályt:
[link]
Szóval akkor sem adnék ki ennyi pénzt, ha lenne...
Nevezzük ezt a korral járó bölcs megfontoltságnak. ( Mert a "piszok zsugori" nem annyira elegáns) -
Axy88
csendes tag
Chaser
Én úgy indultam, hogy szétszedtem a 70 centis TV-met és a belsőséget elnézve a nyúlketrec, birkahodály és ehhez hasonló kifejezések jutottak eszembe a bent tátongó üres köbmétereket látván. Ezért gondoltam tehát, hogy nem fogok külön dobozzal problémázni, be fogom építeni ebbe a mozizó gépemet. Akkor viszont miért ne lenne a gép kicsi, csendes, olcsó?
A Nintendo64 emulátor nekem már épp elég izgalmas, az pedig már a PII 800-on is rendben elment. Játékra amúgy nemigen van időm
Internetezni a TV-men csak 800x600-ban lehet, 1024x768-ban már ki kell találni az egyes karaktereket. (tudom: karakterméret, stb)
Ha viszont ennyire behatárolt lesz a felhasználás, akkor tényleg nem akarok sokat költeni rá. Néhány USB csatlakozó külső vincsinek, pendrive-nak, WLAN, rádiós egér és billentyű és kész. -
Axy88
csendes tag
Chaser és shtml Köszönöm a válaszokat!
Tehát az Y2 a nyerő.A másik kérdésem az YT lenne:
[link]
[link]Tud erről valaki valamit? Én csak annyit,hogy pár ezer km-es körzetben nem lehet kapni.
Egy PCI-os kompozit vagy S-VHS kimenetű videókártya már jelentősen megdobná az egész árát.Esetleg érdemes lenne-e valami effélét összerakni?
[link] -
Axy88
csendes tag
Sziasztok
Bocs, hogy most nem olvasom végig az összes hsz-t.
Az lenne a kérdésem, hogy a D201GLY-ban lévő cel215 és a D201GLY2-ben lévő cel 220 közül melyik a gyorsabb.
A cel215 Yonah magos 29 W, a cel220 Conroe magos 19 W felvett teljesítménnyel. Megjelenik-e ez a különbség a számítási teljesítményben is?
Jónéhány dolgot találtam a gugliban, de pont erre a kérdésre semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest